Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
απλή ηδονιστική σκέψη

Ηδονή είναι η εξάλειψη της οδύνης και οδύνη η έλλειψη ηδονής.
Ηθικό είναι αυτό που σε καυλώνει και ανήθικο αυτό που σε αγχώνει.

rigormortis (19/9/15)
:hi:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ρομαντική σκέψη

η καύλα είναι μια απρόσωπη εγγενής συσσώρευση ντοπαμίνης και σπερματικού υγρού η οποία τυγχάνει να εστιάζεται και να συγκεκριμενοποιείται στο πρώτο τυχαίο αντικείμενο
που είναι διαθέσιμο και ανταποκρίνεται

rigormortis (20/9/15)

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ηδονισμός

...αν ικανοποιηθείς μία φορά δεν έχεις τίποτε άλλο να πείς ή να ποθήσεις
και τελειώνει εκεί , μέχρι να σε καυλώσει το επόμενο...

rigormortis

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Παράδοξη ερώτηση :Αν εκσπερματιζεις τακτικά σε διαφορετικά γυναικεία σαρκια και πιρφοριζεις πλατωνικα σε 1, και αντίστροφα αν εκσπερματιζεις τακτικα σε 1 και καυλωνεις με πολλά, παραμένεις πολυγαμικος και μονογαμικος αντίστοιχα ?

Lillaki69

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
:dancing: :dancing: :dancing:
ηδονισμός

...αν ικανοποιηθείς μία φορά δεν έχεις τίποτε άλλο να πείς ή να ποθήσεις
και τελειώνει εκεί , μέχρι να σε καυλώσει το επόμενο...

rigormortis

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.888
Πόντοι
2.606
ρομαντική σκέψη

η καύλα είναι μια απρόσωπη εγγενής συσσώρευση ντοπαμίνης και σπερματικού υγρού η οποία τυγχάνει να εστιάζεται και να συγκεκριμενοποιείται στο πρώτο τυχαίο αντικείμενο
που είναι διαθέσιμο και ανταποκρίνεται

rigormortis (20/9/15)
ο νεροχύτης δεν ανταποκρίνεται αλλα ειναι παντα διαθέσιμος για την εκτόνωση της καυλας  :grin:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ο νεροχύτης δεν ανταποκρίνεται αλλα ειναι παντα διαθέσιμος για την εκτόνωση της καυλας  :grin:

...α δεν ξέρω για τον νεροχύτη , εγώ έχω ένα μαντήλι στο πρώτο συρτάρι δίπλα απο το κρεβάτι μου  :grin:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
954
Πόντοι
3.925
...ένα μικρό άνθος του κακού ξανάνθισε μέσα μου![/c
...είχα πολύ ανάγκη ........................................
...η κλαούντια μπήκε εύθυμη στο δωμάτιο
τα γυμνά χειλάκια του αιδοίου της ήρθαν σε επαφή με την κοιλιακή επιφάνεια του διατεταμένου πέους μου , και οι λιπώδεις μαστικές συσσωρεύσεις της , αποτέλεσαν ικανοποίηση για τα λειχικά μου ένστικτα...
...ύστερα στήθηκε στην κυνική στάση και μετά απο ένα ικανοποιητικό κρεσέντο το υγρό χύθηκε .
ανταλλάξαμε φιλάκια και ο πολυπόθητος αποχαιρετισμός εξέκρινε μέσα μου το ευφοριστικό οπιοειδές σχηματίζοντας την οπτική παράσταση του ανθίζοντος ρόδου που υπήρχε στον τοίχο του πορνοδωματίου...
  Μιλάμε για ποιητή ... ΄Οχι ... Κουράκη ...

