Η οικονομία έχει καταστραφεί εδώ και καιρό σύντροφοι.
Αναμασάμε τα ΕΣΠΑ σε εταιρίες που το κράτος θέλει να θα δώσει. Αν μπείτε και δείτε ποιοι τα κονομανε από τα ευρωπαϊκά πακέτα, θα σας σηκωθούν τα μαλλιά και μετά θα σας πέσουν.
Για μένα το πρόβλημα εδώ είναι ο λαϊκισμός στην προσέγγιση.
Είδα μια Γεωργία να βγαίνει και να λέει ότι πέθανε η μαμά της, αφού το αγόρι τη που είχαν 5 χρόνια σχέση έπαθε καρκίνο και μετά πέθανε και ο πατέρας της σε τροχαίο. Μιλάμε για καλά στημένη κατάσταση. Παίρνει πρώτα το κοινό μαζί σου. Το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ έκανε και ο Πανοπουλος με την ελληνική σημαία και τους Έλληνες που κανουν για 100 ξένους.
Μετά τα αλλά είναι εύκολα.
Δεν υπάρχει δημοσιογράφος στο μπουρδελο που ζούμε, αλλιώς σε μια αίθουσας δικαστηρίου, κάποιος θα έλεγε "και το μας ενδιαφέρει κοπέλα μου αν ο γκομενος σου είχε μικρό τσουτσουνι και μαράθηκαν τα από τέτοια του?"
Εδώ όμως σου παρουσιάζουν μια κοπέλα που δεν είχε που να πάει γιορτινές μερες, ενώ δούλευε σαν κοριτσάκι με τα σπίρτα.
Σύντροφοι όποιος εργάζεται κανονικά, δεν κάθεται να ανεβάζει τσόντες στο ινστα, Αντε καμία εκδρομή με τον γκομενο ή καμιά έξοδο στον Τονυ Σφηνο. Εδώ, μαζί με τα γκομενακια του Παντελίδη έχουμε ινσταγκραμ που ακυρώνει τα μισά.
Για τα δικαστήρια δεν ειναι όλα μαύρα ή άσπρα. Εγώ προσωπικά έχω εμπειρία από συναγωνιστή που του έκανε μήνυση Ρωσιδακι γιατί με βρεγμένο χέρια την τίναξε το ρεύμα ενώ αυτός ήταν έξω, τον πήγε δικαστικά με κάτι μπαρούφες του τύπου "μουδιαζει το χέρι μου και δεν μπορώ να εργαστούν ποτέ ξανά μπάρα" και πήρε 10 χιλιάρικα την στιγμή που όλες τις μέρες στο ινστα ήταν στα μπουζούκια πάνω στα τραπέζια στην υγεία του μαλακα.
Μην κοιτάτε την Γιωργια, μπείτε δείτε βίντεο Πανοπουλου να δείτε σε τι εποχή μπαίνουμε. Όποιος πει κάτι ανάποδο ή ενάντια στον Πανοπουλο, είναι ανθέλληνας. Για 1000 κλικ πουλάνε και την μάνα τους περιοδικά του χώρου. Για 1000 λεπτά διαφημίσεων πουλάνε ότι να ναι. Βγες τώρα σ εκείνο το σχολείο, σαν Διευθυντής να πεις κάτι για τον μαλακα που έγραψε στα παιδάκια στον πίνακα ότι είμαστε μαζί με την Γιωργια. Αν τον απολύσεις, καταδικαστηκες. Αν του την πεις, και το βγάλει φόρα τον ήπιες. δεν έχει πάτο το βαρέλι.
Θα γίνω κακος. Αν δεν είσαι βιασμενη, και το κάνεις από πολιτικά, οικονομικά ή άρρωστα κίνητρα, θα σε έστηνα με τον κωλο στο κέντρο να στον φοράνε όποιοι γουστάρουν αφού σου έπλενα τον κωλο κάθε φορά και είχε και free λαστιχάκια δίπλα.
Να δεις πως είναι ο βιασμός και μετά από κάνα τριμηνο με την σουφρα ΝΑ, να σε βγάλουμε στην τηλεόραση να μας πεις την γνώμη σου.
Γι αυτούς που μπήκαν στην στενή άδικα, μην λέτε μαλακιες. Ιδίως για βιασμό και κακοποίηση μικρών. Υπάρχουν καταγεγραμμενες υποθέσεις στην Αμερική (17 χρόνια ενας πεζοναύτης για φόνο του αγέννητου παιδιού του και κακοποίηση) που πήρε 600 χιλιάρικα αλλά παρολίγο να πεθάνει άπειρες φορές στην φυλακή, σε σημείο που τον πήγαν σε άλλη πτέρυγα, να είναι μόνος του. ΔΕΝ πληρώνεται η ζωή μας σύντροφοι. Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις θα τους είχα τίποτα εργασίες έτοιμες, χρήματα και το σύστημα θα έβρισκε τον μαλακα που καταδίκασε άδικα, που δεν έψαξε σωστά, που που που και θα τον απομάκρυνε σε θέση οδοκαθαριστη άμεσα.
Όπως είπε γραφικά η Έλενα, που ότι και να λέμε τα αλάνια εδώ μέσα, προφανώς δεν έχουμε δει ούτε τα μισά από το έργο που έχει ζήσει αυτή. Το Γιωργια (καλό?) ήξερε πολύ καλά που πάει να μπλέξει. Με λίγο κρασί, λίγο θάλασσα δύο σαμπάνιες και μια βότκα, δεν μεθας γάτα πλέον. Όχι 24 χρόνω νταρντανα.
Μας είπε λέω πάλι το κακόμοιρο το τσολι για την μαμά της και τον μπαμπά της. Και μόνο που καπηλευεται τον θάνατο τους για την λύπηση του κοινού, θέλει φυλάκα.
Πάντα, από παλιά, το θέμα ήταν να ξεχαστεί το ζήτημα ήρεμα. Από τον Παπα και τους Ναΐτες μέχρι τους σατανιστες. Θυμάστε οι παλιοί τον άλλον που σκότωσε μια οδοντίατρο που και καλά δεν είχε την δύναμη να αυτοκτονήσει? Τον άλλον που είχε κάνει κομμάτια την γυναίκα του σε σακούλες και την βρήκαν στα σκουπίδια σε τεύχη? Η ζωή πάει παρέα με τον θάνατο. Είμαι πολύ οκ με τέτοια εγκλήματα γιατί είναι η φύση μας. Όμως όπως είπε και κάποιος, αυτά τα κωλομεγλυφάτα τα influencer και τα δεν ξέρω γω τι, πρέπει να τους κόψουν τον κωλο. Μου βγάζεις μπούτι και κωλο στην ταράτσα και θα σε πληρώνουμε μωρη σακαφιόρα (με όμικρον ρε παιδιά, για με ωμέγα?).
Δεν έχω παιδιά, αλλά ρε σύντροφοι εσείς που έχετε, πω διάολο να τα μεγαλώσεις?