Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
στο θρεντ των τσοντων....
ααα δεν μπορω τωρα διοτι διαβαζω την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του ιωαννη εδαφιο2.4 παραγραφος 5 *P
στο θρεντ των τσοντων....
ακου φιλε τι επιχειρημα θα της ριξει και αυτη θα μασησει.ειναι το επιχειρημα που χρησιμοποιηουσε ο πανμεγιστος ρασπουτιν οταν τον ρωτουσαν γιατι ηταν τοσο ακολαστος.ελεγε λοιπον''πιστευετε οτι ο κυριος ειναι ο σωτηρας μας?''ρε ντραγκονακο εσυ καλα τα λες, αλλα ο φιλος μου του το επαιζε θρισκια και του εριξε γαμω τις ατακες η γκομενα, μεχρι και τα κλαματα του εβαλε και του ελεγε οτι αυτη δεν τα κανει αυτα κτλ κτλ
Τι μου θύμισες τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε μενα οταν την γαμουσα την αλλη μερα ξυπνουσε με εφιαλτες
εβλεπε τον πνευματικο της σε μορφη σατανα να της λεει οτι θα παει στην κολαση
τι εχω τραβηξει ο κακομοιρης για το πηδημα
τα μεγαλυτερα κοντρα τρομπονια ειναι οι κορες παπαδων τυπεΓεια χαρα νταν μαγκες
Ρε παλικαρια τι γνωμη εχετε για τις θεωσεβουμενες γκομενες (πιπιτσες) που κυκλοφορουν αναμεσα μας ?
Ναι κυκλοφορουν αναμεσα μας , σας εχει τυχει ποτε? Πως το αντιμετωπισατε ?
Ενας φιλος μου επαθε μια νειλα προσφατα και το φυσσα και δεν κρυωνει .
τα μεγαλυτερα κοντρα τρομπονια ειναι οι κορες παπαδων τυπε
σε μενα οταν την γαμουσα την αλλη μερα ξυπνουσε με εφιαλτες
εβλεπε τον πνευματικο της σε μορφη σατανα να της λεει οτι θα παει στην κολαση
τι εχω τραβηξει ο κακομοιρης για το πηδημα
τυπε πλουσια τα ελεη τουςΘα εχει και.....βυζα-ντινη μουσικη τυπε?????
Δεν ξερω να σε πω..........Παντα αυτοι οι χωροι με τα μαυρα και τα ρασα δεν μετυπε πλουσια τα ελεη τους
μιλαμε για πολυ καυλοραπανα
τσιμπουκολεβιεδες νο1
καλα δεν θα γαμησεις τον παπα τυπεΔεν ξερω να σε πω..........Παντα αυτοι οι χωροι με τα μαυρα και τα ρασα δεν με
ενεπνεαν σεξοπορνοδιαστροφικωs.......Ειναι κι αυτη η μυρωδια απο λιβανι.....
ναι ρε φιλε αλλα κανουν τιποτα στο κρεβατι?ειναι καλες γαμιολες ?γαμιουντε σα σκυλες?τυπε πλουσια τα ελεη τους
μιλαμε για πολυ καυλοραπανα
τσιμπουκολεβιεδες νο1
τυπε εκει ειναι το καλοναι ρε φιλε αλλα κανουν τιποτα στο κρεβατι?ειναι καλες γαμιολες ?γαμιουντε σα σκυλες?μιλαω για πριν το γαμο.θεουσα και τσιμπουκλου μου ακουγετε καπως :-
καλα δεν θα γαμησεις τον παπα τυπε
την κορη θα γαμησεις
τυπε λες να την πατησε ετσι ο αβραμης και ειχε κολλημα με τα παπαδονικ?Ναι σιγουρα αλλα.........οσο ναναι θαχει ποτισει και το κορμι απ την μυρωδια τοσα χρονια......Ασε που φοβαμαι μηπωs θελει να με πεισει να γινω κι εγω μοναχοs!!!!!!!!Aν ειναι δυναμον
Tυπε απολυτε τι γκαζι ξηγιεσε?τυπε εκει ειναι το καλο
για τα ματια του κοσμου πρεπει να δειχνουν σεμνες
και οταν πανε για γαμησι βγαζουν ολη την καυλα τους
τα μεγαλυτερα κοντρα τρομπονια ειναι οι κορες παπαδων τυπε
Πιθανον...........Δεν βλεπειs καθε φορα τι τραβανε για να τουs ξεκολησουν απο κει μεσα?????.......Και δεν βγαινουντυπε λες να την πατησε ετσι ο αβραμης και ειχε κολλημα με τα παπαδονικ?
τυπε ειμαι κλασικ ατομο αφου το ξερειςsuzuka dr τυπε της θρυλικης 10ετιας