Νέα

Θεοσεβούμενη γκόμενα ! με τα ιερά βιβλία στο χέρι τσιμπούκωνε ... μάλλον ....!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
ε ναι....πως θα κοινωνησουμε;δλδ χρστουγεννα να μην ριξουμε εναν; :think: :think:

Την Πρωτοχρονιά. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε εξομολογηθεί και έπειτα να έχετε μεταλάβει.
Επίσης απαγορεύονται όλες οι στάσεις πλήν της Ιεραποστολικής. Η πράξη πρέπει να γίνεται μόνο για λόγους τεκνοποίησης.(Το τελευταίο δεν έπρεπε καν να το αναφέρω. Είναι άλλωστε αυτονόητο) :grin:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρε ντραγκονακο εσυ καλα τα λες, αλλα ο φιλος μου του το επαιζε θρισκια και του εριξε γαμω τις ατακες η γκομενα, μεχρι και τα κλαματα του εβαλε και του ελεγε οτι αυτη δεν τα κανει αυτα κτλ κτλ
:2funny: :2funny:
σε μενα οταν την γαμουσα την αλλη μερα ξυπνουσε με εφιαλτες
εβλεπε τον πνευματικο της σε μορφη σατανα να της λεει οτι θα παει στην κολαση
τι εχω τραβηξει ο κακομοιρης για το πηδημα
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
εντάξει ρε και αυτός δεν μπορεί να κάνει κράττει (με την συγκεκριμένη γκόμενα λέω) ένα τρίμηνο????

ξερεις πολυ κοσμο τουλαχιστων εδω στο Bourdela που μπορει να μεινει αγαμητος 3 μηνες και ταυτοχρονα να χαμουρευεται ? καλύτερα να πεθανει στο ρέψιμο απο τα σουβλακια παρα αυτο το μαρτιριο ......

εδω η γκομενα απο οτι μου ειπε
απο την μια ηθελε να την γαμησει και η αλλη του ελεγε "μη τι κανεις ο θεος θα μας τημωρισει " τι να λεμε τωρα  :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ξερεις πολυ κοσμο τουλαχιστων εδω στο Bourdela που μπορει να μεινει αγαμητος 3 μηνες και ταυτοχρονα να χαμουρευεται ? καλύτερα να πεθανει στο ρέψιμο απο τα σουβλακια παρα αυτο το μαρτιριο ......

απο την μια ηθελε να την γαμησει και η αλλη του ελεγε "μη τι κανεις ο θεος θα μας τημωρισει " τι να λεμε τωρα  :2funny: :2funny:

είπαμε .. αγάμητος με την συγκεκριμένη.. όχι με τις άλλες...

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6

μπραβο ρε φιλε πουτσαρα εισαι πολλυ μπροστα αγορι μου με καταλαβαινεισ απολυτοσ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ο Νιτσε ειχε πει καποτε .....

Οταν ομιλω με εναν θρησκοληπτο και ανταλλασω χειραψεια μετα εχω την σφοδρη επιθυμια να πλυνω με σαπουνι τα χερια μου.....

Προσωπικα εγω δεν εμπιστευομαι με καμια δυναμη θρησκοληπτους σε υπερβολικο βαθμο γιατι εχω δει πολλα....

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Αν και δεν την εχω δει την γκομενα που μου ελεγε αλλα μαλλον καμμια τετοια θα ηταν

stock-photo-elderly-woman-s-reading-bible-in-her-living-room-and-having-a-positive-face-54448921.jpg

lion67

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
38
Πόντοι
1
:2funny: :2funny:
σε μενα οταν την γαμουσα την αλλη μερα ξυπνουσε με εφιαλτες
εβλεπε τον πνευματικο της σε μορφη σατανα να της λεει οτι θα παει στην κολαση
τι εχω τραβηξει ο κακομοιρης για το πηδημα
:2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Αν και δεν την εχω δει την γκομενα που μου ελεγε αλλα μαλλον καμμια τετοια θα ηταν

stock-photo-elderly-woman-s-reading-bible-in-her-living-room-and-having-a-positive-face-54448921.jpg
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχααχχα ετσι ετσι με τον σταυρο στο χερι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΕΛΑΤΕ σας εβαλα και τσοντα θεοσεβουμενη διπλα.... :sunglasses:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Eγω ξερω μια γκομενα που ηταν χωμενη απο πιτσιρικα στην εκκλησια, και απο μικρη της ειχε καρφωθει οτι το σεξ ειναι μονο μετα τον γαμο. Ετσι οποιον γκομενο γνωριζε (ειναι ομορφη και εχει κορμι ατελειωτο) μεναν στα φιλακια και στα χουφτωματα, για να προχωρησουν επρεπε να μπει στεφανι. Αποτελεσμα? στα 40 ειναι ακομα παρθενα... :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ΕΛΑΤΕ σας εβαλα και τσοντα θεοσεβουμενη διπλα.... :sunglasses:
Θυμάσαι τη θρυλική ατάκα στο Ντον Τονίνο όταν χτυπάνε οι καμπάνες?
"Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως να σωπάσουν αυτά τα μαλακισμένα να ψάλουν" ή κάπως έτσι

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχααχχα ετσι ετσι με τον σταυρο στο χερι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και τι σταυρο , αγιοριτικο , κομποσχινι.... :2funny: :2funny:

και που να πλισιαζε το πασχα και ο επιταφιος λεμε :2funny: :2funny: :2funny:

_eap4663.jpg

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Eγω ξερω μια γκομενα που ηταν χωμενη απο πιτσιρικα στην εκκλησια, και απο μικρη της ειχε καρφωθει οτι το σεξ ειναι μονο μετα τον γαμο. Ετσι οποιον γκομενο γνωριζε (ειναι ομορφη και εχει κορμι ατελειωτο) μεναν στα φιλακια και στα χουφτωματα, για να προχωρησουν επρεπε να μπει στεφανι. Αποτελεσμα? στα 40 ειναι ακομα παρθενα... :2funny:

Δεν υπαρχει περιπτωση .....

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6

Δεν παιζει Γεωργιε , ουτε ο λιλας δεν τα κανει αυτα τα πραγματα

καλος τον  :2funny: :2funny: :2funny:

[quote author=λιλα]

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=80135.0;attach=300269;image[/img[/URL]]
[/quote]

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
απο τις καλυτερες ψωλοαρπαχτρες στην πολη ειναι οι φοιτητριες στην θεολογικη σχολη ;)
Εντάξει ρε φίλε...Θεολογική είναι, όχι Ιερατική  :2funny:. Νομική ή όπου αλλού, ξέρω γω, θέλανε να περάσουν. Ζαβά ήταν...Θεολογική βρέθηκαν και κάτσανε. Γαμιότανε (υγιέστατο χαχα) πριν, γαμιούνται και μετά  ;).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom