οσες φορες την πηρα ειχε πολλη διαθεση...αν σ αρεσει στις φωτο ορμα...Τι έγινε ρε μάγκες καμία πληροφορία οι σαλονικιοι για το Κελλακι δεν έχετε ;;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
KingGogeta
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2014
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
Την επερνα συνέχεια το 2005 με 2006. Από τότε πέρασαν δέκα χρονια σχεδόν. Και στις φοτο την είδα σπασμένη. Είναι το ίδιο καβλετο όπως κάποτε;οσες φορες την πηρα ειχε πολλη διαθεση...αν σ αρεσει στις φωτο ορμα...
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
Η Φιονα παλαια ειχε το ονομα Τζουντι,πριν 10-15 χρονια, που κανει πιατσα?
για 7 ημερες αθηνα .... και συγγρου καποια βραδια ..... και από next month ιταλια ..
για 7 ημερες αθηνα .... και συγγρου καποια βραδια ..... και από next month ιταλια ..
καλησπερα νιναρα... ...
..την πετυχα σαλονικη πριν 1 μηνα....
Libidosex69
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δε βλέπω κανένα παλιό να μου δίνει συμβουλές και ανησυχώ,πως θα αποκτήσουμε εμπειρίες και εμείς οι καινούργιοι ρε παιδιά;Παιδιά ,διαβάζω κριτικές και το μόνο που κάνω είναι να μπερδευομαι.Εχω καταλήξει σε Πάμελα ,Στέλλα ,Λουίζα ,και Βικτώρια .Κυρίως η εμφάνιση τους (όπως φαίνεται απο τις φωτο που έχουν) με έκανε να επιλέξω αυτές.Εμπειριες δεν εχω με αλλες τρανς,παρα μονο με γυναικα με strapon.Επειδή οι κριτικές που βρίσκω είναι λίγες ή ,καθόλου,ή παλιές.Θα ήθελα τις προτάσεις γνώμες σας για τη καλύτερη επιλογή σε ενεργοπαθητικό απο αυτές που έγραψα παραπανω ή αν υπάρχει καμία καλύτερη,
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
καλα ξημεροματα εδω λεω τη καλη νυχτα μου...Δε βλέπω κανένα παλιό να μου δίνει συμβουλές και ανησυχώ,πως θα αποκτήσουμε εμπειρίες και εμείς οι καινούργιοι ρε παιδιά;
Libidosex69
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οσο ζω ελπίζω αδερφέ ,όλο και κάποιος θα δώσει τα φώτα τουΤι περιμένεις αφού μέχρι και ο Αλέφας το έριξε στο εργόχειρο !!! Μόνο το κάτι βατράχια ακούγονται στην άκρη του βάλτου...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
αντε και μετα το καλοκαιρι που ξερεις μπορει αν με καλεσουν ν ερθω πρως θες...
ποιοσ εχειπαει στν κουκλα αφτη
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
δεν ειν κακουυποιοσ εχειπαει στν κουκλα αφτη
Έλα για την ΔΕΘ θα σου κλείσουμε περίπτερο, όχι στην ΔΕΘ... απο έξωαντε και μετα το καλοκαιρι που ξερεις μπορει αν με καλεσουν ν ερθω πρως θες...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
μπυρες να χει...Έλα για την ΔΕΘ θα σου κλείσουμε περίπτερο, όχι στην ΔΕΘ... απο έξω
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
κανα νεο ρε παιδια??
κανα νεο ρε παιδια??
μετα την απουσια της φιονας αποφασισα να παω στην μελινα ωραιο περιβαλλον , ωραιο κορμι και γενικα εχει το πακετο σε εμφανιση αλλα βιαστικη και συνεχως με τα τηλεφωνα να χτυπανε και να τα σηκωνει. πιπονι με προφυλακτικο.για ενεργητικους ειναι καλη εχει ωραιο κωλο στηνεται καλα,εχει και καλο εργαλειο το οποιο ηταν ορθιο χωρις να της κανω κατι ειμαι εν. 50 ευρω δεν τα κλαιω αλλα δεν θα τα ξαναπαρει.το βλεπει σαν τυπικη διαδικασια δεν γουσταρει αυτο που κανει. μετα την συναντηση μου ειναι αδιαφορη.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
καλος...μετα την απουσια της φιονας αποφασισα να παω στην μελινα ωραιο περιβαλλον , ωραιο κορμι και γενικα εχει το πακετο σε εμφανιση αλλα βιαστικη και συνεχως με τα τηλεφωνα να χτυπανε και να τα σηκωνει. πιπονι με προφυλακτικο.για ενεργητικους ειναι καλη εχει ωραιο κωλο στηνεται καλα,εχει και καλο εργαλειο το οποιο ηταν ορθιο χωρις να της κανω κατι ειμαι εν. 50 ευρω δεν τα κλαιω αλλα δεν θα τα ξαναπαρει.το βλεπει σαν τυπικη διαδικασια δεν γουσταρει αυτο που κανει. μετα την συναντηση μου ειναι αδιαφορη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 32K