Νέα

Θεοσεβούμενη γκόμενα ! με τα ιερά βιβλία στο χέρι τσιμπούκωνε ... μάλλον ....!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
καμικαζι τσαντακιας τυπε :rockon:

I Know.......η σκηνη που περπαταει μορτικα και κουτσα με το μεγαλο μουστακι, οπου συνανταει εναν αλλο μαγκα......"Ρε φιλε κουτσαβακι??"
""Οχι,  κουτσοs".........Oλα τα λεφτα :2funny: :2funny:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.873
Πόντοι
3.715
πολύ καταπιεσμένες και διψασμένες για λουκάνικο με νεύρα.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Μια φορά που είχα μπλέξει με θεοσεβούμενο μωρό , τα αρνητικά ήταν ότι δεν ντυνόταν σεξύ , δεν μίλαγε πρόστυχα και Κυριακές , εορτές και αργίες έτρεχε ή τρέχαμε στους Ναούς.  Το θετικό ήταν ότι ήταν γαλουχημένη με το ότι πρέπει να ικανοποιεί τον σύντροφο της σε ότι θέλει.  Πραγματικά λοιπόν στο κρεββάτι έβγαζε τα πωθημένα της ... όχι γιατί γούσταρε ... για τον φουκαριάρη τον γκόμενό της.
Το Σαββατόβραδο βγαίναμε , γυρίζαμε ξημερώματα σπίτι μου ...   :pipa1: :knockinb: :s&m_1: μου παρήχε πλήρες service ... μετά πήγαινε λειτουργία ... εγώ στην θέση της μετά από τόση κατάποση σπέρματος θα ντρεπόμουν ( άσχετα που η σχέση μου με την θρησκεία δεν είναι και τόσο καλή) και μετά επέστρεφε για τους επόμενους γύρους. :pipa2: :knockinb:
Πραγματικά δεν με είχε ενοχλήσει
Επίσης το ίδιο ένιωσα και με Πολωνέζα καθολική η θρησκεία θρησκεία και το  :fuck1:  :fuck1:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.873
Πόντοι
3.715
οι χειρότεροι πάντως είναι κάτι θεοσεβούμενοι άντρες, τύπος τραπεζοκέφαλος που είναι αγάμητος 38Υ αλλά ψάχνει την Οσία για να ζήσει το μύθο του στην εκκλησιά με δίποδη μπομπονιέρα.
Α στα διάαλα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Το Σαββατόβραδο βγαίναμε , γυρίζαμε ξημερώματα σπίτι μου ...   :pipa1: :knockinb: :s&m_1: μου παρήχε πλήρες service ... μετά πήγαινε λειτουργία ... εγώ στην θέση της μετά από τόση κατάποση σπέρματος θα ντρεπόμουν ( άσχετα που η σχέση μου με την θρησκεία δεν είναι και τόσο καλή) και μετά επέστρεφε για τους επόμενους γύρους. :pipa2: :knockinb:

Με το σπέρμα στο στόμα πήγαινε για να μεταλάβει? :think: :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
στη σχολη, μια συμφοιτητρια μας ελεγε οτι με τον γκομενο της δεν κανανε τπτ κ τα ειχαν 4 χρονια, γτ κ οι δυο θελανε μετα το γαμο :S
δλδ μας ελεγε οτι κοιμοντουσαν κανονικα μαζι, φιλιοντουσαν κ ποτε δεν κανανε τπτ. βαζαμε στοιχηματα με την κολλητη μου για το αν λεει αληθεια η οχι αλλα ποτε δεν μαθαμε τελικα  :(

οταν τελικα ειπε οτι πηδηχτηκε με καποιον (αλλος γκομενος αυτος-μετα απο 3 χρονια) μας το παιζε γκομενα, σε φαση, μμμ ΕΓΩ πηδιεμαι χα χα. :S
οτι να ναι.

*ηταν κουκλα παντως.

Επισκέπτης
Γεια χαρα νταν μαγκες

Ρε παλικαρια τι γνωμη εχετε για τις θεωσεβουμενες γκομενες (πιπιτσες) που κυκλοφορουν αναμεσα μας ?
Ναι κυκλοφορουν αναμεσα μας , σας εχει τυχει ποτε? Πως το αντιμετωπισατε ?

Ενας φιλος μου επαθε μια νειλα προσφατα και το φυσσα και δεν κρυωνει . :cum:

Τις σιχαίνομαι,παρ'όλο που πιστεύω στο Θεό.... :headbang:

στη σχολη, μια συμφοιτητρια μας ελεγε οτι με τον γκομενο της δεν κανανε τπτ κ τα ειχαν 4 χρονια, γτ κ οι δυο θελανε μετα το γαμο :S
δλδ μας ελεγε οτι κοιμοντουσαν κανονικα μαζι, φιλιοντουσαν κ ποτε δεν κανανε τπτ. βαζαμε στοιχηματα με την κολλητη μου για το αν λεει αληθεια η οχι αλλα ποτε δεν μαθαμε τελικα  :(

οταν τελικα ειπε οτι πηδηχτηκε με καποιον (αλλος γκομενος αυτος-μετα απο 3 χρονια) μας το παιζε γκομενα, σε φαση, μμμ ΕΓΩ πηδιεμαι χα χα. :S
οτι να ναι.

*ηταν κουκλα παντως.

100% θα είχε φάει κέρατο από τον γκόμενο της.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
δλδ μας ελεγε οτι κοιμοντουσαν κανονικα μαζι, φιλιοντουσαν κ ποτε δεν κανανε τπτ. βαζαμε στοιχηματα με την κολλητη μου για το αν λεει αληθεια η οχι αλλα ποτε δεν μαθαμε τελικα  :(

οτι να ναι.

*ηταν κουκλα παντως.

Δεν υπάρχει νορμάλ άντρας (στρ8, χώρις ψυχολογικά) που να κοιμάται 4 χρόνια με γυναίκα και να μην την έχει πηδήξει. 

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει νορμάλ άντρας (στρ8, χώρις ψυχολογικά) που να κοιμάται 4 χρόνια με γυναίκα και να μην την έχει πηδήξει. 

Αν δεν κάνω λάθος, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά απαγορεύεται να έχουν προγαμιαίες σχέσεις.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

γτ υπαρχει γκομενα? :think:
ο μονος λογος που την ψιλοπιστευαμε, ηταν επειδη αυτος ηταν ενα μουροχαβλο ανθρωπακι. ο ορισμος ομως :crazy:

εντιτ:

Αν δεν κάνω λάθος, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά απαγορεύεται να έχουν προγαμιαίες σχέσεις.

ΧΟ και οι δυο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom