Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
366
Πόντοι
281
Για οσους δεν το προσεξαν, μπαινει Απριλιος και η Θεσσαλονικη δεν ειχε μεχρι τωρα το 2022 καμια ενδιαφερουσα αφιξη.
Να κανουμε κανα αιτημα στο δημαρχο να μετατρεψει την παραλιακη σε νεα κοπακαμπανα;

KingGogeta

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Ρε παιδια μια Στελλα Φοξ τι απεγινε? εχει χαθει εδω και καμια δεκαετια? την θυμαμαι αγορι ακομη ηταν λιγο χαζουτσικο

Koiken

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Λια , Ιωαννα η Αμαντα για ανεργιτικες;

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.095
Ρε παιδια μια Στελλα Φοξ τι απεγινε? εχει χαθει εδω και καμια δεκαετια? την θυμαμαι αγορι ακομη ηταν λιγο χαζουτσικο
Ξανά έγινε όπως την θυμάσαι...
Και έχει και γκόμενα :cool2::cool2::cool2::cool2:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
ειναι αυτη η θημαμαι λαθος ??

kostas_bba

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
0
Παίδες θα κάνω μέσα στη βδομάδα την παρθενική μου επίσκεψη σε τρανς (και θα ενημερώσω για εντυπώσεις).

Είμαι ανάμεσα σε Έλενα Sunrise και Αμάντα, ποια λετε να προτιμήσω?

Ευχαριστώ !

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
ο θεος ας σ βωηθησει !!!!!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Παίδες θα κάνω μέσα στη βδομάδα την παρθενική μου επίσκεψη σε τρανς (και θα ενημερώσω για εντυπώσεις).

Είμαι ανάμεσα σε Έλενα Sunrise και Αμάντα, ποια λετε να προτιμήσω?

Ευχαριστώ !
Αμάντα με κλειστά μάτια

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
105
Πόντοι
0
Εμπειρία και άποψη κανένας για το δίδυμο Αντριάννα-Νορα?????

Chal1996

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
2.062
Πόντοι
201
Κάποτε είχαμε και την Ναταλία Ρωμανού αλλά τώρα μάλλον θα πάει μόνιμα Αθήνα έτσι όπως το βλέπω...
Έχεις κανείς μήπως το τηλέφωνο της
Είχα βρεθεί μαζί της πριν 3 μήνες

Ptzthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
367
Πόντοι
291
Έχει κανείς πληροφορίες για τις κοπέλες? Κάτι υπάρχει στα φόρουμ αλλά τίποτα να πάρεις μια ιδέα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εχω γραψει και παλιοτερα αλλα θα το ξαναπω.Το ποσο κοστολογει η καθε τρανς τις υπηρεσιες της ειναι δικο της θεμα.Εμεις ως πελατες πρεπει να κοιταζουμε πρωτα εμφανιση...δηλαδη μας αρεσει αυτο που βλεπουμε;Αν ναι προχωραμε.Τι υπηρεσιες προσφερει;Πχ το ενεργοπαθητικο παντα κοστιζει περισοτερο απο οτι το να ειναι καποια τρανς παθητικη.Καποιες μεσα στην τιμη του ενεργοπαθητικου συμπεριλαμβανουν το τελειωμα.Τελος τιμη πχ αλλιως χρεωνεις αν πας να γαμησεις και να φυγεις και αλλιως αν καθισεις μια ωρα .Εφοσον ολο το τσεκαρισμα σου βγαζει θετικο προσιμο ΜΟΝΟ τοτε προχωρας.
Υ.Γ..ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ...ποτε δεν κοιταμε αγγελιες για κλεισουμε ραντεβου οταν ειμαστε ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ..ολες τοτε μας φαινονται ομορφες..

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
105
Πόντοι
0
Εχω γραψει και παλιοτερα αλλα θα το ξαναπω.Το ποσο κοστολογει η καθε τρανς τις υπηρεσιες της ειναι δικο της θεμα.Εμεις ως πελατες πρεπει να κοιταζουμε πρωτα εμφανιση...δηλαδη μας αρεσει αυτο που βλεπουμε;Αν ναι προχωραμε.Τι υπηρεσιες προσφερει;Πχ το ενεργοπαθητικο παντα κοστιζει περισοτερο απο οτι το να ειναι καποια τρανς παθητικη.Καποιες μεσα στην τιμη του ενεργοπαθητικου συμπεριλαμβανουν το τελειωμα.Τελος τιμη πχ αλλιως χρεωνεις αν πας να γαμησεις και να φυγεις και αλλιως αν καθισεις μια ωρα .Εφοσον ολο το τσεκαρισμα σου βγαζει θετικο προσιμο ΜΟΝΟ τοτε προχωρας.
Υ.Γ..ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ...ποτε δεν κοιταμε αγγελιες για κλεισουμε ραντεβου οταν ειμαστε ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ..ολες τοτε μας φαινονται ομορφες..
Δεν έθεσα κανένα θέμα εμφάνισης υπηρεσιών κτλ κλτ...σεβαστή κάθε άποψη κ γνώμη...ΝΑΙ εμφανίσιμη,ΝΑΙ θερμή,ΝΑΙ πολλοί έχουν πει τα καλύτερα,ΝΑΙ κ εγώ την έχω συναντήσει δύο φορές στο πάρα πολύ μακρινό παρελθόν,ΝΑΙ και εγώ πέρασα σουπερ!!!!αλλά ΟΧΙ κοπελιά προσγειώσου στον πλανήτη μας!!δεν ζούμε στις Βρυξέλλες..όπως και πολλές ακόμα μην είμαι αδικος με την συγκεκριμένη..πχ τα τριήμερα τουρνέ των Αθηνών που είναι στημένες στο δρόμο για το 30αρι και έρχονται εδώ για 80αρια στο μισαωρο

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Aγαπητε αφορμη μου εδωσες για να γραψω η τοποθετηση ηταν γενικη δεν ειχα σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση...

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
105
Πόντοι
0
Aγαπητε αφορμη μου εδωσες για να γραψω η τοποθετηση ηταν γενικη δεν ειχα σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση...
Όχι αδερφέ καμία αντιπαράθεση μαζί σου!!!ξεχωρίζετε κάποιοι παλαιοί και respect που σίγουρα βοηθήσατε πάρα πολλά παιδιά..ούτε εγώ είμαι μικρός...έζησα στα ντουζενια και τα μεγαλεία αυτής της της πόλης στο θέμα trans όταν είχες 50 επιλογές έξω στο δρόμο με καμία 20αρια από αυτές πραγματικό δυναμίτη από εμφάνιση κ υπηρεσίες..καταλαβαίνουμε πολύ καλά ποτέ οι απαιτήσεις είναι εκτός τόπου και χρονου..εγώ δεν μπορώ να το δικαιολογήσω αυτό..

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
366
Πόντοι
281
Εδω που τα λεμε, ο travestolagnos εχει δικιο επι της ουσιας, καθως ελευθερη αγορα εχουμε και οτι θελει η καθεμια χρεωνει. Αν πχ θελησει, το παει 400, δεν βλεπει πελατη και μετα το διορθωνει προς τα κατω.
Προσωπικα, ειμαι απλως εκπληκτος που ορισμενες εμφανισιμες ελληνιδες τρανς εχουν ανεβασει τοσο την ταριφα, σε παρομοια επιπεδα με τοπ λατινες τρανς.

Δηλαδη, ναι στα 150 θα βρεθουν αρκετοι πελατες να πανε στην Αννουλα για παραδειγμα. Όμως, όσο ομορφη και να ειναι, αν συνειδητοποιησεις οτι εχει σχεδον ιδια τιμη με μια Μπιανκα Χιλς, ας πουμε, ειναι ιεροσυλια.

Συμπερασμα: καποιοι συναγωνιστες δεν κρατιουνται και χαλανε την πιατσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom