Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τελικα  μαλακιες  απο εδω , μαλακιες  απο εκει  ,  αλλα  οταν τους κολλας  στον τοιχο ,  κανενας δεν  ειναι  σε θεση ,  να  προχωρησει  την συζητηση  και να πει αυτα που πρεπει να πει  σαν αντρας.    και κρυβονται πισω απο μια οθονη.    γιατι αραγε? 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
παει το  χασαμε  και αυτο  το  παπαγαλακι.  πριν απο λιγο   ηταν  ον-λινε , τωρα βγηκε  εξω.  αλλα μπορει να επανελθει.  να παει να ετοιμασει και αυτος  την επιστολη του η την ετυμηγορια του.   αν  ηταν αληθεια  το παραμυθι με το πινοκιο ,  πολλοι θα ειχαν κατι μυτες .........  θα γαμουσαν με τις  μυτες τους.   

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Αν με λες παπαγαλάκι με τη λογική ότι άκουσα κάτι και το έγραψα σήμερα, ναι είμαι παπαγαλάκι. Αυτό το έχω ακούσει πριν καιρό και δεν βγήκα να το γράψω. Τώρα που ακούω διάφορα από διάφορους για σένα το έγραψα. Τι θέλεις τώρα να σου πω και ποιά μου το είπε? Και να πας μετά για τα ρέστα.Και για να είμαι δίκαιος μαζί σου αν μου πεις αν βάζω στοίχημα το κεφάλι μου, φυσικά δεν θα το βάλω. Φίλε και εσύ να μην κρύβεσαι πίσω από την αδυναμία δικαστικής απόδειξης. Απλά να προσέχεις τις κινήσεις σου.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Αν με λες παπαγαλάκι με τη λογική ότι άκουσα κάτι και το έγραψα σήμερα, ναι είμαι παπαγαλάκι. Αυτό το έχω ακούσει πριν καιρό και δεν βγήκα να το γράψω. Τώρα που ακούω διάφορα από διάφορους για σένα το έγραψα. Τι θέλεις τώρα να σου πω και ποιά μου το είπε? Και να πας μετά για τα ρέστα.Και για να είμαι δίκαιος μαζί σου αν μου πεις αν βάζω στοίχημα το κεφάλι μου, φυσικά δεν θα το βάλω. Φίλε και εσύ να μην κρύβεσαι πίσω από την αδυναμία δικαστικής απόδειξης. Απλά να προσέχεις τις κινήσεις σου.

δεν με ενδιαφερει η γνωμη αυτων που δεν με ξερουν.    αλλα απο τα 30-40  ατομα που με ξερουν απο  εδω μεσα  και με εχουν γνωρισει προσωπικα  ,  ποτε κανενας δεν βγηκε να πει κατι.  τυχαιο  δεν ειναι.  αντιθετα  ακουστηκε για μενα , απο καποιους  τους  οποιους  ουτε και τους  ξερω καν.    παρε παραδειγμα  τον εαυτο σου.    και  σενα τι σε νοιαζει αν θα παω  ,  εγω να ζητησω  τα ρεστα ?    τι προβλημα  εχεις ?    μπλεκεσαι πουθενα ?    σε νοιαζει  αν θα κατηγορηθεις  για κατι ?  αν  σε ενοιαζε  δεν θα εβγαινες  ετσι  αυθαιρετα  να γραψεις  αυτα που ακουσες(  για ατομα που δεν τα  γνωριζεις ).    και στην προσωπικη  σου  ζωη ,  στον χωρο εργασιας  σου ,  ετσι κρινεις , ετσι  συμπεριφερεσαι ?  ετσι παιρνεις  αποφασεις ?        και εγω  εχω ακουσει πραγματα και  θαυματα  για καποιους.  δεν βγηκα να πω και εγω κατι  για  αυτους , μονο και μονο επειδη  το εμαθα.    εσυ ομως βγηκες.    εγω οχι.      για αυτο σου λεω  παλι, υπαρχουν  ανθρωποι και ανθρωπακια. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

και αυτα που σου απανταω και σενα ,  δεν ειναι ουτε για να απολογηθω,  ουτε να παραπονεθω ( οπως  ειπε καποιος  αλλος ).    απλα  για να προβληματιστειτε λιγο,  σε αυτα που γραφετε.  ειστε μεγαλα παιδια πια.  πιανονται  αυτες  πραγματικες  γκομενες ?  και  για να τα πουμε και τα συκα συκα  πρεπει να μαθεις οτι , αν καποιος  ειναι  στο πεζοδρομιο  απο μικρο παιδι ,  εχει μαθει πως  ειναι η ζωη  απο  μικρος ,  εχει μαθει να μην  καψουρευεται ,  μετραει η εμφανιση  του ,  εχει οικονομικη  ανεση ,  δεν ειναι λιγουρης για το μουνι  , γκομενα μασατζου  θα παει να βγαλει ?  να την κανει τι ? να την εχει μαζι με τοσους αλλους ?  και  αυτος  ο ταδε  με  ολες  αυτες  τις προυποθεσεις αν  θελησει  να  το κανει ,  θα το κανει  για την πλακα του,  ετσι  για  εμπειρια  .    πιστευω να καταλαβες.  εγω ξερω απο ποιον ξεκινησε αυτη  η ιστορια.  αλλα δεν του εχω πει τιποτα.  δεν αξιζει . 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε και εσύ να μην κρύβεσαι πίσω από την αδυναμία δικαστικής απόδειξης.  

καλα εισαι  σοβαρος  με αυτο που λες ?  ξερεις τι σημαινει αυτο που λες ?   αθωος  ο κατηγορουμενος  μεχρι  αποδειξεως.     :tooth: :tooth:      απλα  απορω .   δεν υπαρχει κανενας  αληθινος  αντρας ?    εμαθαν κατι   απο κουτσομπολια  και το παπαγαλιζουν.  γυναικιστικα κουτσομπολια.    :jerking:     εμενα αν καποιος  μου ελεγε αυτα,   θα εβγαινα και θα ελεγα , ναι   σορρυ  φιλε  αλλα το εμαθα απο αυτον η απο αυτην.  ο ενας λεει δεν μπορω να μιλησω ,  ο αλλος  λεει μηπως παω και ζητησω τα ρεστα.   ρε ειστε σοβαροι ?    ετσι κανουν αυτοι που   δεν ειναι   καθαροι ,   ειναι μπλεγμενοι ,  ειναι αντρεικελα  και κρυβονται πισω απο την ανωνυμια τους.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Όπως έγραψες και σωστά το έγραψες ούτε σε ξέρω προσωπικά ούτε με ξέρεις. Όμως από ότι έχω γράψει το σύνολο σχεδόν είναι έτσι και το υπόλοιπο πολύ κοντά στην αλήθεια. Το μόνο που μπορείς να μου πεις είναι γιατί τα γράφω. Για δύο λόγους. Πρώτα γιατί εδώ είναι ένας χώρος που μεταφέρουμε την άποψή μας και τη γνώμη μας και την κρίση μας αλλά όχι τα οποιαδήποτε συμφέροντα. Και τουλάχιστον αυτοί που διαβάζουν να ξέρουν. Δεύτερο γιατί δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά κάποιοι νομίζουν ότι είμαστε γίδια και μπορεί να γράφουν ότι θέλουν και οι άλλοι που τους διαβάζουν να μην έχουν τις απορίες τους ή τη διαμαρτυρία τους για πράγματα που φωνάζουν από μακρυά με την κοινή λογική. Έχω πάρει και καμιά δεκαριά π.μ. με άλλα διάφορα αλλά δεν τα μεταφέρω και λυπάμαι γιατί δεν τα γράφουν στο σάιτ αλλά τα στέλνουν σε π.μ. Αν είναι αλήθεια οφείλουν να τα γράψουν. Θεωρώ ότι είναι αδύνατο τόσα χρόνια στο σάιτ να μην ξέρεις πολλά περισσότερα από εμένα πράγματα και θάματα, αλλά και εσύ σιωπάς. Είναι κακό πράγμα η ενημέρωση? Η ενημέρωση δεν είναι ποτέ μονοσήμαντη.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Όπως έγραψες και σωστά το έγραψες ούτε σε ξέρω προσωπικά ούτε με ξέρεις. Όμως από ότι έχω γράψει το σύνολο σχεδόν είναι έτσι και το υπόλοιπο πολύ κοντά στην αλήθεια. Το μόνο που μπορείς να μου πεις είναι γιατί τα γράφω. Για δύο λόγους. Πρώτα γιατί εδώ είναι ένας χώρος που μεταφέρουμε την άποψή μας και τη γνώμη μας και την κρίση μας αλλά όχι τα οποιαδήποτε συμφέροντα. Και τουλάχιστον αυτοί που διαβάζουν να ξέρουν. Δεύτερο γιατί δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά κάποιοι νομίζουν ότι είμαστε γίδια και μπορεί να γράφουν ότι θέλουν και οι άλλοι που τους διαβάζουν να μην έχουν τις απορίες τους ή τη διαμαρτυρία τους για πράγματα που φωνάζουν από μακρυά με την κοινή λογική. Έχω πάρει και καμιά δεκαριά π.μ. με άλλα διάφορα αλλά δεν τα μεταφέρω και λυπάμαι γιατί δεν τα γράφουν στο σάιτ αλλά τα στέλνουν σε π.μ. Αν είναι αλήθεια οφείλουν να τα γράψουν. Θεωρώ ότι είναι αδύνατο τόσα χρόνια στο σάιτ να μην ξέρεις πολλά περισσότερα από εμένα πράγματα και θάματα, αλλά και εσύ σιωπάς. Είναι κακό πράγμα η ενημέρωση? Η ενημέρωση δεν είναι ποτέ μονοσήμαντη.

να  γραφω δλδ.  τι πραγμα ?  το τι μαθαινω για τον εναν  η για τον αλλον ?  δεν ειναι δικη μου  δουλεια.    δεν μπορω να το γραψω, ουτε εχω το δικαιωμα να το κανω .  και αν το κανω  θα το  κανω , επειδη  θα  το εχω δει με τα δικα μου ματια , θα  το εχω ζησει, η επειδη  θα ξερω οτι  ειναι αληθεια και οχι ψεματα.    εδω  ειμαστε μονο για να ενημερωνουμε και για να ενημερωνομαστε  για τα μαγαζια και τις κοπελλες  . 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
εδω  ειμαστε μονο για να ενημερωνουμε και για να ενημερωνομαστε  για τα μαγαζια και τις κοπελλες  .

Αναμένουμε ενημέρωση για το διαμέρισμα στο Λυκαβηττό τότε. :smitten:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  εγω  εχω καταλαβει  εσυ ,  γιατι πραγμα μιλας.     ενταξει  απο  υποκρισια ,  απο  ψεμα , απο μαγκια  και απο γαμιαδες  εδω μεσα ειμαστε  φουλ.    οι πραγματικοι  γαμιαδες  δεν βρισκονται  εδω μεσα.  οι αληθινοι  γαμιαδες    δεν καθονται να ασχοληθουν με τις  επαγγελματιες,  και να δειξουν οτι γαμισα αυτην η μου πηρε πιπα η αλλη.   η  μαγκια  ειναι να μπορεις να βγαζεις  γκομενες  να τις πηδας να παιζεις μαζι τους και να τις παρατας.  και  οχι να γαμας επαγγελματιες.  και να εισαι περηφανος οτι πηδηξες την ταδε η σου μιλησε η ταδε η  βγηκε μαζι σου βολτα η ταδε.          ετσι για την ιστορια θα σου πω κατι.    μια φορα  ειχαμε παει για  φαγητο 4 ατομα καπου.  ολοι απο το σιτε.  ο ενας  απο αυτους(  αυτον τον εβλεπα  για πρωτη φορα  ) ,  λεει καποια στιγμη , παιδια αν ποτε με δειτε να κυκλοφορω με καμια μασατζου (  γιατι το κανω πολυ συχνα  αυτο ), καντε πως  δεν με ξερετε, ουτε να με χαιρετησετε , ουτε  να μιλησετε  και στην μασατζου   αν την ξερετε και αυτην.     τωρα τι εκανε ,  γιατι κρυβοταν ,   αν προμοταρει για να πηδαει  τζαμπα  ο ληγουρης  , τι ηθελε να αποδειξει με αυτο , τι σκοπους  ειχε, τι παιχνιδια  επαιζε  και τι  παιζει ακομη ,  η ψυχη του  το ξερει.   τωρα  εγω θα επρεπε  να βγω  και να γραψω για αυτον ονομαστικα ?    τον ειχα δει εγω προσωπικα ?  οχι.  αλλα του χρειαζοταν γιατι το παιζει τρανος και ξακουστος  εδω μεσα  και ξερει να κατηγοραει  αλλους.     αλλα λεω δεν γαμιεται ο μαλακας.    

