You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη-πρωτάρης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MadSexxx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φίλε εδώ στην Αθήνα έχουμε καλές πηγές πληροφόρησης έχουμε τον παπά εκεί για ρώτα τον Άνθιμο κάτι θα ξέρει....Γεια σας μάγκες είμαι απο Θεσσαλονίκη και θελω να μάθω ποιο μπουρδέλο να παω για να γαμήσω ειμαι παρθένος...και να μην ειναι και πολυ ακριβο
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 104
- Like
- 12.804
- Πόντοι
- 25.165
Γεια σας μάγκες είμαι απο Θεσσαλονίκη και θελω να μάθω ποιο μπουρδέλο να παω για να γαμήσω ειμαι παρθένος...και να μην ειναι και πολυ ακριβο
Παιδια μην κοροιδευετε τον φιλο, εμενα ο κολητος μου εχει επιτυχιες στις γκομενες και ειναι παρθενος και 22 χρονων και τωρα τελευταια με ρωταει για τις εμπειριες μου στην κωλετη και μαλλον θα τον παω στην Εφη η στην Σαρα.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
πρώτο γαμήσι έτυχε καύλος για το νότο (ξέρω, Σαλονίκη είναι, αλλά δεν βγαίνει η ρίμα)
πέστε μου βάρδιες, έχω καύλες στα παπάρια
είναι δυσεύρετα τα κόκκινα φανάρια
και δεν τα βλέπεις, καθώς λένε, με το πρώτο
πέστε μου βάρδιες, έχω καύλες στα παπάρια
είναι δυσεύρετα τα κόκκινα φανάρια
και δεν τα βλέπεις, καθώς λένε, με το πρώτο
Καλησπέρα, είμαι από Θεσσαλονίκη, καινούργιος στο site και στον πληρωμένο έρωτα γενικά.
Μετά από χρόνια δουλειάς και υποχρεώσεων αποφάσισα να κάνω και εγώ ένα "δωράκι" στον εαυτό μου.
Παρακαλώ λοιπόν τους έμπειρους να μου δώσουν μερικές συμβουλές για να μην μου βγεί "ξινό" το "δωράκι".
Δεδομένου ότι, δεν έχω καμμία απολύτως προηγούμενη εμπειρία στον πληρωμένο έρωτα, θα ήθελα να μου πέιτε:
α) Που να πάω?
β) Ποιά κοπέλα να προτιμήσω?
γ) Ποιό πρόγράμμα να ζητήσω?
δ) Ποιά μέρα και ώρα θα ήταν καλύτερα να κάνω την επίσκεψη?
ε)Γενικά οτιδήποτε άλλο πιστεεύετε ότι θα βοηθήσει στο να απολάυσω την επίσκεψη αυτή.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Μετά από χρόνια δουλειάς και υποχρεώσεων αποφάσισα να κάνω και εγώ ένα "δωράκι" στον εαυτό μου.
Παρακαλώ λοιπόν τους έμπειρους να μου δώσουν μερικές συμβουλές για να μην μου βγεί "ξινό" το "δωράκι".
Δεδομένου ότι, δεν έχω καμμία απολύτως προηγούμενη εμπειρία στον πληρωμένο έρωτα, θα ήθελα να μου πέιτε:
α) Που να πάω?
ε)Γενικά οτιδήποτε άλλο πιστεεύετε ότι θα βοηθήσει στο να απολάυσω την επίσκεψη αυτή.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
για αρχη διαβαζουμε καλα το σαιτ και τις κριτικες..οχι οτι καποιες δεν ειναι υποκειμενικες και στημενες ...τεσπα αφουγκραζομαστε την κοινη γνωμη και την ακολουθουμε κατα περιοδους..σπανια πεφτει εξω....παμε λοιπον σε γνωστες καλες και εξυπηρετικες...για να μην φαμε στην αρχη την απογοητευση που θα την φαμε σιγουρα αργοτερα στις δοκιμες και μας πεσει...το ηθικο δεν παμε με φιλους και χαζοπαρεες να χαζολογησουμε,ουτε να εχουμε αγχη και συγκρίσεις για αρχη...και η κοπελα θα μας δει πιο σοβαρα..ζηταμε για αρχη παντα το απλο για να δουμε τι μας παιρνει να κανουμε με τα λιγοτερα χρηματα...μετα αν ειναι ξανοιγομαστε σε αλλη επισκεψη και αναλογα τι προσφερει καθεμια...εκτος περιπτωσεων ειδικων γουστων που ζηταμε αυτο που θελουμε και που χωρις αυτο δεν λειτουργουμε...ειμαστε καθαροι,περα απο το αυτονοητο μπορει να κατσει κανα τζαμπα εξτρα σπανιως βεβαια αλλα δεν ξερεις ποτε,πχ ακαποτο τσιμπουκι...(μου χει τυχει, αθηνα βεβαια),ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ προτεινω στουντιο και οχι μπουρδελο για πρωτη φορα λογω λιγοτερου κοσμου,λιγοτερων αδιακριτων βλεμματων κλπ οχι τοσο για τις υπηρεσιες...βεβαια κοστιζει παραπανω αλλα πρωτες φορες ειπαμε...τωρα παμε μερες και ωρες με στανταρ λιγοτερη κινηση πχ πρωι αν βολευει,μεσημερακι,πολυ αργα βραδυ οχι πχ με το κλεισιμο των μαγαζιων που πλακωνουν ολοι...σαν σε εκλογικο τμημα να ψηφισουν στην σειρα...γαμηθηκε το σερβις...σε περιοδους μουντιαλ,μουντομπασκετ,μεγαλους αγωνες η χαρα αυτων που ως μονο σπορ ξερουν την μπουρδελοτσαρκα...επισης αργιες,γιορτες,καλοκαιρια,σαββατοκυριακα του καλοκαιριου που φευγει ο πολυς ο κοσμος...στανταρ επισης πριν την βραδινη σαββατιατικη εξοδο επικρατει σχετικη ησυχια ειδικα στον μυλο...εκει κατα τις6-8 χειμωνα ,μετα γαμησε τα ολη νυχτα...οι καθημερινες πλην δευτερας και παρασκευής ετσι απο εμπειρια νομιζω ειναι καλυτερες μερες...γενικα.τα παραπανω απο προσωπικες εμπειριες με λιγο διαθεση χιουμοριστικη παντα....οποιος συναγωνιστης εχει να προσθεσει κατι να το ακουσουμε...Καλησπέρα, είμαι από Θεσσαλονίκη, καινούργιος στο site και στον πληρωμένο έρωτα γενικά.
α) Που να πάω?
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Μπραβο ρε τζι-ελ. Respect.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
gl +10000000000000
ας κλειδωθει το θερντ τα ειπε ολα
ας κλειδωθει το θερντ τα ειπε ολα
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Όχι μόνο να κλειδωθεί το thread αλλά και να υποχρεώνεται κάθε νέο μέλος να το διαβάζει με το ζόρι όπως και με τους κανόνες !!! Τα είπες όλα gl.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 3K