Νέα

Θεσσαλονίκη-πρωτάρης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MadSexxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πολλοι  :jerking: :jerking: μαζευτηκαμε νομιζω εδω μεσα  :rockon:

lioube

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας μάγκες είμαι απο Θεσσαλονίκη και θελω να μάθω ποιο μπουρδέλο να παω για να γαμήσω ειμαι παρθένος...και να μην ειναι και πολυ ακριβο

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.955
Πόντοι
6.925
Εισαι στο καταλληλότερο site. Είσαι παθένος = είσαι μικρός σε ηλικία = έχεις άφθονο χρόνο. Θα βρεις ότι θες εδώ μέσα.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σας μάγκες είμαι απο Θεσσαλονίκη και θελω να μάθω ποιο μπουρδέλο να παω για να γαμήσω ειμαι παρθένος...και να μην ειναι και πολυ ακριβο
φίλε εδώ στην Αθήνα έχουμε καλές πηγές πληροφόρησης έχουμε τον παπά εκεί για ρώτα τον Άνθιμο κάτι θα ξέρει....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
104
Like
12.804
Πόντοι
25.165

Παιδια μην κοροιδευετε τον φιλο, εμενα ο κολητος μου εχει επιτυχιες στις γκομενες και ειναι παρθενος και 22 χρονων και τωρα τελευταια με ρωταει για τις εμπειριες μου στην κωλετη και μαλλον θα τον παω στην Εφη η στην Σαρα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πρώτο γαμήσι έτυχε καύλος για το νότο (ξέρω, Σαλονίκη είναι, αλλά δεν βγαίνει η ρίμα)
πέστε μου βάρδιες, έχω καύλες στα παπάρια
είναι δυσεύρετα τα κόκκινα φανάρια
και δεν τα βλέπεις, καθώς λένε, με το πρώτο

smparos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
τελικα πιγε πουθενα το παλικαρι ι ακομα ψαχνι

talos90

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, είμαι από Θεσσαλονίκη, καινούργιος στο site και στον πληρωμένο έρωτα γενικά.
Μετά από χρόνια δουλειάς και υποχρεώσεων αποφάσισα να κάνω και εγώ ένα "δωράκι" στον εαυτό μου.
Παρακαλώ λοιπόν τους έμπειρους να μου δώσουν μερικές συμβουλές για να μην μου βγεί "ξινό" το "δωράκι".
Δεδομένου ότι, δεν έχω καμμία απολύτως προηγούμενη εμπειρία στον πληρωμένο έρωτα, θα ήθελα να μου πέιτε:
α) Που να πάω?
β) Ποιά κοπέλα να προτιμήσω?
γ) Ποιό πρόγράμμα να ζητήσω?
δ) Ποιά μέρα και ώρα θα ήταν καλύτερα να κάνω την επίσκεψη?
ε)Γενικά οτιδήποτε άλλο πιστεεύετε ότι θα βοηθήσει στο να απολάυσω την επίσκεψη αυτή.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :think: :helpplea: :woldman:   

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα, είμαι από Θεσσαλονίκη, καινούργιος στο site και στον πληρωμένο έρωτα γενικά.
Μετά από χρόνια δουλειάς και υποχρεώσεων αποφάσισα να κάνω και εγώ ένα "δωράκι" στον εαυτό μου.
Παρακαλώ λοιπόν τους έμπειρους να μου δώσουν μερικές συμβουλές για να μην μου βγεί "ξινό" το "δωράκι".
Δεδομένου ότι, δεν έχω καμμία απολύτως προηγούμενη εμπειρία στον πληρωμένο έρωτα, θα ήθελα να μου πέιτε:
α) Που να πάω?
β) Ποιά κοπέλα να προτιμήσω?
γ) Ποιό πρόγράμμα να ζητήσω?
δ) Ποιά μέρα και ώρα θα ήταν καλύτερα να κάνω την επίσκεψη?
ε)Γενικά οτιδήποτε άλλο πιστεεύετε ότι θα βοηθήσει στο να απολάυσω την επίσκεψη αυτή.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :think: :helpplea: :woldman:     
για αρχη διαβαζουμε καλα το σαιτ και τις κριτικες..οχι οτι καποιες δεν ειναι υποκειμενικες και στημενες ...τεσπα αφουγκραζομαστε την κοινη γνωμη και την ακολουθουμε κατα περιοδους..σπανια πεφτει εξω....παμε λοιπον σε γνωστες καλες και εξυπηρετικες...για να μην φαμε στην αρχη την απογοητευση που θα την φαμε σιγουρα αργοτερα στις δοκιμες και μας πεσει...το ηθικο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:δεν παμε με φιλους και χαζοπαρεες να χαζολογησουμε,ουτε να εχουμε αγχη και συγκρίσεις για αρχη...και η κοπελα θα μας δει πιο σοβαρα..ζηταμε για αρχη παντα το απλο για να δουμε τι μας παιρνει να κανουμε με τα λιγοτερα χρηματα...μετα αν ειναι ξανοιγομαστε σε αλλη επισκεψη και αναλογα τι προσφερει καθεμια...εκτος περιπτωσεων ειδικων γουστων που ζηταμε αυτο που θελουμε και που χωρις αυτο δεν λειτουργουμε...ειμαστε καθαροι,περα απο το αυτονοητο μπορει να κατσει κανα τζαμπα εξτρα σπανιως βεβαια αλλα δεν ξερεις ποτε,πχ ακαποτο τσιμπουκι...(μου χει τυχει, αθηνα βεβαια),ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ προτεινω στουντιο και οχι μπουρδελο για πρωτη φορα λογω λιγοτερου κοσμου,λιγοτερων αδιακριτων βλεμματων κλπ οχι τοσο για τις υπηρεσιες...βεβαια κοστιζει παραπανω αλλα πρωτες φορες ειπαμε...τωρα παμε μερες και ωρες με στανταρ λιγοτερη κινηση πχ πρωι αν βολευει,μεσημερακι,πολυ αργα βραδυ οχι πχ με το κλεισιμο των μαγαζιων που πλακωνουν ολοι...σαν σε εκλογικο τμημα να ψηφισουν στην σειρα...γαμηθηκε το σερβις...σε περιοδους μουντιαλ,μουντομπασκετ,μεγαλους αγωνες η χαρα αυτων που ως μονο σπορ ξερουν την μπουρδελοτσαρκα...επισης αργιες,γιορτες,καλοκαιρια,σαββατοκυριακα του καλοκαιριου που φευγει ο πολυς ο κοσμος...στανταρ επισης πριν την βραδινη σαββατιατικη εξοδο επικρατει σχετικη ησυχια ειδικα στον μυλο...εκει κατα τις6-8 χειμωνα ,μετα γαμησε τα ολη νυχτα...οι καθημερινες πλην δευτερας και παρασκευής ετσι απο εμπειρια νομιζω ειναι καλυτερες μερες...γενικα.τα παραπανω απο προσωπικες εμπειριες με λιγο διαθεση χιουμοριστικη παντα....οποιος συναγωνιστης εχει να προσθεσει κατι να το ακουσουμε...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Μπραβο ρε τζι-ελ. Respect.
2utgc46.gif

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σας ευχαριστω ολους...τωρα που βγαινω στην συνταξη...να σωσω καναν αλλον.. :cheesy:
αν θυμηθω κατι θα το προσθεσω...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Όχι μόνο να κλειδωθεί το thread αλλά και να υποχρεώνεται κάθε νέο μέλος να το διαβάζει με το ζόρι όπως και με τους κανόνες :tickedoff: !!! Τα είπες όλα gl. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom