Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.123
Πόντοι
10.686
Ὁμιλεῖτε διὰ 2 ἔως 5 παλινδρομήσεις. Ἐὰν εἶσθε ἄνω τῶν 18 ἐτῶν, νὰ ἐπιληφθῆτε τοῦ θέματος.
Φυσιολογικό είναι,έχει τύχει και σε μένα να... βαρέσω κόκκινα από καύλα βλέποντας την πουτάνα να σπαρταράει μετά από σπατουλάρισμα των τρυπών της,και να μην προλάβω να γαμήσω...

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ὁμιλεῖτε διὰ 2 ἔως 5 παλινδρομήσεις. Ἐὰν εἶσθε ἄνω τῶν 18 ἐτῶν, νὰ ἐπιληφθῆτε τοῦ θέματος.

θα σας απαντήσω αυτό που απάντησα και στην Αντριάννα όταν μου είπε ότι εκσπερμάτισα γρήγορα:

είναι άλλο το γαμήσι στο μπουρδέλο και άλλο αν έχεις μια γκόμενα όλο το ΣΚ διαθέσιμη
είναι άλλη η τεχνική και άλλος ο σκοπός...
το πρώτο είναι ένας συνδυασμός ταχυκαύλας και ταχυεκκένωσης και το δεύτερο το απολαμβάνεις βραδέως...

την καλησπέρα μου  :hi:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ο Πικερ εργαζεται σε τηλεφωνικο κεντρο με γυναικες συναδελφος με τις οποιες πιρφοριζει. Εχει δηλωσει οτι κανοντας παρεα με γυναικες στη δουλεια παιρνει οτι θα επαιρνε απο μια σχεση και μετα παει και αποφορτιζεται στο Μεταξουργειο.

σωστό αλλά εγώ πρότεινα το αντίθετο:

να καυλώνεις στην ευρύτερη πιάτσα και να ξεκαυλώνεις στην "σχέση"  ;)

Επισκέπτης
θα σας απαντήσω αυτό που απάντησα και στην Αντριάννα όταν μου είπε ότι εκσπερμάτισα γρήγορα:

είναι άλλο το γαμήσι στο μπουρδέλο και άλλο αν έχεις μια γκόμενα όλο το ΣΚ διαθέσιμη
το πρώτο είναι ένας συνδυασμός ταχυκαύλας και ταχυεκκένωσης και το δεύτερο το απολαμβάνεις βραδέως...

Γιατί, τὸ 20ρικάκι εὔκολα βγαίνει;

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Γιατί, τὸ 20ρικάκι εὔκολα βγαίνει;

...ήτανε δεκαρικάκι μπακάλη μου , οπότε ελαχιστοποιώντας το κόστος (ακόμα και της αποτυχίας ), μεγιστοποιείς το πηλίκο όφελος /κόστος...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
...ήτανε δεκαρικάκι μπακάλη μου , οπότε ελαχιστοποιώντας το κόστος (ακόμα και της αποτυχίας ), μεγιστοποιείς το πηλίκο όφελος /κόστος...
Για αυτο δεν σου καθεται ουτε ντακοτα ρε παπαρα.ουτε να γαμας δεν ξερεις.Τουλαχιστον χεζεις σωστα η και εκει χεζεις σε ενα δευτερολεπτο;

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Για αυτο δεν σου καθεται ουτε ντακοτα ρε παπαρα.ουτε να γαμας δεν ξερεις.Τουλαχιστον χεζεις σωστα η και εκει χεζεις σε ενα δευτερολεπτο;

μπορείς να διαβάσεις τι απάντησα στον κύριο μπακάλη στο σχετικό ερωτημά του περί ταχυεκσπερμάτισής μου ?

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...και άλλα 2 ερωτήματα κύριε master

έστω ότι σε όλες τις περιστάσεις χύνω γρήγορα

α) αυτό πως επηρρεάζει στο να μου κάτσει η γκόμενα ? φαίνεται στον τρόπο προσέγγισης?

