You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
Babis_
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην παρέα, έχει κάποιος εμπειρία με την παρακάτω:
Ευχαριστώ
Σε περιμένω να με πάρεις⭐⭐⭐⭐⭐
Είμαι η μαρηνα ενεργο παθητική τρανς μικρή καυλιαρα με μεγάλα προσόντα για ότι γούστα θες σε δικό μοχώρο καθαρό στο κέντρο πάρε με και δεν θα χάσεις 6946694216 ????✅❎❎❎
kanesex.com
Ευχαριστώ
ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
ναι εννοειται.. και γραψε μας μετα εντυπωσεις να ξερουμε αν ισχυει αυτη η θεωρια η οχι!!Άρα εγώ αν θεωρώ τον εαυτό μου εμφανίσιμο λες να δώσω μια ευκαιρία με Ιωάννα?
Ok, αν κ από ότι βλέπω πρεπει να προετοιμαστώ ειδικά για πρώτη φορά... Καθαριότητα κτλπ κ θα αργήσω λογικά.
ναι εννοειται.. και γραψε μας μετα εντυπωσεις να ξερουμε αν ισχυει αυτη η θεωρια η οχι!!
travelosucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Απο τρανς ποια προτεινεται για τσιμπουκωμα? Κατα προτιμηση μια που μπορει να χωσει και κανα μπινελικι με ωραια αρχιδια.
12nikos1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2019
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Η Αμάντα είναι μιαΑπο τρανς ποια προτεινεται για τσιμπουκωμα? Κατα προτιμηση μια που μπορει να χωσει και κανα μπινελικι με ωραια αρχιδια.
Γυφτακι..Την βρηκα στο FBΣυναγωνιστές έχουμε κατι για το μωρό αυτο?
Γειά σας είμαι η αννα22
Γεια σας είμαι η Άννα 22 χρόνων μελαχρινή καυλιάρα λίγες μέρες την πόλη σας ενεργό παθητική ανώμαλη με πολλές αντοχές Πάρε μου και δεν θα χάσεις σε περιμένω 694 604 5755kanesex.com
salonikios86b
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 702
- Πόντοι
- 1.525
πως την λενε να την δουμε??Γυφτακι..Την βρηκα στο FB
Τερμα γυφτακι..μακρια..Θα κλαιτε τα λεφτα σας..πως την λενε να την δουμε??
monstercock greece
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.149
- Πόντοι
- 481
Πάντως η πόλη διανύει εποχή μεγάλης ξηρασίας!! Καμία καινούργια, οι κρος πασάρονται για τρανς, χρεώνουν ότι τους κατέβει, υπηρεσίες υπό του μηδενός, τα φίλτρα κάνουν πάρτι, περιμένεις μουνάρα και αντικρίζεις το λήσταρχο Νταβέλη, πραγματικά πολύ κρίμα...
Πάντως η πόλη διανύει εποχή μεγάλης ξηρασίας!! Καμία καινούργια, οι κρος πασάρονται για τρανς, χρεώνουν ότι τους κατέβει, υπηρεσίες υπό του μηδενός, τα φίλτρα κάνουν πάρτι, περιμένεις μουνάρα και αντικρίζεις το λήσταρχο Νταβέλη, πραγματικά πολύ κρίμα...
Γενικά ναι έχουμε τα χάλια μας αλλά νομίζω το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει μερικές αξιόλογες όπως Νάνσυ και Άννα.
Επίσης στην πόλη μας αυτές τις μέρες είναι και η Έβελυν με την φίλη της Βάλια.
Και αυτή η Ζέτα που έβαλε ο φίλος από πάνω φαίνεται καλή εμφανισιακά τουλάχιστον.
monstercock greece
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.149
- Πόντοι
- 481
Νανσυ και Αννα τοπ, αλλά πέρασαν 20 μέρες... Η Ζετα ναι φαίνεται καλή, οι άλλες ποιες είναι?Γενικά ναι έχουμε τα χάλια μας αλλά νομίζω το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει μερικές αξιόλογες όπως Νάνσυ και Άννα.
Και αυτή η Ζέτα που έβαλε ο φίλος από πάνω φαίνεται καλή εμφανισιακά τουλάχιστον.
salonikios86b
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 702
- Πόντοι
- 1.525
Γενικά ναι έχουμε τα χάλια μας αλλά νομίζω το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει μερικές αξιόλογες όπως Νάνσυ και Άννα.
ποια ειναι η εβελυν και ποια η βαλια?? απο καλα κομματια η πολη ανυπαρκτη... μια ιωαννα απο εμφανιση οτι εχει να επιδειξει ολη η πολη και αυτη με τα γνωστα της χουγια και προβληματα... κανενα νεο ταλεντο δεν βγαινει... να παρακαλαμε να ερθει η νανσυ για να κοιταει το ρολοι μη περασει το λεπτο ... και γιατι να μην το κανει απτην στιγμη που ξερει οτι εχει το μονοπωλειο... και θα συμφωνησω οτι πλεον ο καθε πουστης διαφημιζεται σαν τρανς... εκει που σε παρακαλουσαν για πιπα σε κανα σινεμα τωρα σου ζητανε 50ρια και 70ρια...
Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου στείλει αυτές τις πληροφορίες σε μνμ? Ευχαριστώ.Ρε τυπε στο πμ σου έκανα αναλυτική έκθεση για ότι αξίζει Θεσσαλονίκη και έρχεσαι και ξαναρωτας? Η πάρε το απόφαση και πήγαινε ή μην μας ζαλίζεις τον έρωτα. Και το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ
takhs andr
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2017
- Like
- 339
- Πόντοι
- 21
Ρε καρντάσια εχεται την θέα Ρία και κλέγεσται υμαρτον
Καμιά πληροφορία για Εβελυν και Βάλια; Είχα την λάθος εντύπωση ότι είναι το ίδιο άτομο. Αν κάποιος πήγε ας στείλει π.μ.Γενικά ναι έχουμε τα χάλια μας αλλά νομίζω το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει μερικές αξιόλογες όπως Νάνσυ και Άννα.
monstercock greece
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.149
- Πόντοι
- 481
Σωστός μαν, υπάρχει και η Αμάντα που είναι πολύ καλή αλλά πόσες φορές να πας? Εχουμε καταλήξει να πηγαίνουμε μαζί τους πιο πολύ από τις γυναίκες μας!!!ποια ειναι η εβελυν και ποια η βαλια?? απο καλα κομματια η πολη ανυπαρκτη... μια ιωαννα απο εμφανιση οτι εχει να επιδειξει ολη η πολη και αυτη με τα γνωστα της χουγια και προβληματα... κανενα νεο ταλεντο δεν βγαινει... να παρακαλαμε να ερθει η νανσυ για να κοιταει το ρολοι μη περασει το λεπτο ... και γιατι να μην το κανει απτην στιγμη που ξερει οτι εχει το μονοπωλειο... και θα συμφωνησω οτι πλεον ο καθε πουστης διαφημιζεται σαν τρανς... εκει που σε παρακαλουσαν για πιπα σε κανα σινεμα τωρα σου ζητανε 50ρια και 70ρια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K