Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.229
- Πόντοι
- 3.846
@diopos - χαρά στο κουράγιο σου...
Εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε φίλοι αλάνια σε αυτό το Χοτέλ.
Όμως έχω να πω ότι όπως είπε και η Έλενα, κολιός και κολιός απ' το ίδιο βαρέλι.
Οι γυναίκες έφαγαν τεράστια φόλα στον βωμό της ''ισότητας''. Νομίζουν ότι ισότητα είναι τα One night stand και να οδηγάνε κι αυτές φόρμουλα 3. Η ισότητα είναι κάτι άλλο και γεννιέται μέσα απο τον διάλογο. Ποτέ δεν μπορεί τα δύο φύλα να είναι ίσα. Το λέει η φύση αυτό, δεν το λέει το κράτος, κοινωνία. Ο άντρας θα κουβαλήσει τα ξύλα, η γυναίκα θα μαγειρέψει. Αλλιώς ας τα κάναν ανάποδα όταν μπορούσαν.
Προσοχή. Δεν λέω να πάνε στις κουζίνες τους. Λέω όμως ότι σε μία κοινωνία με σάπια θεμέλια, δεν μπορεί να λέει η κάθε κοπέλα ''δεν φταίω εγώ που με βίασαν'' . Φταίς.
Φταίς γιατί αντί να ξέρεις ότι ζεις ανάμεσα σε λαμόγια, ζητάς απο το κράτος (το ποιό?) να σε προστατέψει και ξεκινάς τα διαδικάστικά μετά.
Όπως είπε κάποιος τύπος παραπάνω, αν είσαι νεκρός απο το στοπ που παραβίασε άλλος κι έπεσε πάνω σου, να τρέχεις στα δικαστήρια μετά να του κάνεις μήνυση γιατί αυτός φταίει. ''Προσέχουμε για να έχουμε''. 24ων ετών δεν είσαι μικρή πλέον. Απο τα 16 ξέρεις (ότι εμείς οι mid seventies μάθαμε απο τα Video και τα Penthouse...) πλέον το σύμπαν. Πας σε πάρτυ με αγνώστους. Πλούσιους και πιθανόν μεθυσμένους. Τι περιμένεις? Να σε βάλουν σε ταξί και να ζήσεις το όνειρο με τον πρίγκηπα?
Επαναλαμβάνω. Ο βιαστής θα έπρεπε να εξαφανίζεται απο την κενωνία με συνοπτικε διαδιασίε. (χωρίς ς). Μπαίνεις, καις, τελειώνεις. Πρέπει όμως να δικάζεται και η βιασμένη, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο γιατί εξέθεσε τον εαυτό της στον δράστη. Προσοχή. Δεν μιλάμε για φάση ''πάω βράδυ με τα πόδια στο περίπτερο και με πιάσαν και με βιάσαν'' . Πας σε πάρτυ, ζητάς απο τον ηθοποιό να σε ''βάλει '' σε κάποιο έργο (και φτάσαμε να ''πηδάνε'' τους απαράδεκτους για να μην δούμε τον Φιλιππίδη...). ΤΙ περιμένεις? Ότι θα είναι όλα καλά? ¨Οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι μαύρες κότες.
Η κοινωνία δυστυχώς, πάει σε άλλα επίπεδα. Και είναι τέλειο για τους υψηλά καθήμενους. Ζεις σε μια κοινωνία που ο Μόγλης πρέπει να εξαφανιστεί, Ο μπάρμπα Μπεν είναι άδικο να υπάρχει γιατί δείχνει τους μαύρους που ήταν υπηρέτες και καρτούν πρέπει να σβήσουν γιατί δεν προάγουν (πλέον) τον πολιτισμό.
Παρακολουθώ χρόνια την φάση Τζώνυ Ντεπ, και πιστεύω ότι και αυτός έχει κάνει τις κουτσουκέλες τους. Γνώμη μου τώρα, έτσι? Αλλά ρε συ, κοίτα που ένα σύστημα ολόκληρο τον εξαφάνισε σε μια νύχτα. Τελείως.
Και ρωτάω κύριοι. Βάζω ένα καλό γκομενάκι να την πέσει στον γιό του πάρτα όλα, να του κάτσει, ντάξ μωρέ, θα πιείς κάτι, πετάς κι ένα χάπι και δεν θα θυμάσαι τίποτα και σε 3 μέρες πάμε για δίκη. Και μετά? Εξωδικαστικά αν χρειαστεί, 5οο χιλιάρικα που δεν τα βάζεις μια ζωή να εργάζεσαι στην άκρη. Μια ζωή ίσον ένα γ@μίσι . Κάντε τα μαθηματικά... Είναι μπίζνα πλέον η υπόθεση. Όλη η ζωή μας είναι μπίζνα. Παντελίδης. Μήνυση λέει η κοπέλα που ήταν μαζί του προς την οικογένεια Παντελίδη για (άκου λίγο...) 1.οοο.οοο Ευρώ. Λες και όταν μπήκε στο μερσεντές με τον Παντελίδη, νόμιζε ότι θα πάνε για σουβλάκια στην Μιχαλακοπούλου, και μετά θα την ερωτευθεί και θα τρέχουν γυμνοί στις παραλίες. Η ζωή μας είναι γεμάτη παραδείγματα...
Καταλαβαίνω που το πας, αλλά κάνεις ένα μεγάλο λογικό σφάλμα. Ένα θύμα βιασμού, είναι ένα θύμα βιασμού. Θα σου πω τι εννοώ με παράδειγμα:
- Οδηγώ twingo χιλιάρι, είμαι φτωχάλας και βολτάρω Ποδειδώνος Σάββατο βράδυ. Περιμένω να δω κανένα ακριβό αμάξι να πηγαίνει γαμιώντας. Κάνω τη μαλακία και χώνομαι με παίρνει παραμάζωμα. Αν δεν σκοτωθώ σίγουρα θα πάθω ζημιά πιθανόν και μόνιμη. Ζητάω αποζημίωση (εδώ να σου πω ότι άλλο τι ζητάς άλλο τι παίρνεις απο το δικαστήριο τελικά). Θα ξαναπερπατήσω αν έχω μείνει ανάπηρος; Όχι. Θα είμαι ανάπηρος με λεφτά. Ε και; Το πολύ πολύ να τα αφήσω στους κληρονόμους ,εγώ καταστράφηκα.
Το λέω γιατί έφερες σαν παράδειγμα το τροχαίο του Παντελίδη. Αφού πέθανε το παιδί, και τα λεφτά του Μπιλ Γκέιτς να πάρεις, την κόρη σου δε θα την ξαναδείς. Τι θα κάνουν οι γονείς νομίζεις θα πηγαίνουν για κλάμπινγκ;
Ζητάμε από μια 24χρονη να είναι ώριμη, συνετή ,να είναι το απόλυτο υπόδειγμα σοβαρότητας. Γιατί ρε παιδιά; Είπε το κορίτσι να πάει σε ένα πάρτι με άγνωστους. Ε και; Στην ηλικία της κι εγώ τα έκανα αυτά, και πολλοί άλλοι. Εντάξει για μια γυναίκα είναι διαφορετικό, ίσως όμως σκέφτηκε σοβαρό ξενοδοχείο, έχουν δώσει τα ονόματά τους στη ρεσεψιόν, ε δε μπορεί εδώ θα γίνει η μαλακία;
Και πες ότι ήταν τόσο πονηρή που τα έκανε όλα για τα λεφτά. Δηλαδή πηδήχτηκε με όλους σκεπτόμενη "μετά θα πω για βιασμό και θα μου τα στάξουν να μη μιλήσω". Και τελικά δεν της τα έσταξαν, για αυτό και τους κατήγγειλε. Άρα λεφτά δεν έβγαλε. Και δεν είχε σκεφτεί ότι αν πηδιόταν κάποιος θα την τράβαγε βίντεο; ή θα υπήρχαν μαρτυρίες απο τα βογγητά;
Και οι τοξικολογικές που όλο έρχονται και τελικά δε φτάνουν; Περίεργο ε; Βρε τόσο δύσκολες οι τοξικολογικές που θα έριχναν φως στην υπόθεση....
Άντε να πάρουμε το σενάριο ότι πήρε το χαπάκι ξέροντας ότι θα την πάρει ο ύπνος και μετά θα τη βιάσουν και θα βγάλει λεφτά χωρίς να υποφέρει σωματικά. Βασικά αυτό δεν παίζει. Και αν κούμπωνε τα κουμπιά αλλά δεν την έπαιρνε ο ύπνος; Αν κοιμόταν και οι βιαστές; Δεν υπάρχει αυτό το σενάριο. Αλλά έστω και να είχε γίνει, θα περίμενε κανείς να τους ζητήσει λεφτά για να μην τους ξεφτιλίσει. Δεν τα έδωσαν και τους ξεφτίλισε. Και γιατί να μην την πληρώσουν αφού τώρα κινδυνεύουν (λέμε τώρα) να πάνε μέσα;