You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Αν δεν κανω λαθος φιλε μου καποιος παιχτης ανεφερε πριν λιγες μερες οτι δεν...Για valeryanna kaytral καμια αποψη κανεις?
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Πρωτη μου εμπειρια με τρανς κοπελα. Αμαντα. Φιλικη χαμογελαστη.....κ στο κυριως πιατο ορεξατη με αυτη σε παθ. ρολο. Χωρις βιασυνες. Δεκτικη...παιρνει πρωτοβουλιες για να σ ευχαριστησει. Την συστηνω. Αψογη.
καλησπερα και απο μενα. αν δεν ειναι κοπος στειλτε το και σεμενα για να μην ρωταω και γω τα ιδια για εσας τους παλιους. ευχαριστω παιδεςΚαλησπέρα μπορεί κάποιος να μου στείλει αυτές τις πληροφορίες σε μνμ? Ευχαριστώ.
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Φιλε επειδη ψαχνεσαι με το συγκεκριμενο θεμα. Κ γω πηρα την αποφαση κ πηγα χθες. Πηγα Αμαντα. Ηταν αψογα ολα. Αποφασισε κατ αρχας τι θελεις να κανεις εσυ. Σε τι ρολο θες να σαι. Απο κει κ περα τα παιδια που εχουν εμπειρια μεγαλυτερη εχουν πει ποιες ειναι καλυτερες επιλογες. Διαλεξε μια κ πηγαινε αφου εισαι πρωταρης.Καμιά άποψη για Νάνσυ , Λία η Εμι ?
Charis38
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2020
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Τι μεγάλη αλήθεια είπες τώρα....μάθανε ότι υπάρχει έλλειψη βάζουν μια περούκα και σου λένε κάτω από 50 δεν πεφτωποια ειναι η εβελυν και ποια η βαλια?? απο καλα κομματια η πολη ανυπαρκτη... μια ιωαννα απο εμφανιση οτι εχει να επιδειξει ολη η πολη και αυτη με τα γνωστα της χουγια και προβληματα... κανενα νεο ταλεντο δεν βγαινει... να παρακαλαμε να ερθει η νανσυ για να κοιταει το ρολοι μη περασει το λεπτο ... και γιατι να μην το κανει απτην στιγμη που ξερει οτι εχει το μονοπωλειο... και θα συμφωνησω οτι πλεον ο καθε πουστης διαφημιζεται σαν τρανς... εκει που σε παρακαλουσαν για πιπα σε κανα σινεμα τωρα σου ζητανε 50ρια και 70ρια...
salonikios86b
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 702
- Πόντοι
- 1.525
μαθανε οτι υπαρχει ελλειψη και ερχονται για αρπαχτες.... αφου εδω 1,2 και αυτες ντιβες... καλα κανουν....Απ' ότι βλέπω Άννα και Νάνσυ ξανά Θεσσαλονίκη
Nick1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2020
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Αυτές που κάνουν πιάτσα τα crossdresser ,είναι έμπιστα?? καλημεραμαθανε οτι υπαρχει ελλειψη και ερχονται για αρπαχτες.... αφου εδω 1,2 και αυτες ντιβες... καλα κανουν....
aggelos 859
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για επυσκεψη στην Άννα. Γνωρίζει κανείς κάτι?
Alexandra trans
Είμαι η Αλεξάνδρα τρανς κορίτσι εντυπωσιακή 26 χρονη. Υγιης και καθαρή. Έμπειρη με τους άντρες! Ξέρω τι θέλεις... και θα στο προσφέρω με ηδονή και καυλα. Αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και να είσαι συνειδητοποιημένος χωρίς ταμπού. Θα χαρώ να είμαι η επιλογή σου 100€ 30min 150€ 1h 300€+taxi outcall...
kanesex.com
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για επυσκεψη στην Άννα. Γνωρίζει κανείς κάτι?
Alexandra trans
Είμαι η Αλεξάνδρα τρανς κορίτσι εντυπωσιακή 26 χρονη. Υγιης και καθαρή. Έμπειρη με τους άντρες! Ξέρω τι θέλεις... και θα στο προσφέρω με ηδονή και καυλα. Αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και να είσαι συνειδητοποιημένος χωρίς ταμπού. Θα χαρώ να είμαι η επιλογή σου 100€ 30min 150€ 1h 300€+taxi outcall...kanesex.com
Σε τι ρόλο;
salonikios86b
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 702
- Πόντοι
- 1.525
https://kanesex.com/transsexual/tra...ofia-gia-liges-meres-mono-6933406097_i1310929 εχει κανεις καμια εμπειρια ?
monstercock greece
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.149
- Πόντοι
- 481
Για μένα, απλά εξαιρετική! Ορμα!!!!Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για επυσκεψη στην Άννα. Γνωρίζει κανείς κάτι?
Alexandra trans
Είμαι η Αλεξάνδρα τρανς κορίτσι εντυπωσιακή 26 χρονη. Υγιης και καθαρή. Έμπειρη με τους άντρες! Ξέρω τι θέλεις... και θα στο προσφέρω με ηδονή και καυλα. Αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και να είσαι συνειδητοποιημένος χωρίς ταμπού. Θα χαρώ να είμαι η επιλογή σου 100€ 30min 150€ 1h 300€+taxi outcall...kanesex.com
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το λέει ξεκάθαρα στην αγγελία της, τώρα το ότι θα έχεις τη Νάνσυ μπροστά σου και θα σου πάρω μόνο πίπα τι να πω...Η Νάνσυ έχει πούτσα ή μουνί? Σκέφτομαι να την πάρω για να μου κάνει μια πίπα. Αξίζει?
salonikios86b
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 702
- Πόντοι
- 1.525
συγνωμη για να σου κανει μια πιπα τι σημασια εχει αν εχει πουτσα η μουνι?απο οσο ξερω με το στομα γινεται η πιπα... εκτος αν εκανες λαθος και ηθελες να πεις οτι εσυ θες να της κανεις πιπα.Η Νάνσυ έχει πούτσα ή μουνί? Σκέφτομαι να την πάρω για να μου κάνει μια πίπα. Αξίζει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K