rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Και πως συνδέεται με την πιρφορία ?
Και πως συνδέεται με την πιρφορία ?
Διαφωνώ!Εφόσον η κοινωνία μας επέβαλε ένα λάθος σύστημα σεξουαλικης ηθικής τότε η απάτη μέσω της σκακιστικης πορνοσυνδυαστικης είναι μονόδρομος για την επίτευξη της φυσικής πολυγαμιας
rigormortis 22/7/16
με αφορμή την www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:47170/]κριτική[/url] μου
επιρρεπής : αφού νοιώθουμε ότι κάποια στιγμή κατακτήσαμε την απόλυτη ηδονή,κι ότι είναι πρακτικά ανέφικτο να την ξανανοιώσουμε,γιατί ανεχόμαστε συνειδητά να ευτελιζόμαστε σε απλές παρατρίψεις επί καμπυλοτήτων και κυλινδρικών εσοχών;
1.Εσύ ρε τύπε πώς το βλέπεις δηλαδή;Να μπαίνεις σ'ένα thread που έχεις συμμετάσχει και να πέφτεις πάνω σε μια άσχετη και συκοφαντική δυσφήμιση του εαυτού σου από κάποιον που δεν έχεις ενοχλήσει ποτέ,θα το άφηνες αναπάντητο;Μην γίνεσαι επιθετικός Επιρρεπή και μην διαβάζεις πράγματα αν σε ενοχλούν.
Είναι γεγονός ότι σου έκανα μια απλή ερώτηση. Δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να μου ορίσεις εσύ ή κανείς άλλος
τι θα κάνω. Ήθελα εγώ να απαντήσεις και ρώτησα με τέτοιο τρόπο για να σε κάνω να απαντήσεις.
Μην νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα για όλους, θα εκπλαγείτε. Συμμετέχετε εκεί που θέλω κι όταν θέλω.
Τώρα πάλι αν σε ενοχλούν τα γραπτά μου (διότι αυτό είναι το ρεζουμέ) από την στιγμή
που δεν σε κατηγόρησα για κάτι μην νευριάζεις και κυρίως μην επιτίθεσαι.
Θυμάμαι πάντα έως και το τελευταίο κόμα που έχω γράψει,ποτέ δεν γράφω κάτι αν δεν είναι ελεγμένο για την ακρίβειά του...
Δες το πρώτο ποστ που έγραψες ξεκινώντας την επίθεση.Δεν κάνω ανακωχή,θα πάει μέχρι τέλους η ιστορία που ξεκίνησες!