Νέα

Θεοσεβούμενη γκόμενα ! με τα ιερά βιβλία στο χέρι τσιμπούκωνε ... μάλλον ....!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Αν δεν κάνω λάθος, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά απαγορεύεται να έχουν προγαμιαίες σχέσεις.

Νορμάλ είπαμε.

Εκτός από αρνάκι, βοδινό να τρώνε και χοιρινό.  ;)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Επισκέπτης
στη σχολη, μια συμφοιτητρια μας ελεγε οτι με τον γκομενο της δεν κανανε τπτ κ τα ειχαν 4 χρονια, γτ κ οι δυο θελανε μετα το γαμο :S
δλδ μας ελεγε οτι κοιμοντουσαν κανονικα μαζι, φιλιοντουσαν κ ποτε δεν κανανε τπτ. βαζαμε στοιχηματα με την κολλητη μου για το αν λεει αληθεια η οχι αλλα ποτε δεν μαθαμε τελικα  :(

οταν τελικα ειπε οτι πηδηχτηκε με καποιον (αλλος γκομενος αυτος-μετα απο 3 χρονια) μας το παιζε γκομενα, σε φαση, μμμ ΕΓΩ πηδιεμαι χα χα. :S
οτι να ναι.

*ηταν κουκλα παντως.

Και ολο αυτο στο πανεπιστημιο? Σαν φαση λυκειου μου ακουστηκε η ολη ιστορια :S

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
γτ υπαρχει γκομενα? :think:
ο μονος λογος που την ψιλοπιστευαμε, ηταν επειδη αυτος ηταν ενα μουροχαβλο ανθρωπακι. ο ορισμος ομως :crazy:

εντιτ:

ΧΟ και οι δυο..
μηπως μεταξυ τους δεν πηδιοντουσαν;; με αλλους ισως;;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.850
Πόντοι
3.715
προ 23ετίας είχα μια εμπειρία με θεοσεβούμενη Αρσακειάδα (ναι καυλίτσα μαθήτρια στο θηλέων πάλαι πότε) η οποία πήγαινε κατηχητικό τακτικά και Κυριακή τραλαλά στην εκκλησία και τέτοια.
Με τον καιρό συνειδητοποίησε ότι της έλεγαν ψέμματα οι ρασοφόροι πωλητές της ελπίδας και του φόβου, ενέδωσε και όταν τα κατάπιε είχε την αίσθηση ότι μοιάζει με γάλα ως γεύση. Αθηνά από Καλλιθέα, καλή της ώρα όπου και να είναι. Μα επιτέλους τι είναι μία πίπα;;; Χειραψίας ανάλογο, για γνωριμία.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Με το σπέρμα στο στόμα πήγαινε για να μεταλάβει? :think: :grin:

Βασικά το τεράστιο κόλλημα της ήταν ότι δεν ήταν παρθένα ( ήμουν ο δεύτερος της ) και πραγματικά τράβαγε τεράστιο κόλλημα με αυτό. Θεωρούσε ότι έκανα  παραχώρηση για να είμαι μαζί της και για αυτό τον λόγο έπρεπε να μου ικανοποιεί κάθε μου επιθυμία. Ποτέ εγώ βέβαια δεν είχα τέτοιο κόλλημα αλλά αυτή το έφερε βαρέως...  Τον επόμενο από εμένα ευτυχώς για εκείνη  τον παντρεύτηκε  :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom