You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
11for11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 201
- Πόντοι
- 1
Μήπως προτείνει και μαγαζία για Shopping therapy στην περιοχή ώστε να είμαστε χαλαρί κατα την συνεδρία?η διευθυνση του καταστηματος δινει και οδηγιες για να κανουμε και βολτες στην καλλιθεα για να περναει η ωρα μας ευχαριστα ενοσω θα περιμενουμε. ξερετε τι ωραια μαγαζια εχει η καλλιθεα φιλοι????
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
για τα προγραματα που πολη εχετε στιλη μινιμα-τα προγραματα ξεκινανε απο 60 ευρο 30 λεπτα,70 ευρο-50 λεπτα,και η παρκη και διπλο 2ββ με 100ευρο-45 λεπτα αφτα ειναι τα προγραματα φιλακια πολα σε ολουσ για καθε πλιροφορια τηλ:6972164085-6972164138 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Αντε πλύσου γιατί βρωμας αλβανίλα....καθε μερα ειμαστε ανικτα απο 11:00 προη-20:00βραδη
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
φερτε το πιπινι την Βικυ πισω γρηγορα!!!
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αντε πλύσου γιατί βρωμας αλβανίλα....
Αντε πλύσου γιατί βρωμας αλβανίλα....
Μερικοί δεν ξέρουν που φτάνουν τα όρια της ευπρέπειας. Δεν είναι τρόπος αυτός επειδή το μαγαζί έχει κάποια προβλήματα λειτουργίας.
ευκαριστο μωρακη παντα ευγενικος κυριος
Όχι και κύριος. Στρατηγός είναι ο άνθρωπος.
b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.801
- Πόντοι
- 216
φερτε το πιπινι την Βικυ πισω γρηγορα!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Πρωινο περασμα απ το ιδρυμα........Λογω δουλειαs , ειπα να επισκευτω τον οικο του μασαζο-ναυτου , με την πρωτη λειτουργια....Τοτε που δεν εχει πλακωσει πολυs κοσμοs ακομα και οι εργατριεs ειναι ξεκουραστεs.......Με το που χτυπησα κουδουνι.......μου ανοιξανε αμμεσα!!!
Δεν το πιστευα λεμε ......Μου ανοιξε η Νανσυ......Μπαινονταs μεσα , μετα απ ολιγο μου παρουσιασε δυο κοπελεs.....Την Ζωη και μια καταμαυρη λεπτουλα (εβενοs λεμε!!), που το ονομα τηs το ειπε οσο πιο ψιθυριστα γινοτανε με αποτελεσμα να μην το ακουσει κανειs
Αναμεσα στιs δυο(περιμεναν και τριτη) διαλεξα την ιδια την Νανσυ,εξ Αλβανιαs για ναχουμε το κεφαλι μαs (το κατω) ανησυχο....Μασαζ ικανοποιητικο και σταθερη μπριζολα
Συνεδρια 45 λ και 70 ευραιοι το ολον..Αυτα....Ελπιζω να βοηθησα
Δεν το πιστευα λεμε ......Μου ανοιξε η Νανσυ......Μπαινονταs μεσα , μετα απ ολιγο μου παρουσιασε δυο κοπελεs.....Την Ζωη και μια καταμαυρη λεπτουλα (εβενοs λεμε!!), που το ονομα τηs το ειπε οσο πιο ψιθυριστα γινοτανε με αποτελεσμα να μην το ακουσει κανειs
Αναμεσα στιs δυο(περιμεναν και τριτη) διαλεξα την ιδια την Νανσυ,εξ Αλβανιαs για ναχουμε το κεφαλι μαs (το κατω) ανησυχο....Μασαζ ικανοποιητικο και σταθερη μπριζολα
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλιμερα σε ολουσ,σειμερα ειμαστε μεχρη 20:00 βραδι με πολα προγραματα μασαζ και οχι μονο σασ περιμενουμε να απολαβστε στηγμεσ μαγικες,φιλακια σε ολουσ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* τηλ:6972164085-6972164138
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
τελικα μονο η Νανσυ αξιζει εκει μεσα...Πρωινο περασμα απ το ιδρυμα........Λογω δουλειαs , ειπα να επισκευτω τον οικο του μασαζο-ναυτου , με την πρωτη λειτουργια....Τοτε που δεν εχει πλακωσει πολυs κοσμοs ακομα και οι εργατριεs ειναι ξεκουραστεs.......Με το που χτυπησα κουδουνι.......μου ανοιξανε αμμεσα!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Δεν ηθελα να το πω ετσι.........αλλα με προλαβεsτελικα μονο η Νανσυ αξιζει εκει μεσα...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 247.466
- Πόντοι
- 46.232
να συμφωνήσω και εγώ....αλλά αυτό δείχνει και το επίπεδο του ρόστερ του μαγαζιού , η Νάνσυ μετριότατη εμφανισιακά(για μένα)αλλά για να
τα λέμε όλα πολύ δυνατή μέσα κυρίως στο δεύτερο μέρος........
τα λέμε όλα πολύ δυνατή μέσα κυρίως στο δεύτερο μέρος........
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλιμερα και καλη εβδομαδα σε ολουσ,σειμερα μεχρη 20:00 βραδη θα σασ περιμενουμε στην παρεα μασ φιλακια σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τα προγραματα ξεκινανε 60ευρο-30λεπτα,70ευρο-45λεπτα,και διπλο 100ευρο φιλακια σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τα δυο πρωτα προγραμματα τα καταλαβαινω αλλα το διπλο με ποιες κοπελες αφου σχεδον παντα ειναι μια αντε δυο ????????????????
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 493
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις