TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΜΑΙ !! ... ΜΕΝΩ ΓΥΜΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΖΟΜΑΙγεια σου ρε νινα καυλα που σκανδαλίζεσαι κιολας...
Ούτε ένας που να γνωρίζει το παραμικρό?Μάγκες ξερει κάνεις τι παίζει?
θα σαι κατω σημερα;ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΜΑΙ !! ... ΜΕΝΩ ΓΥΜΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΖΟΜΑΙ
Οθα σαι κατω σημερα;
ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΜΑΙ !! ... ΜΕΝΩ ΓΥΜΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΖΟΜΑΙ
geia sas plirofories gia elsa salonica;;
[/quote
Ποια είναι αυτή? Φώτο? ]
τι πληροφορια θες απο αυτον τον φορτηγατζη...εχουμε καμια πληροφορια για εδω ρε παιδια???????????
ασε μωρε το κοσμο να βγαλει γουστα με οποια θελει ! :-* :-* :-*τι πληροφορια θες απο αυτον τον φορτηγατζη...
ρε τραβα πηδα κανα κοριτσακι...
τι πληροφορια θες απο αυτον τον φορτηγατζη...
εσυ εισαι γκομεναρα απο τις λιγεςασε μωρε το κοσμο να βγαλει γουστα με οποια θελει ! :-* :-* :-*
να σε καλα ...εσυ εισαι γκομεναρα απο τις λιγες
αλλη φαση
τωρα το ποιος τον παιρνει και ποιος τον δινει !! ειναι μεγαλο κεφαλαιο ...
Μαλλον το παίρνει καθε μέρα στο στόμα και μετά βγάζει κακίες ,δεν ειναι τυχαία εδώ μέσα
αμα ηθελα κοριτσακι τι δουλεια εχω εδω????τι πληροφορια θες απο αυτον τον φορτηγατζη...
απο τα πιο σφιχτα κολαρακια της πολης νιναραασε μωρε το κοσμο να βγαλει γουστα με οποια θελει ! :-* :-* :-*
απο τα πιο σφιχτα κολαρακια της πολης νιναρα