Νέα

Θεσσαλονίκη – Παραδέχθηκε στο Instagram το βιασμό 24χρονης σε πάρτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Αντε ειναι αργαμιση...καιρος να πηγαινουμε στη σουιτα για ενα πριβε παρτι.

Θα σας καλεσει ο "μανος" για τις λεπτομερειες

καληνυχτα "λεβεντες μου"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αντε ειναι αργαμιση...καιρος να πηγαινουμε στη σουιτα για ενα πριβε παρτι.

Θα σας καλεσει ο "μανος" για τις λεπτομερειες

καληνυχτα "λεβεντες μου"
Δεν νομιζω οτι θα σε χαλαγε, αν το μπορουσες. Οσο κι αν το κοροιδευεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μα τον γνωρίζω γιαυτό σε ρωτάω...Εσύ δεν γνωρίζεις οτι άνοιξε τα φτερά του και σε άλλες πλατφόρμες?
Ωχ αποτρελαθηκε το κοριτσι?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.061
Πόντοι
22.266
Islender νομίζω τα ελληνικά δικαστήρια δεν δέχονται τις τοξιλογικες εξετάσεις της Βέρνης
Ισχύει;

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Προφανως δεν διαβασες καλα το αρθρο και την εγκυκλιο της εισαγγελιας του Αρειου Παγου. Ειναι εντελως αδιαφορο σε ποια υποθεση αναφερεται. Σημασια εχει η ουσια της εγκυκλιου και εκει τα πραγματα ειναι απολυτως σαφη.
Το διάβασα το άρθρο , αλλά βρήκα κάτι πιο διαφωτιστικό, που έχει γράψει ένας συνάδελφός σου

Μιλάει για επικαιροποίηση της σχετικής νομολογίας με την απόφαση 1367/2020 του Αρείου Πάγου, όποιος δεν βαριέται ας το διαβάσει.
Επιτρέπεται η χρήση ανάλογα με την υπόθεση, με κάποιες προυποθέσεις και με κάποια αναλογικότητα.
Επίσης αναφέρει ότι επιτρέπεται πάντα σε περίπτωση οικονομικών εγκλημάτων.

Επειδή η επικαιροποίηση έγινε το 2020 , έτσι ίσως εξηγείται η μη αποδοχή από το δικαστήριο ενός βίντεο στην περίπτωση, που σου ανέφερα το 2018. Σε συνδυασμό ίσως και με την βαρύτητα της κατηγορίας (δεν ήταν κακούργημα)

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81

το εχω κανει ουκ ολιγες φορες.

χωρις ομως ναρκωτικα και βιασμους.

ποτα, μουσικη και βιζιτες για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Islender νομίζω τα ελληνικά δικαστήρια δεν δέχονται τις τοξιλογικες εξετάσεις της Βέρνης
Ισχύει;
Κάπου διάβασα ότι θα χρησιμοποιήσουν τα αποτελέσματα και των δυο εργαστηρίων για να βγάλουν ένα κοινό πόρισμα.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
μιας που θυμηθηκα αποδυτηρια, καποτε σ ενα γυμναστηριο ημουν ο τελευταιος πελατης,11μιση η ωρα περιπου

ενω τελειωνα το ντουζ,ηρθε στα αντρικα αποδυτηρια η καβλιτσα που ηταν στη γραμματεια να κλεισει δηθεν τα φωτα ,ΕΝΩ ηξερε οτι υπαρχει μεσα ατομο

και ΙΔΙΩΣ ηξερε οτι αυτο το ατομο ημουν ΕΓΩ ! διοτι μονο ενας μαλακας τραγουδουσε συνθηματα μερα παρα μερα:tooth::tooth::tooth:

εν τω μεταξυ επεφταν ματιες πολυ καιρο πριν:*

οταν βγηκα με πετσετα εκανα οτι δεν την ειδα ,ξεγυμνωθηκα με περιπου γυρισμενη πλατη για να βαλω μποξερακι ,
ενω αυτη ηταν διαγωνια πισω μου και εγερνε το κεφαλι της για να εχει οπτικο πεδιο στα μεζεα μου,νομιζοντας οτι δεν την εχω αντιληφθει.

καπου εκει.....μονομιας κανω reverse! κοκκαλωσε αυτη---ταραχτηκα δηθεν εγω!
μου ζητησε συγγνωμη και εγω τη συγχωρεσα χαμογελωντας!:dancing:

αν εκανα κινηση,λετε να παιζοταν φαση η θα με βλεπατε καταζητουμενο στη λιστα του me#too??:rockon:

ενω δεν ηταν κατι ιδιαιτερο,το μελαμψο ξερακιανο κορμακι της με καβλωνε. μια ποκαχοντας χωρις μεγαλα βυζια.

επρεπε εν καιρω να την φαω---κακως αμελησα(?).... ποιος ξερει!

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456

Εγώ το λέω επιχειρηματικό μυαλό τύπε...δε με χαλάει το μόνο σίγουρο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν τα ελληνικά δικαστήρια δέχονται τις τοξιλογικες εξετάσεις που γίνονται στην Ελβετία;
Ολα εκτιμωνται
Γιατι ομως να γινουν στην Ελβετια αφου υπαρχει η δικη μας Διευθυνση Εγκληματολογικων Ερευνων?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.061
Πόντοι
22.266
Ολα εκτιμωνται
Γιατι ομως να γινουν στην Ελβετια αφου υπαρχει η δικη μας Διευθυνση Εγκληματολογικων Ερευνων?
Νομίζω κάποιες ουσίες δεν ανιχνεύονται σε ελληνικά εργαστήρια κ με εξοδα του παθόντα ή παθούσης στέλνονται για εξετάσεις στη Βέρνη αλλά υπάρχει παλαιότερη απόφαση δικαστηρίου που ήμουν φίλος παθούσας που το εφετείο απέρριψε τα αποτελέσματα των εξετάσεων
Παρόμοια υπόθεση με την τωρινή που ισχυρίζεται ότι τής έδωσαν το χάπι του βιασμού

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.584
Πόντοι
9.931
Εν τω μεταξύ, ο influencer-ακτιβιστής της πούτσας έχει πάρει φόρα και κάθε μέρα πετάει και από ένα όνομα και το εμπλέκει με ένα υποτιθέμενο ''κύκλωμα'', έτσι αυθαίρετα επειδή κάποιος άκυρος του το έστειλε σε dm. Ακόμα και το ''τι νούμερο τσιμέντο φοράς'' είναι γνωστό meme στο ελληνικό ίντερνετ και ο τύπος μιλούσε για απειλές και κυνήγι από το ''κύκλωμα'' :jerking:. Αντίληψη υπό του μηδενός ο συγκεκριμένος, ούτε που καταλαβαίνει τι γράφει.

Ελπίζω ο πουστης να φαει 5-6 μηνυσεις για συκοφαντική δυσφήμηση για να στανιαρη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Νομίζω κάποιες ουσίες δεν ανιχνεύονται σε ελληνικά εργαστήρια κ με εξοδα του παθόντα ή παθούσης στέλνονται για εξετάσεις στη Βέρνη αλλά υπάρχει παλαιότερη απόφαση δικαστηρίου που ήμουν φίλος παθούσας που το εφετείο απέρριψε τα αποτελέσματα των εξετάσεων
Παρόμοια υπόθεση με την τωρινή που ισχυρίζεται ότι τής έδωσαν το χάπι του βιασμού
Μπα, αλλο τουτο παλι.
Δηλαδη για την συγκεκριμενη δεσποινιδα, στελνουμε στο εξωτερικο (με εξοδα τίνος?) τις εξετασεις της. Γιατι τοση ευνοικη μεταχειριση? Αν βιαστεί η Σουλα απο το Καματερό θα γινει το ιδιο?
Εννοειται παντως οτι αν μιλαμε για ιδιωτικο εργαστηριο, η αξιοπιστια του θα ειναι ελαχιστη. Πρωτη φορα ακουω παντως οτι υπαρχει κατι που δεν πιανουν τα ελληνικα εργαστηρια και πρεπει να παει στο εξωτερικο.
Η υποθεση γινεται ολο και πιο υποπτη.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.584
Πόντοι
9.931
Φαντάζεσαι ο άλλος να γαμάει μοντέλα στο Ντουμπάι και να τον κατηγορούν οτι βίασε γκόμενα από το Λαγκαδά?Θα τρελάθηκε τελείως ο τύπος.

