sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
I know....τυπε ειμαι κλασικ ατομο αφου το ξερεις
I know....τυπε ειμαι κλασικ ατομο αφου το ξερεις
μουστακας- ασικη, σε ποιο εργο ηταν;;;τυπε ειμαι κλασικ ατομο αφου το ξερεις
καμικαζι τσαντακιας τυπεμουστακας- ασικη, σε ποιο εργο ηταν;;;
οχι ρε τυπε, αυτο που ηταν θεοσεβουμενη, αν ηταν το βιολη πουλι;;;καμικαζι τσαντακιας τυπε
α ναι τυπεοχι ρε τυπε, αυτο που ηταν θεοσεβουμενη, αν ηταν το βιολη πουλι;;;
καμικαζι τσαντακιας τυπε
ναι..............α ναι τυπε
που γυρναγε τελικα τσοντες η ασικη?αυτο λες?
το βγαζει με **** τυπετο πηρες το π.μ;;
Το Σαββατόβραδο βγαίναμε , γυρίζαμε ξημερώματα σπίτι μου ... μου παρήχε πλήρες service ... μετά πήγαινε λειτουργία ... εγώ στην θέση της μετά από τόση κατάποση σπέρματος θα ντρεπόμουν ( άσχετα που η σχέση μου με την θρησκεία δεν είναι και τόσο καλή) και μετά επέστρεφε για τους επόμενους γύρους.
Γεια χαρα νταν μαγκες
Ρε παλικαρια τι γνωμη εχετε για τις θεωσεβουμενες γκομενες (πιπιτσες) που κυκλοφορουν αναμεσα μας ?
Ναι κυκλοφορουν αναμεσα μας , σας εχει τυχει ποτε? Πως το αντιμετωπισατε ?
Ενας φιλος μου επαθε μια νειλα προσφατα και το φυσσα και δεν κρυωνει .
στη σχολη, μια συμφοιτητρια μας ελεγε οτι με τον γκομενο της δεν κανανε τπτ κ τα ειχαν 4 χρονια, γτ κ οι δυο θελανε μετα το γαμο :S
δλδ μας ελεγε οτι κοιμοντουσαν κανονικα μαζι, φιλιοντουσαν κ ποτε δεν κανανε τπτ. βαζαμε στοιχηματα με την κολλητη μου για το αν λεει αληθεια η οχι αλλα ποτε δεν μαθαμε τελικα
οταν τελικα ειπε οτι πηδηχτηκε με καποιον (αλλος γκομενος αυτος-μετα απο 3 χρονια) μας το παιζε γκομενα, σε φαση, μμμ ΕΓΩ πηδιεμαι χα χα. :S
οτι να ναι.
*ηταν κουκλα παντως.
στη σχολη, μια συμφοιτητρια μας ελεγε οτι με τον γκομενο της δεν κανανε τπτ κ τα ειχαν 4 χρονια, γτ κ οι δυο θελανε μετα το γαμο :S
δλδ μας ελεγε οτι κοιμοντουσαν κανονικα μαζι, φιλιοντουσαν κ ποτε δεν κανανε τπτ. βαζαμε στοιχηματα με την κολλητη μου για το αν λεει αληθεια η οχι αλλα ποτε δεν μαθαμε τελικα
οταν τελικα ειπε οτι πηδηχτηκε με καποιον (αλλος γκομενος αυτος-μετα απο 3 χρονια) μας το παιζε γκομενα, σε φαση, μμμ ΕΓΩ πηδιεμαι χα χα. :S
οτι να ναι.
*ηταν κουκλα παντως.
Δεν υπάρχει νορμάλ άντρας (στρ8, χώρις ψυχολογικά) που να κοιμάται 4 χρόνια με γυναίκα και να μην την έχει πηδήξει.
Δεν υπάρχει νορμάλ άντρας (στρ8, χώρις ψυχολογικά) που να κοιμάται 4 χρόνια με γυναίκα και να μην την έχει πηδήξει.
Αν δεν κάνω λάθος, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά απαγορεύεται να έχουν προγαμιαίες σχέσεις.