β) έστω ότι μου κάθεται γιατί δεν ξέρει ότι χύνω γρήγορα , πιστεύεις ότι ο μόνος λόγος για να φύγει είναι η ταχυεκτόνωση? ή οι γυναίκες
σκέφτονται και άλλα εκτός της σεξουαλικής ικανοποιησής τους ...?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Εχεις μπει σε περιεργο λουκι χαμηλων προσδοκιων και αυτοεκπληρουμενης προφητειας!!!

Στο μπουρδελο παμε μονο με την πιστη οτι θα περασουμε καλα! Και χειριζομαστε την πουτανα με τετοιο τροπο ωστε να εκβιασουμε απο αυτην τη συμμετοχη και το χρονο!

σωστό αλλά εγώ πρότεινα το αντίθετο:

να καυλώνεις στην ευρύτερη πιάτσα και να ξεκαυλώνεις στην "σχέση"  ;)

Στην μπουρδελοτσαρκα δυσκολο να καβλωσεις με τις ξινες και τα ζωντοβολα. Πιο πολυ καυλωνεις σε ενα κλαμπακι με ξεκωλα.

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...μπορεί να γαμιουνται σαν τα σκυλιά και σαν τελειωμένες μεταξενιες πουτανες ,
αλλά δεν το παραδέχονται και προτιμούν ν'ακουνε αυτές τις σιχαμένες πιρφοριες ,
σιχαίνομαι τον εαυτό μου με τις μαλακιες που αναγκάζομαι να λέω για να γαμησω τζάμπα...

16/1/16 rigormortis

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...η αγχωμένη μαλακία σε πληρωμένο κρέας σκοτώνει την ηδονή

...ήμουν διεγερμένος , ακόμα και στην καφετέρια που συνηθίζω να πηγαίνω πριν ξαμοληθώ για μπουρδελότσαρκα ένιωθα την στύση μου έτοιμη να τρυπήσει το παντελόνι μου...
...όλως τυχαίως , συνάντησα τον φίλο Πάνο απο τα παλιά και αρχίσαμε μαζί την τσάρκα μετά φιλοσοφικής συζήτησης...
...κατέληξα σε ένα νεαρό χαρωπό καμπυλώδες εκμαυλισμένο γύναιο ονόματι Αλεξάνδρα , με την προσδοκία να με αφήσει να γευτώ τις καμπυλότητές της...φευ...
...της ζήτησα απλά να επιδωθώ σε λειχικό ηδονισμό χρησιμοποιώντας τις μαστικές καμπύλες της ...αλλά οι αρνήσεις και οι δυσανασχετήσεις της μου δημιούργησαν άγχος...
...με άφησε 10 δευτερόλεπτα να την γλύψω ενώ παράλληλα χειρομάλαζα το πέος μου...
...μου έκανε μια βιαστική πεολειχία ...και απαίτησε να βάλω την 75άρα στύση μου μέσα της...
..."σε παρακαλώ , δώσε μου λίγο χρόνο να σε γευτώ ...της είπα ...και κείνη δυσανασχετώντας μου έδωσε άλλα 5 δευτερόλεπτα...το άγχος πυροδότησε το συμπαθητικό και το "αντανακλαστικό της φυγής" εκδηλώθηκε σε μια αγχωμένη εκσπερμάτιση με ημιστύση...
...σιχάθηκα τον εαυτό μου ...αυτό είναι μια μαλακία , δεν έχει καμμία σχέση με ηδονισμό, είναι ένας στείρος ψυχαναγκασμός άνευ απόλαυσης...
...η συνέχεια με βρήκε να απολαμβάνω ένα κέμπε με μαγιονέζα ταχίνι συζητώντας με τον πάνο διάφορες ηδονιστικές έννοιες...
...καλύτερα μια μαλακία με τη χρήση xhamster παρά με τη χρήση παθητικού και βιαστικού γυναικείου κρέατος καίγοντας 10ευρώ ...

17/1/16 ( χάλασε η υγεία μας με την κοκορογαμία - έλεος )

Επισκέπτης
Για να γαμάς καλά στο μπουρδέλο πρέπει να έχεις από πριν συμφωνημένο σχέδιο βρε κακομοίρη, όχι να παρακαλάς την κάθε πουτάνα στο δωμάτιο να σου κάνει ή να της κάνεις πράγματα που δεν γουστάρει. Εγώ π.χ. που είμαι αρρωστημένα ποδολάγνος τις βάζω και καθαρίζουν - ή τους καθαρίζω εγώ - τα πόδια τους με μαντηλάκια και μετά τις κάνω να σπαρταράνε από την καύλα με το γλείψιμο που τους κάνω. Ύστερα χωρίς να μου πάρουν πίπα τις γαμάω σε μία στάση - συνήθως γονατιστά ιεραποστολικά - με πλήρη στύση και πάθος μέχρι να χύσω. Μάθε επιτέλους να γαμάς στο μπουρδέλο!

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Τυπε σε 10 λεπτα μεσα δεν προλαβαινει ο εγκεφαλος να καταγραψει την αλληλεπιδραση με το αλλο ατομο σαν κοινωνικη επαφη, να δωσει προσωπο στη φιγουρα και να καυλωσει με τη γυναικεια του υποσταση. Ειναι σαν να πηγαινεις σε δημοσια υπηρεσια για να σου βαλει σφραγιδες δημοσιος υπαλληλος. Δεν τον βλεπεις σαν ανθρωπο αλλα σαν μια απροσωπη μηχανη.

Σε συνδιασμο με την ελλειψη θηλυκης συμπεριφορας απο τις περισσοτερες εκδιδομενες στο τελος δεν εισπρατεις καθολου θηλυκη υλη. Καλυτερα να πιασεις κουβεντα με μια πωλητρια και να τον τριβεις μεσα απ το παντελονι. Περισσοτερη θηλυκοτητα θα εισροφησεις μεσα απο μια τετοια επαφη.

Ειμαστε καταναλωτες του θηλυκου στοιχειου και χρειαζομαστε να το χορτασουμε πληρως πριν εναποθεσουμε το υπερπολυτιμο και δυσκολο να παραχθει σπερμα μας μεσα του!!!

Για να το χαρισεις χωρις ανταλλαγμα, "χωρις ηδονη" οπως λεει ο Πικερ πρεπει να εισαι τρελος!

Ενα δεκαλεπτο για το μεσα εξω ειναι αρκετο πιστευω, αλλα πριν απο αυτο ειναι απαραιτητο να προηγηθουν η στενη προσεγγιση των κορμιων και η αισθηση πιεσης που προσφερει, η τορνευσις και η μαλαξις των λιποδων καμπυλοτητων, η βαθια εισπνοη απο τη μυτη των φερομονων και των δερματικων εκκρισεων, η ακροδακτυλια εξεταση της λειοτητας της επιδερμιδος, η χειλικη απολαυση των θηλων και της κλειτοριδας, τα βαθια αργα γλωσσοφιλα, οι αναστεναγμοι που γαργαλαν μεθυστικα το αυτι..... και αφου παρουμε ενα προδορπιο θηλυκης υλης ειναι σειρα της πορνης να υπηρετησει τον αφεντη: Με ηδυπαθη αργη δουλικη γλειφοκωλαδα, βαθια δακτυλομαλαξη για προετοιμασια του προστατη, ιχνηλατωντας με τη γλωσσα την οδο του σπερματος, περασμα απ το περινεο και ζεσταμα των ορχεων με κυκλικο υγρο ρουφηγμα, και καταληκτικα ζεσταμα του πεους ωστε η αιματικη πληρωση να φτασει το 100%

Μαζι αυτες οι ιεροτελεστιες χρειαζονται ενα 15λεπτο για να εκτελεστουν με τον τροπο που πρεπει. Με το λαγνικο γουργουρητο κατευνασμενο και το γεννητικο συστημα ζεσταμενο ο εραστης ειναι ετοιμος να απολαυσει το κυριως πιατο με βαθυ βυθισμα του μωβ πεους στις ερωτικες οπες της θεραπενιδος.....Και μονο οταν χορτασει στο ΜΕΓΙΣΤΟ βαθμο, μονο οταν νιωσει ΠΛΗΡΗΣ θηλυκης σαρκας, οσμης, συμπεριφορας, ενεργειας, υποστασης.... ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ της προσφερει το ΥΠΕΡΤΑΤΟ δωρο, τον ζωογονον σπερμα, εκρηγνιομενος σαν θεικο ζωο μεσα στα σωθικα της!

Duke Nukem

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Για να γαμάς καλά στο μπουρδέλο πρέπει να έχεις από πριν συμφωνημένο σχέδιο βρε κακομοίρη, όχι να παρακαλάς την κάθε πουτάνα στο δωμάτιο να σου κάνει ή να της κάνεις πράγματα που δεν γουστάρει. Εγώ π.χ. που είμαι αρρωστημένα ποδολάγνος τις βάζω και καθαρίζουν - ή τους καθαρίζω εγώ - τα πόδια τους με μαντηλάκια και μετά τις κάνω να σπαρταράνε από την καύλα με το γλείψιμο που τους κάνω. Ύστερα χωρίς να μου πάρουν πίπα τις γαμάω σε μία στάση - συνήθως γονατιστά ιεραποστολικά - με πλήρη στύση και πάθος μέχρι να χύσω. Μάθε επιτέλους να γαμάς στο μπουρδέλο!
Σπαρταραει η πουτανα απο καυλα πικερ; :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
...η αγχωμένη μαλακία σε πληρωμένο κρέας σκοτώνει την ηδονή

...ήμουν διεγερμένος , ακόμα και στην καφετέρια που συνηθίζω να πηγαίνω πριν ξαμοληθώ για μπουρδελότσαρκα ένιωθα την στύση μου έτοιμη να τρυπήσει το παντελόνι μου...
...όλως τυχαίως , συνάντησα τον φίλο Πάνο απο τα παλιά και αρχίσαμε μαζί την τσάρκα μετά φιλοσοφικής συζήτησης...
...κατέληξα σε ένα νεαρό χαρωπό καμπυλώδες εκμαυλισμένο γύναιο ονόματι Αλεξάνδρα , με την προσδοκία να με αφήσει να γευτώ τις καμπυλότητές της...φευ...
...της ζήτησα απλά να επιδωθώ σε λειχικό ηδονισμό χρησιμοποιώντας τις μαστικές καμπύλες της ...αλλά οι αρνήσεις και οι δυσανασχετήσεις της μου δημιούργησαν άγχος...
...με άφησε 10 δευτερόλεπτα να την γλύψω ενώ παράλληλα χειρομάλαζα το πέος μου...
...μου έκανε μια βιαστική πεολειχία ...και απαίτησε να βάλω την 75άρα στύση μου μέσα της...
..."σε παρακαλώ , δώσε μου λίγο χρόνο να σε γευτώ ...της είπα ...και κείνη δυσανασχετώντας μου έδωσε άλλα 5 δευτερόλεπτα...το άγχος πυροδότησε το συμπαθητικό και το "αντανακλαστικό της φυγής" εκδηλώθηκε σε μια αγχωμένη εκσπερμάτιση με ημιστύση...
...σιχάθηκα τον εαυτό μου ...αυτό είναι μια μαλακία , δεν έχει καμμία σχέση με ηδονισμό, είναι ένας στείρος ψυχαναγκασμός άνευ απόλαυσης...
...η συνέχεια με βρήκε να απολαμβάνω ένα κέμπε με μαγιονέζα ταχίνι συζητώντας με τον πάνο διάφορες ηδονιστικές έννοιες...
...καλύτερα μια μαλακία με τη χρήση xhamster παρά με τη χρήση παθητικού και βιαστικού γυναικείου κρέατος καίγοντας 10ευρώ ...

17/1/16 ( χάλασε η υγεία μας με την κοκορογαμία - έλεος )
Εβαλες μυαλο επιτελους,οταν σου τα ελεγα αυτα μου ελεγες παπαρολογιες.