Μπα με την γκομενα του την Δαλακα ειχε παει και την μανα του.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.061
Πόντοι
22.266
Μπα, αλλο τουτο παλι.
Δηλαδη για την συγκεκριμενη δεσποινιδα, στελνουμε στο εξωτερικο (με εξοδα τίνος?) τις εξετασεις της. Γιατι τοση ευνοικη μεταχειριση? Αν βιαστεί η Σουλα απο το Καματερό θα γινει το ιδιο?
Εννοειται παντως οτι αν μιλαμε για ιδιωτικο εργαστηριο, η αξιοπιστια του θα ειναι ελαχιστη. Πρωτη φορα ακουω παντως οτι υπαρχει κατι που δεν πιανουν τα ελληνικα εργαστηρια και πρεπει να παει στο εξωτερικο.
Η υποθεση γινεται ολο και πιο υποπτη.
Γενετιστές βιοχημικούς έχει το σαητ μας;;;;; :think: :confused:

Για τρόφιμα πάντως το ξέρω ότι πολλά δεν ανιχνεύονται πχ συντηριτικη φυτοφάρμακα η νοθείες με παραπλήσια

Εγώ το λέω από τώρα ότι τα παιδιά θα αθωωθουν αν κ νομίζω ότι έγινε ατομικός βιασμος
Δύο στοιχεία με κάνουν να το πιστεύω
1 δεν θα ανιχνευθεί το χάπι του βιασμού
2 για να μην τα προφυλακίσεις ο ανακριτής μάλλον κάτι δεν κόλλησε τόσο καλά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επιπλεον, αφου τα εξοδα για εξετασεις στην Ελβετια τα πληρωνει η παθουσα, πού τα βρηκε τα λεφτα η συγκεκριμενη, που απο ό,τι εχω καταλαβει ειναι μια υπαλληλος των 800 ευρω?
Και ποιος της εδωσε την πληροφορηση για τη δυνατοτητα εξετασης στην Ελβετια?

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.098
μανταμ Ελενα,μην κρινεις εξ 'ιδιων τα αλλοτρια.

απορω τοσες μερες πως δε σε... συνεφερει καποιος απο τους διαχειριστες. ακους εκει "πυροβολημα".... γρά

οσο για τη χορηγια.....αμα η Μενδωνη και ο Κουλης εκλασαν μεντες πριν ακομα(και αν) γινει η δικη,δε φταιει η Γεωργια.
φυσικά και κρίνω εξ ιδίων, διότι συνέχεια έτσι γίνεται, όπου έχω πάει σε τέτοια σκηνικά, είναι έτσι το σύστημα, όποιος δεν ξέρει, και δεν του αρέσει, φεύγει όπως η 17 χρονη, δεν γυρίζει πίσω, ούτε το 17 χρονο είχε δίπλωμα, πήραν ταξί μάλλον, όποιος ξέρει, προσέχει και δεν κάθεται στον κάθε τσογλανομπαγλαμά επειδή έχει φράγκα. Και μένα δεν μου αρέσουν τα πολλά πολλά στα swingers πχ, γι αυτό κι όταν πάω, προσέχω. Και ναι, εγώ τα έχω ζήσει πολλάκις, μιας και κάνω αυτό, αν θες να ξέρεις, και ποτέ δεν με πείραξε κανείς, κι αν με γάμησε τζάμπα και ξίνισα γιατί δεν θα με παντρευόταν ο πλούσιος πρίγκιπας, και το μετάνιωσα την άλλη μέρα, απλώς, όταν πήρε τηλέφωνο ξανά, τον γάμησα στο βρισίδι και τέλος. Δεν έτρεχα στα δικαστήρια να του πάρω την προίκα. Και σε πληροφορώ, έχει συμβεί, πάραααα πολλές φορές, αλλά έχω σωστή ανατροφή και δεν είμαι παράσιτο. Δηλαδή είναι πάρα πολλές φορές, που ήμουν ντίρλα, σχεδόν αναίσθητη και το έκανα με κάποιον που είχα βγει, και την άλλη μέρα, λέω εντάξει, είμαι ηλίθια. Μερικοί είχαν πολλλάααα φράγκα, τί πα να πει αυτό, μαλάκας αν ήταν και δεν συμπεριφέρθηκε όπως θα θελα, ενώ ήμουν κι εγώ κι αυτός ντίρλα; ότι επειδή είναι ο γόνος της τάδε οικογένειας, πρέπει κι εγώ, αφού δεν θα με παντρευτεί, να βγω στην επιφάνεια μέσω αυτού, με δόλιο τρόπο; γιατί αυτό έγινε ακριβώς αν θες να ξέρεις.
Το μόνο κακό για τους άλλους, είναι που βρίζω.
Εσύ που δεν έχεις γαμήσει ποτέ, ούτε μία κριτική - χαζός είσαι να πληρώσεις - και μόνο γράφεις παπαριές και με κρίνεις κοιτάξου μέσα σου.
Και φυσικά, αν μου το κανε εμένα αυτό θα τη σκότωνα, άντε με το κάθε πουταναριό, άμα θέλει λεφτά να τα βγάλει με τη μαγκιά της, όχι καταστρέφοντας άλλους, επειδή δεν τη γάμησε κοιτώντας τη στα μάτια γιατί ήθελε να την πιάσει γκόμενα. Και ήδη καταρρίφθηκαν πολλά από τα μύθια της, ότι την πήραν δήθεν πολλοί. Καλό θα είναι να την ξεσκίσουν οι υπόλοιποι για συκοφαντική δυσφήμιση, αν δεν το έπραξαν ήδη.
Το να γίνει μουσείο στη Δήλο, όπου θα προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα, είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα μας - αλλά συ ούτε που ξέρεις κατά που πέφτει η Δήλος - τώρα ποιος θα πληρώσει, εσύ ο αρχιδολευκο Ιππότης του πληκτρολογίου, ή το πουτανί από το σαλόνικα; μαλάκα. Τώρα δεν θα γίνει μουσείο για κάποια βόρεια που θέλει φράγκα νταηλίδικα μιας κα
ι βρήκε έδαφος. Δεν πάμε καλά ως χώρα, έχουν εξαυλωθεί ήθη κι έθιμα, δεν υπάρχουν αξίες , ούτε σεβασμός. Και σου πα, αν μου το κανε εμένα κάποιος αυτό, και είχα φράγκα, ήδη θα ήταν χώμα, που το κάθε τσογλάνι όταν δεν του κάνουν τα χατίρια, εκδικητικά τρέχει στη γλίτσα τον δημοσιογράφο να πει τους μύθους. Διασύρει οικογένειες που τέλοσπάντων έχουν και κάποια ιστορία. Και μόνο που πήγε κει στο δημοσιογράφο, κάτι παίζει και θα έπρεπε να ντρέπεται. Γιατί δεν βγήκε στο δελτίο μόνη της; Δεν ξέρετε τί σας γίνετε με αυτά γι αυτό είστε αστερόσκονη.
Και τέλος δεν βλέπω να κόπτεστε καθόλου, για την κοπέλα που τη βάραγε ο κωλόμπατσος, ή ο άλλος ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών, δεν ξέρω αν τα κατάφερε η κοπέλα, ή για τόσα άλλα κάθε μέρα. Ουστ με τις πουτάνες τι μουλωχτές, αυτό θα πω.
Και κάτι τελευταίο, ο μέτρ δεν της είπε ποιοι είναι τα παιδιά στα μηνύματα, γιατί ήθελε να τους προστατεύσει ακριβώς από αυτά τα τρωκτικά. Επειδή ξέρει τί είναι, όχι επειδή είχαν κακό σκοπό να τις βιάσουν. Απλώς ο μετρ, ήξερε ότι θα παιζόταν φίκι, κι έτσι δεν τις είπε ονόματα, για να τους προστατεύσει, όχι γιατί τις περίμενε βιασμός, χιχι.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.061
Πόντοι
22.266
Επιπλεον, αφου τα εξοδα για εξετασεις στην Ελβετια τα πληρωνει η παθουσα, πού τα βρηκε τα λεφτα η συγκεκριμενη, που απο ό,τι εχω καταλαβει ειναι μια υπαλληλος των 800 ευρω?
Και ποιος της εδωσε την πληροφορηση για τη δυνατοτητα εξετασης στην Ελβετια?
Την πληροφόρηση φαντάζομαι ιατροδικαστής ή δικηγόρος.
Τα λεφτά κ το κόστος δε γνωρίζω πόσο είναι

Πάντως συνήθως τα ζώα οι αστυνομικοί κ τα τμήματα ασφαλείας αντί να φωνάξουν άμεσα ιατροδικαστή για εξέταση του θύματος ,συνήθως ξεκινάν παίρνοντας καταθέσεις του δράστη των μαρτύρων κ έτσι χάνεται μια μέρα που είναι πολύτιμη
Επίσης αν πέσει κ Σαββατοκύριακο όπως τώρα ....άστο για κλάματα

Εδώ πρέπει να αλλάξει η διαδικασία κ να επισπεύδεται η ιατροδικαστική εξέταση που λογικό οι δικαστές σε τέτοιες περιπτώσεις να ακολουθούν πιστά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom