jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
εμενα μου παιρνουν το καυλι... το μυαλο ειναι αλλη υποθεση...
κάτι petite κοριτσάκια μου έχουν πάρει το μυαλό...
αφου σε τρωει ο κωλος σου τι παραπονιεσαι...?
καλα σοβαρα μιλας και εσυ τωρα ? δεν καταλαβαινεις που και οταν γινεται πλακα ? πιανονται αυτες γκομενες ? και αν πιαστουν θελουν παραδακι μπολικο , και να μασησουν. για την ψυχη της μανας τους θα το κανουν ?
Καμιά φορά όλο και κάτι γίνεται όπως με τη χοντρή που όταν την παράτησες κόντεψε να τρελλαθεί
να συμπληρώσω μάλιστα ότι η Ντόνα ποτέ δεν ντράπηκε να πει ότι είναι από Αλβανία ενώ η άλλη παρουσιάζεται σαν Τσέχα.............
καλά νέα αν ισχύουν όντως....
γιατί την προηγούμενη βδομάδα που πέρασα η μόνη που άξιζε...αλλά μόνο εμφανισιακά ήταν η ξινισμένη Αλβανίδα Σαμάνθα...
τουλάχιστον το Ντονάκι αν και αυτό αλβανάκι είναι όπως μου αρέσει και σούπερ μέσα....
Η Νατάσσα καλή;η Σαμανθα φιλε ειναι επιπλο...ΜΑΚΡΙΑ!!! καλυτερα να επιλεξεις Αναστασια, Ναντια ή το μιλφονι τη Νατασα!
η Μαίρη και η μαυρούλα τι απέγιναν;
Η Νατάσσα καλή;
η Μαιρη δυστυχως σταματησε
και με χοντρη κιολας ? τι αλλαξαν τα γουστα μου και δεν το ξερω ? εχασα πασα ιδεα για τον εαυτο μου . και γιατι πηγε να τρελαθει ? γαμουσα τοσο καλα η με αγαπησε και με ερωτευτηκε ?
αυτο το μιλφ κωλο δινει?
κατανταω βαρετος ε?
αν θελεις να γινεις μελος, της κλικας και της οργανωσης και της καθοδηγουμενης ενημερωσης , τοτε ειναι πολυ ευκολο να το μαθεις.
Φερρών 19, Πατησίων 145 μήπως μας λέει τίποτα;