πολύ σωστος παίκτη.
Δυστυχώς η πολιτική ορθοτητα αν και ξεκίνησε με καλές προθέσεις (να μην κοροϊδεύουμε τους άλλους για τα ελαττώματά τους, να αποδεχόμαστε όλο τον κόσμο) έχει καταντήσει εργαλείο σε κάτι άτομα που κατάντησαν να γίνουν αυτό που μισούν: Ρατσιστές και φασίστες.
Δείτε την υποθεση Ξεπαρθενών. Η αριστερά δε μιλάει μην τους πουν οπισθοδρομικούς.
Η κυβέρνηση δε μιλάει μην τους πουν χουντικούς και χριστιανοφασίστες
Αν το βίντεο το είχε κάνει ο Σειρηνάκης με άντρα να γαμάει γυναίκα θα έλεγαν όλοι πιάστε τους και γαμήστε τους.
Σε μια σοβαρή χώρα αν πήγαινες να προσβάλλεις το εθνικό σύμβολο θα έτρωγες ξύλο μέχρι να ξεχάσεις το όνομά σου. Αν θυμάστε κάπου το 2002 νομίζω κάτι κωλοπαίδια Άγγλοι φοιτητές είχαν πάει σαν τουρίστες στην Κνωσό για να βγάλουν φωτογραφία δείχνοντας του κώλος τους. Πήγαν κρατητήριο όπως ήταν.
Και τώρα που καταντήσαμε. Μη μιλάς για τους μετανάστες γιατί είσαι φασίστας. Αλήθεια αυτοί οι φραγκάτοι διανοούμενοι έχουν κάνει ποτέ παρέα με μετανάστες να δουν πόσο ντρέπονται όταν κάποιος δικός τους κάνει έγκλημα;
Μη μιλάς άσχημα για γυναίκες γιατί θα σε πουν φαλοκράτη. Υπάρχει λόγος που το άγαλμα της Δικαιοσύνης παντού εικονίζεται με ένα μαντήλι στα μάτια. Γιατί οφείλει να μην κάνει διακρίσεις.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα είναι ότι όλοι φοβούνται τι θα πει ο κόσμος ,τα social media, ότι θα τους ακυρώσουν και ξέρω εγώ τι. Μόνο που οι άνθρωποι δε μπορούν για πάντα να ζουν με το φόβο. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα θα φέρει περισσότερο μίσος, περισσότερη ομοφοβία. Αυτή η πολιτική διακρίσεων θα μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Και όταν καταλάβουν κάποιοι πόσο κακό κάνουν, θα είναι πολύ αργά.