Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
για τα 18χρονα καλά είναι τα μπουρδέλα , (όχι πιο πριν για να κάτσουν να διαβάσουν τίποτα )
αλλά ούτε και πιο μετά ...γύρω στα 30 αν κάποιος πηγαίνει μέρα παρά μέρα στο μεταξουργείο για εκσπερμάτιση
και μόνο αυτή η πληροφορία υποδηλώνει πρόβλημα...δείχνει ότι δεν μπορεί να φλερτάρει γυναίκα , δεν μπορεί να κάνει κανονικό σέξ με μια
γυναικα και έχει κοινωνικά προβλήματα ...

πάνω στις καύλες του ο νεαρός άντρας θέλει να γαμεύσει επι τόπου , δεν έχει υπομονή για φλέρτ , δεν μπορεί να περιμένει την γυναίκα
δεν μπορεί να αναστείλει την ικανοποίησή του και έτσι πληρώνει και ικανοποιείται άμεσα ...μετά απο μια ηλικία οι ανάγκες αλλάζουν ...θέλει
ποιότητα στην απόλαυση ...φλερτάρει , περιμένει την γυναίκα να διεγερθεί , διεγειρεται και ο ίδιος απο το παίγνιο του φλέρτ και οδηγείται
σιγά σιγά σε μια υψίαιχμη σεξουαλική απόλαυση με μια γυναίκα που την γουστάρει και τον γουστάρει ...αλλάζει δλδ ο τρόπος διέγερσης !

χτές πήγα μετάξι ...υπήρχαν πολλές ευειδέις καμπυλώδεις σεξουαλικές γυναίκες ...αλλά ήταν δύσκολο να διεγερθώ απλά με ένα κοίταγμα 5 δευτερολέπτων...
υπο άλλες περιστάσεις , αν "παίζαμε" λίγο το παίγνιο του φλέρτ , η διέγερση θα ήτσν πολλή έντονη με όλες τις γυναίκες εκεί ...βέβαια ο 18χρονος δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που λέω ...βλέπει ένα βυζί ή ένα κώλο και καυλώνει αυτόματα , δεν μπορεί να περιμένει το φλέρτ...βάζει το παλούκι του σε ένα τοίχο και ικανοποιείται έτσι ...όμως αυτό είναι πολύ μικρό μπροστά στην απόλαυση που προκύπτει απο την σεξουαλική πράξη 2 καυλώμένων ανθρώπων που γουστάρουν ο ένας τον άλλο ...

το συμπέρασμά μου είναι το εξης :α) για έναν νεαρό άντρα τακτική επιτυχία στο μετάξουργειο --> πρόβλημα στον πραγματικό ηδονισμό
                                  β) αποτυχία ή δυσλειτουργία στο μεταξουργείο --> δυνατότητα επιτυχίας στον πραγματικό ηδονισμό
                                  γ) είναι αμοιβαίως αποκλειόμενα ενδεχόμενα

rigormortis 17/5/16

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
συμφωνω απολυτα με τον φιλο μου τον ριγομορτη...!!!ονειρω ζω μη με ξυπνατε...!!!!!!!!! :orchestra: :hi: :kneel:μαγκες το πολυ πορνο μπορει να προκαλεσει ανικανοτητα λεει η επιστημη,το ιδιο κ οι πολλες πουτανες φολες,σε καποια φαση δεν θα λειτουργει καλα το εργαλειο απο τις πολλες αποτυχιες..ξυπνηστε.θελει πολυ ρεγουλο το αθλημα..
αμα δεν το παίξει με πορνό η δεν πάει σε μπουρδελα ο άλλος δεν υπάρχει σωτηρία....

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Διακρίνω μια σαφή μεταστροφή στη γραμμή του εισηγητή της "Θεωρητικής πουτανολογίας",με άμβλυνση των γωνιών και το αναγκαστικό νόθευμα των αρχικών θέσεων... Όλα κατανοητά,το'χω ξαναπεί,ο αγοραίος έρωτας σε όλες του τις μορφές και με όλες τις διαδρομές,όσο πολυτελής κι αν είναι ποτέ δεν μπορεί να υποκαταστήσει πραγματικά αυτόν που έχει καθένας μας εγγεγραμμένον στο υποσυνείδητο,κι όταν βρει αυτήν που συγχρονίζεται,τα ξεχνάει όλα!
(Απλώς το δικό μου δυστύχημα είναι ότι αυτό έτυχε να μου συμβεί σε μπουρδέλο...).

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Διακρίνω μια σαφή μεταστροφή στη γραμμή του εισηγητή της "Θεωρητικής πουτανολογίας",με άμβλυνση των γωνιών και το αναγκαστικό νόθευμα των αρχικών θέσεων...

Διακρίνω και εγώ το σταδιακό σχηματισμό ''Αιρεσης'' !!!  :grin: :grin: :grin:

Μήπως πρέπει να κληθεί εκτάκτως οικουμενική σύνοδος ???  :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
,ο αγοραίος έρωτας σε όλες του τις μορφές και με όλες τις διαδρομές,όσο πολυτελής κι αν είναι ποτέ δεν μπορεί να υποκαταστήσει πραγματικά αυτόν που έχει καθένας μας εγγεγραμμένον στο υποσυνείδητο,κι όταν βρει αυτήν που συγχρονίζεται,τα ξεχνάει όλα!
(Απλώς το δικό μου δυστύχημα είναι ότι αυτό έτυχε να μου συμβεί σε μπουρδέλο...).

Μη μπερδεύεσαι φίλε. Η έκφραση αγοραιος έρωτας είναι εννοιολογικό στραμπούληγμα κάποιων ηλιθίων. Ο έρωτας ( ο πραγματικος έρωτας ) εξ' ορισμού δεν μπορεί να είναι αγοραίος ( δηλαδή εμπορεύσιμος ).

Στα μπουρδέλα προσφέρεται αγοραίο σέξ και μόνο. Τίποτα άλλο !!! Ενα ξερό γαμήσι για να το πούμε λαικά, αντε στη καλύτερη με μια επίφαση ψευτοοικειότητος στη GFE μορφή του.

Τώρα οι αγαπητικοί κλαρινογαμπροί η οι καριολίτσες που πουλάνε ''ερωτα'' για να μπαλαμουτιάσουν αυτούς η αυτές  που το έχουν ανάγκη και να αποκομίσουν οικονομικά ωφέλη είναι άλλη μεγάλη Ιστορία.

Για να μη γράφω σεντόνια αν θέλεις να καταλάβεις τι είναι έρωτας διάβασε εδώ:

Πιστεύω θα σε βοηθήσει !!! 

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
326
Μη μπερδεύεσαι φίλε. Η έκφραση αγοραιος έρωτας είναι εννοιολογικό στραμπούληγμα κάποιων ηλιθίων. Ο έρωτας ( ο πραγματικος έρωτας ) εξ' ορισμού δεν μπορεί να είναι αγοραίος ( δηλαδή εμπορεύσιμος ).

Στα μπουρδέλα προσφέρεται αγοραίο σέξ και μόνο. Τίποτα άλλο !!! Ενα ξερό γαμήσι για να το πούμε λαικά, αντε στη καλύτερη με μια επίφαση ψευτοοικειότητος στη GFE μορφή του.

Τώρα οι αγαπητικοί κλαρινογαμπροί η οι καριολίτσες που πουλάνε ''ερωτα'' για να μπαλαμουτιάσουν αυτούς η αυτές  που το έχουν ανάγκη και να αποκομίσουν οικονομικά ωφέλη είναι άλλη μεγάλη Ιστορία.

Για να μη γράφω σεντόνια αν θέλεις να καταλάβεις τι είναι έρωτας διάβασε εδώ:

Πιστεύω θα σε βοηθήσει !!! 
Πολύ σωστός ο Mindreader.

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ομορφες εισηγήσεις απο Mindreader και επιρρεπή ...

δεν θα απαντήσω κάτι γενικό και αφηρημένο , αλλά κάτι πιο πρακτικό ...

έκανα μια μεγάλη τσάρκα μεταξουργείο και πέριξ (και σε μερικά ακριτικά τσαρδιά) αντίκρυσα πολλών ειδών σωματότυπους που ήταν όλοι ελκυστικοί
με τον δικό τους τρόπο ...( ώριμοι με μικρές καμπυλότητες , νεανικοί με πιο εκσεσημασμένες καμπυλότητες , και γενικά πολλούς ελκυστικούς συνδυασμούς)
αλλά η ταχύτητα και ο μικρός χρόνος που είχα στην διάθεσή μου , δεν μου δημιούργησαν διέγερση...ήταν απλά ένα φευγαλαίο πέρασμα ...
είμαι σίγουρος ότι με τις περισσότερες απ'αυτές τις γυναίκες αν υπήρχε κάποιου είδους φλέρτ ή ένα προκαταρκτικό στάδιο ...αν είχαμε χρόνο να αλληλοδιεγερθούμε θα γίνονταν υψιαιχμες ηδονιστικές φάσεις με όλες τους ...
δεν το πάω στο ρομαντικό ή στο πιρφορικό ...παραμένω στο πολυ-ηδονιστικό ...αλλά νιώθω πιο επιλεκτικός και πιο ανεκτικός στο φλέρτ ...δεν μου αρκεί απλά να μου ανοίξει τα πόδια κάποια που πλήρωσα και να τριφτώ γρήγορα σαν μαλακοκαύλης ...θέλω να παίξω λίγο μαζί της , να δημιουργηθεί αμοιβαία διέγερση και να καταλήξει σε έντονη εκτόνωση ...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Φυσικά και αυτός ο ηδονισμός που περιέγραψες παραπάνω είναι το ζητούμενο σε μια σεξουαλική συνεύρεση,η απλή και ωμή παράτριψη του πέους σε άμεσα πληρωμένο αιδείο λειτουργεί αντικαυλωτικά,(έχει τύχει και σε μένα,σ'αυτήν την περίπτωση χαιρετώ ευγενικά,χαμογελαστός και φεύγω).Δεν αποκλείονται όμως περιπτώσεις,έστω ελάχιστες,που παίζονται εγκεφαλικά και ψυχικά παιχνίδια με τις κοπέλες,ακόμα και στα φτηνά πορνεία της Φυλής και του Μεταξουργείου!(Για άλλους πιο ακριβούς χώρους δεν ξέρω,δεν φτάνει η τσέπη μου μέχρις εκεί...).

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Φυσικά και αυτός ο ηδονισμός που περιέγραψες παραπάνω είναι το ζητούμενο σε μια σεξουαλική συνεύρεση,η απλή και ωμή παράτριψη του πέους σε άμεσα πληρωμένο αιδείο λειτουργεί αντικαυλωτικά,(έχει τύχει και σε μένα,σ'αυτήν την περίπτωση χαιρετώ ευγενικά,χαμογελαστός και φεύγω).Δεν αποκλείονται όμως περιπτώσεις,έστω ελάχιστες,που παίζονται εγκεφαλικά και ψυχικά παιχνίδια με τις κοπέλες,ακόμα και στα φτηνά πορνεία της Φυλής και του Μεταξουργείου!(Για άλλους πιο ακριβούς χώρους δεν ξέρω,δεν φτάνει η τσέπη μου μέχρις εκεί...).

...ναι δεν αποκλείεται αυτό που λές ...όμως αν με ρωτήσεις προσωπικά θα προτιμούσα , ένα φλέρτ με μια ημιάγνωστη που θα οδηγήσει σε υψίαιχμη συμμετοχική σεξουαλική επαφή παρά να επενδύσω χρόνο σε μια ψηλοκαλή ψευτοερμηνεία με πόρνη ...βέβαια δεν μπορείς πάντα να έχεις στο κρεβάτι σου καυλωμένες μη επαγγελματίες γυναίκες , οπότε καταλήγεις στο πληρωμένο αναγκαστικά ...

αυτό που προσπαθώ να πώ είναι ότι υπάρχουν "ποιότητες" στην απόλαυση ...αναζητούμε διαφορετικές υψηλής έντασης ηδονές απ'όπου και αν αυτές μπορεί να προέλθουν...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι άλλες μαλακίες θα διαβάσω εδώ μέσα; Το "κάνω σεξ" και το "κάνω έρωτα" είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Για την ακρίβεια, το "κάνω έρωτα" είναι ευφημισμός του "κάνω σεξ". Από τη στιγμή που μια γυναίκα ανοίγει τα πόδια της για σένα ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΑ. Τέλος!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Τι άλλες μαλακίες θα διαβάσω εδώ μέσα; Το "κάνω σεξ" και το "κάνω έρωτα" είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Για την ακρίβεια, το "κάνω έρωτα" είναι ευφημισμός του "κάνω σεξ". Από τη στιγμή που μια γυναίκα ανοίγει τα πόδια της για σένα ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΑ. Τέλος!

Τελος ??

Γιατί τελος φιλαρακο ?? Απαγορεύεται καποιος να διαφωνεί μαζι σου ??

Εγω λοιπον εχω αλλη "ετυμολογικη - εννοιολογική" αλλα και ουσιαστικη αποψη επι του θεματος.

Για μενα λοιπον.

Ερωτα κανουν δυο ερωτευμενοι μεταξυ τους ανθρωποι που κανουν σεξ.

Σεξ ομως δεν κανουν μονο ερωτευμενοι μεταξυ τους ανθρωποι.

Ουτε εμεις ειμαστε ερωτευμενοι με τις πουτανες που γαμαμε ουτε βεβαια αυτες με εμας.

Και με πολλες γκομενες που γαμαμε δεν ειμαστε ερωτευμενοι και μαλιστα αυτη ειναι και η κρυφη "σγωνια" των περισσοτερων γυναικων σε μια σχεση.

"Με θελει μονο για σεξ η αισθανεται και κατι παραπανω για μενα ??", αυτο τις "καιει" και προσπαθουν να καταλαβουν.

Βεβαια δεν διεκδικώ το αλαθητο, απλα τη γνωμη μου γραφω. Και καθε αποψη ειναι σεβαστή.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για το νόμο του Picker o "έρωτας" όπως τον εννοείς εσύ είναι κάτι πολύ αφηρημένο και υποκειμενικό. Από τη στιγμή που μια γυναίκα σε αφήνει να τη γαμήσεις υπάρχει ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. Δεν έχει καμία σημασία αν το κάνει για τα λεφτά. Σημασία έχει ότι το κάνει!

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
picker όπως πάντα μας βομβαρδίζεις με μαλακίες και ενώ προσπαθώ να είμαι ευγενικός θεωρώ χρέος μου να σου πώ ότι λές ΜΑΛΑΚΙΕΣ

πάει αυτό ...

Mindreader συμφωνούμε ...εξάλλου είναι προφανή αυτά  :)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Για το νόμο του Picker o "έρωτας" όπως τον εννοείς εσύ είναι κάτι πολύ αφηρημένο και υποκειμενικό. Από τη στιγμή που μια γυναίκα σε αφήνει να τη γαμήσεις υπάρχει ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. Δεν έχει καμία σημασία αν το κάνει για τα λεφτά. Σημασία έχει ότι το κάνει!

Ποιό είναι ποιοτικότερο και απολαυστικότερο σεξ; Το σεξ με μονόπλευρη διέργεση του ανδρικού μορίου και την χρήση λιπαντικού στο γυναικείο κόλπο ή το σεξ με αμφίπλευρη διέγερση συνοδεία κολπικών υγρών? Το πρώτο ονομάζεται μηχανικό σεξ ανακούφισης, ενώ το δεύτερο ονομάζεται καύλα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Τελος ??

Γιατί τελος φιλαρακο ?? Απαγορεύεται καποιος να διαφωνεί μαζι σου ??

Εγω λοιπον εχω αλλη "ετυμολογικη - εννοιολογική" αλλα και ουσιαστικη αποψη επι του θεματος.

Για μενα λοιπον.

Ερωτα κανουν δυο ερωτευμενοι μεταξυ τους ανθρωποι που κανουν σεξ.

Σεξ ομως δεν κανουν μονο ερωτευμενοι μεταξυ τους ανθρωποι.

Ουτε εμεις ειμαστε ερωτευμενοι με τις πουτανες που γαμαμε ουτε βεβαια αυτες με εμας.

Και με πολλες γκομενες που γαμαμε δεν ειμαστε ερωτευμενοι και μαλιστα αυτη ειναι και η κρυφη "σγωνια" των περισσοτερων γυναικων σε μια σχεση.

"Με θελει μονο για σεξ η αισθανεται και κατι παραπανω για μενα ??", αυτο τις "καιει" και προσπαθουν να καταλαβουν.

Βεβαια δεν διεκδικώ το αλαθητο, απλα τη γνωμη μου γραφω. Και καθε αποψη ειναι σεβαστή.
Ακριβώς αυτό το παιχνίδι παίζεται κάποιες φορές με τις ιερόδουλες,άλλοτε με φορά από αυτήν προς τον πελάτη,είτε σε ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο για να αυτοεπιβεβαιωθεί αν "μετράει" σαν γκόμενα,(εξού και το απόφθεγμα "οι πουτάνες γίναν γκόμενες,και οι γκόμενες πουτάνες!"),είτε για να αποκομίσει άμεσα κι έμμεσα οικονομικά οφέλη,κι άλλοτε με φορά από τον πελάτη προς την πουτάνα ζητώντας της σχέση εκτός μπουρδέλου,ο καθένας για χ/ψ λόγους,εξού και οι αναρίθμητες αναφορές και χλευασμοί για τους πιρφόρους,αγαπούληδες,κλπ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ακριβώς αυτό το παιχνίδι παίζεται κάποιες φορές με τις ιερόδουλες,άλλοτε με φορά από αυτήν προς τον πελάτη,είτε σε ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο για να αυτοεπιβεβαιωθεί αν "μετράει" σαν γκόμενα,(εξού και το απόφθεγμα "οι πουτάνες γίναν γκόμενες,και οι γκόμενες πουτάνες!"),είτε για να αποκομίσει άμεσα κι έμμεσα οικονομικά οφέλη,κι άλλοτε με φορά από τον πελάτη προς την πουτάνα ζητώντας της σχέση εκτός μπουρδέλου,ο καθένας για χ/ψ λόγους,εξού και οι αναρίθμητες αναφορές και χλευασμοί για τους πιρφόρους,αγαπούληδες,κλπ

Φίλε κάπου το έχεις μπερδέψει το πράγμα !!!

Το τελευταίο που έχει ανάγκη η πουτάνα είναι να αυτοεπιβεβαιωθεί σαν γκόμενα μέσα στο χώρο εργασίας της !!! Επειδή στη μεγάλη πλειψηφία τους είναι ανω του μετρίου απο πλευράς εμφάνισης, στην μια βόλτα που θα κάνουν έξω θα τους τη πέσουν καμμιά δεκαριά λιμάρια που αφθονούν στη χώρα μας. Αρα την έχουν την γυναικεία αυτοεπιβεβαίωσή τους και μάλιστα μπόλικη εκτός μπουρδέλων. Και σίγουρα δεν θα την αναζητήσουν εντός μπουρδέλων !!!
Το να αρμέξουν κάποιον αγαπούλη που θα τις ερωτευθεί το θεωρούν  κάποιες, φυσική προέκταση της δουλειάς τους με ένα επιπλέον εισόδημα και ένα εξυπηρετητή δια πάσαν ''νόσον και πάσαν μαλακίαν''. Ιδίως αν μυριστούν ''ψητό'' !!

Κάποιες άλλες δεν γουστάρουν να μπλεκουν business και pleasure και κρατάνε αυτά τα δύο πράγματα αυστηρά χωριστά !! Αλλά είναι λίγες !!

Για το αντίστροφο τώρα που γράφεις. Οι λόγοι που διάφοροι άντρες γίνονται αγαπούληδες και αναζητούν έρωτες με τις πουτάνες έχουν αναλυθεί πάμπολες φορές σε πολλά νήματα μέσσ στο site, και δεν χρειάζεται να ξαναειπωθούν !! Αν θέλουμε να το πούμε περιληπτικά ??? Στο πιρφοριστάν ζούμε !!!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Στην κλασική ερώτηση ή νύξη που πολλές φορές σου κάνουν,διακρίνω στο ύφος τους μια προσπάθεια να εκμαιεύσουν την ομολογία και τη διαβεβαίωση ότι σε πρώτο επίπεδο κάνουν τουλάχιστον καλύτερο σεξ σπό την γκόμενά σου ή τη γυναίκα σου,ή τελοσπάντων καλύπτουν πληρέστερα κάποια άλλη ανάγκη σου.Μπορεί βέβαια όλα αυτά,ποιός μπορεί να μπει στο μυαλό μιας γυναίκας...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Από τη στιγμή που εγώ καυλώνω και τις γαμάω κάνω έρωτα μαζί τους. Το αν εκείνες κάνουν έρωτα μαζί μου ελάχιστα με ενδιαφέρει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ξέρεις πόσες από τις γκόμενες που γαμάς τζάμπα ΔΕΝ έρχονται σε οργασμό; Πάρα πολλές. Άρα ούτε εκείνες κάνουν έρωτα μαζί σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom