Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...μεταξύ συναισθηματικού και πορνικού ηδονισμού

...η χθεσινή ήταν άκρως ευχάριστη μέρα για μένα γιατί ξανασυνάντησα τον επι πολλά έτη συναγωνιστή μου στον πορνικό στίβο, αράξαμε στην πολυτελή καφετέρια της ιάσωνος και μεταξύ άλλων συζητήσαμε ότι παρόλο που μπορεί να είναι κάποιος δεσμιος ενος συναισθηματος με μια γυναίκα και ότι πονάει αν την χάσει , είναι εξισου όμως επώδυνο να αντισταθεί στην έλξη μιας οποιασδηποτε άλλης ελκυστικής γυναίκας που τον καλεί στο ηδονιστικό παίγνιο...
...ως εκ του θαυματος απο την θεωρία φτάσαμε στην πράξη...!...είχαμε απλά ως στόχο τον οπτικό ηδονισμό , μέχρι που αράξαμε στο σαλονάκι του εν λόγω οικου ...η Ντιάνα μια εύθυμη κοπέλα σαλονάριζε και χαχάνιζε ...άρχιζε το παίγνιο της διεγερσης των σβησμένων ποθων μας ... σιγά σιγά ερχόταν πιο κοντά μας , μας καλούσε να παίξουμε το σεξουαλικό παιγνιο , τριβόταν πάνω μας , μας έβαζε να θωπεύουμε το δεκτικό και ελκυστικό σώμα της ...μέχρι που δεν άντεξα άλλο , παρόλο που σκεφτόμουν άλλη γυναίκα μου ήταν αδυνατον να αντισταθώ στον πειρασμό της Ντιάνας ...την περίμενα με το σωβρακο στο δωμάτιο και μόλις με το νάζι της πέρασε την θύρα του δωματίου , πλακωθήκαμε στα γλωσσόφιλα , θώπευα τους γλουτούς της και κείνη στο πέος μου , της αφαίρεσα το εσώρουχο και άρχισα να λείχω το αιδοίο της μέχρι που τα πόδια της άρχισαν να τρέμουν ...μου έπιανε τους όρχεις και έβαλε το διατεταμένο πέος μου μέσα στο στόμα της και το έγλυφε αργά και αισθησιακά μέχρι που ήμουν έτοιμος να περιλούσω το πρόσωπό της με το υγρό μου ... μου γυρισε την πλάτη και κάρφωσε τον κολπο της πάνω στο πέος μου , θωπευα τους μαστούς και κείνη χτυπιότανε πάνω μου ...δεν άντεξα πολύ και την έχυσα στο μουνί ...και ξάπλωσα ανάσκελα αναπαυόμενος στην ευφορία των άρτι εκλυθέντων συνουσιοευφοριστικών οπιοειδών ...
βγηκα στο σαλόνι  και την ειδα να μπαίνει στο άλλο δωμάτιο στο οποιο βρισκοταν ο φίλος μου και υπήρξα αυτηκοος μάρτυς της γάμευσης της ωσαν απο μαύρο! ( ένας συναγωνιστης την άκουγε να ουρλιάζει και με ρώτησε "καλά μαυρος την γαμάει ? " όχι του λέω ο φιλος μου !!)
...τελοσπάντων εγώ όντας πιο ρομαντικος σκεφτόμουν ότι αν ο πονος απώλειας μιας γυναικας που είσαι συναισθηματικά δεσμευμένος είναι απλά ο πόνος απώλειας των συνουσιακών ευφοριστικών ουσιών , τότε σίγουρα αυτός αμβλύνεται αν πάς με κανα 2-3 σαν την Ντιάνα ...!
στο επανιδείν μύστες και συγχωρέστε με για τις φιλοσοφικές μου ολισθήσεις ...!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Μύτη μου,πιο πρακτικό ερώτημα:ποιά Ντιάνα και σε ποιό μαγαζί πήρες ακάποτα;

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

gianis85

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
1
Πω πω αλίμονο αυτος που θα πέσει στα ''ιατρικά'' χεράκια σου rigomorti,τα έχεις παίξει εντελώς.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.445
Πόντοι
41.129
συχναζεις la grande piatsa τυπε ?  :think:

εχω περασει αποξω αλλα δεν τολμω να κατσω, ειναι πολυ υψηλου επειπεδου οι θαμωνες εκει.Καθομαι στην αρτα, το καφενειο διπλα απο το μπορδελο Μεγ.Αλεξ 25

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Η ατεγκτη κοινωνική πεποίθηση μιας γυναικας ότι ο άντρας πρέπει κατ'αποκλειστικοτητα και επί μακρόν να εστιάζει πάνω της, να μονοπωλεί τους ποθους του και να αποκλείεται να ποθεί άλλη γυναίκα, είναι ένα πανηλιθιο κοινωνικό ψέμα που ευνοεί την αναπαραγωγή της κοινωνίας μέσω του γάμου και της οικογένειας και μια ύψιστη καταπίεση ενάντια στην εγγενή πολυγαμικη φύση του άντρα, φυσικά όλο αυτό το καταπιεστικο ψεμα έχει ένα ψευτορομαντικο περιτύλιγμα και στολίζεται με ακταληπτες λέξεις όπως "έρωτας ","αγάπη " κτλ...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Πάνω σ'αυτό το ψέμα,που λίγο-πολύ όλοι οι άντρες ''μασάμε'' με την πλύση εγκεφάλου που υφιστάμεθα από τα γεννοφάσκια μας,έχει θεμελιωθεί όλο το κοινωνικό και οικονομικό οικοδόμημα.Αλλά και αντίστροφα,οι άντρες δεν ζηλεύουμε αν μια γκόμενα γουστάρει άλλον εκτός από μας ή και παράλληλα με μας;Εδώ ''σφάζονται'' φανερά ή και υπογείως μύστες γιατί μια πουτάνα έδωσε γλωσσόφιλα στον άλλον κι όχι σ'αυτόν...

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...σωστό, απλά οι άντρες δεν θέλουμε να χάσουμε το αντικείμενο απόλαυσης μας, δεν θέλουμε να μας το πάρει άλλος άντρας γι'αυτο ζηλεύουμε.... αλλά η πολυγαμια στον άντρα είναι φυσική ανάγκη, σαν την αφοδευση ή την ούρηση... στην γυναίκα είναι για λόγους εκδίκησης ή για άλλους κοινωνικούς λόγους, δεν είναι όμως ανάγκη του σώματος τους, όπως είναι στο αρρεν

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Δηλαδή αν τύχει και βρούνε τον σούπερ άντρα όπως τον έχουνε στο μυαλό τους,κι ας υποθέσουμε ότι αυτός τις ικανοποιεί,δεν θα μπει ποτέ στο μυαλό τους η περιέργεια να δοκιμάσουν κάποιαν άλλη πούτσα;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
και η γυναικα σε   απαταει  πιο   ευκολα αν βρει τον   καταλληλο  ανδρα  και χωρις να την παρεις χαμπαρι απλως εμεις οι ανδρες θελουμε περισσοτερο να γαμαμε περισσοτερες γυναικες απο μια    και δεν μπορουμε να εχουμε μια γυναικα ουτε εγω πιστευω στην  μονογαμια

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
Οι πουτανες, επαγγελματιες παντα, τουλαχιστον δεν κλεινουν σπιτια. εκτος αν εισαι τοσο αγαπουλης και τα κανεις σκατα.
δεν θα σε ερωτευθον , δεν θα σε παρουν τηλεφωνο περιεργες ωρες, δεν θα σου αρχισουν το ποτε θα αφησεις την γυναικα σου και θελω να ειμαστε μαζι και ολα τελειωνουν οταν τελειωση η συναντηση...
μακραν η ορθοτερη επιλογη αν θες απλα να γαμας και μην κλεισεις το σπιτι σου.

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...νιώθω ότι η παρατριψη με το ίδιο σώμα όχι μόνο μου προκαλεί απάθεια, αλλά και δυσφορία και έτσι με εξαναγκάζει στην ανεύρεση νέου σκευους ηδονής...

rigormortis (μεσάνυχτα 27/8/16)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Στο κυνήγι της ηδονής το θήραμα καλό είναι να είναι δυσεύρετο.

Τα εύκολα θηράματα σε οδηγούν νομοτελειακά στη φρικτή παγίδα του κορεσμού.

Και τότε η ηδονή γίνεται οδύνη.

" I can get no, satisfaction " τραγουδούσαν κάποιοι που χόρτασαν πολύ νωρίς πάρα πολλά πράγματα. Παίρνει κάποιο χρόνο να καταλάβεις τι εννοούσαν

Τα φάρμακα δίνουν πρόσκαιρες και ημιτελείς λύσεις στην οδύνη. Το λίθιο δεν θεραπεύει, απλά κουκουλώνει την "ασθένεια" ως παυσίπονο.

Ο πληγωμένος τυλίγεται γύρω από τη πληγή του. Η οδύνη σε στρέφει στην ενδοσκόπηση.
Η ενδοσκόπηση αντίθετα  ενώ στην αρχή οξύνει την οδύνη σαν καυτηριασμός σε πληγή, αμέσως μετά απολυμαίνει και σηματοδοτεί την πραγματική ίαση.

Η καλλιέργεια του ανέφικτου μέσω της ψευδαίσθησης κατόπιν σου φανερώνει  τους άδυτους  πνευματικούς διαδρόμους για να μετατρέψεις το ανέφικτο σε εφικτό.

Και τότε πραγματώνεις και βιώνεις την απόλυτη και ακόρεστη ηδονή που όμοιά της δεν υπάρχει. Την ηδονή της αυτοπραγμάτωσης μέσω της ανατροπής.

Σαν να ανακαλύπτεις για πρώτη φορά το σεξ.

Από τον Επίκουρο και τον Αρίστιππο στον Μπουκόβσκι και τον Τζόυς.

Από την ηδονή στην οδύνη και πίσω στην ακόρεστη ηδονή της αυτοπραγμάτωσης.

Για όσους την αντέχουν !! :hi: :hi:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
mindreader παρότι δεν κατάλαβα πλήρως τι θές να πείς
ωστόσο θα ήθελα να συζητήσουμε επι του ηδονισμού
ακόμα και κατ'ιδίαν  :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
mindreader παρότι δεν κατάλαβα πλήρως τι θές να πείς
ωστόσο θα ήθελα να συζητήσουμε επι του ηδονισμού
ακόμα και κατ'ιδίαν  :hi:

Ευχαρίστως να συζητήσουμε φίλε !!!

Με όποιο τρόπο επιθυμείς !!  :hi: :hi:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
                          κοινωνική σεξουαλική ηθική

...πολλές γυναίκες της καθωσπρέπει κοινωνίας που έχω ρωτήσει,
                  επιβεβαιωνουν ότι θα χωριζαν αν άντρας τους πήγαινε με άλλη γυναίκα
                                    άνευ συναισθηματος,
                    ακόμα και αν το συναίσθημα του παραμένει πολύ ισχυρό γι'αυτες...

rigormortis 19/9/16

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πιστευετε οτι οταν μια πουτανα σιτεψει (ας πουμε στα 50 - 55) πρεπει να κανει γενικο σερβις, λιφτινγκ προσωπου, ανορθωση γλουτων, κολποπλαστικη, οιστρογονα, γυμναστηρια, και να συνεχιζει να προσφερει στην κοινωνια και την πορνικη κοινοτητα, ή αντιθετα ειναι καλυτερα να αποσυρεται;

Ενα φτιαγμενο περιποιημενο γκιλφ μπορει να ειναι πολυ καβλωτικο και θα ηθελα να υπαρχουν περισσοτερες τετοιες επιλογες στην πιατσα. Δυστυχως αυτες που συνεχιζουν να υπηρετουν την πουτσα στην τριτη ηλικια συνηθως δεν προσεχουν τοσο πολυ το κορμι τους.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
καλυτερα να αποσυρεται απο την πορνικη κοινοτητα και να  δουλευουναι νεοτερες κοπελες 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Πιστευετε οτι οταν μια πουτανα σιτεψει (ας πουμε στα 50 - 55) πρεπει να κανει γενικο σερβις, λιφτινγκ προσωπου, ανορθωση γλουτων, κολποπλαστικη, οιστρογονα, γυμναστηρια, και να συνεχιζει να προσφερει στην κοινωνια και την πορνικη κοινοτητα, ή αντιθετα ειναι καλυτερα να αποσυρεται;

Ενα φτιαγμενο περιποιημενο γκιλφ μπορει να ειναι πολυ καβλωτικο και θα ηθελα να υπαρχουν περισσοτερες τετοιες επιλογες στην πιατσα. Δυστυχως αυτες που συνεχιζουν να υπηρετουν την πουτσα στην τριτη ηλικια συνηθως δεν προσεχουν τοσο πολυ το κορμι τους.
Αν είναι να γίνουν σαν τη Λάσκαρη,καλύτερα να παραμείνουν με τις φυσικές τους ρυτίδες και τα φυσιολογικά σημάδια του γήρατος.Εννοείται βέβαια ότι δεν έχουν εγκαταλείψει τον εαυτόν τους,διατηρούν μια στοιχειώδη φόρμα και προσέχουν τη διατροφή τους.Στην πράξη καταντούν αλκοολικές, σπάνια θα βρεις συνειδητοποιημένες για τη δουλειά τους,οι περισσότερες ξεμένουν για διάφορους λόγους στο επάγγελμα και παραιτούνται ψυχολογικά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom