macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
και μαντάμ να πεις τ αρχίδια σου
τα αρχιδια μου προσεχω που τα βαζω μανταμ !
τσιριζε οσο θελεις - οταν εχω χρονο θα απαντησω και στο αλλο σου "σχολιο" ?
και μαντάμ να πεις τ αρχίδια σου
Όπως κ ναχει 1.94 άντρας να βαράει μια γυναικούλα 1.60 θέλει κρέμασμαΔεν είχε γίνει βιασμός. Η ιδια η κόρη κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η μάνα την έβαλε να το πει.
Ζόρι τραβάω κι εγώ που από μένα στην καλύτερη του να βγάζει τα ίδια η τα μισαΤυπε κατι μου λεει οτι βγαζει πολυ περισσοτερα χρηματα απο σενα.
Τι ζορι τραβατε με την παρτυ του αυτο μονο ψυχιατρος ισως μπορεσει να το κατανοησει.
Κάνεις πολυ μεγαλο λαθος.Επίτρεψέ μου να πω ότι 17χρονη το 2022 δεν είναι και πολύ παιδί...
Δηλαδη σε ένα χρόνο όλα καλά που είναι 18?
Σου θυμίζω ότι τα κορίτσια γίνονται γυναίκες από τα 11-12...
πολύ σωστος παίκτη.
Δυστυχώς η πολιτική ορθοτητα αν και ξεκίνησε με καλές προθέσεις (να μην κοροϊδεύουμε τους άλλους για τα ελαττώματά τους, να αποδεχόμαστε όλο τον κόσμο) έχει καταντήσει εργαλείο σε κάτι άτομα που κατάντησαν να γίνουν αυτό που μισούν: Ρατσιστές και φασίστες.
Δείτε την υποθεση Ξεπαρθενών. Η αριστερά δε μιλάει μην τους πουν οπισθοδρομικούς.
Η κυβέρνηση δε μιλάει μην τους πουν χουντικούς και χριστιανοφασίστες
Αν το βίντεο το είχε κάνει ο Σειρηνάκης με άντρα να γαμάει γυναίκα θα έλεγαν όλοι πιάστε τους και γαμήστε τους.
Σε μια σοβαρή χώρα αν πήγαινες να προσβάλλεις το εθνικό σύμβολο θα έτρωγες ξύλο μέχρι να ξεχάσεις το όνομά σου. Αν θυμάστε κάπου το 2002 νομίζω κάτι κωλοπαίδια Άγγλοι φοιτητές είχαν πάει σαν τουρίστες στην Κνωσό για να βγάλουν φωτογραφία δείχνοντας του κώλος τους. Πήγαν κρατητήριο όπως ήταν.
Και τώρα που καταντήσαμε. Μη μιλάς για τους μετανάστες γιατί είσαι φασίστας. Αλήθεια αυτοί οι φραγκάτοι διανοούμενοι έχουν κάνει ποτέ παρέα με μετανάστες να δουν πόσο ντρέπονται όταν κάποιος δικός τους κάνει έγκλημα;
Μη μιλάς άσχημα για γυναίκες γιατί θα σε πουν φαλοκράτη. Υπάρχει λόγος που το άγαλμα της Δικαιοσύνης παντού εικονίζεται με ένα μαντήλι στα μάτια. Γιατί οφείλει να μην κάνει διακρίσεις.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα είναι ότι όλοι φοβούνται τι θα πει ο κόσμος ,τα social media, ότι θα τους ακυρώσουν και ξέρω εγώ τι. Μόνο που οι άνθρωποι δε μπορούν για πάντα να ζουν με το φόβο. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα θα φέρει περισσότερο μίσος, περισσότερη ομοφοβία. Αυτή η πολιτική διακρίσεων θα μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Και όταν καταλάβουν κάποιοι πόσο κακό κάνουν, θα είναι πολύ αργά.
Φίλη 17χρονη που την πίεζε να πάει σε πάρτι με βίζιτες.
Γκόμενο πενηντάρη με πολλά φράγκα και μπράβους.
Συνέντευξη στον αρχιεκβιαστη Τριαντάφυλλο...
Γενικά η κοπέλα δεν μπορείς να πεις ότι έκανε και τις καλύτερες επιλογές.
Δεν υπάρχει σχέση με τον βιασμό όμως.
Αλεξ το εργαστήριο είναι μάλλον το Dr Risch στην Βέρνη είναι πιο αξιόπιστο από όλη την Ελλάδα και την Αμερική μαζίTo ζορι μας ειναι, οτι αποθεωνεται το απολυτο τιποτα στις μερες μας.
Και το επιχειρημα καποιων σαν εσενα, ειναι οτι βγαζουν λεφτα κάνοντας τιποτα.
Εσυ χρειαζεσαι ψυχιατρο, που το θεωρεις φυσιολογικο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χίλια ρισκπέκτ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος θα τις αλλοιωσει δηλαδη, η αστυνομια?
