Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

gynemimetoafto

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους! Βλέπω ότι δεν υπάρχει κάποια κριτική για την εν λόγω Έχει κάποιος εμπειρία με τη συγκεκριμένη; Ελπίζω να είναι σαν την Vivi/Victoria, τις παρομοιάζω κάπως εμφανισιακά, δεν ξέρω όμως για τις υπηρεσίες της...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Καλησπέρα σε όλους! Βλέπω ότι δεν υπάρχει κάποια κριτική για την εν λόγω Έχει κάποιος εμπειρία με τη συγκεκριμένη; Ελπίζω να είναι σαν την Vivi/Victoria, τις παρομοιάζω κάπως εμφανισιακά, δεν ξέρω όμως για τις υπηρεσίες της...
Να πας..

gynemimetoafto

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0

killaaah

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ψάχνω γνώμες από επίσκεψη στην Νικόλ! Μου αρέσει πάρα πολύ από τις φωτογραφίες και λογικά θα την επισκεφτώ αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

dimitris_24_1985

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ψάχνω γνώμες από επίσκεψη στην Νικόλ! Μου αρέσει πάρα πολύ από τις φωτογραφίες και λογικά θα την επισκεφτώ αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Απ οσο θυμαμαι κυριως παθητικη ειναι. Πολυ ευγενικη και συμπαθητικη με ομορφα χαρακτηριστικα και σωματαρα

dimitris_24_1985

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
Παιδια ψαχνω για ενεργητικη με ΜΕΓΑΛΑ προσοντα. Ποια προτινετε?? χελπ πλιζ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ένα ματσο κοκαλα, γυφτος δεκαεφτα αποχρωσεις πιο σκουρα από ότι στις φτιαγμένες φωτο βγαινει στην πιατσα το βραδυ.
πως σας φτιαχνουν αντρες με γυναικεια ρουχα ρε παιδια?
αντε να ειχε βαλει κανα βυζι να γυριζαμε να την ξανακοιτάξουμε.

dimitris_24_1985

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
ένα ματσο κοκαλα, γυφτος δεκαεφτα αποχρωσεις πιο σκουρα από ότι στις φτιαγμένες φωτο βγαινει στην πιατσα το βραδυ.
πως σας φτιαχνουν αντρες με γυναικεια ρουχα ρε παιδια?
αντε να ειχε βαλει κανα βυζι να γυριζαμε να την ξανακοιτάξουμε.
προσοντα ξερουμε?

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Την αλλη βδομαδα παω Θεσσαλονικη και θα ηθελα να μου προτεινεται μια πολυ καλη τρανς για να παω. Θελω να ειναι παθητικη και gfe. Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 5. Αν εχετε να μου προτεινεται και καποια αλλη ειναι ευπροσδεκτη.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μονο 5 ρε φιλε;;;εγω αν καθομουνα σοβαρα να ασχοληθω θα σου προσθετα τουλαχιστον αλλες 3 στο χαλαρο.Ετεροκλειτες εμφανισεις διαφορετικες ηληκιες διαφορετικα πραγματα με μονο ενα κοινο παρανομαστη ...ΕΣΕΝΑ.Λοιπουν βασικα ονοματα στην αναζητηση σου αλλα το θεμα ειναι πως ειναι ξεκαθαρο οτι δεν ξερεις τι θελεις.Ο γλυκομουτσουνος που τον γνωριζω προσωπικα σου απαντησε στο αλλο θεμα ...Ψαξε ξεκαθαρισε καποια πραγματα οπως πχ ηληκια  εμφανιση..παρε κανα τηλ να δεις που μενουν αν σε βολευει..αν καθισω το τι και πως θα γραψω παλι κατεβατο.Εχεις μια εβδομαδα να ψαχτεις... :heavymetalbig:

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Μονο 5 ρε φιλε;;;εγω αν καθομουνα σοβαρα να ασχοληθω θα σου προσθετα τουλαχιστον αλλες 3 στο χαλαρο.Ετεροκλειτες εμφανισεις διαφορετικες ηληκιες διαφορετικα πραγματα με μονο ενα κοινο παρανομαστη ...ΕΣΕΝΑ.Λοιπουν βασικα ονοματα στην αναζητηση σου αλλα το θεμα ειναι πως ειναι ξεκαθαρο οτι δεν ξερεις τι θελεις.Ο γλυκομουτσουνος που τον γνωριζω προσωπικα σου απαντησε στο αλλο θεμα ...Ψαξε ξεκαθαρισε καποια πραγματα οπως πχ ηληκια  εμφανιση..παρε κανα τηλ να δεις που μενουν αν σε βολευει..αν καθισω το τι και πως θα γραψω παλι κατεβατο.Εχεις μια εβδομαδα να ψαχτεις... :heavymetalbig:

Φιλε μου αυτες τις 5 ξεχωρισα συμφωνα με τα γουστα μου, δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν αλλες. Εσυ απο αυτες ποια μου προτεινεις; Συμφωνω οτι ειναι διαφορετικου τυπου και οι 5 και σε εμφανιση και σε ηλικια, αλλα αυτο δε νομιζω οτι ειναι κακο. Μ'αρεσουν και οι μικροτερες και οι μεγαλυτερες ηλικιες.
Λοιπον για να το κανω αλλιως, μηπως και διευκολυνω την κατασταση λιγο. Ψηνομαι να παω σε αυτην

Αξιζει; Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να ειναι gfe. Χαλαρη φαση, οχι βιαστικα πραγματα.

Ο γλυκομουτσουνος μου προτεινε μια απο αυτες και τον ευχαριστω πολυ.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Βασικα εδω στο σαιτ κανετε ενα λαθος..βαζετε λινκ απο 4 -5 τρανς και λετε ποια να προτεινουμε.Ερωτηση κρισεως...εχετε σκεφτει οτι πολλες απο αυτες που ρωτατε παιζει σοβαρα το σεναριο να της γνωριζω προσωπικα;;;Λεπτομερεις θα μου πεις...Οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα.8 χρονια ενεργος σε αυτο το σαιτ ποτε δεν μπηκε στην διαδικασια να απαντησωΔΗΜΟΣΙΑ...οταν καποιος μου βαζει να διαλεξω αναμεσα σε3-4-5 τρανς ποια ειναι η καλυτερη.Ουτε θα το κανω τωρα.Ειναι η τελευταια φορα που μπαινω στην διαδικασια να απανταω σε μυνημα δημοσια οταν εχει να κανει με περιεχομενο συγκρισης.
Τελος παντων η απαντηση στο ερωτημα σου θα σου ερθει σε μυνημα σε λιγο.Τσεκαρε τα μυνηματα σου.

Salonikios_35

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Μία ερώτηση  για δυνατούς  λύτες  των τρανς της θεσσαλονικης όποιος  γνώρισε καποιες εκ των όποιών αννα Τερέζα (ένα όνομα  μια που έμοιαζε  σαν κινέζους ξανθια Μεγάλη  χειρουργημένη έβγαινε  Λαδάδικα πλατεία μοριχοβου  και κάπου εκεί. 2 αϊσε Τουρκάλα μεγάλουλα  3 λεϊλα  Τουρκάλα μεγαλουλα 4 Χριστίνα η γιαννιωτισσα  μεγάλουλα σύχναζε σε ένα σκυλαδικο  το λέγανε Αγάπη  βαρδαρη.5 μαργαρίτα  έπαιξε και σε τσόντα  εμείς οι βλάχοι προτιμουμε  τραβεστί έκανε πιάτσα  μόνο στο σπίτι της αν θυμάμαι
5 η Σούλα με τα μαυρα γάντια πάντα σύχναζε σε σκυλαδικο με το όνομα ευτυχία  .αυτές για την ωρα όποιος τις γνώρισε ας γράψει αν και λίγοι  πιστεύω  έως ελάχιστοι..ήταν κ άλλες απλά αυτές γνώρισα  από κοντά  τότε 18 ετων .))))αυτές ήταν κάπου 45  1998 κάπου.

Mikross

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα νέος στο φόρουμ με λίγες εμπειρίες έχω πάει με φιονα νονά και πριν περίπου ένα μήνα με τη γιανα. ειθελα. να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος το τηλ τις γιαννας που βγαίνει πίσω από το ουαν σαλονικα στο γωνία με ένα Μπορντό αμάξι μου έδωσε το τηλ της αλλά το έχασα και απότομη θημαμε μου είπε πως μένει και κάπου καλαμαρια.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Σημερα ειναι μια δυσκολη μερα για μενα..Σας ειχα υποσχεθει να γραψω κριτικη που θα συζητηθει.Αλλιως τα υπολογιζα αλλιως ηρθαν τα πραγματα.Εχω παρει τις αποφασεις μου.Ο τραβεστολαγνος που ξερατε μας τελειωσε ...δηλαδη το να στηριζω ανοιχτα καποια ατομα..να τονιζω μονο τα καλα στοιχεια και να παραβλεπω τα ασχημα..το να προσπαθω να βοηθω την κοινοτητα των εκδιδομενων ατομων με τον τροπο που ξερετε ξεχαστετον.
Με τιμα ειδιαιτερα οταν μου λενε τρανς οτι ηρθε πελατης επειδη διαβασε καποιο καλο σχολιο του λαγνου.
Ακολουθει κριτικη που γραφω αυτη την ωρα..Ψυχρη και αντικειμενικη ενημερωση...
Τα υπολοιπα στην κριτικη...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μία ερώτηση  για δυνατούς  λύτες  των τρανς της θεσσαλονικης όποιος  γνώρισε καποιες εκ των όποιών αννα Τερέζα (ένα όνομα  μια που έμοιαζε  σαν κινέζους ξανθια Μεγάλη  χειρουργημένη έβγαινε  Λαδάδικα πλατεία μοριχοβου  και κάπου εκεί. 2 αϊσε Τουρκάλα μεγάλουλα  3 λεϊλα  Τουρκάλα μεγαλουλα 4 Χριστίνα η γιαννιωτισσα  μεγάλουλα σύχναζε σε ένα σκυλαδικο  το λέγανε Αγάπη  βαρδαρη.5 μαργαρίτα  έπαιξε και σε τσόντα  εμείς οι βλάχοι προτιμουμε  τραβεστί έκανε πιάτσα  μόνο στο σπίτι της αν θυμάμαι
5 η Σούλα με τα μαυρα γάντια πάντα σύχναζε σε σκυλαδικο με το όνομα ευτυχία  .αυτές για την ωρα όποιος τις γνώρισε ας γράψει αν και λίγοι  πιστεύω  έως ελάχιστοι..ήταν κ άλλες απλά αυτές γνώρισα  από κοντά  τότε 18 ετων .))))αυτές ήταν κάπου 45  1998 κάπου.
φιλε αν ηταν 45ρες τοτε τωρα θα ειναι 65ρες ΑΝ ΖΟΥΝΕ

Salonikios_35

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
σου να εννοείτε σίγουρα θα ζουνε  απλά είπα μπας κ γνωρίζει  κάποιος κάτι συζήτηση  να γίνετε!!!!!!αλλά βλέπω  κανείς ι Ίσως είναι διακοπές  τα παιδιά!

Mikross

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ειθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος ποτέ Η αν θα γιρισει η φιονα από Κύπρο.

serr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2006
Like
12
Πόντοι
0
Αλήθεια πόσες φορές πρέπει να πάρεις τηλέφωνο κάποια για να σε απαντήσει ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom