You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Μετά από αρκετό διάστημα (άτιμη κρίση) επίσκεψη στο μαγαζί για την πρώτη κατάθεση μετά τις διακοπές. (στο χωριό). Παρέλασαν τρεις - τέσερες κοπέλες εκ των οποίων δυο αρκετά μιλφ. Διάλεξα Νάντια που είναι η καλλίτερη. Καλή στο δωμάτιο και στο μασάζ και στο υπόλοιπο πρόγραμμα. Και ενώ θα έπρεπε να είμαι ευχαρισριμένος έφυγα βλαστημόντας. Γιατί; Διαβάστε. Όταν γύρισα την κοπέλα ανάσκελα και έσπρωχνα είχε φύγει το χαρτί, και το αριστερό μου πόδι γλύστραγε. Δεν έδωσα σημασία. Μετά διαπίστωσα ότι όταν έβαλα το χέρι στο γόνατο κολλούσε λίγο. Μυρίζω το χέρι, μυρίζω στο μασαζοκρέβατο και διαπιστώνω ότι πάλευα με τα μωρά του προηγούμενου χύστη. Κόντεψα να λιγοθυμίσω. Έλεος ρε παιδιά. Έτσι προσέχετε τον πελάτη. Να προσέχετε. Χαρτάκι και οινόπνευμα.
Μάλον δεν στα είπανε καλά.Κάτω απο το χαρτάκι έχει πάντα στρωμένο κάλυμα υφασμάτινο.αρα δεν μπορεί να γλύστραγε το πόδι σου. αν δεν ήταν καθαρό το κάλυμα, τότε οκ.Αλλά από ότι ξέρω αυτά είναι πάντα καθαρά.Είσαι ο πρώτος που λέει ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί υπάρχει θέμα καθαριότητας.Μπορεί σε κάποιον να μην αρέσουν οι κοπέλες, ή ο τρόπος τους να ήταν κάπως, αλλά όλοι λένε οτι το μαγαζί αυτό είναι από τα πιο περιποιημένα και ΚΑΘΑΡΑ.
Πρώτον. Φιλαράκο αμφισβητής αυτό που βίωσα και αυτό δεν είναι σωστό.
Δεύτερον. Επειδή είμαι σε βάρδια έκατσα και ασχολήθηκα λίγο με αυτά που κατά καιρούς γράφεις στο σάιτ. Με παραξένεψε ο τρόπος και ο χρόνος που αντέδρασες σε αυτά που έγραψα. Ξέρεις τι συμπέρασμα βγάζω; Ότι το μαγαζί αυτό δεν είναι το στανταράκι σου όπως λες κάπου γιατί δεν μπορεί εδώ και 5χρόνια να είναι το στανταράκι σου. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Είναι λοιπόν Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ και μας δουλεύεις ψιλό γαζί. Γιαυτό πάντα οι αποκλειστηκές πληροφορίες ποιές θα έρθουν πότε θα ανοίξει πότε θα κλείσει το μαγαζί πότε θα ενισχυθεί το ρόστερ και όλα αυτά που αναφέρεις πάντα κατά πληροφορίες της υπευθύνου. Για το ίδιο πράγμα όπως διάβασα σε έχουν κατηγορήσει και άλλοι.
Τρίτον. Εγώ τουλάχιστον σαν ιδιοκτήτη θα σε βλέπω από δώ και μπρος.
Δεύτερον. Επειδή είμαι σε βάρδια έκατσα και ασχολήθηκα λίγο με αυτά που κατά καιρούς γράφεις στο σάιτ. Με παραξένεψε ο τρόπος και ο χρόνος που αντέδρασες σε αυτά που έγραψα. Ξέρεις τι συμπέρασμα βγάζω; Ότι το μαγαζί αυτό δεν είναι το στανταράκι σου όπως λες κάπου γιατί δεν μπορεί εδώ και 5χρόνια να είναι το στανταράκι σου. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Είναι λοιπόν Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ και μας δουλεύεις ψιλό γαζί. Γιαυτό πάντα οι αποκλειστηκές πληροφορίες ποιές θα έρθουν πότε θα ανοίξει πότε θα κλείσει το μαγαζί πότε θα ενισχυθεί το ρόστερ και όλα αυτά που αναφέρεις πάντα κατά πληροφορίες της υπευθύνου. Για το ίδιο πράγμα όπως διάβασα σε έχουν κατηγορήσει και άλλοι.
Πραγματικά είναι απορίας άξιον. Είναι δυνατόν κάποιος που ενώ λέει καλά πράγματα για την κοπέλα, σκόπιμα να διαδίδει πληροφορίες για την καθαριότητα του χώρου.Απλά το επισημαίνει, ώστε να μην επαναληφθεί.
Μην τον βγάζουμε και τρελλό....να ξελασκάρει πήγε και έφυγε με ψωλοχύματα στα πόδια. Τουλαχιστον προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικές
Μην τον βγάζουμε και τρελλό....να ξελασκάρει πήγε και έφυγε με ψωλοχύματα στα πόδια. Τουλαχιστον προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικές
Εχεις δίκιο φίλε μου, και είμαι σίγουρος οτι τον λένε Σπυρο.. ;)Για το ίδιο πράγμα όπως διάβασα σε έχουν κατηγορήσει και άλλοι.
Μάθε να διαβάζεις! Σου έγραψα ότι <<αν δεν ήταν καθαρό το κάλυμα, τότε οκ>>.Απλά μου φάνηκε παράξενο να υπάρχει θέμα καθαριότητας του χώρου,γιατί ποτέ δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο,ούτε εγώ έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο.
Τα συμπεράσματά σου με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Είσαι ελεύθερος να φαντασιώνεσαι με ότι και όποιον θέλεις.
Εχεις δίκιο φίλε μου, και είμαι σίγουρος οτι τον λένε Σπυρο.. ;)
Εχεις δει την ταυτότητά μου? Η μήπως είσαι ο νονός μου?
Εχεις δίκιο φίλε μου, και είμαι σίγουρος οτι τον λένε Σπυρο.. ;)
Αγαπητέ μου δεν ξέρω αν τον λένε Σπύρο αλλά τώρα που το έγραψες έχω να σημειώσω το εξής.
Χθες βράδυ που κοίταγα τα μηνύματα του Βύρωνα στη σελίδα 21 των μηνυμάτων του στο μήνυμα 305 κάνει παράθεση στον "ΑΣΤΡΕΑ 100" ο οποίος τον αποκαλεί ΣΠΥΡΟ (τυχαίο;) και του γράφει ο Βύρωνας δεν με λένε Σπύρο.
Εδώ μας δουλεύει πέντε χρόνια με τα στανταράκια του ο επιχειρηματίας, σε ένα ψεματάκι θα κόλλαγε;
Μάθε να διαβάζεις! Σου έγραψα ότι <<αν δεν ήταν καθαρό το κάλυμα, τότε οκ>>.Απλά μου φάνηκε παράξενο να υπάρχει θέμα καθαριότητας του χώρου,γιατί ποτέ δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο,ούτε εγώ έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο.
Τα συμπεράσματά σου με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Είσαι ελεύθερος να φαντασιώνεσαι με ότι και όποιον θέλεις.
Το βράδυ που θα πας για την είσπραξη, στο δωμάτιο που έχει ένα ράφι ξύλινο στο μέσον του μεγάλου τοίχου με διάφορα επάνω, κοίταξε το κάλυμμα του μασαζοκρέβατου στο ύψος του αριστερού γόνατου αν έχει κανένα λεκέ επάνω. Αν υπάρχει, είναι τα παιδάκια του προηγούμενου.
