Η μουσική στο βίντεο....είναι όλα τα λεφτά.......
And without music
Η μουσική στο βίντεο....είναι όλα τα λεφτά.......
Χαχαχαχά...............
oxi re apelpismeneTo σεναριο να τον σφυριξει στην δικια σου και σε εσενα παιζει???
τυπε μονο και μονο που δεν τον ξερεις θα επρεπε να σε μπαναρουν
και δεν ο λιλας μας
ο λιλας ανηκει σε ολο τον κοσμο
να καμαρωσε τον
και θεωρεις κατορθωμα το οτι γαμησες εναν πουστη ρε τυπε;που να γαμησεις και γυναικα,θα νομισεις οτι κατεκτησες το εβερεστ.Πρέπει να σας πω ότι επιτέλους καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την φαντασίωση μας και θα θέλαμε να το ξαναδοκιμάσουμε μόνο με θηλυπρεπή!!!!!!
file prepi na exis liosi sthn malakia sto exei pi kanenas oti tha tiflothis?????και θεωρεις κατορθωμα το οτι γαμησες εναν πουστη ρε τυπε;που να γαμησεις και γυναικα,θα νομισεις οτι κατεκτησες το εβερεστ.
file prepi na exis liosi sthn malakia sto exei pi kanenas oti tha tiflothis?????
Να με πιπονουν παρέα και να τον γαμαει με τον δονητή της και αν με καυλώσει και εμένα να του τον καρφώσω και εγώ αν όχι να γαμαο μόνο την δικια μου που θα γαμαει τον άλλον με τον δονητή
την εχεισ πατησει κ σει κ το ξερεισ πρςτο χερι αρε ξηλο ποθ σασ χριαζεται...
Πρέπει να σας πω ότι επιτέλους καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την φαντασίωση μας και θα θέλαμε να το ξαναδοκιμάσουμε μόνο με θηλυπρεπή!!!!!!
τυπε δοκιμασες τατσοπουλο?
τυπε δοκιμασες τατσοπουλο?
θηλυπρεπήs τι είναι ?
εισαι ατριχος,με τσιριχτη φωνουλα και λεπτεπιλεπτα χαρακτηριστικα;αν ναι αυτο ειναι και στειλε μου πμ να σε μελανιασω πρωτος ;)θηλυπρεπήs τι είναι ?
εισαι ατριχος,με τσιριχτη φωνουλα και λεπτεπιλεπτα χαρακτηριστικα;αν ναι αυτο ειναι και στειλε μου πμ να σε μελανιασω πρωτος ;)