alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Αυτο που αποκαλεσαν καποιοι σχολιαστες στο Πρωτο Θεμα ως "περιεργο κοινο"Ακριβως αυτο....το τελευταιο οχυρο....το "Αλαμο" των φυσιολογικων....
Αυτο που αποκαλεσαν καποιοι σχολιαστες στο Πρωτο Θεμα ως "περιεργο κοινο"Ακριβως αυτο....το τελευταιο οχυρο....το "Αλαμο" των φυσιολογικων....
απαντησε η "περιεργη" εφημεριδα με τα κονδυλια της λιστας πετσαΑυτο που αποκαλεσαν καποιοι σχολιαστες στο Πρωτο Θεμα ως "περιεργο κοινο"
To βγάζει (όπως κι εγώ) γιατί ζήσαμε τις 17χρονες του 1982 και ζούμε τωρα τις 17χρονες του 2022.Συγνώμη ρε Αλεξ αλλα απο που βγάζεις αυτο το συμπερασμα;;
το ακριβως αντιστροφο ισχυειΣυγνώμη ρε Αλεξ αλλα απο που βγάζεις αυτο το συμπερασμα;;
η πλειοψηφια των τοτε κοριτσιων μην ξεχνας οτι ηταν "πανκ" με καρφακια και διαφορα ζαρζαβατικαTo βγάζει (όπως κι εγώ) γιατί ζήσαμε τις 17χρονες του 1982 και ζούμε τωρα τις 17χρονες του 2022.
Εσύ?
Τώρα σοβαρά?Κάνεις πολυ μεγαλο λαθος.
Η 17χρονη το 2022 ειναι πολυ περισσοτερο παιδι απο την 17χρονη του 1982.
Μιλαμε για το μυαλο και την ωριμοτητα.Τώρα σοβαρά?
Το 1982 ας πούμε, οι 17χρονες εβγαιναν, βαφοντουσαν και είχαν χάσει την παρθενιά τους από τα 15 ας πούμε..
Και σε ένα χρονο στα 18 τους, είχαν όλες αυτοκίνητο, δίπλωμα και διακοπές στη Μύκονο..
Ε οχι και η πλειοψηφιαη πλειοψηφια των τοτε κοριτσιων μην ξεχνας οτι ηταν "πανκ" με καρφακια και διαφορα ζαρζαβατικα
λογω ωριμοτητας τους τα μαλλια τους ηταν σαν του σκατζοχειρου sonic και συμπεριφορα φορτηγατζηΜιλαμε για το μυαλο και την ωριμοτητα.
Αυτα που λες ειναι ασχετα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξερω που πήγαινες σχολείο αλλα εμείς στο δικο μου 1-2 punk είχαμε και 5-6 μεταλλούδες. Και that’s it.η πλειοψηφια των τοτε κοριτσιων μην ξεχνας οτι ηταν "πανκ" με καρφακια και διαφορα ζαρζαβατικα
Και η ωριμοτητα πως έρχεται ρε τυπε? Στο χωριό μου κυρίως από εμπειρίες.Μιλαμε για το μυαλο και την ωριμοτητα.
Αυτα που λες ειναι ασχετα.
εμας εδω γινοταν της ποπηςΔεν ξερω που πήγαινες σχολείο αλλα εμείς στο δικο μου 1-2 punk είχαμε και 5-6 μεταλλούδες. Και that’s it.
Δεν θα περάσουν από εμάς....θα συντρίβουν μπροστά στον γλομπο μας!Ακριβως αυτο....το τελευταιο οχυρο....το "Αλαμο" των φυσιολογικων....
Kαλά μάλλον δεν έχεις δει τι κάνουν τα 17χρονα σήμερα…λογω ωριμοτητας τους τα μαλλια τους ηταν σαν του σκατζοχειρου sonic και συμπεριφορα φορτηγατζη
Ακριβως. Απο εμπειριες με ανθρωπους. Οχι με οθόνεςΚαι η ωριμοτητα πως έρχεται ρε τυπε? Στο χωριό μου κυρίως από εμπειρίες.
Στο δικό σου?
Από αυτά που έλεγε ο μπαμπάς και η μαμά στο σπίτι το 1982?
Μπράβο ρε φίλε πες τα ένας σωστός εδώ μέσα δηλαδή διαβάζεις τέραταΤο έχετε ξευτελίσει τελείως το θέμα, αν συνέβαινε στην κόρη σας θα κλαιγοσασταν ή θα κοροϊδεύατε όπως τώρα? το δέσατε κόμπο οτι η κοπέλα το έχει στήσει ολο.....να δω αν αποδιχτει οτι οντως την βιασανε τι θα λετε!
Καλύτερα περίεργοι παρά φεμιναζι και οι "αρσενικοί" ακόλουθοι τους.Αυτο που αποκαλεσαν καποιοι σχολιαστες στο Πρωτο Θεμα ως "περιεργο κοινο"
Θα λένε ότι πλήρωσαν τους δικαστές οι πλούσιοι γονείς τουςΜπράβο ρε φίλε πες τα ένας σωστός εδώ μέσα δηλαδή διαβάζεις τέρατα
Εγώ μια φορά ήθελα, πιτσιρικάςΑυτό είναι παράνοια ρε φίλε. Για αυτό γράφω τόσες μέρες για φεμινάζι.
Θα βγαίνεις με την γκόμενα για ποτό ή φαγητό (οπού και εκεί κάτι θα πιεί ένα κρασί ή μια μπύρα), θα ακολουθεί σεξ και μετά θα είναι στην διακριτική ευχέρεια της γκόμενας, αν θα πει ότι την βίασες.
Προσωπικά μου έχει τύχει να μεθύσω και να χουφτώσω γυναίκα (φίλη, όχι γκόμενα). Την επόμενη μέρα δεν θυμόμουν τίποτα, μου το είπανε, ζήτησα συγνώμη και τέλος. (Στην προ μυτου εποχή προφανώς).
Επίσης μου έχει τύχει και γκόμενα μεθυσμένη, που ζήταγε εκείνη σεξ μετά από έξοδο. Αλλά επειδή είχε πραγματικά μαύρο χάλι της είπα άστο για άλλη φορά.
Και οι 17χρονες του 95 τέτοια βούρλα. Δεν ητανTo βγάζει (όπως κι εγώ) γιατί ζήσαμε τις 17χρονες του 1982 και ζούμε τωρα τις 17χρονες του 2022.
Εσύ?
ναι βρε τα εχω δειKαλά μάλλον δεν έχεις δει τι κάνουν τα 17χρονα σήμερα…
Βάλε Τικ Τοκ να δεις το 17χρονο να τραγουδάει με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, τραγούδι που λέει:
«Πίνω ουίσκι γιατί ειμαι πότης,
Μετά χύνω στο πρόσωπό της».
Για να καταλάβεις τι παίζεται!