Και επειδή έγραψες ότι μου είπανε, άρα υπονοείς ότι δεν πήγα, να σου πω για να σε πείσω ότι το ύφασμα είναι μεγαλύτερο από το μασαζοκρέββατο 5 πόντους περίπου γύρο-γύρο και παρά το χαμηλό φωτισμό νομίζω ότι είναι μπεζ.
Συνεχίζεις τις φαντασιώσεις σου και μου επιβεβαιώνεις για άλλη μια φορά οτι η μαλακία τελικά είναι ανίκητη.
Σε πιστεύω οτι πήγες. Να σε πιστεψω οτι είδες και ένα λεκέ. Του έκανες χημική ανάλυση? Πως λες με τόση βεβαιότητα οτι είναι τα παιδάκια του προηγούμενου? Αποκλείεται να ήταν κάτι άλλο? Ξέρεις, αυτό που πιστεύεις οτι ήταν, δεν είναι το μόνο υγρό που κυκλοφορεί στο μασαζοκρέβατο. Υπάρχουν κι άλλα υγρά που χρησιμοποιούνται, πολύ πιο λιπαρά... Λέω ... μήπως... δεν ξέρω...
Οσον αφορά τα περι εισπράξεων κλπ.,στο ξαναλέω:
Είσαι ελεύθερος να φαντασιώνεσαι με ότι και όποιον θέλεις!!!
Σε πιστεύω οτι πήγες. Να σε πιστεψω οτι είδες και ένα λεκέ. Του έκανες χημική ανάλυση? Πως λες με τόση βεβαιότητα οτι είναι τα παιδάκια του προηγούμενου? Αποκλείεται να ήταν κάτι άλλο? Ξέρεις, αυτό που πιστεύεις οτι ήταν, δεν είναι το μόνο υγρό που κυκλοφορεί στο μασαζοκρέβατο. Υπάρχουν κι άλλα υγρά που χρησιμοποιούνται, πολύ πιο λιπαρά... Λέω ... μήπως... δεν ξέρω...
Οσον αφορά τα περι εισπράξεων κλπ.,στο ξαναλέω:
Είσαι ελεύθερος να φαντασιώνεσαι με ότι και όποιον θέλεις!!!
Ρε συ Βύρωνα, "αντε" και να πούμε ότι είμαι μαλάκας και κατηγορώ άδικα το μαγαζί. Ούτε ο πρώτος θα είμαι ούτε και ο τελευταίος στο σάϊτ. Εσύ έγραψες τη γνώμη σου. Από εκεί και πέρα τι σε νοιάζει. Από πίτα που δεν τρως τι σε μέλλει και αν καεί. Ή μήπως σε μέλλει?
Δεν καταλαβαίνεις ότι με τον τρόπο αυτό δείχνεις να συμφωνείς με αυτά που γράφω?
Και δεν είδα λεκέ. Γλύστραγε το γόνατό μου έ?
Δεν καταλαβαίνεις ότι με τον τρόπο αυτό δείχνεις να συμφωνείς με αυτά που γράφω?
Και δεν είδα λεκέ. Γλύστραγε το γόνατό μου έ?
Λοιπον Σπυρο τον λενε ,είναι ο επιχειρηματίας, και τον εχω καταλαβει πολυ καιρο, οπως επίσης παρόμοιο προμοτιον κανει και για τα αδελφακια μαγαζια, Φωκ.Νεγρη και φραντζή 4.Αγαπητέ μου δεν ξέρω αν τον λένε Σπύρο αλλά τώρα που το έγραψες έχω να σημειώσω το εξής.
Χθες βράδυ που κοίταγα τα μηνύματα του Βύρωνα στη σελίδα 21 των μηνυμάτων του στο μήνυμα 305 κάνει παράθεση στον "ΑΣΤΡΕΑ 100" ο οποίος τον αποκαλεί ΣΠΥΡΟ (τυχαίο;) και του γράφει ο Βύρωνας δεν με λένε Σπύρο.
