You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
κυττα στην αρχη της καριερας ενος μασαζοπληκτου πρεπει υποχρεωτικα να παρεις την Ζανα κανα δυο φορες για να γραψεις ωρες πτησης... ειναι κατι σαν καψονι στον νεοσυλλεκτο...
εγω που ειμαι μαζοχας οταν ξεκινησα την μασαζοπορεια μου το 2005 στο θρυλικο Μαρνης την ειχα παρει 4-5 φορες... την Θεοδωρα επισης αλλες τοσες... τωρα τις βλεπω και δεν υπαρχει θεμα να περασω ξανα στο δωματιο μαζι τους που να με απειλουσαν με οπλο...
σημ. και οι δυο τους τοτε πριν απο 7 χρονια βλεποντουσαν... και ηταν και σεξυ... σημερα πλεον οχι...
εγω που ειμαι μαζοχας οταν ξεκινησα την μασαζοπορεια μου το 2005 στο θρυλικο Μαρνης την ειχα παρει 4-5 φορες... την Θεοδωρα επισης αλλες τοσες... τωρα τις βλεπω και δεν υπαρχει θεμα να περασω ξανα στο δωματιο μαζι τους που να με απειλουσαν με οπλο...
σημ. και οι δυο τους τοτε πριν απο 7 χρονια βλεποντουσαν... και ηταν και σεξυ... σημερα πλεον οχι...
και οι δυο τους τοτε πριν απο 7 χρονια βλεποντουσαν... και ηταν και σεξυ... σημερα πλεον οχι...
πριν 7 χρονια ? εμενα να εβλεπες πριν 7 χρονια πως ημουνα . αν και ολες αυτες με τα που κανουν ανανεωνονται και στεκουν μια χαρα.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
. αν και ολες αυτες με τα που κανουν ανανεωνονται και στεκουν μια χαρα.
Επισκέπτης
εχω καλα νεα συντροφοι.η Ντονα επιστρεφει στο ιδρυμα.ταδε εφη Αννα η σεριφισα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.705
- Πόντοι
- 46.232
καλά νέα αν ισχύουν όντως....
γιατί την προηγούμενη βδομάδα που πέρασα η μόνη που άξιζε...αλλά μόνο εμφανισιακά ήταν η ξινισμένη Αλβανίδα Σαμάνθα...
τουλάχιστον το Ντονάκι αν και αυτό αλβανάκι είναι όπως μου αρέσει και σούπερ μέσα....
γιατί την προηγούμενη βδομάδα που πέρασα η μόνη που άξιζε...αλλά μόνο εμφανισιακά ήταν η ξινισμένη Αλβανίδα Σαμάνθα...
τουλάχιστον το Ντονάκι αν και αυτό αλβανάκι είναι όπως μου αρέσει και σούπερ μέσα....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.705
- Πόντοι
- 46.232
να συμπληρώσω μάλιστα ότι η Ντόνα ποτέ δεν ντράπηκε να πει ότι είναι από Αλβανία ενώ η άλλη παρουσιάζεται σαν Τσέχα.............
συμφωνεις ε ? γιαυτο και εσυ εχεις αφρατο μαγουλακι και επιδερμιδα. απο τα που ριχνεις ομως . στα μιλφ .
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
συμφωνεις ε ? γιαυτο και εσυ εχεις αφρατο μαγουλακι και επιδερμιδα. απο τα που ριχνεις ομως . στα μιλφ .
MILF και πασησ ελλαδοσ να πουμε..
τισ φολεσ μεχρι τωρα τισ περισσοτερεσ τισ εχω φαει απο "μικρεσ",που το παιζουν ντιβεσ,και σε κανουν να νοιοθεισ οτι σου κανουν και χαρη..
και για του λογου το αληθεσ
ελα ντε αφου μονη μου ειχα ποσταρει οτι σταματαω για λιγο και αν ξαναδουλεψω θα ειναι σ αυτο το μαγαζι.και τωρα παλι μονη μου το λεω ευθεως οτι ξαναπηγα και βοηθαω τη φωτεινη και αν εχω διαθεση να κανω ραντεβου θα κανω.ειχα πει οτι δεν θα ξαναδουλεψω ποτε?αν το βρει καπου ο φιλος cgfuker ας παραθεσει το ποστ.δε ξερω που βασιζεται αυτη η συνεχομενη μαλακια εδω και 10 σελιδες!τελος παντων εγω δε παιζω με κανεναν ουτε κανω διπλωματικες κινησεις να το παιζω ντιβα οπως θελουν να με παρουσιαζουν καποιοι(η καποιες) οταν εχω διαθεση δουλευω με οποιον μου γιαλισει οταν δεν εχω διαθεση δε κανω τιποτα και σ οποιον αρεσω.
με μιλφ σπανια την εχω πατησει... ;) ;)
αντε βρε θα κανονισετε κανενα "καφεδακι" ????
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
να συμπληρώσω μάλιστα ότι η Ντόνα ποτέ δεν ντράπηκε να πει ότι είναι από Αλβανία ενώ η άλλη παρουσιάζεται σαν Τσέχα.............
Αρχηγέ:
1) Μαζί σου και μαζί της που λέει την καταγωγή της η Ντονα!
2) Μια παρατήρηση: Όταν είχα πάει (πριν καιρό) μού την είχαν συστήσει για Ρουμάνα πάντως. Κακώς, γιατί εγώ δεν θα είχα πρόβλημα.
3) Και στα στούντιο το ίδιο γίνεται. Μιά μόνο το έλεγε ότι ήταν Αλβανή. Οι περισσότερες συστήνονται σαν Τσέχες ή σαν Ελληνίδες (εάν έχουν χρόνια εδώ). Οι πραγματικές Τσέχες και οι πραγματικές Ελληνίδες είναι πολυυυυυύ λιγότερες απότι έχω καταλάβει.
τισ φολεσ μεχρι τωρα τισ περισσοτερεσ τισ εχω φαει απο "μικρεσ",που το παιζουν ντιβεσ,και σε κανουν να νοιοθεισ οτι σου κανουν και χαρη..
και για του λογου το αληθεσ
με μιλφ σπανια την εχω πατησει... ;) ;)
αντε βρε θα κανονισετε κανενα "καφεδακι" ????
δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες με τα μιλφ. με την προυποθεση , αν μπορεις να τις βλεπεις ετσι οπως ειναι οπτικα , και δεν επηρεαζεσαι. καφεδακι θελεις ? μηπως εχεις καποιο αλλο λογο και πας μονο με τα μιλφ ? κλικαδορε και εσυ.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες με τα μιλφ. με την προυποθεση , αν μπορεις να τις βλεπεις ετσι οπως ειναι οπτικα , και δεν επηρεαζεσαι. καφεδακι θελεις ? μηπως εχεις καποιο αλλο λογο και πας μονο με τα μιλφ ? κλικαδορε και εσυ.
θελω καφεδακι....ομωσ παναθεμα την βροχη..
οσο για τα μιλφ,προτιμω να ειναι λιγοτερο εμφανισιμη,αλλα να ειναι καλη στισ "υπηρεσιεσ"..
μολισ γυρισα απο συνευρεση με μιλφ,αριστο εμφανισιακα,πιστευω καταλληλο και για τον σμυρνη,ειναι νομιζω στισ προδιαγραφεσ του.
κριτικη μολισ ευκαιρεσω..
θελω καφεδακι....ομωσ παναθεμα την βροχη..
οσο για τα μιλφ,προτιμω να ειναι λιγοτερο εμφανισιμη,αλλα να ειναι καλη στισ "υπηρεσιεσ"..
μολισ γυρισα απο συνευρεση με μιλφ,αριστο εμφανισιακα,πιστευω καταλληλο και για τον σμυρνη,ειναι νομιζω στισ προδιαγραφεσ του.κριτικη μολισ ευκαιρεσω..
αρχικλικαδορε , πας να βολεψεις και τον σμυρνη ε ? και τον ξερεις ? και σε ξερει ? και εγω ξερω εσενα ? και εσυ εμενα ? και εγω καποιον αλλον ? και αυτος ο αλλος , ξερει καποιον αλλον ? αλυσιδα ειμαστε. και γαμω τις κλικες.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
αυτο το μιλφ κωλο δινει?
κατανταω βαρετος ε?
κατανταω βαρετος ε?
αυτο το μιλφ κωλο δινει?
κατανταω βαρετος ε?
αν θελεις να γινεις μελος, της κλικας και της οργανωσης και της καθοδηγουμενης ενημερωσης , τοτε ειναι πολυ ευκολο να το μαθεις.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
τι δεν ειμαι μελος?
πρεπει και γω να κυνηγαω μασατζουδες για γκομενακια?
τι δεν ειμαι μελος?
αντε χαλαλι σου να γινεις και εσυ. ομως πρεπει να παρεις μια θεση. γκομενα θελεις ? να προμοταρεις καποια θελεις ? να ανοιξεις μαγαζι θελεις ? να γραφεις για καποιο μαγαζι θελεις ? πρεπει να αποφασισεις.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
αν θελεις να γινεις μελος, της κλικας και της οργανωσης και της καθοδηγουμενης ενημερωσης , τοτε ειναι πολυ ευκολο να το μαθεις.
τι;
φτιάξαμε οργάνωση;
καλά ρε, γιατί δεν μιλάς;
τι;
φτιάξαμε οργάνωση;
καλά ρε, γιατί δεν μιλάς;
καλα εσενα τι να σου πω ? εισαι και παλιο μελος τοσο καιρο και χαμπαρι δεν εχεις παρει ? που το εχεις το μυαλο σου ?
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
καλα εσενα τι να σου πω ? εισαι και παλιο μελος τοσο καιρο και χαμπαρι δεν εχεις παρει ? που το εχεις το μυαλο σου ?
κάτι petite κοριτσάκια μου έχουν πάρει το μυαλό...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.