Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Και πως συνδέεται με την πιρφορία ?

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
με αφορμή την www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:47170/]κριτική[/url] μου

επιρρεπής : αφού νοιώθουμε ότι κάποια στιγμή κατακτήσαμε την απόλυτη ηδονή,κι ότι είναι πρακτικά ανέφικτο να την ξανανοιώσουμε,γιατί ανεχόμαστε συνειδητά να ευτελιζόμαστε σε απλές παρατρίψεις επί καμπυλοτήτων και κυλινδρικών εσοχών;

r : σ'ευχαριστώ για την ερώτηση έχεις δίκιο στο σκεπτικό σου , αλλά έχω να πώ ότι η φύσις του ανθρώπου είναι αδηφάγος,
επεκτατική και βουλιμική ...ακόμα και αν βαλσαμώναμε την ηδονή για να την διατηρήσουμε δια παντός σε ένα υψηλό επίπεδο πάντα θα αναζητάμε τα ίδια
υψίαιχμα ευφοριστικά κύματα απο άλλα αντικείμενα ...γιατί η ποικιλία απο μόνη της είναι ευφοριστική...

επίσης η ηδονή απο μόνη της φθίνει και νιώθεις κορεσμό οπότε για να διατηρήσεις την παροχή ευφορίας πρέπει να κάνεις αλλαγές ...φυσικά αυτά δεν μπορείς να τα αποκτήσεις στο μεταξουργείο αλλά είναι ένα έυκολα προσβάσιμο υποκατάστατο μεν , χαμηλής αποδοσης δε ...

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Εφόσον η κοινωνία μας επέβαλε ένα λάθος σύστημα σεξουαλικης ηθικής τότε η απάτη μέσω της σκακιστικης πορνοσυνδυαστικης είναι μονόδρομος για την επίτευξη της φυσικής πολυγαμιας

rigormortis 22/7/16

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.493
Πόντοι
2.420
Εφόσον η κοινωνία μας επέβαλε ένα λάθος σύστημα σεξουαλικης ηθικής τότε η απάτη μέσω της σκακιστικης πορνοσυνδυαστικης είναι μονόδρομος για την επίτευξη της φυσικής πολυγαμιας

rigormortis 22/7/16
Διαφωνώ!

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
με αφορμή την www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:47170/]κριτική[/url] μου

επιρρεπής : αφού νοιώθουμε ότι κάποια στιγμή κατακτήσαμε την απόλυτη ηδονή,κι ότι είναι πρακτικά ανέφικτο να την ξανανοιώσουμε,γιατί ανεχόμαστε συνειδητά να ευτελιζόμαστε σε απλές παρατρίψεις επί καμπυλοτήτων και κυλινδρικών εσοχών;

προφάσεις εν αμαρτίαις...

Από την άλλη συγχαρητήρια στον Επιρρεπή που ξημεροβραδιάζεται στο Μεταξουργείο
για να μας προσφέρει τα νέα της περιοχής. Επιρρεπή, γνωστή πουτάνα της περιοχής που γαμάω σαν σκύλα
σε κατηγόρησε δείχνοντάς σε από μακριά ότι της κότσαρες φωτογραφία μια μηχανή μεγάλου κυβισμού
που έχεις στο viber σαν φωτογραφία για να το παίξεις μούρη.

Αλήθεια είπε το τσόλι; πας και δείχνεσαι;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Φίλτατε Gauntlet,(ή όποιο καινούργιο κλωνάρι χρησιμοποιείς για νικ),δεν έχω τάσεις αυτοπροβολής,μάλλον το αντίθετο συμβαίνει,συνήθως αυτοχαντακώνομαι από την υπερβολική μου τάση ταπείνωσης που βγάζω προς τα έξω.Πιστεύω γνωρίζεις ότι όταν ένας συνδρομητής κινητού τηλεφώνου έχει την εφαρμογή viber στο κινητό του,αυτόματα βγαίνει και το προφίλ του άλλου εφόσον έχει καταχωρηθεί στις επαφές.Πλην μιας κορασίδας που μου έδωσε η ίδια το κινητό της,δεν γνωρίζω αν κάποια άλλη μέσω τρίτου έχει τον αριθμό του κινητού μου.Σε διαβεβαιώνω,αν έχει κάποια σημασία,ότι δεν έχω δείξει ποτέ σε πουτάνα φωτογραφίες δικές μου ή της οικογένειάς μου,άρα αυτά είναι ή βρώμες των οποίων δεν γνωρίζω την προέλευση,ή αποκυήματα της φαντασίας σου για να σκοτώνεις τον χρόνο σου...
Επίσης μια άλλη παρατήρηση,το φυσικό μου και το διαδικτυακό μου προφίλ σχεδόν ταυτίζονται,δεν έχω να κρύψω κάτι πέραν αυτών που εκθέτουν τον εργασιακό μου χώρο.Δεν έχω το facebook καμίας εργαζόμενης στο Μεταξουργείο ή αλλού,αν αυτή ή αυτές έχουν το δικό μου,πάλι δεν το γνωρίζω.
Αυτά,και βρες κάτι πιο δημιουργικό να κάνεις από το να φιλοσοφείς στο internet...

