Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
μετασυνουσιακές σκέψεις

...είναι απλό: ο μόνος λόγος που έχεις την ψευδαίσθηση ότι ένα κρέας
δεν είναι όπως τα υπόλοιπα άπειρα άλλα , είναι ότι χάνεις τον σύντομο
χρόνο σου για πάρτη του , και πάντα έχει κόστος αν έχεις δυνατότητα πολλαπλών
επιλογών , αλλιώς εξ'ανάγκης έχεις όφελος .
Βέβαια χωρίς χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει επένδυση , αλλά ποιος σε βεβαιώνει ότι δεν είναι απλά άλλη μια χρήσιμη σπατάλη άνευ ουσίας ?

rigormortis ( 5/5/15 μετασυνουσιακές σκέψεις πίνοντας fredo στον άγριο παντελεήμωνα)

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
il_570xN.483214692_br0z.jpg

μια εικόνα 1000λέξεις !

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Εφόσον σε κάθε τσάρκα απορρίπτεις άπειρες διαθέσιμες γυναίκες άνευ κόστους,
γιατί στην καθωσπρέπει κοινωνία νιώθεις την ανάγκη να "παντρευτείς" την πρώτη
διαθέσιμη που θα σου ανοίξει τα πόδια ?
αγαμία γάρ...
δεν βρίσκω άλλη εξήγηση ειλικρινά

rigormortis

Η απάντηση στη ρητορικής φύσεως ερώτησή σου φιλαράκο είναι περιληπτικά η εξής ''Γιατί έτσι σε έπεισαν ότι πρέπει να κάνεις''

Αναλυτικότερα:
Η κάθε μαλακισμένη ελλεεινίδα  περιμένει απο τον άντρα η το γκόμενό της να καλύψει όλες τις ανεπάρκειες της ζωής της για τις οποίες η ίδια είναι αποκλειστικά υπεύθυνη. Ετσι τους είπαν οι μανούλες τους !!!

Αποτέλεσμα. Να ζητείται απο εμας τους άντρες να κάνουμε τη ψυχή μας χαλάκι για να σκουπίσει η καθε όμορφη ελλεεινίδα μαλακογκόμενα τα παπούτσια της. Ετσι μας λένε !!! Και κάποιους τους πείθουν !!!

Ευχαριστώ αλλά εγώ δεν θα πάρω !!

Ευτυχώς υπάρχουν και οι πουτάνες.

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
την καλησπέρα μου κύριε  ;)  :hi:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...ένα μικρό άνθος του κακού ξανάνθισε μέσα μου!

...πράγματα που θεωρούνται δεδομένα για έναν φυσιολογικό άνθρωπο , είναι προβλήματα προς επίλυση για έναν προβληματικό σαν και την αφεντιά μου...
...είχα πολύ ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα σε φτηνό πορνηδονιστικό ποντάρισμα,ειλικρινά το χα πολύ ανάγκη...
...μπήκα στο τσαρδί , και με συγκίνηση παρακολουθούσα τον αισθησιακό διάλογο μεταξύ τσατσάς και 2 ερεθισμένων πάκηδων:
-κάνει κώλο ?
-ου να χαθείτε βρωμιάρηδες που μου θέλετε και κώλο, πηγαίντε ομόνοια να σας γαμήσουν έτσι!
...η κλαούντια μπήκε εύθυμη στο δωμάτιο , μεταστροφή της διάθεσης σε σχέση με αυτή του σαλονιού , πράγμα που με εξέπληξε ευχάριστα...
τα γυμνά χειλάκια του αιδοίου της ήρθαν σε επαφή με την κοιλιακή επιφάνεια του διατεταμένου πέους μου , και οι λιπώδεις μαστικές συσσωρεύσεις της , αποτέλεσαν ικανοποίηση για τα λειχικά μου ένστικτα...
...ύστερα στήθηκε στην κυνική στάση και μετά απο ένα ικανοποιητικό κρεσέντο το υγρό χύθηκε .
ανταλλάξαμε φιλάκια και ο πολυπόθητος αποχαιρετισμός εξέκρινε μέσα μου το ευφοριστικό οπιοειδές σχηματίζοντας την οπτική παράσταση του ανθίζοντος ρόδου που υπήρχε στον τοίχο του πορνοδωματίου...

Συνημμένα

• DSC_0023.JPG
    DSC_0023.JPG
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 43

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.100
Πόντοι
456
...ένα μικρό άνθος του κακού ξανάνθισε μέσα μου!

...πράγματα που θεωρούνται δεδομένα για έναν φυσιολογικό άνθρωπο , είναι προβλήματα προς επίλυση για έναν προβληματικό σαν και την αφεντιά μου...
...είχα πολύ ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα σε φτηνό πορνηδονιστικό ποντάρισμα,ειλικρινά το χα πολύ ανάγκη...
...μπήκα στο τσαρδί , και με συγκίνηση παρακολουθούσα τον αισθησιακό διάλογο μεταξύ τσατσάς και 2 ερεθισμένων πάκηδων:
-κάνει κώλο ?
-ου να χαθείτε βρωμιάρηδες που μου θέλετε και κώλο, πηγαίντε ομόνοια να σας γαμήσουν έτσι!

...η κλαούντια μπήκε εύθυμη στο δωμάτιο , μεταστροφή της διάθεσης σε σχέση με αυτή του σαλονιού , πράγμα που με εξέπληξε ευχάριστα...
τα γυμνά χειλάκια του αιδοίου της ήρθαν σε επαφή με την κοιλιακή επιφάνεια του διατεταμένου πέους μου , και οι λιπώδεις μαστικές συσσωρεύσεις της , αποτέλεσαν ικανοποίηση για τα λειχικά μου ένστικτα...
...ύστερα στήθηκε στην κυνική στάση και μετά απο ένα ικανοποιητικό κρεσέντο το υγρό χύθηκε .
ανταλλάξαμε φιλάκια και ο πολυπόθητος αποχαιρετισμός εξέκρινε μέσα μου το ευφοριστικό οπιοειδές σχηματίζοντας την οπτική παράσταση του ανθίζοντος ρόδου που υπήρχε στον τοίχο του πορνοδωματίου...

:2funny:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
σου συμβαίνει ότι και για όσο το έχεις ανάγκη

rigormortis 3/7/15 (μετασυνουσιακές σκέψεις )

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...η γυναίκα τρέφεται απο την οικειότητα που της χαρίζεις , στερώντας απο τον εαυτό σου ελευθερία
σε αντάλλαγμα με την πρόσβαση που σου δίνει στο μουνί της
γι'αυτό κάποιοι προτιμούν να είναι ελεύθεροι και μαλάκες , παρά γαμηστεροί αλλά δέσμιοι σ'ένα μουνί

rigormortis ( mouses 23/7/15 κώστας , δάσκαλος και η αφεντιά μου)

Συνημμένα

• DSC_0006.JPG
    DSC_0006.JPG
    48,3 KB · Εμφανίσεις: 58

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
...η γυναίκα τρέφεται απο την οικειότητα που της χαρίζεις , στερώντας απο τον εαυτό σου ελευθερία
σε αντάλλαγμα με την πρόσβαση που σου δίνει στο μουνί της
γι'αυτό κάποιοι προτιμούν να είναι ελεύθεροι και μαλάκες , παρά γαμηστεροί αλλά δέσμιοι σ'ένα μουνί

rigormortis ( mouses 23/7/15 κώστας , δάσκαλος και η αφεντιά μου)

Υπάρχουν όμως και,

οι ελεύθεροι και  πορνώδεις γαμηστεροί !! :2funny:

Οι απελεύθεροι και πορνωδεις γαμηστεροί !! :2funny:

Οι ημιελεύθεροι και κρυπτοπορνώδεις γαμηστεροί !! :2funny:

Την καλησπέρα μου  :hi: :hi:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
http://[URL unfurl="true"]www.army.gr/files/Media/Emblems/resized/94_SDI_379_301.jpg[/img[/URL]]

:hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
συμφωνω

αυτο εχει και βιολογικη εξηγηση για τον αντρα

μ'αρεσει αυτο που εγραψες πριν:

ενας αντρας μπορει να τεκνοποιησει ταυτοχρονα με 100 γυναικες ενω
μια γυναικα μπορει να μεινει εγκυος απο ΜΟΝΟ 1 αντρα
Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος.Η άλλη είναι ότι ως φύλο η Φύση μάς έχει λίγο... χεσμένους,με λιγότερες βιολογικές και ψυχικές αντοχές από τις γυναίκες  :(. Από την καθημερινή σου τριβή με ασθενείς λόγω επαγγέλματος,πιστεύω ότι θα έχεις καταλήξει στο ίδιο περίπου συμπέρασμα. :hi:
(Λίγο... καθυστερημένη η απάντηση,αλλά τώρα βρήκα την ευκαιρία να σκαλίσω παλιά threads).

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ναι όντως είναι πολύ ανθεκτικές οι καριόλες  :grin:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...αγνός κυνικός ρεαλισμός

ο Γ. μου κλαιγόταν και πάλι γιατί δεν έχει πλέον πιρφοροσχεσούλα
50χρονών και ο χωρισμός του στοίχησε πολυ , έγινε 850 κιλά είναι άνεργος
καπνίζει 3πακέτα τσιγάρα ,πίνει φτηνή βότκα και προσπαθεί να υποκαταστήσει την μόνιμη πρόσβαση στο μουνί , καταστρέφοντας το ήδη κατεστραμένο κρέας του...
...μου λέει για αγάπες και συντροφικότητες που του λείπουν και δεν πάει ποτέ πιάτσα ή έστω πάει σπάνια , αλλά εγώ ξέρω ότι απλά δεν μπορεί να χύσει σε μη ευνοικές συνθήκες
και με πρόσωπο μη οικείο σ'αυτόν , η στύση του είναι δύσκολη και η έλλειψη ευφοριστικών οπιοειδών απο την μη ύπαρξη πιρφοροσχεσούλας με μια οπή με μαστικές και γλουτιαίες καμπύλες τον κατέστρεψαν...
...δεν υπάρχουν αγάπες , είναι απλά μαθηματικά το θέμα , είναι ένα ισοζύγιο ευφοριστικών μονάδων και απλά ο καθένας τις αντλεί με τον τρόπο του...

rigormortis (14/8/15)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

καπνίζει 3πακέτα τσιγάρα ,πίνει φτηνή βότκα και προσπαθεί να υποκαταστήσει την μόνιμη πρόσβαση στο μουνί , καταστρέφοντας το ήδη κατεστραμένο κρέας του...
...μου λέει για αγάπες και συντροφικότητες που του λείπουν και δεν πάει ποτέ πιάτσα ή έστω πάει σπάνια , αλλά εγώ ξέρω ότι απλά δεν μπορεί να χύσει σε μη ευνοικές συνθήκες
και με πρόσωπο μη οικείο σ'αυτόν , η στύση του είναι δύσκολη και η έλλειψη ευφοριστικών οπιοειδών απο την μη ύπαρξη πιρφοροσχεσούλας με μια οπή με μαστικές και γλουτιαίες καμπύλες τον κατέστρεψαν...
...δεν υπάρχουν αγάπες , είναι απλά μαθηματικά το θέμα , είναι ένα ισοζύγιο ευφοριστικών μονάδων και απλά ο καθένας τις αντλεί με τον τρόπο του...

rigormortis (14/8/15)
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

rigormortis (14/8/15)

αν ήταν φίλος μου θα τον έστελνα σε κτηνιατρείο για ευθανασία  :)

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...το δέλεαρ της μίας επαφής

τσατσά: "δοκίμασέ την και δε θα χάσεις , πίστεψέ με"...
"γιατί όχι" σκέφτηκα , ήμουν ζαλισμένος απο την εφημερία , ημικαυλωμένος και δε θα με χάλαγε λίγο ευφοριστικό με την χρήση οποιοδήποτε σώματος , το οποίο εν προκειμένω φαινόταν δεκτικό αν και όχι τόσο όμορφο...
...ξανθιά μετρίου προσωπείου με ικανοποιητικές καμπυλότητες , λίγα πιασιματάκια κανονικού ύψους λευκής επιδερμίδας, ρουμάνα άνευ γνώσης ελληνικών αγγλικών...
η αλληλουχία της παράτριψης ήταν:  φιλοφρονήσεις με τη γλώσσα του σώματος ,μέχρι να αποσπάσω χαμόγελο και δεκτικότητα --> εκατέρωθεν τραχηλικά και παρειακά φιλάκια-->εκατέρωθεν μαστολειχίες-->
τοποθέτησή της σε ύπτια θέση και κατιόντως λειχία στο σώμα της μέχρι το αιδοίο--> με το δάχτυλο μου απαγόρευσε την λειχική προσβαση στο αιδοίο της αλλά σιγά σιγά οι αντιστάσεις κάμφθηκαν και είχα την ευτυχία να απολαύσω λειχικά αυτό το υπέροχο εύοσμο σεμνό αιδοίο με τα διακριτικά ρόζ χειλάκια (πραγματικά πολύ ωραίο μουνάκι!) --> ρομαντικά γλωσσόφιλα--> ήπια παράτριψη των γυμνών γεννητικών μας οργάνων (όχι διείσδυση απλά εξωτερική παράτριψη) --> πεολειχία --> λίγη ακόμα μαστολειχία και αιδοιολειχία--> ιεραποστολική γάμευση -->κυνική γάμευση-->συμμετοχή στην κορύφωση--> σπερματέκκριση -->απεμπλοκή-->έκκριση οπιοειδούς.
...δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς απο ένα 10ευρω ποντάρισμα και απο μια εφάπαξ επαφή μια γυναίκα!

DSC_0001.jpg

...μια εφάπαξ επαφή με μια άγνωστη σε μη οικείο μέρος!

(ακομινάτου 2 , rigormortis 9/9/15)

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
απλή ηδονιστική σκέψη

Ηδονή είναι η εξάλειψη της οδύνης και οδύνη η έλλειψη ηδονής.
Ηθικό είναι αυτό που σε καυλώνει και ανήθικο αυτό που σε αγχώνει.

rigormortis (19/9/15)

Giorgos 1972

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1
Νομιζω το συγκεκριμενο μαθημα ειναι στο δευτερο ετος της ανωτατης σωματεμπορικης η κανω λαθος;;;;  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom