diopos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 14
- Like
- 826
- Πόντοι
- 376
Στην ουσία δεν διαφωνούμε φίλε.Σίγουρα έχει ξεφύγει η κατάσταση με την πολιτική ορθότητα. Σήμερα πορεία ενώ δεν έχει γίνει καν δίκη (σου λένε αν γίνει δίκη και κριθούν ένοχοι, πώς θα κάνουμε πορεία διαμαρτυρίας;).
Μην ξεχνάς όμως τα παρακάτω:
1. Δεν είμαστε όλοι οι άντρες το ίδιο. Εγώ δε θίγομαι όταν ακούω να βρίζουν αυτούς στο ξενοδοχείο επειδή δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας. Προτιμώ να πάω στις πουτάνες όταν με απορρίψει μια γυναίκα, παρά να βιάσω. Άρα γιατί να με νοιάζει τι λένε για δυο μαλάκες στη Θεσσαλονίκη, φίλοι μου είναι;
2. Δεν έχει αποδειχτεί η ενοχή ή όχι των υπόπτων. Όλοι το βλέπουμε ότι σαφέστατα η 24χρονη ήθελε να πάει στη σουίτα. Τους είδα στο διάδρομο και δεν πήρα ταξί αυτά δεν πείθουν κανένα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ήθελε να τη βιάσουν. Μπορεί να ήθελε να γνωρίσει κανένα πλούσιο για να γίνει κατάσταση την επόμενη μέρα και να δει μήπως του φάει λεφτά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ήθελε να τη βιάσουν. Επίσης δεν έχουμε ενδείξεις ότι έγινε σκηνικό. Αν ήταν τόσο εύκολη θα είχε κάτσει πριν την πάρει ο ύπνος.
Γενικά παιδιά μη μπερδεύουμε τα πράγματα. Αν κάποιος παρανόμησε να τιμωρηθεί. Αν κάποια είπε ψέμματα, να ξεφτιλιστεί. Ούτε όλοι οι άντρες ,ούτε όλες οι γυναίκες είναι αυτός ο κόσμος.
-Δεν έχω σε καμία εκτίμηση τους κατηγορούμενους, ούτε θίγομαι που τους βρίζουν. Βασικά , ακόμα και αν δεν είχαν κατηγορηθεί για κάτι για μένα είναι κακομαθημένοι άχρηστοι κληρονόμοι, που νομίζουν ότι ο κόσμος τους ανήκει.
-Μετά το μυτου, άπαξ και κατηγορηθείς για βιασμό έχεις τελειώσει κοινωνικά και επαγγελματικά, ακόμα και αν αθωωθείς στα δικαστήρια.
Πλήρης κατάργηση στην πράξη του τεκμηρίου της αθωότητας και κοινωνικός διασυρμός. Και αυτό προφανώς σε λιγότερο ή μεγαλύτερο βαθμό επηρεάζει και τους δικαστές. Με αυτό διαφωνώ και προφανώς διαφωνείς και συ.