Επισκέπτης
Στις μέρες μας τουλάχιστον, επιλογή τους είναι να ακολουθήσουν αυτό το <<επάγγελμα>>...της αφηνω την ελευθερια της επιλογης
οι πουτανες επελεξαν να μην εχουν επιλογη
πηδιουνται με οποιον τις πληρωσει
Στις μέρες μας τουλάχιστον, επιλογή τους είναι να ακολουθήσουν αυτό το <<επάγγελμα>>...της αφηνω την ελευθερια της επιλογης
ειναι καλυτερο και πιο ηθικο να αφησεις την κοπελα σου να επιλεξει αν αυτο που κανεις το αποδεχεται ή οχι.ποια λεξουλα σε ζοριζει να στην πω πιο απλα?δηλαδη ειναι καλυτερο και πιο ηθικο να χωρισεις μια κοπελα που αγαπας επειδη θες να γαμησεις κατι αλλο για ποικιλια (πραγμα που το νιωθουμε ολοι), και δεν ειναι σωστο να γαμησεις μια πουτανα να ξεχαρμανιασεις και να γυρισεις στην κοπελα που αγαπας απαλαγμενος απο τις ζωοδεις ορμες σου και να τις δωθεις 100%?????
της αφηνω την ελευθερια της επιλογης
Μερικοι φαλλοκρατες ειναι πολυ πιο ειλικρινεις και δικαιοι με τις γυναικες και τις αγαπουν πολυ περισσοτερο απο κατι λαμογια που το παιζουν φεμινιστες για να τις κοροιδευουν.
Της το λες στα ισια οτι την κερασες με απωτερο σκοπο να τη γαμησεις? Σας βαρεθηκα ρε υποκριτες... Ζητω οι πουτανες, ειναι οι μονες γυναικες που αποδεχονται την αληθεια!
Αν νιώθεις την ανάγκη να ξεχαρμανιάσεις και να απιστήσεις, τότε μάλλον δεν την αγαπάς.δηλαδη ειναι καλυτερο και πιο ηθικο να χωρισεις μια κοπελα που αγαπας επειδη θες να γαμησεις κατι αλλο για ποικιλια (πραγμα που το νιωθουμε ολοι), και δεν ειναι σωστο να γαμησεις μια πουτανα να ξεχαρμανιασεις και να γυρισεις στην κοπελα που αγαπας απαλαγμενος απο τις ζωοδεις ορμες σου και να τις δωθεις 100%?????
δηλαδη ειναι καλυτερο και πιο ηθικο να χωρισεις μια κοπελα που αγαπας επειδη θες να γαμησεις κατι αλλο για ποικιλια (πραγμα που το νιωθουμε ολοι), και δεν ειναι σωστο να γαμησεις μια πουτανα να ξεχαρμανιασεις και να γυρισεις στην κοπελα που αγαπας απαλαγμενος απο τις ζωοδεις ορμες σου και να τις δωθεις 100%?????
Δεύτερη φορά που συμφωνώ μαζί σου σήμερα.Ασταδιάλα πρέπει να το κοιτάξω :-Μερικοι φαλλοκρατες ειναι πολυ πιο ειλικρινεις και δικαιοι με τις γυναικες και τις αγαπουν πολυ περισσοτερο απο κατι λαμογια που το παιζουν φεμινιστες για να τις κοροιδευουν.
+1της αφηνω την ελευθερια της επιλογης
δεν τα ξαναλεω το εχω αναλυσει γιατι δεν το λες στην κοπελαΌχι, αλλά δεν λέω ψέμματα σε όσους δηλώνω ότι αγαπώ.
ωραια αν εσενα σου ελεγε το αγορι σουναι ρε φίλε.αν και γυναίκα έχω τα αρχίδια αυτά που ισχυρίζομαι ως σωστά να τα λέω και να τα υποστηρίζω.άν εσύ δεν τα έχεις,έχει δίκιο ο πίκερ που σε λέει κότα.
Και καλά έκανες!Και οσον αφορα το σεξουαλικο εχω απατησει ΟΛΕΣ τις σχεσεις μου και εννοειται πως δεν το ειπα σε καμια. Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να τους το ελεγα? Για ποιον λογο? Απλα φροντιζα/φροντιζω να μην τις εκθετω...
δηλαδη ειναι καλυτερο και πιο ηθικο να χωρισεις μια κοπελα που αγαπας επειδη θες να γαμησεις κατι αλλο για ποικιλια (πραγμα που το νιωθουμε ολοι), και δεν ειναι σωστο να γαμησεις μια πουτανα να ξεχαρμανιασεις και να γυρισεις στην κοπελα που αγαπας απαλαγμενος απο τις ζωοδεις ορμες σου και να τις δωθεις 100%?????
και εδώ είναι η λέξη κλειδί.καλά κάνεις αφού έτσι νιώθεις.αλλά όχι να ισχυρίζεσαι οτι δεν είναι απιστία.με το ξενοπήδημα δεν έχω θέμα.με την υποκρισία έχω.Ενα μπραβο σε οσους λενε παντα την αληθεια και ειναι ειλικρινεις. Το εννοω! Αλλα η ανθρωπινη κοινωνια ρε σεις ειναι βασισμενη στο ψεμα, δεν αντεχουμε την αληθεια ως ειδος. Εγω εχω αποδεχθει τη φυση μου, ειμαι ανθρωπος και λεω ψεμματα. Και οσον αφορα το σεξουαλικο εχω απατησει ΟΛΕΣ τις σχεσεις μου και εννοειται πως δεν το ειπα σε καμια. Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να τους το ελεγα? Για ποιον λογο? Απλα φροντιζα/φροντιζω να μην τις εκθετω...
Αν αγαπας καποιον και σεβεσαι τον εαυτο σου του λες την αληθεια, αλλιως επιλεγεις να εισαι μονος. Τελος!
και εδώ είναι η λέξη κλειδί.καλά κάνεις αφού έτσι νιώθεις.αλλά όχι να ισχυρίζεσαι οτι δεν είναι απιστία.με το ξενοπήδημα δεν έχω θέμα.με την υποκρισία έχω.
Και καλά έκανες!
Όμως!
Θα έλεγες τώρα εδώ ότι τις αγαπούσες κιόλας;
εχω πει 100φορες οτι μια γυναικα εκτος και αν ειναι πουτανα δεν μπορει να γαμηθει με εναν ασχετο και να μην τον γουσταρει και να αγαπαει το αγορι της....Ολο αυτο δεν ειναι δικαιολογια φιλε μου.....
Πως θα σου φαινοταν τοτε, η κοπελα σου η η γυναικα σου, να πηγαινει και με αλλους παραλληλα με σενα ?
Ενα μπραβο σε οσους λενε παντα την αληθεια και ειναι ειλικρινεις. Το εννοω! Αλλα η ανθρωπινη κοινωνια ρε σεις ειναι βασισμενη στο ψεμα, δεν αντεχουμε την αληθεια ως ειδος. Εγω εχω αποδεχθει τη φυση μου, ειμαι ανθρωπος και λεω ψεμματα. Και οσον αφορα το σεξουαλικο εχω απατησει ΟΛΕΣ τις σχεσεις μου και εννοειται πως δεν το ειπα σε καμια. Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να τους το ελεγα? Για ποιον λογο? Απλα φροντιζα/φροντιζω να μην τις εκθετω...
συμφωνω
αυτο εχει και βιολογικη εξηγηση για τον αντρα
μ'αρεσει αυτο που εγραψες πριν:
ενας αντρας μπορει να τεκνοποιησει ταυτοχρονα με 100 γυναικες ενω
μια γυναικα μπορει να μεινει εγκυος απο ΜΟΝΟ 1 αντρα
το επαγγελμα της πορνης ειναι αρχαιοτατοΣτις μέρες μας τουλάχιστον, επιλογή τους είναι να ακολουθήσουν αυτό το <<επάγγελμα>>...
οχι δεν θελω παντα να την γαμησω ,Της το λες στα ισια οτι την κερασες με απωτερο σκοπο να τη γαμησεις? Σας βαρεθηκα ρε υποκριτες... Ζητω οι πουτανες, ειναι οι μονες γυναικες που αποδεχονται την αληθεια!
Ενα μπραβο σε οσους λενε παντα την αληθεια και ειναι ειλικρινεις. Το εννοω! Αλλα η ανθρωπινη κοινωνια ρε σεις ειναι βασισμενη στο ψεμα, δεν αντεχουμε την αληθεια ως ειδος. Εγω εχω αποδεχθει τη φυση μου, ειμαι ανθρωπος και λεω ψεμματα. Και οσον αφορα το σεξουαλικο εχω απατησει ΟΛΕΣ τις σχεσεις μου και εννοειται πως δεν το ειπα σε καμια. Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να τους το ελεγα? Για ποιον λογο? Απλα φροντιζα/φροντιζω να μην τις εκθετω...
Και πολύ καλά κάνεις!Δεύτερη φορά που συμφωνώ μαζί σου σήμερα.Ασταδιάλα πρέπει να το κοιτάξω :-