Και θα ειναι αξιοπιστο ενα ΙΔΙΩΤΙΚΟ εργαστηριο που το πληρωσε το θυμα?
Σοβαρα τωρα?
Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα τόσο μαλακας?? Ναναι φαν του φλωρου αυτού?Ποιος σου ειπε οτι ειμαι fan του Κοψιαλη ρε πεταμενε?
Αυτά είναι που δίνω δίκιο στην βορειοηπηρωτισα κι ας μην την γουστάρω....Η reception του ξενοδοχείου έδωσε κατάθεση...????
Συγνώμη ρε Αλεξ αλλα απο που βγάζεις αυτο το συμπερασμα;;Κάνεις πολυ μεγαλο λαθος.
Η 17χρονη το 2022 ειναι πολυ περισσοτερο παιδι απο την 17χρονη του 1982.
κανουν σκληρη αντιδραση στο bou.comαντιδρούν στην πολιτική ορθότητα,
To τελευταίο οχυρό των ψυχικώς υγιών ανδρών είμαστε εδώ...όσοι έχουν θέματα βρίσκουν εδώ το λιμάνι τους.Διαβαζω αυτο το νημα ....Καποτε το μπου ηταν το αντρο της ακολασιας,της καφριλας,καθε καρυδιας καρυδι εγραφε οτι του κατεβαινε... Τωρα η κοινωνια εξω εχει τοσα σκατα,οσο ενας γεματος βοθρος...εχει τετοια βρωμια κ δυσωδια, που το μπου ειναι πλεον οαση λογικης, και τοπος αναπτυξης λογικων συζητησεων....
Σιγά ρε μην έχουν λεφτά στην Ελλάδα.. Κάνα 20αρια όλοι κι ολοιρε τυπε εγω μεγαλωσα στις παρυφες της σοουμπιζ....οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν μια ντουλαπα ψυχαφαρμακα...νομιζεις οτι επειδη βγαζουν λεφτα και φαινονται ευτυχισμενοι στα ποστ τους, οτι ειναι ετσι και στην πραγματικοτητα...εδω ο αλλος εβαλε τα κλαμματα μπροστα στο πανελληνιο επειδη καποια αγνωστα ακαουντ στο ιντερντετ τον εβριζαν για το θεμα του βιασμου στην θεσσαλονικη...μιλαμε για ναυαγιο ολκης...
οι περισσοτεροι που βγαζουν φραγκα απο το πουθενα, ετσι καταληγουν...εδω στο χολιγουντ βλεπεις κατι καρντασιαν που εχουν δισεκατομμυρια να παιρνουν τα χαπια με τις χουφτες...
ποιος λογικος ανθρωπος θα ζηλευε τετοιους φελους????
Απο οσα βλεπωΣυγνώμη ρε Αλεξ αλλα απο που βγάζεις αυτο το συμπερασμα;;
Αυτά είναι αυτονόητα..μην εξανιστασαιΝαι, τα γνωστα, οι πλουσιοι την γλυτωνουν, εχουν ακρες, ζουμε σε διεφθαρμενο κρατος, κλπ κλπ, βαρεθηκα ηδη
Άλλο ένα ποτό η μία μπύρα και άλλο να παραπατάει και να αρχίσει να ρεταρει.Αυτό είναι παράνοια ρε φίλε. Για αυτό γράφω τόσες μέρες για φεμινάζι.
Θα βγαίνεις με την γκόμενα για ποτό ή φαγητό (οπού και εκεί κάτι θα πιεί ένα κρασί ή μια μπύρα), θα ακολουθεί σεξ και μετά θα είναι στην διακριτική ευχέρεια της γκόμενας, αν θα πει ότι την βίασες.
Προσωπικά μου έχει τύχει να μεθύσω και να χουφτώσω γυναίκα (φίλη, όχι γκόμενα). Την επόμενη μέρα δεν θυμόμουν τίποτα, μου το είπανε, ζήτησα συγνώμη και τέλος. (Στην προ μυτου εποχή προφανώς).
Επίσης μου έχει τύχει και γκόμενα μεθυσμένη, που ζήταγε εκείνη σεξ μετά από έξοδο. Αλλά επειδή είχε πραγματικά μαύρο χάλι της είπα άστο για άλλη φορά.
Όλοι οι χαζογονεις και χαζοπαππουδες/χαζογιαγιαδες είναι περήφανοι που τα βλαστάρια τους από την κούνια είναι αγκαλιά με κινητά και υπολογιστές.Συγνώμη ρε Αλεξ αλλα απο που βγάζεις αυτο το συμπερασμα;;
Ακριβως αυτο....το τελευταιο οχυρο....το "Αλαμο" των φυσιολογικων....To τελευταίο οχυρό των ψυχικώς υγιών ανδρών είμαστε εδώ...όσοι έχουν θέματα βρίσκουν εδώ το λιμάνι τους.