Επισκέπτης
Καλά, ξεκόλησα τώρα. Στην περιγραφή που δίνεις δουλεύει μια εδώ.Φάτσα όχι και πολλά πράγματα, αλλά αδύνατη και κορμί λαμπάδα.
Αν λέμε την ίδια, την λένε Αναστασία και είναι Ρωσίδα.
εκτός και αν εννοεί τη Σαμάνθα
Καλά, ξεκόλησα τώρα. Στην περιγραφή που δίνεις δουλεύει μια εδώ.Φάτσα όχι και πολλά πράγματα, αλλά αδύνατη και κορμί λαμπάδα.
Αν λέμε την ίδια, την λένε Αναστασία και είναι Ρωσίδα.
εκτός και αν εννοεί τη Σαμάνθα
Συναγωνιστές, η Μαίρη δεν παίζεται!!!
Είπε ξανθό, κοντοκουρεμένο μαλλί.
Προσοχη λιγο στις τιμες....
γιατι ψαχνουν να δαγκωσουν τους ημιμαθεις ... ;)
Για ποια μιλας ???Παιδια Μαιρη και τα μυαλα στα καγκελα.........
Τι πάει να πει αυτό.....? Το τιμολόγιο αν δεν κάνω λάθος είναι συγκεκριμένο: 60 τα 30' και 80 τα 45. Έχει αλλάξει κάτι?
Συναγωνιστές, η Μαίρη δεν παίζεται!!!
Οντως το μωρο είναι απαιχτο!!
Διαβάζω αρκετό καιρό το Σιτε ως επισκέπτης , χωρίς να έχω γίνει μέλος, αλλά σήμερα αποφάσισα να γράψω μονο για το απόλυτο πιπίνι την Μαίρη, η οποία αξίζει απόλυτα.
και οι δύο καύλες είναι αν και ελαφρός κλίνω προς Ντόνα....η οποία δεν είναι εκεί πια....
η Μαίρη καλή αλλά δεν έχει με τίποτα 3άρια βυζιά...που λέει κάποιος συναγωνιστής....
κανενα αλλο σχολιο για την προηγουμενη κριτικη ?
Το ίδρυμα δεν το έχω επισκεφτεί καν. Εγείρονται ερωτηματικά για το πώς καταφέρνει αυτή η Μαίρη να αποσπά πολύ καλά ποσταρίσματα από πολύ νέους εγγεγραμμένους χρήστες που δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο στο σάιτ. Μπαίνουν, γράφονται, ποστάρουν κάτι αρκετά έως πολύ καλό για την κορασίδα και μετά...σιωπή. Δεν ξέρω αν ζητούσες κάτι τέτοιο ως σχόλιο αλλά νομίζω κι άλλους μας έκανε να διαβάσουμε με επιφύλαξη αυτά τα ποστ...
Γράφουμε τις εμπειρίες μας όπως ακριβώς τις ζήσαμε, χωρίς να παραφουσκώνουμε τα πράγματα, γιατί τότε φουσκώνουν και τα μυαλά της εκάστοτε θεραπαινίδος..... (ΙΜΗΟ)