Εδώ μας δουλεύει πέντε χρόνια με τα στανταράκια του ο επιχειρηματίας, σε ένα ψεματάκι θα κόλλαγε;
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Ρε μάγκες τι μας νοιάζουν όλα αυτά που λέτε;
Εδώ είμαστε για να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε. Αν ο ιδιοκτήτης ή οποιοσδήποτε άλλος θέλει να ενημερώνει και αν η ενημέρωση που κάνει ανταποκρίνεται στην αλήθεια, τότε τι σημασία έχουν όλα τα άλλα;
Εδώ είμαστε για να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε. Αν ο ιδιοκτήτης ή οποιοσδήποτε άλλος θέλει να ενημερώνει και αν η ενημέρωση που κάνει ανταποκρίνεται στην αλήθεια, τότε τι σημασία έχουν όλα τα άλλα;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.669
- Πόντοι
- 46.232
συμφωνώ....Ρε μάγκες τι μας νοιάζουν όλα αυτά που λέτε;
OPTIMUS1939
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκες τι μας νοιάζουν όλα αυτά που λέτε;
Οι μασκες πεφτουν σιγα σιγα.Και δεν μιλαω μονο για τον Σπυρο.Θα βγουνε στη φορα και για αλλους.
Και κατα πασα πιθανοτητα θα βγαλουν τα ματια ο ενας του αλλου...
Κανενα προβλημα να ενημερωνουν οι ιδιοκτητες,αλλα να λενε οτι ειναι οι ιδιοκτητες,και οχι να υποκρινονται οτι ειναι πελατες και καλα.
Ρεεεεε δεν τρωμε κουτοχορτοοοο.....
Συμφωνώ εξαλλου σε πολλα μασαζομαγαζα υπαρχει ενημερωση εκ των εσω , με την διαφορά οτι ξερουμε οτι η ενημερωση είναι απο ανθρωπους του μαγαζιου κ οχι απο υποτιθεμενο πελάτη ,ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ!!Οι μασκες πεφτουν σιγα σιγα.Και δεν μιλαω μονο για τον Σπυρο.Θα βγουνε στη φορα και για αλλους.
Και κατα πασα πιθανοτητα θα βγαλουν τα ματια ο ενας του αλλου...
Κανενα προβλημα να ενημερωνουν οι ιδιοκτητες,αλλα να λενε οτι ειναι οι ιδιοκτητες,και οχι να υποκρινονται οτι ειναι πελατες και καλα.
Ρεεεεε δεν τρωμε κουτοχορτοοοο.....
OPTIMUS1939
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για κοιτα και το προφιλ,δημοσιευσεις του χρηστη Καρολος
Αγαπητέ μου εσένα μπορεί να μην σε πειράζει αλλά εμένα μου τη δίνει να τον διαβάζω νομίζοντας ότι είναι ένας από μας (και να μας μιλάει για τα στανταράκια του) και να είναι ο επιχειρηματίας. Ας το έγραφε από την αρχή και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Αλλά πως να το γράψει αφού ψαρεύει υποψήφιους πελάτες για την επιχείρηση; Και βέβαια και εγώ μια ενημέρωση έκανα και πετάχτηκε σαν θιγμένος να πει τα δικά του.
Ειλικρινά σου λέω αν κάτσεις και Διαβάσεις όλα τα πόστο του, αν αυτό λέγεται ενημέρωση τότε εγώ δεν κάνω βάρδια τώρα αλλά είμαι με δύο γκομενάρες στο Λας Βέγκας και παίζω στο καζίνο.
Αυτό αφορά εσένα dimit. Συγνώμη που δεν έκανα παράθεση.
Ειλικρινά σου λέω αν κάτσεις και Διαβάσεις όλα τα πόστο του, αν αυτό λέγεται ενημέρωση τότε εγώ δεν κάνω βάρδια τώρα αλλά είμαι με δύο γκομενάρες στο Λας Βέγκας και παίζω στο καζίνο.
Αυτό αφορά εσένα dimit. Συγνώμη που δεν έκανα παράθεση.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.