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Μην γίνεσαι επιθετικός Επιρρεπή και μην διαβάζεις πράγματα αν σε ενοχλούν.
Είναι γεγονός ότι σου έκανα μια απλή ερώτηση. Δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να μου ορίσεις εσύ ή κανείς άλλος
τι θα κάνω. Ήθελα εγώ να απαντήσεις και ρώτησα με τέτοιο τρόπο για να σε κάνω να απαντήσεις.
Μην νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα για όλους, θα εκπλαγείτε. Συμμετέχετε εκεί που θέλω κι όταν θέλω.
Τώρα πάλι αν σε ενοχλούν τα γραπτά μου (διότι αυτό είναι το ρεζουμέ) από την στιγμή
που δεν σε κατηγόρησα για κάτι μην νευριάζεις και κυρίως μην επιτίθεσαι.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Μην γίνεσαι επιθετικός Επιρρεπή και μην διαβάζεις πράγματα αν σε ενοχλούν.
Είναι γεγονός ότι σου έκανα μια απλή ερώτηση. Δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να μου ορίσεις εσύ ή κανείς άλλος
τι θα κάνω. Ήθελα εγώ να απαντήσεις και ρώτησα με τέτοιο τρόπο για να σε κάνω να απαντήσεις.
Μην νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα για όλους, θα εκπλαγείτε. Συμμετέχετε εκεί που θέλω κι όταν θέλω.
Τώρα πάλι αν σε ενοχλούν τα γραπτά μου (διότι αυτό είναι το ρεζουμέ) από την στιγμή
που δεν σε κατηγόρησα για κάτι μην νευριάζεις και κυρίως μην επιτίθεσαι.
1.Εσύ ρε τύπε πώς το βλέπεις δηλαδή;Να μπαίνεις σ'ένα thread που έχεις συμμετάσχει και να πέφτεις πάνω σε μια άσχετη και συκοφαντική δυσφήμιση του εαυτού σου από κάποιον που δεν έχεις ενοχλήσει ποτέ,θα το άφηνες αναπάντητο;
2.Την έχεις ψωνίσει εντελώς;Σου έχουν ανατεθεί ανακριτικά καθήκοντα να εξακριβώσεις τι κάνει ή τι λέει ο καθένας με τις πουτάνες που πηγαίνει,και δεν το ξέρουμε;Γιατί αν όντως συνέβη αυτό που λες,και δεν είναι μια προβοκατόρικη και σκηνοθετημένη λασπολογία εις βάρος μου βγαλμένη από το μυαλό σου για δικούς σου λόγους,αποδεικνύεται ποιός είναι και κάνει στην πράξη αυτό που εσύ ο ίδιος κατεβάζεις μύδρους εναντίον τους,δηλαδή τον αγαπούλη,συζητητή,παρηγορητή,καλοθελητή,κουτσομπόλη και λοιπά των πουτάνων...  Σου είπε δηλαδή μια που πηγαίνεις,''τώρα που με γάμησες καλά,έλα να σου δείξω στο viber τη φωτογραφία ενός πελάτη μου που έχει μηχανή,τον ξέρεις ποιός είναι;''

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Επιρρεπή σύνελθε...

κοντεύεις τα 2.500 ποστ και ποτέ μέχρι τώρα δεν έχεις βγει από τα ρούχα σου. Με ξαφνιάζεις.
Σε θεωρώ ήρεμο κι ευγενικό τύπο όπως μάλιστα σου έγραψα πρόσφατα και και δεν έχω πρόβλημα να στο πω ξανά
ασχέτως αν σκούζεις στα δύο τελευταία ποστ και γκρινιάζεις σαν γεροντοκόρη.
Το ότι δεν έχεις ενοχλήσει για ποιον λόγο το αναφέρεις; έγραψα πουθενά ότι έχεις ενοχλήσει;
μήπως νομίζεις επειδή κάποιος δεν ενοχλεί, απαγορεύεται να του μιλάμε ή να τον ρωτάμε; καινούργιο είναι αυτό;
αυτά περί ανάκρισης που τα ξέθαψες; διάλογος δεν γίνεται στα φόρουμ; σου επαναλαμβάνω ότι δεν μπορείς
να μου ορίσεις τίποτα. Μόνο οι του σάιτ μπορούν και μόνο για τεχνικούς λόγους οπότε και δεν έχω θέση εδώ μέσα.
Αν ξαναδιαβασεις το ποστ μου, θα δεις ότι αποκάλεσα την πουτάνα σκύλα και τσολί ενώ δήλωσα ότι σε κατηγόρησε
(πρόσεξε την λέξη που χρησιμοποίησα) για κάτι και σε ρώτησα συγκεκριμένα.
Μάλιστα ζήτησα και πληροφορίες από φίλο μου για το viber, ενεργοποιώντας το για να δω τι σκατά είναι όλο αυτό
αλλά το μπουρδελάκι σέρνεται απ΄'ότι φαίνεται και το βαριέμαι.
Εν ολίγοις λοιπόν, δεν βλέπω κάτι οργανωμένο εναντίον σου από την πλευρά μου όπως βαρύγδουπα περιγράφεις.
Πως λοιπόν εξάγεις το συμπέρασμα ότι καταφέρομαι εναντίον σου και σε λασπολογώ;
έγραψα ξεκάθαρα ότι δείχνοντάς σε από μακριά μια πουτάνα, είπε κάτι για'σένα οπότε πως σκαρφίστηκες
ότι μου έδειξε φωτογραφία ή με ρώτησε ποιος είσαι; που το έγραψα αυτό;

επίσης που έγραψα ότι μου ειπε πως την γάμησα καλά; μήπως λοιπόν παραείσαι επιθετικός αλλά και ειρωνικός
στο ποστ που έκανες; δεν σου απάντησα όπως απάντησες λοιπόν αλλά τι νομίζεις ότι κατάφερες τώρα;
ενώ ήσουν όντως ήρεμος και ευγενικός, αν διαβάσει κανείς τον διάλογο, θα νομίσει ότι εγώ γαμάω μια πουτάνα
που σε ρουφιανεύει κι εσύ ζηλεύεις επειδή την γουστάρεις.
Κάτι που φυσικά δεν είναι αλήθεια. Πολυ σοβαρά το βλέπεις το θέμα λοιπόν.
Το νορμάλ που θα περίμενα στην τελική, θα ήταν να μου πεις γιατί δεν σου έστειλα π.μ.
Ε, τι να κάνουμε; είχαμε καιρό να τα πούμε και σκέφτηκα...άνετα μιλάς-γκασμάς δεν είσαι
δεν θα πολυκολλούσε το ξαφνικό π.μ οπότε ας σε ρωτήσω δημόσια.
Έτσι κι αλλιώς δεν είχες αρπαχτεί ποτέ (μέχρι τώρα).

Θυμάμαι πάντα έως και το τελευταίο κόμα που έχω γράψει,ποτέ δεν γράφω κάτι αν δεν είναι ελεγμένο για την ακρίβειά του...

Κι επειδή στέκει αυτό, καλό θα είναι να το κάνεις και με όσους σου απευθύνονται.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα,ούτε να δολιχοδρομείς!Απηύθυνες απρόκλητα και απροκάλυπτα μια κατηγορία σε συγκεκριμένο πρόσωπο,εμένα δηλαδή,ότι πουλάω μούρη στις πουτάνες δείχνοντάς τους φωτογραφίες με τη μηχανή μου.Είμαι όλος αυτιά,μάτια και περιέργεια να γράψεις συγκεκριμένα ονόματα και διευθύνσεις των κορασίδων αυτών,μέχρι τότε για μένα θα είσαι στην καλύτερη ένας μυθομανής που χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας,στη χειρότερη ένας συκοφάντης του κοινού Ποινικού Δικαίου!

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Καλά εντάξει, είσαι για γέλια πια.
Εγώ σε ρώτησα κι εσύ μου λες ότι σε κατηγόρησα.
Που έγραψα ότι έδειξες φωτογραφία; που; κάτσε κι εσύ αγκαλιά λοιπόν με την διαδικτυακή σου περσόνα.

Παίρνω το ψυχοπαθής που βολεύει παραπάνω.

Άντε και καλά να περνάς...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Δες το πρώτο ποστ που έγραψες ξεκινώντας την επίθεση.Δεν κάνω ανακωχή,θα πάει μέχρι τέλους η ιστορία που ξεκίνησες!

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν...

αφού συνεχίζεις την επίθεση σε γράφω στα παπάρια μου.
Κρίμα γιατί δεν αξίζει αλλά δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή.

Στο λέω λοιπόν για τελευταία φορά ότι αυτή σε κατηγόρησε όπως έγραψα και είναι ξεκάθαρο ότι χέστηκα
μάλιστα ρωτώντας σε. Άλλη φορά θα φωνάζω μέσα στον δρόμο σαν μαλάκας καλώντας σε.

Ποια ανακωχή ρε; μας δουλεύεις; ποια ιστορία; ρίξε τις κυρώσεις και τελείωνε.

Κάνε μου μήνυση!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Θα περιμένω ονόματα και διευθύνσεις για μερικές μέρες ακόμα.Μετά καθημερινά θα ποστάρω με μεγάλα κυλιόμενα γράμματα ''Ο Gauntlet είναι μυθομανής και συκοφάντης''...

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρεις ότι ποτέ δεν θα σου έλεγα ψέματα.

Ήλπιζα μέχρι την τελευταία στιγμή να κουλάρεις διότι σε γνώρισα διαφορετικό.
Επέτρεψέ μου να σου πω ότι έχεις αλλάξει. Σε άλλαξαν...
Δεν σου λέω τίποτα διότι κρίνω ότι θα τα κάνεις μπάχαλο.
Συνήθως μάλιστα όταν επικρατεί κομφούζιο την πληρώνω εγώ (δεν θέλω να αναφερθώ σε άλλες περιπτώσεις).
Επίσης δεν το θέλω επειδή κάποτε τα λέγαμε. Πλέον δεν θα τα ξαναπούμε.

Εκ των επιλογών που μου έδωσες διαλέγω την δεύτερη.

'Ο Gauntlet είναι μυθομανής και συκοφάντης''...

Και ψυχοπαθής όμως, δεν με ενοχλεί τίποτα πια, αλήθεια λέω, πάντα λέω αλήθεια!

ΔΕΚΤΌΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΤΟ!

Τέλος η συζήτηση από'μένα!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Άρα κύριε Σκούμπυ παραδέχεσαι δημόσια ότι ό,τι έγραψες ήταν προϊόν της φαντασίας σου,και το κίνητρό σου ήταν να βρεις έναν κατά τις ενδείξεις εύκολον στόχο να κάνεις την πλάκα σου,δεν σου έκατσε όμως το σενάριο και προσπαθείς με γαλιφιές και καλοπιάσματα να ρίξεις τους τόνους και να τερματίσεις αναίμακτα την ιστορία.Ε,όχι,δεν θα γίνει έτσι!Η ιστορία θα τερματίσει όταν το ομολογήσεις δημόσια ότι είσαι ένας κατ'επάγγελμα,καθ'έξιν και κατά συρροή συκοφάντης!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Δες το πρώτο ποστ που έγραψες ξεκινώντας την επίθεση.Δεν κάνω ανακωχή,θα πάει μέχρι τέλους η ιστορία που ξεκίνησες!

giphy.gif

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
  παράξενος διάλογος παράλληλης πολυγαμίας

- πρέπει να μιλήσουμε για το κοινωνικό κατασκεύασμα της μονογαμίας και το πόσο ασύμβατο είναι με την φύση του άντρα
-Aυτο το κατασκεύασμα μας εξαντλει
-Πρεπει να θυμομαστε τι εχουμε πει στην καθεμια
-πες μου ότι έχεις μπλέξει και συ σε παράλληλες καταστάσεις ?!!
-Οποτε τα κατάφερνα μονο
-οπότε η μόνη μας αναστολή είναι αν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε έτσι ? στο ηθικό κομμάτι είμαστε ξεκάθαροι ! όσο περισσότερες ταυτόχρονα τόσο το καλύτερο !
-Aκριβώς,Το ηθικο κομματι εγκειται στο να μην μας πιάσουν και στεναχωρεθούνε

(διάλογος rigormortis-noctilucent 3/8/16)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom