Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δηλαδη ειναι καλυτερο και πιο ηθικο να χωρισεις μια κοπελα που αγαπας επειδη θες να γαμησεις κατι αλλο για ποικιλια (πραγμα που το νιωθουμε ολοι), και δεν ειναι σωστο να γαμησεις μια πουτανα να ξεχαρμανιασεις και να γυρισεις στην κοπελα που αγαπας απαλαγμενος απο τις ζωοδεις ορμες σου και να τις δωθεις 100%?????
ειναι καλυτερο και πιο ηθικο να αφησεις την κοπελα σου να επιλεξει αν αυτο που κανεις το αποδεχεται ή οχι.ποια λεξουλα σε ζοριζει να στην πω πιο απλα?

Επισκέπτης
της αφηνω την ελευθερια της επιλογης
οι πουτανες επελεξαν να μην εχουν επιλογη
πηδιουνται με οποιον τις πληρωσει

Της το λες στα ισια οτι την κερασες με απωτερο σκοπο να τη γαμησεις? Σας βαρεθηκα ρε υποκριτες... Ζητω οι πουτανες, ειναι οι μονες γυναικες που αποδεχονται την αληθεια!  :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μερικοι φαλλοκρατες ειναι πολυ πιο ειλικρινεις και δικαιοι με τις γυναικες και τις αγαπουν πολυ περισσοτερο απο κατι λαμογια που το παιζουν φεμινιστες για να τις κοροιδευουν.  :sunglasses:
:thumbsup: :cool2:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Της το λες στα ισια οτι την κερασες με απωτερο σκοπο να τη γαμησεις? Σας βαρεθηκα ρε υποκριτες... Ζητω οι πουτανες, ειναι οι μονες γυναικες που αποδεχονται την αληθεια!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα κρασια.... εδω μεσα δεν εχεις δει τιποτα ακομη... τραβα σε κανα αλλο φορουμ να δεις
τι παιζει απο κερασματα και υποκρισιες!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ενα μπραβο σε οσους λενε παντα την αληθεια και ειναι ειλικρινεις. Το εννοω! Αλλα η ανθρωπινη κοινωνια ρε σεις ειναι βασισμενη στο ψεμα, δεν αντεχουμε την αληθεια ως ειδος. Εγω εχω αποδεχθει τη φυση μου, ειμαι ανθρωπος και λεω ψεμματα. Και οσον αφορα το σεξουαλικο εχω απατησει ΟΛΕΣ τις σχεσεις μου και εννοειται πως δεν το ειπα σε καμια. Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να τους το ελεγα? Για ποιον λογο? Απλα φροντιζα/φροντιζω να μην τις εκθετω...

Επισκέπτης
δηλαδη ειναι καλυτερο και πιο ηθικο να χωρισεις μια κοπελα που αγαπας επειδη θες να γαμησεις κατι αλλο για ποικιλια (πραγμα που το νιωθουμε ολοι), και δεν ειναι σωστο να γαμησεις μια πουτανα να ξεχαρμανιασεις και να γυρισεις στην κοπελα που αγαπας απαλαγμενος απο τις ζωοδεις ορμες σου και να τις δωθεις 100%?????
Αν νιώθεις την ανάγκη να ξεχαρμανιάσεις και να απιστήσεις, τότε μάλλον δεν την αγαπάς.

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

συμφωνω

αυτο εχει και βιολογικη εξηγηση για τον αντρα

μ'αρεσει αυτο που εγραψες πριν:

ενας αντρας μπορει να τεκνοποιησει ταυτοχρονα με 100 γυναικες ενω
μια γυναικα μπορει να μεινει εγκυος απο ΜΟΝΟ 1 αντρα

Επισκέπτης
Μερικοι φαλλοκρατες ειναι πολυ πιο ειλικρινεις και δικαιοι με τις γυναικες και τις αγαπουν πολυ περισσοτερο απο κατι λαμογια που το παιζουν φεμινιστες για να τις κοροιδευουν.  :sunglasses:
Δεύτερη φορά που συμφωνώ μαζί σου σήμερα.Ασταδιάλα πρέπει να το κοιτάξω :-

Επισκέπτης
της αφηνω την ελευθερια της επιλογης
οι πουτανες επελεξαν να μην εχουν επιλογη
πηδιουνται με οποιον τις πληρωσει
+1

Όχι, αλλά δεν λέω ψέμματα σε όσους δηλώνω ότι αγαπώ.
δεν τα ξαναλεω το εχω αναλυσει γιατι δεν το λες στην κοπελα

ναι ρε φίλε.αν και γυναίκα έχω τα αρχίδια αυτά που ισχυρίζομαι ως σωστά να τα λέω και να τα υποστηρίζω.άν εσύ δεν τα έχεις,έχει δίκιο ο πίκερ που σε λέει κότα.
ωραια αν εσενα σου ελεγε το αγορι σου
-θελω να σε παρω μουνι-κωλο με τον γιαννη (κολλητος του) αρνιοσουν και σου ελεγε
-ωραια παω να γαμησω την σαφια απο φυλης με τον γιαννη και θα ξαναερθω σε εσενα που πραγματικα αγαπαω να σου δωθω 100%

τι θα ελεγες???

ή θα πρωτιμουσες να ειναι διπλα σου καταπιεσμενος??
ή να σε χωριζε

εχεις σχεση, ποτε ηταν η τελευταια σου σχεση????

υ.γ. ωσπου να τοραψω 13 νεα μηνυματα!!!!!!!!

Επισκέπτης
Και οσον αφορα το σεξουαλικο εχω απατησει ΟΛΕΣ τις σχεσεις μου και εννοειται πως δεν το ειπα σε καμια. Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να τους το ελεγα? Για ποιον λογο? Απλα φροντιζα/φροντιζω να μην τις εκθετω...
Και καλά έκανες!
Όμως!
Θα έλεγες τώρα εδώ ότι τις αγαπούσες κιόλας;

Επισκέπτης

Ασε φιλε, κλασικος βολεψακιας εισαι. Και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο. Αν αγαπας καποιον του λες την αληθεια, αλλιως επιλεγεις να εισαι μονος. Τελος!

Επισκέπτης
Ενα μπραβο σε οσους λενε παντα την αληθεια και ειναι ειλικρινεις. Το εννοω! Αλλα η ανθρωπινη κοινωνια ρε σεις ειναι βασισμενη στο ψεμα, δεν αντεχουμε την αληθεια ως ειδος. Εγω εχω αποδεχθει τη φυση μου, ειμαι ανθρωπος και λεω ψεμματα. Και οσον αφορα το σεξουαλικο εχω απατησει ΟΛΕΣ τις σχεσεις μου και εννοειται πως δεν το ειπα σε καμια. Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να τους το ελεγα? Για ποιον λογο? Απλα φροντιζα/φροντιζω να μην τις εκθετω...
και εδώ είναι η λέξη κλειδί.καλά κάνεις αφού έτσι νιώθεις.αλλά όχι να ισχυρίζεσαι οτι δεν είναι απιστία.με το ξενοπήδημα δεν έχω θέμα.με την υποκρισία έχω.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
και εδώ είναι η λέξη κλειδί.καλά κάνεις αφού έτσι νιώθεις.αλλά όχι να ισχυρίζεσαι οτι δεν είναι απιστία.με το ξενοπήδημα δεν έχω θέμα.με την υποκρισία έχω.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ολο αυτο δεν ειναι δικαιολογια φιλε μου.....

Πως θα σου φαινοταν τοτε, η κοπελα σου η η γυναικα σου, να πηγαινει και με αλλους παραλληλα με σενα ?
εχω πει 100φορες οτι μια γυναικα εκτος και αν ειναι πουτανα δεν μπορει να γαμηθει με εναν ασχετο και να μην τον γουσταρει και να αγαπαει το αγορι της....

συμφωνω

αυτο εχει και βιολογικη εξηγηση για τον αντρα

μ'αρεσει αυτο που εγραψες πριν:

ενας αντρας μπορει να τεκνοποιησει ταυτοχρονα με 100 γυναικες ενω
μια γυναικα μπορει να μεινει εγκυος απο ΜΟΝΟ 1 αντρα

οσοι εχουν κανει μακροχρονια σχεση και βρεθηκαν σε διληματα με καταλαβαινουν...

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Στις μέρες μας τουλάχιστον, επιλογή τους είναι να ακολουθήσουν αυτό το <<επάγγελμα>>...
το επαγγελμα της πορνης ειναι αρχαιοτατο
και συνεπαγεται συγκεκριμενη δομη του χαρακτηρα

Της το λες στα ισια οτι την κερασες με απωτερο σκοπο να τη γαμησεις? Σας βαρεθηκα ρε υποκριτες... Ζητω οι πουτανες, ειναι οι μονες γυναικες που αποδεχονται την αληθεια!  :rockon:
οχι δεν θελω παντα να την γαμησω ,
αν ηθελα απλα να γαμησω θα πληρωνα μια πορνη
πολλες φορες θελω να την γνωρισω και οτι προκυψει μετα...

και δεν ειμαι υποκριτης, μαλλον εσυ εχεις καποιο προβλημα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Δεύτερη φορά που συμφωνώ μαζί σου σήμερα.Ασταδιάλα πρέπει να το κοιτάξω :-
Και πολύ καλά κάνεις!
Όσο φαλλοκράτης κι αν ακούγεται, ο Picker είναι ο τύπος του άντρα που λατρεύει και σέβεται τις γυναίκες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom