Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Καλά, ξεκόλησα τώρα. Στην περιγραφή που δίνεις δουλεύει μια εδώ.Φάτσα όχι και πολλά πράγματα, αλλά αδύνατη και κορμί λαμπάδα.
Αν λέμε την ίδια, την λένε Αναστασία και είναι Ρωσίδα.

εκτός και αν εννοεί τη Σαμάνθα :think:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.146
Πόντοι
5.595
Προσοχη λιγο στις τιμες....
γιατι ψαχνουν να δαγκωσουν τους ημιμαθεις  ... ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Προσοχη λιγο στις τιμες....
γιατι ψαχνουν να δαγκωσουν τους ημιμαθεις  ... ;)

Τι πάει να πει αυτό.....? Το τιμολόγιο αν δεν κάνω λάθος είναι συγκεκριμένο: 60 τα 30' και 80 τα 45. Έχει αλλάξει κάτι? :think:

markoktm76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια Μαιρη και τα μυαλα στα καγκελα.........

FUKARAS

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
χρονια ειχα να κανω τετοιο μασσαζ.ευχαριστω πολυ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  :-*

6969kallithea6969

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, η Μαίρη δεν παίζεται!!!

Οντως το μωρο είναι απαιχτο!!
Διαβάζω αρκετό καιρό το Σιτε ως επισκέπτης , χωρίς να έχω γίνει μέλος, αλλά σήμερα αποφάσισα να γράψω μονο για το απόλυτο πιπίνι την Μαίρη, η οποία  αξίζει απόλυτα.

Τελικά στο ίδρυμα αυτό όλη για την Σαμανθα ξεκινάνε και καταλήγουν στην Μαιρούλα. Ετσι κι εγώ ξεκίνησα για το θεϊκό κωλί της Σαμάνθας αλλά,
με το που είδα την Μαίρη ( η οποία παρεμπίπτοντος, είναι γνωστή μουνίτσα στην περιοχή της Καλλιθέας, όπου και συχνάζει, φυσικά με άλλο όνομα και άλλη χώρα προέλευσης) δεν μπόρεσα να αντισταθώ και την προτίμησα.
Η επιλογή μου αποδείχτηκε 100% σωστή.
Μπήκα στο δωμάτιο , και μετά το απαραίτητο ντουσακι, κι ενώ σκουπιζόμουν, μπήκε η Μαίρη , με το που συστηθήκα,  το μωρό άρχισε να ξεντύνεται αποκαλύπτοντας μου ένα υπέροχο σώμα, με θεϊκά στητά , φυσικά στηθάκια, νούμερο περίπου 3.(Φυσικά η όλη φάση μου θύμισε κοινή μπουρδέλοκατάσταση  και η μικρά ,πουτάνα  κ οχι μασατζού αλλά δεν με χάλασε καθόλου).
Ενώ ετοιμαζόμουν να ξαπλώσω και να αρχίσει το μασάζ, με πλησιάζει και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα , με το χέρι της κατευθείαν να πιάνει τον σηκωμένο Περικλή. Αρχίζει να φιλά παθιαρικά όλο το πρόσωπο , τα αυτιά,  τον λαιμό , το στήθος και κατεβαινε προς τον Περικλή , ενώ εγώ είχα μείνει κάγκελο και όρθιος , γονάτισε και άρχισε να φιλά την όλη περιοχή γύρω απ, αυτόν, καθώς και τα μπαλάκια του.
Αρχίζοντας ένα τέλειο υγρό τσιμπούκι  , προσπαθώντας να τον βάλει όλον στον στόμα της , αφήνοντας μικρές κραυγούλες και βογκητά.
Επειδή φοβήθηκα , ότι θα τελείωνα  εκεί, την σταμάτησα και την ξάπλωσα στο επικείμενο καναπέ, και της ανταπέδωσα τα φιλιά και το γλείψιμο, παντού, στα στήθη, στον λαιμό, στην κοιλιά, και στο απολαυστικό πεντακάθαρο και ξυρισμένο μουνάκι της. Ταυτόχρονα το ένα μου δάκτυλο ήταν στο ζεστό και μουσκεμένο μουνάκι της και το άλλο  μου επεξεργαζόταν την σφικτή κωλοτρυπίδα της και δεχόταν τα χάδια και το δάκτυλο μου μέσα της. Δεν δοκίμασα να τον βάλω στο κώλο γιατί θα τελείωνα αμέσως και δεν ήθελα
Η Μαίρουλα σφάδαζε απο καυλα, και μου έδειχνε ότι το απολάμβανε όσο εγώ και μπορεί και περισσότερο.
Οι στάσεις που ακολούθησαν ήταν όλο το καμασούτρα, 69, στα τεσσερα που εδειχνε οτι το απολάμβανε, και φώναζε πιο δυνατα , πιο δυνατά , ιεραποστολικό όπου και τέλειωσα , εκσφενδονίζοντας όλο το φλόκι μου στα στήθη της και λίγα στο πρόσωπο το οποίο έγλειψε με ευχαρίστηση..Το χαμόγελο της και η έκφραση των ματιών της έδειχνε ότι το είχε απολαύσει πολύ.
Τελικά διαβάζοντας τις κριτικές και στο φόρουμ και εδώ, φαίνεται ότι το μωρό τρελαίνεται για καυλί, και γαμήσι.
Μήπως τελικά δουλεύει περισσότερο γι αυτό και λιγότερο για τα χρήματα?
να σαι καλά Μαιρούλα , και ευχαριστώ για το υπέροχο μισάωρο.

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
η μαίρη είναι πιο καύλα ή η ντόνα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
και οι δύο καύλες είναι αν και ελαφρός κλίνω προς Ντόνα....η οποία δεν είναι εκεί πια....
η Μαίρη καλή αλλά δεν έχει με τίποτα 3άρια βυζιά...που λέει κάποιος συναγωνιστής....   

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Οντως  το   μωρο  είναι  απαιχτο!!
Διαβάζω αρκετό καιρό το Σιτε ως επισκέπτης , χωρίς να έχω γίνει μέλος, αλλά σήμερα αποφάσισα να γράψω μονο για το απόλυτο πιπίνι την Μαίρη, η οποία  αξίζει απόλυτα.

:grin: :o

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
και οι δύο καύλες είναι αν και ελαφρός κλίνω προς Ντόνα....η οποία δεν είναι εκεί πια....
η Μαίρη καλή αλλά δεν έχει με τίποτα 3άρια βυζιά...που λέει κάποιος συναγωνιστής....     

κανενα αλλο σχολιο για την προηγουμενη κριτικη ?

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
κανενα αλλο σχολιο για την προηγουμενη κριτικη ?

Το ίδρυμα δεν το έχω επισκεφτεί καν. Εγείρονται ερωτηματικά για το πώς καταφέρνει αυτή η Μαίρη να αποσπά πολύ καλά ποσταρίσματα από πολύ νέους εγγεγραμμένους χρήστες που δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο στο σάιτ. Μπαίνουν, γράφονται, ποστάρουν κάτι αρκετά έως πολύ καλό για την κορασίδα και μετά...σιωπή. Δεν ξέρω αν ζητούσες κάτι τέτοιο ως σχόλιο αλλά νομίζω κι άλλους μας έκανε να διαβάσουμε με επιφύλαξη αυτά τα ποστ... 

OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Το ίδρυμα δεν το έχω επισκεφτεί καν. Εγείρονται ερωτηματικά για το πώς καταφέρνει αυτή η Μαίρη να αποσπά πολύ καλά ποσταρίσματα από πολύ νέους εγγεγραμμένους χρήστες που δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο στο σάιτ. Μπαίνουν, γράφονται, ποστάρουν κάτι αρκετά έως πολύ καλό για την κορασίδα και μετά...σιωπή. Δεν ξέρω αν ζητούσες κάτι τέτοιο ως σχόλιο αλλά νομίζω κι άλλους μας έκανε να διαβάσουμε με επιφύλαξη αυτά τα ποστ... 

Εαν τα χρόνια που είμαι γραμμένος στο site και η όλη εν γένει στάση μου όλα αυτά τα χρόνια εδώ μέσα, σου εμπνέουν έστω και το παραμικρό ίχνος αξιοπιστίας, σε βεβαιώ ότι τα θετικά σχόλια που έχει αποσπάσει η νεαρά, είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Γράφουμε τις εμπειρίες μας όπως ακριβώς τις ζήσαμε, χωρίς να παραφουσκώνουμε τα πράγματα, γιατί τότε φουσκώνουν και τα μυαλά της εκάστοτε θεραπαινίδος..... (ΙΜΗΟ)

OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Γράφουμε τις εμπειρίες μας όπως ακριβώς τις ζήσαμε, χωρίς να παραφουσκώνουμε τα πράγματα, γιατί τότε φουσκώνουν και τα μυαλά της εκάστοτε θεραπαινίδος..... (ΙΜΗΟ)

Συμφωνώ απολύτως!!!
Για αυτόν τον λόγο και δεν μπαίνω σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες... ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom