Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
Η Ντόνα σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Αλβανία με απέλαση. Προσπαθεί να επιστρέψει πριν πιάσει χιόνι στο Τεπελένι

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Η Ντόνα σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Αλβανία με απέλαση. Προσπαθεί να επιστρέψει πριν πιάσει χιόνι στο Τεπελένι

Δεν είναι μόνο το χιόνι που πρέπει να φοβάται ο ταξιδιώτης......

XPEP

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
15
Like
231
Πόντοι
5.760
Καλημέρα

Γνωρίζουμε στο συγκεκριμένο ελαιοτριβειο ,
Εάν υπάρχει καθόλου κουλουρακι ;
Και αν ναι απο ποια λαδοκορη ;
Ευχαριστω

6969kallithea6969

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
απ'οτι ξερω γενικα :(
Λάθος , η Μαιρούλα  , πέρα του ότι έχει βρει έναν γύρω στα 50,  χορηγό ,  αγαπούλι και του τα ρουφάει σαν την Hoover , παίζοντας τον ρόλο της, ταυτόχρονα στον ελεύθερο χρόνο της από το κορόιδο , κάνει και κάτι αρπαχτές βίζιτες με παλιούς πελάτες σε υψηλές τιμές τουλάχιστον μέχρι πριν 7-8  μέρες που συναντηθήκαμε. Όπως καταλαβαίνεται τα κορόιδα , υπήρχαν , υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα.

Επισκέπτης
Λάθος , η Μαιρούλα  , πέρα του ότι έχει βρει έναν γύρω στα 50,   χορηγό ,  αγαπούλι και του τα ρουφάει σαν την Hoover , παίζοντας τον ρόλο της, ταυτόχρονα στον ελεύθερο χρόνο της από το κορόιδο , κάνει και κάτι αρπαχτές βίζιτες με παλιούς πελάτες σε υψηλές τιμές τουλάχιστον μέχρι πριν 7-8  μέρες που συναντηθήκαμε. Όπως καταλαβαίνεται τα κορόιδα , υπήρχαν , υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα.

βρε τη πουτάνα κάνει τέτοια; :2funny:

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
βρε τη πουτάνα κάνει τέτοια; :2funny:
Βρε αυτή καλά κάνει !! Πουτάνα εγενήθηκε πουτάνα θα πεθάνει, πολύ δύσκολα θα βρείς γυναίκα του χώρου που θα σταματήσει την πουτανιά και θα γίνει πάλι κανονική γυναίκα .Ο 50αρις ο μαλακοκάβλις που νομίζει ότι είναι τζόβενος και θα καμαρώνει σαν γυφτικο σκερπάνι, δεν καταλαβαίνει ότι είναι αδύνατον ένα πιπινι 22 ετών να ερωτεύτηκε έναν 50αρι( αλλά τα πολλά 50αρια)  :2funny: :2funny: ???
Αυτός είναι για γέλια και θέλει κράξιμο... :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Βρε αυτή καλά κάνει !! Πουτάνα εγενήθηκε πουτάνα θα πεθάνει, πολύ δύσκολα θα βρείς γυναίκα του χώρου που θα σταματήσει την πουτανιά και θα γίνει πάλι κανονική γυναίκα .Ο 50αρις ο μαλακοκάβλις που νομίζει ότι είναι τζόβενος και θα καμαρώνει σαν γυφτικο σκερπάνι, δεν καταλαβαίνει ότι είναι αδύνατον ένα πιπινι 22 ετών να ερωτεύτηκε έναν 50αρι( αλλά τα πολλά 50αρια)  :2funny: :2funny: ???
Αυτός είναι για γέλια και θέλει κράξιμο... :dancing: :dancing:

σωστος :thumbsup:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
φιλε και γω κοντα 50 ειμαι και σας βαζω ολους κατω με το ενα χερι... και απο στυλ και απο εμφανα και απο σουπερ γαμησι ξεκωκαλιζε αμα λαχη... και ο Μπειμπυ στην ηλικια μου ειναι, και ο Νιτρο εκει κοντα...
γι αυτο τα νεουδια που δεν ξερουν που παν τα τεσσερα να προσεχουν τι παπαριες λενε για τους 50ρηδες...
εδω πεφτει υποκρουση ο Ζαμπετας...
αγαπουλης να σκαω 50ρικα παντως δεν γινομαι

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
φιλε και γω κοντα 50 ειμαι και σας βαζω ολους κατω με το ενα χερι... και απο στυλ και απο εμφανα και απο σουπερ γαμησι ξεκωκαλιζε αμα λαχη... και ο Μπειμπυ στην ηλικια μου ειναι, και ο Νιτρο εκει κοντα...
γι αυτο τα νεουδια που δεν ξερουν που παν τα τεσσερα να προσεχουν τι παπαριες λενε για τους 50ρηδες...

Άιντε και καλή ψυχή καβλιάρη!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :tooth: :tooth:

:woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

Επισκέπτης

κατουρα και λιγο ρε μαστορα τα εμφραγματα θεριζουν :2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Έχει κάποιος φίλος άποψη για τις "υπηρεσίες" της Σύλβια?
Την είχα δει σε μια παλιότερη επίσκεψη στο κατάστημα και από τότε ψήνομαι...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ε δεν μαθαμε και κατι καινουργιο...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom