Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

pan85

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
106
Πόντοι
1
Ποια προτείνεται να είναι παθητική;;;

Babis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
173
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα, έχει κάποιος εμπειρία με την παρακάτω:

Ευχαριστώ

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
Άρα εγώ αν θεωρώ τον εαυτό μου εμφανίσιμο λες να δώσω μια ευκαιρία με Ιωάννα?
ναι εννοειται.. και γραψε μας μετα εντυπωσεις να ξερουμε αν ισχυει αυτη η θεωρια η οχι!!

Trelos_ak

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Ok, αν κ από ότι βλέπω πρεπει να προετοιμαστώ ειδικά για πρώτη φορά... Καθαριότητα κτλπ κ θα αργήσω λογικά.
ναι εννοειται.. και γραψε μας μετα εντυπωσεις να ξερουμε αν ισχυει αυτη η θεωρια η οχι!!

travelosucker

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
20
Πόντοι
0
Απο τρανς ποια προτεινεται για τσιμπουκωμα? Κατα προτιμηση μια που μπορει να χωσει και κανα μπινελικι με ωραια αρχιδια.

12nikos1995

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2019
Like
10
Πόντοι
0

manos6852

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2014
Like
4
Πόντοι
0
Συναγωνιστές έχουμε κατι για το μωρό αυτο?
Γυφτακι..Την βρηκα στο FB

Trelos_ak

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Για Zetaki έχει κανένας άποψη ?
Ευχαριστώ

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.149
Πόντοι
481
Πάντως η πόλη διανύει εποχή μεγάλης ξηρασίας!! Καμία καινούργια, οι κρος πασάρονται για τρανς, χρεώνουν ότι τους κατέβει, υπηρεσίες υπό του μηδενός, τα φίλτρα κάνουν πάρτι, περιμένεις μουνάρα και αντικρίζεις το λήσταρχο Νταβέλη, πραγματικά πολύ κρίμα...

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Πάντως η πόλη διανύει εποχή μεγάλης ξηρασίας!! Καμία καινούργια, οι κρος πασάρονται για τρανς, χρεώνουν ότι τους κατέβει, υπηρεσίες υπό του μηδενός, τα φίλτρα κάνουν πάρτι, περιμένεις μουνάρα και αντικρίζεις το λήσταρχο Νταβέλη, πραγματικά πολύ κρίμα...

Γενικά ναι έχουμε τα χάλια μας αλλά νομίζω το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει μερικές αξιόλογες όπως Νάνσυ και Άννα.
Επίσης στην πόλη μας αυτές τις μέρες είναι και η Έβελυν με την φίλη της Βάλια.
Και αυτή η Ζέτα που έβαλε ο φίλος από πάνω φαίνεται καλή εμφανισιακά τουλάχιστον.

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.149
Πόντοι
481
Γενικά ναι έχουμε τα χάλια μας αλλά νομίζω το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει μερικές αξιόλογες όπως Νάνσυ και Άννα.
Και αυτή η Ζέτα που έβαλε ο φίλος από πάνω φαίνεται καλή εμφανισιακά τουλάχιστον.
Νανσυ και Αννα τοπ, αλλά πέρασαν 20 μέρες... Η Ζετα ναι φαίνεται καλή, οι άλλες ποιες είναι?

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
702
Πόντοι
1.525

ποια ειναι η εβελυν και ποια η βαλια?? απο καλα κομματια η πολη ανυπαρκτη... μια ιωαννα απο εμφανιση οτι εχει να επιδειξει ολη η πολη και αυτη με τα γνωστα της χουγια και προβληματα... κανενα νεο ταλεντο δεν βγαινει... να παρακαλαμε να ερθει η νανσυ για να κοιταει το ρολοι μη περασει το λεπτο ... και γιατι να μην το κανει απτην στιγμη που ξερει οτι εχει το μονοπωλειο... και θα συμφωνησω οτι πλεον ο καθε πουστης διαφημιζεται σαν τρανς... εκει που σε παρακαλουσαν για πιπα σε κανα σινεμα τωρα σου ζητανε 50ρια και 70ρια...

Trelos_ak

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Ρε τυπε στο πμ σου έκανα αναλυτική έκθεση για ότι αξίζει Θεσσαλονίκη και έρχεσαι και ξαναρωτας? Η πάρε το απόφαση και πήγαινε ή μην μας ζαλίζεις τον έρωτα. Και το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ
Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου στείλει αυτές τις πληροφορίες σε μνμ? Ευχαριστώ.

takhs andr

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2017
Like
339
Πόντοι
21
Ρε καρντάσια εχεται την θέα Ρία και κλέγεσται υμαρτον

moulder

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
131
Πόντοι
0
Καμιά πληροφορία για Εβελυν και Βάλια; Είχα την λάθος εντύπωση ότι είναι το ίδιο άτομο. Αν κάποιος πήγε ας στείλει π.μ.

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.149
Πόντοι
481
ποια ειναι η εβελυν και ποια η βαλια?? απο καλα κομματια η πολη ανυπαρκτη... μια ιωαννα απο εμφανιση οτι εχει να επιδειξει ολη η πολη και αυτη με τα γνωστα της χουγια και προβληματα... κανενα νεο ταλεντο δεν βγαινει... να παρακαλαμε να ερθει η νανσυ για να κοιταει το ρολοι μη περασει το λεπτο ... και γιατι να μην το κανει απτην στιγμη που ξερει οτι εχει το μονοπωλειο... και θα συμφωνησω οτι πλεον ο καθε πουστης διαφημιζεται σαν τρανς... εκει που σε παρακαλουσαν για πιπα σε κανα σινεμα τωρα σου ζητανε 50ρια και 70ρια...
Σωστός μαν, υπάρχει και η Αμάντα που είναι πολύ καλή αλλά πόσες φορές να πας? Εχουμε καταλήξει να πηγαίνουμε μαζί τους πιο πολύ από τις γυναίκες μας!!!:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom