alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Λαθος κάνεις. Η αστυνομια παντα παραπεμπει σε ιατροδικαστη ΑΜΕΣΩΣ.Την πληροφόρηση φαντάζομαι ιατροδικαστής ή δικηγόρος.
Τα λεφτά κ το κόστος δε γνωρίζω πόσο είναι
Πάντως συνήθως τα ζώα οι αστυνομικοί κ τα τμήματα ασφαλείας αντί να φωνάξουν άμεσα ιατροδικαστή για εξέταση του θύματος ,συνήθως ξεκινάν παίρνοντας καταθέσεις του δράστη των μαρτύρων κ έτσι χάνεται μια μέρα που είναι πολύτιμη
Επίσης αν πέσει κ Σαββατοκύριακο όπως τώρα ....άστο για κλάματα
Εδώ πρέπει να αλλάξει η διαδικασία κ να επισπεύδεται η ιατροδικαστική εξέταση που λογικό οι δικαστές σε τέτοιες περιπτώσεις να ακολουθούν πιστά
Αναρωτιεμαι γιατι λες με τοση βεβαιοτητα κατι που δεν ισχυει στο παραμικρο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πες τα κοπελα μου, να αγιασει το στομα σουφυσικά και κρίνω εξ ιδίων, διότι συνέχεια έτσι γίνεται. Εσύ που δεν έχεις γαμήσει ποτέ και μόνο γράφεις παπαριές και με κρίνεις κοιτάξου μέσα σου. Και φυσικά, αν μου το κανε εμένα αυτό θα τη σκότωνα, άντε με το κάθε πουταναριό, άμα θέλει λεφτά να τα βγάλει με τη μαγκιά της, όχι καταστρέφοντας άλλουε, επειδή δεν τη γάμησε κοιτώνατας τη στα μάτια γιατί ήθελε να την πίασει γκόμενα. Και ήδη καταρρίφθηκαν πολλά από τα μύθια της, ότι την πήραν πολλοί. Καλό θα είναι να την ξεσκίσουν οι υπόλοιποι για συκοφαντική δυσφήμιση, αν δεν το έπραξαν οι ίδιοι. Και γιατί όχι πυροβόλημα, το να γίνει μουσείο στη Δήλο, όπου θα προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα, είναι σημαντικό, τώρα ποιος θα πληρώσει, εσύ ο αρχιδολευκο Ιππότης του πληκτρολογίου, ή το πουτανί από το σαλόνικα; μαλάκα. Και σου πα, αν μου το κανε εμένα κάποιος αυτό, και είχα φράγκα, ήση θα ήταν χώμα, που το κάθε τσογλάνι όταν δεν του κάνουν τα χατίρια, εκδικητικά τρέχει στη γλίτσα τον δημοσιογράφο να πει τους μύθους.