μανταμ Ελενα,μην κρινεις εξ 'ιδιων τα αλλοτρια.
απορω τοσες μερες πως δε σε... συνεφερει καποιος απο τους διαχειριστες. ακους εκει "πυροβολημα".... γρά
οσο για τη χορηγια.....αμα η Μενδωνη και ο Κουλης εκλασαν μεντες πριν ακομα(και αν) γινει η δικη,δε φταιει η Γεωργια.
φυσικά και κρίνω εξ ιδίων, διότι συνέχεια έτσι γίνεται, όπου έχω πάει σε τέτοια σκηνικά, είναι έτσι το σύστημα, όποιος δεν ξέρει, και δεν του αρέσει, φεύγει όπως η 17 χρονη, δεν γυρίζει πίσω, ούτε το 17 χρονο είχε δίπλωμα, πήραν ταξί μάλλον, όποιος ξέρει, προσέχει και δεν κάθεται στον κάθε τσογλανομπαγλαμά επειδή έχει φράγκα. Και μένα δεν μου αρέσουν τα πολλά πολλά στα swingers πχ, γι αυτό κι όταν πάω, προσέχω. Και ναι, εγώ τα έχω ζήσει πολλάκις, μιας και κάνω αυτό, αν θες να ξέρεις, και ποτέ δεν με πείραξε κανείς, κι αν με γάμησε τζάμπα και ξίνισα γιατί δεν θα με παντρευόταν ο πλούσιος πρίγκιπας, και το μετάνιωσα την άλλη μέρα, απλώς, όταν πήρε τηλέφωνο ξανά, τον γάμησα στο βρισίδι και τέλος. Δεν έτρεχα στα δικαστήρια να του πάρω την προίκα. Και σε πληροφορώ, έχει συμβεί, πάραααα πολλές φορές, αλλά έχω σωστή ανατροφή και δεν είμαι παράσιτο. Δηλαδή είναι πάρα πολλές φορές, που ήμουν ντίρλα, σχεδόν αναίσθητη και το έκανα με κάποιον που είχα βγει, και την άλλη μέρα, λέω εντάξει, είμαι ηλίθια. Μερικοί είχαν πολλλάααα φράγκα, τί πα να πει αυτό, μαλάκας αν ήταν και δεν συμπεριφέρθηκε όπως θα θελα, ενώ ήμουν κι εγώ κι αυτός ντίρλα; ότι επειδή είναι ο γόνος της τάδε οικογένειας, πρέπει κι εγώ, αφού δεν θα με παντρευτεί, να βγω στην επιφάνεια μέσω αυτού, με δόλιο τρόπο; γιατί αυτό έγινε ακριβώς αν θες να ξέρεις.
Το μόνο κακό για τους άλλους, είναι που βρίζω.
Εσύ που δεν έχεις γαμήσει ποτέ, ούτε μία κριτική - χαζός είσαι να πληρώσεις - και μόνο γράφεις παπαριές και με κρίνεις κοιτάξου μέσα σου.
Και φυσικά, αν μου το κανε εμένα αυτό θα τη σκότωνα, άντε με το κάθε πουταναριό, άμα θέλει λεφτά να τα βγάλει με τη μαγκιά της, όχι καταστρέφοντας άλλους, επειδή δεν τη γάμησε κοιτώντας τη στα μάτια γιατί ήθελε να την πιάσει γκόμενα. Και ήδη καταρρίφθηκαν πολλά από τα μύθια της, ότι την πήραν δήθεν πολλοί. Καλό θα είναι να την ξεσκίσουν οι υπόλοιποι για συκοφαντική δυσφήμιση, αν δεν το έπραξαν ήδη.
Το να γίνει μουσείο στη Δήλο, όπου θα προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα, είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα μας - αλλά συ ούτε που ξέρεις κατά που πέφτει η Δήλος - τώρα ποιος θα πληρώσει, εσύ ο αρχιδολευκο Ιππότης του πληκτρολογίου, ή το πουτανί από το σαλόνικα; μαλάκα. Τώρα δεν θα γίνει μουσείο για κάποια βόρεια που θέλει φράγκα νταηλίδικα μιας κα
ι βρήκε έδαφος. Δεν πάμε καλά ως χώρα, έχουν εξαυλωθεί ήθη κι έθιμα, δεν υπάρχουν αξίες , ούτε σεβασμός. Και σου πα, αν μου το κανε εμένα κάποιος αυτό, και είχα φράγκα, ήδη θα ήταν χώμα, που το κάθε τσογλάνι όταν δεν του κάνουν τα χατίρια, εκδικητικά τρέχει στη γλίτσα τον δημοσιογράφο να πει τους μύθους. Διασύρει οικογένειες που τέλοσπάντων έχουν και κάποια ιστορία. Και μόνο που πήγε κει στο δημοσιογράφο, κάτι παίζει και θα έπρεπε να ντρέπεται. Γιατί δεν βγήκε στο δελτίο μόνη της; Δεν ξέρετε τί σας γίνετε με αυτά γι αυτό είστε αστερόσκονη.
Και τέλος δεν βλέπω να κόπτεστε καθόλου, για την κοπέλα που τη βάραγε ο κωλόμπατσος, ή ο άλλος ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών, δεν ξέρω αν τα κατάφερε η κοπέλα, ή για τόσα άλλα κάθε μέρα. Ουστ με τις πουτάνες τι μουλωχτές, αυτό θα πω.
Και κάτι τελευταίο, ο μέτρ δεν της είπε ποιοι είναι τα παιδιά στα μηνύματα, γιατί ήθελε να τους προστατεύσει ακριβώς από αυτά τα τρωκτικά. Επειδή ξέρει τί είναι, όχι επειδή είχαν κακό σκοπό να τις βιάσουν. Απλώς ο μετρ, ήξερε ότι θα παιζόταν φίκι, κι έτσι δεν τις είπε ονόματα, για να τους προστατεύσει, όχι γιατί τις περίμενε βιασμός, χιχι.