Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Αγαπη σημαινει να μην μπορεις να φανταστεις τη ζωη σου χωρις καποιο ατομο. Και αφου συνεχιζω κανονικα χωρις αυτες σημαινει πως δεν τις αγαπουσα.

Γιατι ρε Βιλμα, σε τι διαφωνεις?

Ρε συ αυτο που ειπες ειναι τυπου μπουζουκι-οργανο , μπατσος - οργανο αρα μπατσος=μπουζουκι ....
Δεν κολλαει ... ειναι ακυρο ...
Οταν αγαπας καποιον δεν τον αγαπας επειδη ειναι κοντα σου
και μακρια σου να ειναι παλι θα τον αγαπας
δεν χωρανε εγωισμοι (αλλο η αξιοπρεπεια αλλο ο εγωισμος) ...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τί σχέση έχουν καλέ μου αυτές οι σχέσεις με αυτό που περιγράφω εγώ και με αυτό που λέει ο κακομοίρης?σαφώς και θα έχεις προσωπική ζωή και χώρο και θα κάνεις και πράγματα μόνο σου.στο σεξ λέω να τα μοιραστείς όλα.κι αν δεν έχεις τα αρχίδια να το κάνεις μη θεωρείς τον εαυτό σου σούπερ άντρακλα απλά και μόνο επειδή τρέχεις στα μπουρδέλα να βγάλεις τα απωθημένα σου.

δεν θεωρω μαγκια και αρχιδατη συμπεριφορα το να μοιραζεσαι με τον αντρα σου μια πουτανα. μπορει να το κανει και ενα ζωο. και ενας ηλιθιος. αλλου κρινω εγω την υπαρξη @@ η οχι.

αν αναφερεσαι σε εμενα, δεν παω στα μπουρδελα. χαλανε την αισθητικη μου. προτιμω παντρεμενες που δεν τα μοιραζονατι ολα με το συζυγο - και εχω γαμησει 100αδες- και g/ct.

δεν τιθεται θεμα αποθημενου. Hobby κανουμε καλη μου. Χαλαρωσε.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αφηστε τις θεωριες και μαθετε να κανετε καμια πιπα ..  αιντε  :s&m_2:

Επισκέπτης
Ρε συ αυτο που ειπες ειναι τυπου μπουζουκι-οργανο , μπατσος - οργανο αρα μπατσος=μπουζουκι ....
Δεν κολλαει ... ειναι ακυρο ...
Οταν αγαπας καποιον δεν τον αγαπας επειδη ειναι κοντα σου
και μακρια σου να ειναι παλι θα τον αγαπας
δεν χωρανε εγωισμοι (αλλο η αξιοπρεπεια αλλο ο εγωισμος) ...
:smitten: :smitten: :smitten:
δώσε μαθήματα μικρή  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
οτι λετε ΟΛΟΙ οι υπολοιποι μπορει και να εχετε δικιο μπορει εγω να ειμαι λαθος.
σοβαρα μιλαω!
αλλα η παρακατω κοπελα πρεπει να σχολιαστει
:jerking: :jerking:

Τι μαλακας ειναι τουτος ρε ?  :jerking:
Η ενημερωση για πουτανες ειναι το 1/10 του σαιτ βρε γιδι ...

Τεςπα ... γαμα το αυτο ...
Απο ποτε πηρες μωρη λουλου πτυχιο ψυχολογιας να αναλυεις το "ειναι" του καθε ενα ... ανικανε ...
Μαλακα αυτη με τον γκομενο της μπορει να κανουν κρεβατι που εσυ ουτε σε τσοντα δεν εχεις δει γτ ντρεπεσαι...
υποκριτικε μαλακα τελειωμενε
Κατσε στην μετρια ζωουλα σου στα χρονια κομπλεξ στην μαλακια και την μιζερια που σε εχουν ταισει απο μικρο και τραβα παντρεψου καμια παρθενα και πηδα στ μπουρδελα ...
η ενημερωση για πουτανες ειναι το 9,999/10

και αν ημουν μπροστα σου θα ελεγες ολα αυτα που ειπες?? ή θα τα μασαγες τα λογακια σου??
και να ξερεις το οτι εισαι πισω απο ενα πληκτολογια και δεν κυνδηνευεις δεν παει να πει οτι δεν πρεπει να σεβεσαι τον αλλο οποιος και αν ειναι αυτος

και δεν κινδυνευεις απο εμενα γιατι δεν εχω βαρεσει ποτε ατομο που δεν μπορει να αντιδρασει..

μου ερχονται χιλλιαδες κουβεντες που περιγραφουν ακριβως την κατασταση σου οσο και της αλλης αλλα δεν θα τις γραψω γιατι το θεμα παει σε τσαμπουκα και δεν κανω τσαμπουκαδες πισω απο το πληκρολογιο και ποσο μαλλον με γυναικες!!

και ξεχαστε με απο εδω γιατι δεν μπορω να μιλαω με ατομα που βριζουν απο την ασφαλεια του PC.....

Επισκέπτης
δεν θεωρω μαγκια και αρχιδατη συμπεριφορα το να μοιραζεσαι με τον αντρα σου μια πουτανα. μπορει να το κανει και ενα ζωο. και ενας ηλιθιος. αλλου κρινω εγω την υπαρξη @@ η οχι.

αν αναφερεσαι σε εμενα, δεν παω στα μπουρδελα. χαλανε την αισθητικη μου. προτιμω παντρεμενες που δεν τα μοιραζονατι ολα με το συζυγο - και εχω γαμησει 100αδες- και g/ct.

δεν τιθεται θεμα αποθημενου. Hobby κανουμε καλη μου. Χαλαρωσε.
μπα ξερεις πολλα ζωα που επιλεγουν τη σεξουαλικη τους ζωη?μωρε μπραβο εξελιξη.
η αναφορα στα αρχιδια εγινε για το να υποστηριζεις αυτο που πιστευεις ή οχι.κατι λαθος καταλαβες απο αυτα που διαβασες.
η αναφορα στα μπουρδελα και στα απωθημενα ηταν για τον τυπακο.παλι λαθος καταλαβες.
μια χαρα χαλαρη ειμαι.απο που εβγαλες αντιθετο συμπερασμα?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μπα ξερεις πολλα ζωα που επιλεγουν τη σεξουαλικη τους ζωη?μωρε μπραβο εξελιξη.
η αναφορα στα αρχιδια εγινε για το να υποστηριζεις αυτο που πιστευεις ή οχι.κατι λαθος καταλαβες απο αυτα που διαβασες.
η αναφορα στα μπουρδελα και στα απωθημενα ηταν για τον τυπακο.παλι λαθος καταλαβες.
μια χαρα χαλαρη ειμαι.απο που εβγαλες αντιθετο συμπερασμα?

γουσταρω καυγα! εχεις προβλημα?  :2funny:

Επισκέπτης
Με το που μπήκατε οι γυναίκες το γαμήσατε το thread!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:jerking: :jerking:

Τι μαλακας ειναι τουτος ρε ?  :jerking:
Η ενημερωση για πουτανες ειναι το 1/10 του σαιτ βρε γιδι ...

Τεςπα ... γαμα το αυτο ...
Απο ποτε πηρες μωρη λουλου πτυχιο ψυχολογιας να αναλυεις το "ειναι" του καθε ενα ... ανικανε ...
Μαλακα αυτη με τον γκομενο της μπορει να κανουν κρεβατι που εσυ ουτε σε τσοντα δεν εχεις δει γτ ντρεπεσαι...
υποκριτικε μαλακα τελειωμενε
Κατσε στην μετρια ζωουλα σου στα χρονια κομπλεξ στην μαλακια και την μιζερια που σε εχουν ταισει απο μικρο και τραβα παντρεψου καμια παρθενα και πηδα στ μπουρδελα ...
ελεος.πως μιλας ετσι...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Επισκέπτης
ΑΛΛΟ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΕΠΗ
ΑΛΛΟ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΙΣ ΡΑΞΕΦΣΚΙ
το λεω κανονικα δεν καταλαβαινεις να δω μηπως καταλαβεις ετσι!!

οσο για τα 16 χρονια σχεση προφανος και ζεις μια αυταπατη γιατι αμα συμπαθουσες εστω και λιγο την ζωη σου δεν θα γραφοσουν σε ενα σαιτ για ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και δεν θα ησουν ολη μερα μεσα σε αυτο και δεν θα ειχες κανει 1500 ποστ.. και φαντασου σε αλλα σαιτ τι κανεις!!!! προφανως και δεν γουσταρεις αυτο που εισαι και που ζεις

και για να μην πεις εσυ τι κανεις εδω εγω ενημερωνωμε για ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!!!
οπως και οι περισσοτεροι εδω!
ετσι για να σου θυμισω ποιος αρχισε τους χαρακτηρισμους.

ελεος.πως μιλας ετσι...
:2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Αφηστε τις θεωριες και μαθετε να κανετε καμια πιπα ..  αιντε  :s&m_2:

Ειμαστε ελλεεινιδες δεν κανουμε τετοια ... στις ποτανες να πατε  :dancing:

:smitten: :smitten: :smitten:
δώσε μαθήματα μικρή  :rockon: :rockon: :rockon:

Ετσι οπως τ εγραφα ... ενα δακρυ κυλησε απ την ακρη του ματιου μου  :2funny: :rockon:

και αν ημουν μπροστα σου θα ελεγες ολα αυτα που ειπες?? ή θα τα μασαγες τα λογακια σου??
και να ξερεις το οτι εισαι πισω απο ενα πληκτολογια και δεν κυνδηνευεις δεν παει να πει οτι δεν πρεπει να σεβεσαι τον αλλο οποιος και αν ειναι αυτος

και δεν κινδυνευεις απο εμενα γιατι δεν εχω βαρεσει ποτε ατομο που δεν μπορει να αντιδρασει..

μου ερχονται χιλλιαδες κουβεντες που περιγραφουν ακριβως την κατασταση σου οσο και της αλλης αλλα δεν θα τις γραψω γιατι το θεμα παει σε τσαμπουκα και δεν κανω τσαμπουκαδες πισω απο το πληκρολογιο και ποσο μαλλον με γυναικες!!

και ξεχαστε με απο εδω γιατι δεν μπορω να μιλαω με ατομα που βριζουν απο την ασφαλεια του PC.....

Βλακακο τραβα να πατησεις πανω πανω που λεει φορουμ και τσεκαρε μια τους πινακες  :jerking:

Δε πα να μου πεις οτι θες ειμαι πολυ συνειδητοποιημενη για να με απασχολουν τα λογια ενος νικ νειμ στο μπου ή οποιοδηποτε μπου ...

Ο τροπος που γραφω εδω εννοειται οτι ειναι πιο εντονος σχετικα με το πως θα σου μιλουσα εξω αλλα αν βαζεις ισα κ ομοια αυτα τα δυο δικαιολογεις τις υποψιες μου οτι δεν στροφαρεις ιδιαιτερα ...

Τραβα στις δουλειες σου ...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
τα καταφέραμε πάλι  :rockon: :2funny: :2funny: το γαμίσαμε ;) :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Με το που μπήκατε οι γυναίκες το γαμήσατε το thread!

δε το διαβασα ολο αλλα το πιστευω ..
να τις προσεχεις εκτος απο ζηλιαρες ειναι  και γρουσουζες ..
Την Καντυ ας ουμε την ματιαξανε και χαθηκε 10 μερες τωρα  :idiot:

Ξουτ ! αταλαντες wannabe Πουτανες
exorkismos.aspx

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι