Επισκέπτης
παρακαλώ ?![]()
![]()
![]()
Ὁμιλεῖτε διὰ 2 ἔως 5 παλινδρομήσεις. Ἐὰν εἶσθε ἄνω τῶν 18 ἐτῶν, νὰ ἐπιληφθῆτε τοῦ θέματος.
παρακαλώ ?![]()
![]()
![]()
Φυσιολογικό είναι,έχει τύχει και σε μένα να... βαρέσω κόκκινα από καύλα βλέποντας την πουτάνα να σπαρταράει μετά από σπατουλάρισμα των τρυπών της,και να μην προλάβω να γαμήσω...Ὁμιλεῖτε διὰ 2 ἔως 5 παλινδρομήσεις. Ἐὰν εἶσθε ἄνω τῶν 18 ἐτῶν, νὰ ἐπιληφθῆτε τοῦ θέματος.
Ὁμιλεῖτε διὰ 2 ἔως 5 παλινδρομήσεις. Ἐὰν εἶσθε ἄνω τῶν 18 ἐτῶν, νὰ ἐπιληφθῆτε τοῦ θέματος.
Ο Πικερ εργαζεται σε τηλεφωνικο κεντρο με γυναικες συναδελφος με τις οποιες πιρφοριζει. Εχει δηλωσει οτι κανοντας παρεα με γυναικες στη δουλεια παιρνει οτι θα επαιρνε απο μια σχεση και μετα παει και αποφορτιζεται στο Μεταξουργειο.
θα σας απαντήσω αυτό που απάντησα και στην Αντριάννα όταν μου είπε ότι εκσπερμάτισα γρήγορα:
είναι άλλο το γαμήσι στο μπουρδέλο και άλλο αν έχεις μια γκόμενα όλο το ΣΚ διαθέσιμη
είναι άλλη η τεχνική και άλλος ο σκοπός...
το πρώτο είναι ένας συνδυασμός ταχυκαύλας και ταχυεκκένωσης και το δεύτερο το απολαμβάνεις βραδέως...
την καλησπέρα μου![]()
Γιατί, τὸ 20ρικάκι εὔκολα βγαίνει;
Για αυτο δεν σου καθεται ουτε ντακοτα ρε παπαρα.ουτε να γαμας δεν ξερεις.Τουλαχιστον χεζεις σωστα η και εκει χεζεις σε ενα δευτερολεπτο;...ήτανε δεκαρικάκι μπακάλη μου , οπότε ελαχιστοποιώντας το κόστος (ακόμα και της αποτυχίας ), μεγιστοποιείς το πηλίκο όφελος /κόστος...
Για αυτο δεν σου καθεται ουτε ντακοτα ρε παπαρα.ουτε να γαμας δεν ξερεις.Τουλαχιστον χεζεις σωστα η και εκει χεζεις σε ενα δευτερολεπτο;
μπορείς να διαβάσεις τι απάντησα στον κύριο μπακάλη στο σχετικό ερωτημά του περί ταχυεκσπερμάτισής μου ?
θα σας απαντήσω αυτό που απάντησα και στην Αντριάννα όταν μου είπε ότι εκσπερμάτισα γρήγορα:
είναι άλλο το γαμήσι στο μπουρδέλο και άλλο αν έχεις μια γκόμενα όλο το ΣΚ διαθέσιμη
είναι άλλη η τεχνική και άλλος ο σκοπός...
το πρώτο είναι ένας συνδυασμός ταχυκαύλας και ταχυεκκένωσης και το δεύτερο το απολαμβάνεις βραδέως...
την καλησπέρα μου![]()
...ήτανε δεκαρικάκι μπακάλη μου , οπότε ελαχιστοποιώντας το κόστος (ακόμα και της αποτυχίας ), μεγιστοποιείς το πηλίκο όφελος /κόστος...
σωστό αλλά εγώ πρότεινα το αντίθετο:
να καυλώνεις στην ευρύτερη πιάτσα και να ξεκαυλώνεις στην "σχέση" ;)
Σπαρταραει η πουτανα απο καυλα πικερ;Για να γαμάς καλά στο μπουρδέλο πρέπει να έχεις από πριν συμφωνημένο σχέδιο βρε κακομοίρη, όχι να παρακαλάς την κάθε πουτάνα στο δωμάτιο να σου κάνει ή να της κάνεις πράγματα που δεν γουστάρει. Εγώ π.χ. που είμαι αρρωστημένα ποδολάγνος τις βάζω και καθαρίζουν - ή τους καθαρίζω εγώ - τα πόδια τους με μαντηλάκια και μετά τις κάνω να σπαρταράνε από την καύλα με το γλείψιμο που τους κάνω. Ύστερα χωρίς να μου πάρουν πίπα τις γαμάω σε μία στάση - συνήθως γονατιστά ιεραποστολικά - με πλήρη στύση και πάθος μέχρι να χύσω. Μάθε επιτέλους να γαμάς στο μπουρδέλο!
Εβαλες μυαλο επιτελους,οταν σου τα ελεγα αυτα μου ελεγες παπαρολογιες....η αγχωμένη μαλακία σε πληρωμένο κρέας σκοτώνει την ηδονή
...ήμουν διεγερμένος , ακόμα και στην καφετέρια που συνηθίζω να πηγαίνω πριν ξαμοληθώ για μπουρδελότσαρκα ένιωθα την στύση μου έτοιμη να τρυπήσει το παντελόνι μου...
...όλως τυχαίως , συνάντησα τον φίλο Πάνο απο τα παλιά και αρχίσαμε μαζί την τσάρκα μετά φιλοσοφικής συζήτησης...
...κατέληξα σε ένα νεαρό χαρωπό καμπυλώδες εκμαυλισμένο γύναιο ονόματι Αλεξάνδρα , με την προσδοκία να με αφήσει να γευτώ τις καμπυλότητές της...φευ...
...της ζήτησα απλά να επιδωθώ σε λειχικό ηδονισμό χρησιμοποιώντας τις μαστικές καμπύλες της ...αλλά οι αρνήσεις και οι δυσανασχετήσεις της μου δημιούργησαν άγχος...
...με άφησε 10 δευτερόλεπτα να την γλύψω ενώ παράλληλα χειρομάλαζα το πέος μου...
...μου έκανε μια βιαστική πεολειχία ...και απαίτησε να βάλω την 75άρα στύση μου μέσα της...
..."σε παρακαλώ , δώσε μου λίγο χρόνο να σε γευτώ ...της είπα ...και κείνη δυσανασχετώντας μου έδωσε άλλα 5 δευτερόλεπτα...το άγχος πυροδότησε το συμπαθητικό και το "αντανακλαστικό της φυγής" εκδηλώθηκε σε μια αγχωμένη εκσπερμάτιση με ημιστύση...
...σιχάθηκα τον εαυτό μου ...αυτό είναι μια μαλακία , δεν έχει καμμία σχέση με ηδονισμό, είναι ένας στείρος ψυχαναγκασμός άνευ απόλαυσης...
...η συνέχεια με βρήκε να απολαμβάνω ένα κέμπε με μαγιονέζα ταχίνι συζητώντας με τον πάνο διάφορες ηδονιστικές έννοιες...
...καλύτερα μια μαλακία με τη χρήση xhamster παρά με τη χρήση παθητικού και βιαστικού γυναικείου κρέατος καίγοντας 10ευρώ ...
17/1/16 ( χάλασε η υγεία μας με την κοκορογαμία - έλεος )