You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
και Μαίρη το γεωργιανο μελαχρινο παλιό πιπινι. Τουλάχιστον εγώ το πέτυχα γύρω στις 2.00 να μπαίνει με συναγωνιστή για προγραμμα .Σημερινή επίσκεψη.Παρούσες Σύλβια, Νάντια, Αναστασία και Σαμάνθα.
Επισκέπτης
και Μαίρη το γεωργιανο μελαχρινο παλιό πιπινι. Τουλάχιστον εγώ το πέτυχα γύρω στις 2.00 να μπαίνει με συναγωνιστή για προγραμμα .
γυρισε η Μαιρη;;; μεγαλο ατου του μαγαζιου
6969kallithea6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οχι δεν γύρισε σίγουρα, απλά εκείνη την μέρα όπως έμαθα είχε παει για μια αρπαχτή απο ένα συναγωνιστή που την ζήταγε συνέχεια.γυρισε η Μαιρη;;; μεγαλο ατου του μαγαζιου
Και επίσης ότι σε λίγες μέρες αναχωρεί για Γεωργία..
Επισκέπτης
Οχι δεν γύρισε σίγουρα, απλά εκείνη την μέρα όπως έμαθα είχε παει για μια αρπαχτή απο ένα συναγωνιστή που την ζήταγε συνέχεια.
Και επίσης ότι σε λίγες μέρες αναχωρεί για Γεωργία..
κριμα που δεν αρπαξε την δικη μου πουτσα
Επισκέπτης
ρε παικτες τι εγινε με τη Ντονα τελικα;
Ο Βύρωνας ξέρει αλλά δεν λέει.
Επισκέπτης
Ξερει κανεις ποιες παιζουν εκει τωρα?
τα γνωστα τεμαχια...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
του "τόλμη και γοητεία"? μάλλον αντικατεστάθη από έτερη συνάδελφο της. Από όσο ξέρω θα παίξει στη σειρά "μπάλκαν τζήζ" του άλτερ
Επισκέπτης
του "τόλμη και γοητεία"? μάλλον αντικατεστάθη από έτερη συνάδελφο της. Από όσο ξέρω θα παίξει στη σειρά "μπάλκαν τζήζ" του άλτερ
Από αύριο θα είναι κανονικά στο ρόστερ του μαγαζιού.
Μαζί με την Νάντια, την Σύλβια, την Αναστασία και την Αλίνα (ψηλή,αδύνατη,μελαχροινή με μακρυά ισια μαλιά).
Επισκέπτης
Μαζί με την Νάντια, την Σύλβια, την Αναστασία και την Αλίνα (ψηλή,αδύνατη,μελαχροινή με μακρυά ισια μαλιά).
OPTIMUS1939
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η φιλη της Κορινας???
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
Η φιλη της Κορινας???
όζι αλλη Αλίνα είναι , δεν είναι η παλια Αλινα απο Φωκιωνος 9-11 οπως πληροφορηθηκα
και δυστυχως η μιλφαρα η Ουκρανη η Κορινα το εκλεισε το μαγαζι στην Ιμβρου 2 και γυρισε οριστικα στην Ουκρανια
οχι ρε πουστη...όζι αλλη Αλίνα είναι , δεν είναι η παλια Αλινα απο Φωκιωνος 9-11 οπως πληροφορηθηκα
και δυστυχως η μιλφαρα η Ουκρανη η Κορινα το εκλεισε το μαγαζι στην Ιμβρου 2 και γυρισε οριστικα στην Ουκρανια
Επισκέπτης
η ελενη η ρουμανο μιλφ τι εγινε;;
καλα ειναι εσυ;
Κάποιος φίλος είχε γράψει ότι δούλευε υποδοχή σε κάποιο μασατζίδικο,δεν θυμάμαι άν είχε γράψει σε ποιό...η ελενη η ρουμανο μιλφ τι εγινε;;
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.