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...ψάχνοντας τον πλουραλισμό στην ικανοποίηση

...η διέγερση απο την 24ωρη υπηρεσία για την γαμημένη κοινωνία σας και οι αυθόρμητες αντιδράσεις μια γυναίκας , μεταφράστηκαν σε έναν 10ωρο πριαπισμό και σε πολλαπλές εκκρίσεις αιδοιϊκών χυμών...
...όμως τα υπολείμματα διέγερσης και η ανάγκη μου να ακουμπήσω το σώμα και κάποιας άλλης γυναίκας , έσυραν το κρέας μου στο μετάξι για καφέ και ηδονοθηρία...
...ανέβηκα τα σκαλάκια του οικισκου και βάλθηκα να καυλαντίζω με την Σάρα κοιτάζοντας τα χυτά βυζιά της...
...η αυθόρμητη και χαρούμενη συμπεριφορά της στο σαλόνι πάγωσε λίγο στο δωμάτιο, πήρε την επαγγελματική της όψη,  αλλά ήταν άκρως δεκτική...
...ήθελα απλά να εκσπερματίσω απλά πιάνοντας τις καμπυλότητές της τπτ άλλο...
...ψυχρές χειλεοχειλικές παρατρίψεις ...προσπαθώντας να ξεχάσω το πόσες ακάθαρτες υγρές
γλώσσες ήρθαν σε επαφή με τη γλώσσα της σάρας για να φτάσει στο σημείο να την έχει ερμητικά κλειστή στην στοματική της κοιλότητα...
...λίγος θηλασμός των μαστών της ...και η τσατσά άρχισε να φωνάζει "σάααααρα" ερεθίζοντας τον κροταφικό λοβό μου...
άρχισα χειροκίνητα να παρατρίβω τον φαλό μου με το άγχος της βιασύνης να υποκλέβει πεϊκή αιμάτωση...αλλά έφτασα σε μια 85άρα στύση η οποία απο την αγχώδη διέγερση του συμπαθητικού ήταν έτοιμη να απεκκρίνει το περιεχόμενο των σπερμοκύστεων...
...η Σάρα καβάλησε την 85άρα στύση ...και μετά απο 2-3 πιστονιές εξέκρινα το υγρό ...το οποίο συμπαρέσυρε την έκκριση λίγων ευφοριστικών οπιοειδών στο λιμβικό σύστημα του εγκεφάλου μου...
...το παρασυμπαθητικό μου προκάλεσε μια έπειξη προς ουροδόχοεκκένωση την οποία ανέστειλα μέχρι να φτάσω στην τουαλέτα του σπιτιού μου και έτσι πιο ανάλαφρος να σας γράψω αυτές τις ηλεκτρονικές γραμμές...

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
γαστριμαργικός ηδονισμός με τη χρήση κέμπε κάπου στην πιάτσα

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...πιστεύω ότι κάθε δομή αναγάγεται σε επιμέρους μονάδες
έτσι η "συναισθηματική σχέση" είναι ανταλλαγή : α) παρατεταμένων
προκαταρκτικών που καταλήγουν σε υψίαιχμη απόλαυση ,με
β)ηχητικά κύματα , ανατρίψεις και κινήσεις που η κοινωνία
ονομάζει "συναίσθημα" ...

rigormortis 11/1/16

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

αφού το οργαστικό αντανακλαστικό αποτελείται απο 2 μέρη
αυτό της διέγερσης (καυλώματος) και αυτό της εκτόνωσης (ξεκαυλώματος)
γιατί κάποιος να μην έχει μια καυλωμένη δεκτική γκόμενα για να την χρησιμοποιεί
ως σκεύος εκτόνωσης (2ο μέρος) και να χρησιμοποιεί οπτικά , απτικά και γευστικά
ερεθίσματα απο μπουρδελότσαρκες , στριπ , κωλομπαρα κτλ ως μέσα διέγερσης (1ο μέρος) ?

rigormortis 12/1/16

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Το αυτό δεν πράττουν αρκετοί συναγωνιστές στο Μετάξι και αλλού,μετά τις μπαρότσαρκες του Σαββάτου; ;) Διαφέρει μεν ποιοτικά και ποσοτικά από αυτό που εννοείς,η ιδέα όμως παραμένει η ίδια...

Επισκέπτης
σιγα τους συναγωνιστες κατι ρωσσοποντιοι και κατι αλβανιαρηδες γυρνανε και τα σαββατα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
σιγα τους συναγωνιστες κατι ρωσσοποντιοι και κατι αλβανιαρηδες γυρνανε και τα σαββατα

:grin:

αφού το οργαστικό αντανακλαστικό αποτελείται απο 2 μέρη
αυτό της διέγερσης (καυλώματος) και αυτό της εκτόνωσης (ξεκαυλώματος)
γιατί κάποιος να μην έχει μια καυλωμένη δεκτική γκόμενα για να την χρησιμοποιεί
ως σκεύος εκτόνωσης (2ο μέρος) και να χρησιμοποιεί οπτικά , απτικά και γευστικά
ερεθίσματα απο μπουρδελότσαρκες , στριπ , κωλομπαρα κτλ ως μέσα διέγερσης (1ο μέρος) ?

rigormortis 12/1/16

Προσεχε! Εδω συγκλινεις με Πικερ!

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...είχα πολύ μεγάλη ανάγκη να γευτώ θηλυκές υπεκαμπυλότητες!
...η περιστασιακή μονογαμία με έχει αποσυντονίσει λίγο...
...τα καταπιεσμένα πολυγαμικά μου ένστικτα αναδύθηκαν απο μέσα μου και παρέα με εξωθεσμικό συναγωνιστή βαλθήκαμε να φιλοσοφούμε στους λιωμένους δρόμους...
...διάφορες σειρήνες διηδονισμού με δελέασαν αλλά το οικονομικό τίμημα διοχέτευσε αιμάτωση άνωθεν...τέλοσπάντων , επι του θέματος...
σκεύος ηδονής : Αντριάννα , οι μαστικές υπερκαμπυλότητές της ερέθισαν τον οπτικό μου φλοιό ο οποίος διήγειρε το λιμβικό μου σύστημα και άρχισα να χαϊδεύω τον συναγωνιστή μου... η γλωσσική σιελόρροιά μου και η υπεραιμία του προσώπου μου έγινε ντροπιαστικά εμφανής (!) ...
...το δωμάτιο μύριζε πακιστανίλα , σκατόλη και καλτίλα ...το θηλυκό εισήλθε και της πρότεινα απλά να γευτώ τις καμπύλες της...εκείνη δέχθηκε και έτσι έλειχα τους μαστούς της αργά , αισθανόμενος ένα -ένα τα φυμάτια μοντγκόμερι και της θηλές της ενώ χειροπαλινδρομούσα το πεο-εντέριο μου ...το οποίο αργά αργά φούσκωνε ...ίσως και με την επήρρεια κάποιας ποσότητας τανδαλαφίλης που ενδεχομένως είχε μείνει στο αίμα μου απο το όργιο του προηγούμενου ΣΚ...
...τεσπά , το εντέριο φούσκωσε και όταν κόρεσα τις μαστολειχικές μου ορέξεις το σφήνωσα στον περιλιπασμένο και ανοιχτό κόλπο της και μετά απο 3-4 πιστονιές εξέκρινα το υγρό...
...μου είπε "πολύ γρήγορα έχυσες" και της απάντησα ότι "εδώ είναι γρήγορα" , αν ήσουν στο σπίτι μου και με είχες ερωτευτεί ίσως να το είχαμε επιβραδύνει...κάτι μου απάντησε αλλά δεν έδωσα σημασία...το ευφοριστικό οπιοειδές είχε εκκριθεί, απεμπλάκην απο την παρουσία της ...και μια ρίγη σιγκίνησης διαπέρασε το ταλαιπωρο σαρκίο μου ...δημιουργώντας μέσα μου μια ευεξία πορνικής τελειότητας !

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Ο Πικερ εργαζεται σε τηλεφωνικο κεντρο με γυναικες συναδελφος με τις οποιες πιρφοριζει. Εχει δηλωσει οτι κανοντας παρεα με γυναικες στη δουλεια παιρνει οτι θα επαιρνε απο μια σχεση και μετα παει και αποφορτιζεται στο Μεταξουργειο.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
...μου είπε "πολύ γρήγορα έχυσες" και της απάντησα ότι "εδώ είναι γρήγορα" , αν ήσουν στο σπίτι μου και με είχες ερωτευτεί ίσως να το είχαμε επιβραδύνει...κάτι μου απάντησε αλλά δεν έδωσα σημασία...

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom