Πρόφανώς και όχι. Είχαμε άλλα Benefit που δεν υπάρχουν τώρα.Ναι, ενώ εμείς που λάβαμε την σεξουαλική μας διαπαιδαγωγηση από το Ταρατατά είχαμε πλεονέκτημα....
Μία χαρά είναι τα πράγματα σήμερα.
Καλύτερα από το 80 σίγουρα.
Και τα 90ς έλεγαν καλύτερα απο τα 80ς, και στα 80ς έλεγαν καλύτερα απο τα 60ς. Προφανώς και το 2040, θα λέμε τι ωραία ήταν το 2022 που είχαμε την γιωργία και όχι τον Μπάμπη απο το VR να βιάζει εικονικά 16χρονα. Παραθέτω απλά τον προβληματισμό μου, γιατί παλαιά, υπήρχε καλύτερος έλεγχος απο τους γονείς, και οι περισσότεροι γονείς είχαν κάποιες αρχές γιατί δεν ήταν γτπ ινσταγκράμερ. Τώρα τα πρώτυπα είναι το Τράπερ που έγινε πλούσιος με πόρσε, και η τάδε που βγήκε στην τηλεόραση με το σπαθί της. Τότε είχαμε το Να η ευκαιρία και τα τετράγωνα των αστέρων, άντε και Τα παιδία παίζει τα ΣΚ. Το πολύ κάνα βίντεο κλάμπ με τον Μπρους Λη να δέρνει κόσμο.
μονο που μπορει να κανεις ειναι να αποδεικνύεις καθημερινα στο παιδι σου οτι ζεις συμφωνα με καποιες βασικες αρχες και να εχεις την ελπιδα οτι το παιδι σου θα εντερνιστει και θα «ενσωματωσει» αυτες τις βασικες αρχες στη ζωη του.
Οταν απλως το λες και δεν το κανεις το παιδι σου το παιρνει γρηγορα χαμπαρι και σε εχεις ΓΤΠ, επιπλεον και το ιδιο μαθαινει να «ελισσεται».
τα ινστα, τα μινι τα κινητα θα υπαρχουν σε υπερμεγιστο βαθμο , δεν θα τα ελεγξεις.
Με βρίσκεις σύμφωνο. Οι αρχές είναι το παν. Απλά τρομάζω στο ότι πλέον δεν έχουμε χρόνο για τον σύντροφό μας, που χρόνος για τα παιδιά... Έχεις δίκιο σε αυτό που λές και συμφωνώ. Σίγουρα δεν υπάρχει σχολείο γονέων. Το 99% που βλέπω είναι ''τι θέλει ο κανακάρης μου'' και τα χατίρια πάνε σύννεφο. Είχα την τύχη να φύγω απο τα 19 μου απο το σπίτι και να μην ξαναζήσω ποτέ με δικούς μου ανθρώπους. Θεωρώ ότι αυτό είναι πιο καλό για όλους (αν έχεις πάρει κάποιες αρχές βέβαια). Δεν μπορώ τα σημερινά πιτσιρίκια που τα θέλουν όλα στο πιάτο. Τρέχω μαγαζί και θέλω να απολύσω ότι κινείται σε δύο πόδια σήμερα.