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
  εγω  εχω καταλαβει  εσυ ,  γιατι πραγμα μιλας.     ενταξει  απο  υποκρισια ,  απο  ψεμα , απο μαγκια  και απο γαμιαδες  εδω μεσα ειμαστε  φουλ.    οι πραγματικοι  γαμιαδες  δεν βρισκονται  εδω μεσα.  οι αληθινοι  γαμιαδες    δεν καθονται να ασχοληθουν με τις  επαγγελματιες,  και να δειξουν οτι γαμισα αυτην η μου πηρε πιπα η αλλη.   η  μαγκια  ειναι να μπορεις να βγαζεις  γκομενες  να τις πηδας να παιζεις μαζι τους και να τις παρατας.  και  οχι να γαμας επαγγελματιες.  και να εισαι περηφανος οτι πηδηξες την ταδε η σου μιλησε η ταδε η  βγηκε μαζι σου βολτα η ταδε.          ετσι για την ιστορια θα σου πω κατι.    μια φορα  ειχαμε παει για  φαγητο 4 ατομα καπου.  ολοι απο το σιτε.  ο ενας  απο αυτους(  αυτον τον εβλεπα  για πρωτη φορα  ) ,  λεει καποια στιγμη , παιδια αν ποτε με δειτε να κυκλοφορω με καμια μασατζου (  γιατι το κανω πολυ συχνα  αυτο ), καντε πως  δεν με ξερετε, ουτε να με χαιρετησετε , ουτε  να μιλησετε  και στην μασατζου   αν την ξερετε και αυτην.     τωρα τι εκανε ,  γιατι κρυβοταν ,   αν προμοταρει για να πηδαει  τζαμπα  ο ληγουρης  , τι ηθελε να αποδειξει με αυτο , τι σκοπους  ειχε, τι παιχνιδια  επαιζε  και τι  παιζει ακομη ,  η ψυχη του  το ξερει.   τωρα  εγω θα επρεπε  να βγω  και να γραψω για αυτον ονομαστικα ?    τον ειχα δει εγω προσωπικα ?  οχι.  αλλα του χρειαζοταν γιατι το παιζει τρανος και ξακουστος  εδω μεσα  και ξερει να κατηγοραει  αλλους.     αλλα λεω δεν γαμιεται ο μαλακας.    

Για τον καθένα μαγκιά είναι αυτό που μπορεί να κάνει. Βγάλε γκόμενα μασατζού ξεμασατζού κάνε ότι θες (όχι εσύ, γενικά μιλάω), είναι δικαιωμά σου και δεν μου πέφτει λόγος. Όταν όμως πας και γράφεις εδώ γράψε αυτά που πρέπει και όχι αυτά που θέλει η μασαζογκόμενα. Άλλο παράδειμα. Έχεις ένα μαγαζί. Βγες και πες εγώ που γράφω έχω το μαγαζί και σας πληροφορώ για το ρόστερ. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν όμως κρύβεσαι και βγαίνεις και γράφεις "η τάδε είναι φωτιά και ΄παίρνει όλο το παιγνίδι επάνω της" έχω υποχρέωση (λέμε τώρα) να βγώ και να γράψω φίλοι αυτός είναι ο επιχειρηματίας. Έχετέ το υπόψη.
Αυτή λοιπόν είναι η γνώμη μου.

Επισκέπτης

ολοι ξερουμε για ποιον μαλακα μιλας...για αυτον με τα γαλονια ;)

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και εσύ ξέρεις και πολλοί ξέρουν διάφορα και όλοι κοροϊδευόμαστε. "Είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα" που έλεγε και ο Ηλιόπουλος.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
...και για να ξαναγυρισουμε στην ενημερωση,γιατι εχει χαθει τελειως,η ντονα δεν επεστρεψε ακομα...ροστερ:αναστασια,σαμανθα κτλ κτλ....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom