Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Εσυ εισαι αυτος που παει μαζι τους σε ραντεβου και δεν γραφει τιποτα... :gay:
Το αν παω η δεν παω σε μπαρακια και με ποιον παω δεν αφορα και δεν ενδιαφερει κανεναν εδω μεσα  :birdman:
Πας η οχι?
Με ποιον παω δεν αφορα και δεν ενδιαφερει κανεναν...ομοιως!!!

dimitris_24_1985

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0

οχι κατι φοβερο απ οσο θυμαμαι. ειχαμε βρεθει πριν χρονια και αν θυμαμαι καλα δεν αξιζε και πολυ παρ'ολο που ειχα φτιαχτει απο τις φωτος της

DrVasco76

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
57
Πόντοι
0
Την παλεύεις τότε τι μας το λες και μας καυλωνεις από τη στιγμή που η Αμάντα είναι από τα πιο χοτ ονοματα  στο χώρο

Αρχιερέα μου, σχώρνα με, αλλά ο λόγος είναι λόγος. Ναι η Αμάντα είναι πολύφερνη νύφη, αλλά θα σιωπήσω. Αν δεις τα ποσταρίσματά μου, θα διαπιστώσεις ότι όταν δίνω κάποιες τότε πρόκειται για ακριβείς και αξιόπιστες πλεροφορίες! Ετούτην τη φορά θα σας αφήσω με τις κάβλες!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Αρχιερέα μου, σχώρνα με, αλλά ο λόγος είναι λόγος. Ναι η Αμάντα είναι πολύφερνη νύφη, αλλά θα σιωπήσω. Αν δεις τα ποσταρίσματά μου, θα διαπιστώσεις ότι όταν δίνω κάποιες τότε πρόκειται για ακριβείς και αξιόπιστες πλεροφορίες! Ετούτην τη φορά θα σας αφήσω με τις κάβλες!
αδελφε δες πμ λιγο

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
21
μας εφτιαξες και μας παρατησες όπως η ζωή. Στείλε πμ αν θες

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εχω νευρα σημερα...και θα αρχισω να γκρινιαζω :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:οταν ρωτατε για μια τρανς κοιταξτε μηπως εχει γραφτει κριτικη...Αμαντα λοιπον 2ο νοεμβριου το 2017 ανεβασα κριτικη και ακολουθησαν αλλοι 2 συναδελφοι...αντι να ρωτατε και να στελνετε πμ ο ενας στον αλλο διαβαστε κριτικες και αποφασιστε. :coffee: :coffee: :coffee:

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
21
Εχω νευρα σημερα...και θα αρχισω να γκρινιαζω :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:οταν ρωτατε για μια τρανς κοιταξτε μηπως εχει γραφτει κριτικη...Αμαντα λοιπον 2ο νοεμβριου το 2017 ανεβασα κριτικη και ακολουθησαν αλλοι 2 συναδελφοι...αντι να ρωτατε και να στελνετε πμ ο ενας στον αλλο διαβαστε κριτικες και αποφασιστε. :coffee: :coffee: :coffee:
Από την άλλη οποίος ρωτάει 90% των φωρών  έχει διαβάσει τα πάντα αλλά μια καινούργια γνώμη είναι πάντα καλή.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Από την άλλη οποίος ρωτάει 90% των φωρών  έχει διαβάσει τα πάντα αλλά μια καινούργια γνώμη είναι πάντα καλή.
Σκοτωνεται ο κοσμος στο σαιτ και ειδικα στο θεμα της  θεσσαλονικης για να σου απαντησει...και μετα καθομαι και σκεφτομαι...ρε λαγνε μαλακας εισαι και γραφεις κριτικες...κρατατην αποψη για την παρτυ σου.Εισαι γνωστος στον χωρο και ξερεις πως θα περασεις καλα.
Τελος παντων δεν ειμαι σε καλο μουντ αυτο το βραδυ...Καληνυχτα και καλα να περνας...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Σκοτωνεται ο κοσμος στο σαιτ και ειδικα στο θεμα της  θεσσαλονικης για να σου απαντησει...και μετα καθομαι και σκεφτομαι...ρε λαγνε μαλακας εισαι και γραφεις κριτικες...κρατατην αποψη για την παρτυ σου.Εισαι γνωστος στον χωρο και ξερεις πως θα περασεις καλα.
Τελος παντων δεν ειμαι σε καλο μουντ αυτο το βραδυ...Καληνυχτα και καλα να περνας...
να σου πω το ιδιο σκέφτομαι κι εγω΄... δίνω πληροφορίες σε όλους, με τρελαίνουν στα μηνύματα για τη μια και για την άλλη.. και κανεις πλην ελαχίστων δεν μοιράζεται τίποτε...

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
να σου πω το ιδιο σκέφτομαι κι εγω΄... δίνω πληροφορίες σε όλους, με τρελαίνουν στα μηνύματα για τη μια και για την άλλη.. και κανεις πλην ελαχίστων δεν μοιράζεται τίποτε...
όπως τα λες ειναι και το εχουμε κουβεντιάσει... ειναι καποιοι κομήτες που ρωτάνε και μετά εξαφανίζονται..ή κάποιοι μόνο ρωτάνε λες και παίζουμε παιχνιδι γνώσεων...μάγκες μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο....κι αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις...

manosthess23

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για πρωτη φορα με τρανς ποια μου προτεινεται;;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Για πρωτη φορα με τρανς ποια μου προτεινεται;;;;
νινα, ρια, ιωαννα, αννυγκολντ.
διαλεξε μια από αυτές, αυτές είναι οι πιο εμφανίσιμες αυτην την στιγμη στην πολη.

α και υποσημειωση

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4, ουτε με καμμια άλλη αλλα οι φωτο τους και η δια ζωσης αυτοψια (όχι σεξ) αυτό μου λενε (γιατι καποιοι σε αλλα θεματα πετανε υπονοουμενα και μετα τα θεωρουν από μονοι τους και γεγονότα)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
νινα, ρια, ιωαννα, αννυγκολντ.
διαλεξε μια από αυτές, αυτές είναι οι πιο εμφανίσιμες αυτην την στιγμη στην πολη.

α και υποσημειωση

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4, ουτε με καμμια άλλη αλλα οι φωτο τους και η δια ζωσης αυτοψια (όχι σεξ) αυτό μου λενε (γιατι καποιοι σε αλλα θεματα πετανε υπονοουμενα και μετα τα θεωρουν από μονοι τους και γεγονότα)
Εγω επειδη εχω παει και με τις 4 θα συμφωνησω μαζι σου με ενα ερωτιματικο.Το παληκαρι λεει πρωτη φορα με τρανς αλλα δεν ξεκαθαριζει αν θελει να ειναι ενεργητικος η παθητικος ;) ;) ;)

serr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2006
Like
12
Πόντοι
0
Εγώ έχω πάει μόνο με την Ρία. Από τα πιο χαμένα 50άρικα της ζωής μου

Stories

Νέο!

Stories