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
rigormortis:
είναι το ιδιο να πηδιέσαι με μια γυναίκα που είναι καυλωμένη και ερωτευμένη μαζί σου , σε σχέση με την βιαστική παράτριψη με μια πόρνη στο μετάξι ?

xilink:

Είσαι πολύ ρομαντικός και μ αρεσει
Η κοπέλα της δουλειάς ειναι τόσο αυτοματοποιημένη στις κινήσεις της όταν κάνει έρωτα και τόσο στείρα απο συναισθήματα που οι διαφορες δεν είναι τόσο μεγάλες όσο νομίζεις
Αν περνάς καλά στον οίκο μαζι της και έχετε χημεία περίπου το ίδιο θα ειναι και στο σπιτι  :)
Αυτά όσον αφορά τις λέξεις καυλωμενη και ερωτευμένη
Οι κοπέλες κατέχουν άριστα την τεχνικη αλλα το συναίσθημα εσύ θα το βάλεις γιατί εσύ το εχεις
Θέλει προσπάθεια για να την λύσεις και να κανεις έρωτα με τον τρόπο που πολύ όμορφα φανταζεσαι

Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορα μυστη μου αν περνάς καλα και στο μεταξι
Το ίδιο γαμησι κάνουν περίπου και στον οίκο και στο σπιτι

Picker:
Ακριβώς το ίδιο είναι. Αν ο πάκης είναι καυλιάρης της αλλάζει τα φώτα. Μάλιστα, ο πάκης σκέφτεται πόσο βλάκας μπορεί να είναι ο γκόμενός της που όλη μέρα του γαμάνε τη γκόμενα και το βράδυ πάει μαζί του, κοιμούνται αγκαλίτσα και της κάνει χαδάκια!

fucking-blowup-dolls.jpg

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
συμφωνω απολυτα με τον φιλο μου τον ριγομορτη...!!!ονειρω ζω μη με ξυπνατε...!!!!!!!!! :orchestra: :hi: :kneel:μαγκες το πολυ πορνο μπορει να προκαλεσει ανικανοτητα λεει η επιστημη,το ιδιο κ οι πολλες πουτανες φολες,σε καποια φαση δεν θα λειτουργει καλα το εργαλειο απο τις πολλες αποτυχιες..ξυπνηστε.θελει πολυ ρεγουλο το αθλημα..

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

...στα όρια του επαγγελματισμού και του αυθορμητισμού

...η ανάγκη της πολυγαμίας είναι αδυσώπητη , και παρά την όμορφη συσχέτιση με μια γυναίκα το ένστικτο πεινάει για έτερη γυναικεία σάρκα...
...κατέβηκα μετάξι με σκοπό να κατευνάσω τα ένστικτά μου , και παράλληλα πόνταρα τις μάρκες μου και σε μια άλλη γνωριμία στέλνοντας τα κατάλληλα μηνύματα και περιμένοντας μια αίσια έκβαση ...
...όμως δεν ήμουν ικανοποιημένος , ήθελα και μια πιο άμεση αίσθηση γυναικείας σάρκας...
ο πάνος ήταν συνοδοιπόρος δίπλα μου , και με ωθούσε στην παράλληλη ακολασία ...
...αντίκρυσα μια καμπυλώδη ύπαρξη που η προοπτική να γευτώ τις καμπυλότητες της με ερέθισε και διοχέτευσε αμέσως αιμάτωση κάτωθεν ...
...παρόλο που η κριτική είναι ανώνυμη , δεν θα προβώ σε πολλές λεπτομέρειες γιατί η ερωτική πράξη ήταν στο μεταίχμιο επαγγελματισμού και ειλικρινούς ρομαντισμού !
γλωσσοφιλα , μαστολειχίες , ερωτολογα , αιδοιολειχία, δακτυλική κολποσκόπηση και εκατέρωθεν αγκωμαχητα ...μια περιρέουσα κατάσταση ρομαντισμού μας τύλιξε και μας ώθησε σε πιο προσωπικές καταστάσεις , μέχρι η εκσπερμάτιση να με λούσει με ικανοποίηση και τάσεις φυγης ...
...όσο και αν είναι γοητευτικό  τα μονοπάτια είναι παράξενα όταν μπερδευεται το προσωπικό με το επαγγελματικό , αλλά ποιος ξέρει ...ίσως η απλή σκέψη και η τόλμη
να είναι το μυστικό για να τα διαβείς ...

rigormortis 22/4/16

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=2tmc8rJgxUI[/video[/video]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom