Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Και καλά έκανες!
Όμως!
Θα έλεγες τώρα εδώ ότι τις αγαπούσες κιόλας;

Η αγαπη ειναι πολυ βαρια κουβεντα. Αγαπη σημαινει να μην μπορεις να φανταστεις τη ζωη σου χωρις καποιο ατομο. Και αφου συνεχιζω κανονικα χωρις αυτες σημαινει πως δεν τις αγαπουσα.

και εδώ είναι η λέξη κλειδί.καλά κάνεις αφού έτσι νιώθεις.αλλά όχι να ισχυρίζεσαι οτι δεν είναι απιστία.με το ξενοπήδημα δεν έχω θέμα.με την υποκρισία έχω.

Κοιτα εφοσον πηδηξα αλλην ειναι απιστια. Αλλα οτι πηδηξες καποια αλλη δε σημαινει οτι δεν προτιμας την ας πουμε επισημη σχεση σου.

Επισκέπτης
-θελω να σε παρω μουνι-κωλο με τον γιαννη (κολλητος του) αρνιοσουν και σου ελεγε
-ωραια παω να γαμησω την σαφια απο φυλης με τον γιαννη και θα ξαναερθω σε εσενα που πραγματικα αγαπαω να σου δωθω 100%

τι θα ελεγες???

ή θα πρωτιμουσες να ειναι διπλα σου καταπιεσμενος??
ή να σε χωριζε

εχεις σχεση, ποτε ηταν η τελευταια σου σχεση????
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
είμαι 16 χρόνια με τον ίδιο άντρα.έτσι νομίζεις οτι είναι οι σχέσεις όταν αγαπάς?σου προτείνω κάτι κι αν δε συμφωνείς στ'αρχίδια μου εγώ θα κάνω αυτο που θέλω?αλλά μη στεναχωριέσαι σε 'σενα θα γυρίσω.με τον άνθρωπο που αγαπας μοιραζεσαι τις φαντασιωσεις που θελεις να κανεις πραγματικοτητα.σε καποιες θα βρειτε ακρη σε καποιες οχι.

εσενα αν σου ελεγε οτι θελει να την πηδηξεις μαζι με το Γιαννη θα συμφωνούσες?κι αν οχι θα δεχοσουν να σου πει παω να γαμηθω με το Γιαννη και το Μητσο που δεν τον νοιαζει και θα ερθω να σου δωθω 100%?θα ένιωθες καλύτερα αν στο έκρυβε?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
εχω πει 100φορες οτι μια γυναικα εκτος και αν ειναι πουτανα δεν μπορει να γαμηθει με εναν ασχετο και να μην τον γουσταρει και να αγαπαει το αγορι της....

Τυπε μου σε ποια εποχη ζεις? Οι γκομενες απολαμβανουν και αυτες το σεξ ξερεις. Το σκετο σεξ χωρις δεσμευσεις.

Επισκέπτης
Τι "καλα εκανε" μωρε το λαμογιο? Ελεος πια με τις ηλιθιες γκομενες που τρωνε κουτοχορτο!
Όπως έχω πει και σε προηγούμενο post για τους παντρεμένους, δεν είμαι τόσο εναντίων αυτών που κερατώνουν όσο αυτών που κερατώνουν αλλά μετά λένε ότι λατρεύουν την κερατωμένη επειδή έτσι είναι και καλά η ανδρική φύση...

Οι πραγματικοί άντρες ρε αντιστέκονται στα ηλίθια κατεστημένα και ο λόγος τους είναι πιο ιερός κι από το καυλί τους! :rockon:

Επισκέπτης
Όπως έχω πει και σε προηγούμενο post για τους παντρεμένους, δεν είμαι τόσο εναντίων αυτών που κερατώνουν όσο αυτών που κερατώνουν αλλά μετά λένε ότι λατρεύουν την κερατωμένη επειδή έτσι είναι και καλά η ανδρική φύση...

Οι πραγματικοί άντρες ρε αντιστέκονται στα ηλίθια κατεστημένα και ο λόγος τους είναι πιο ιερός κι από το καυλί τους! :rockon:
μα υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες?εύγε νέε μου.

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11
και εδώ είναι η λέξη κλειδί.καλά κάνεις αφού έτσι νιώθεις.αλλά όχι να ισχυρίζεσαι οτι δεν είναι απιστία.με το ξενοπήδημα δεν έχω θέμα.με την υποκρισία έχω.

Είναι άλλο πράγμα να διαρρηγνύει τα ιμάτια σου ότι είσαι πιστός και άλλο να έχεις ιδιωτική ζωή, εμένα όσες φορές με ρώτησε το παραδέχτηκα, γιατί άπιστος μπορεί να είσαι και με το μυαλό δεν χρειάζεται το κορμί απαραιτήτως.

Επισκέπτης
Η αγαπη ειναι πολυ βαρια κουβεντα. Αγαπη σημαινει να μην μπορεις να φανταστεις τη ζωη σου χωρις καποιο ατομο. Και αφου συνεχιζω κανονικα χωρις αυτες σημαινει πως δεν τις αγαπουσα.
Άει γεια σου!
Γιατί σύμφωνα με τον Florian αγαπάς και κοροϊδεύεις!

Επισκέπτης
Είναι άλλο πράγμα να διαρρηγνύει τα ιμάτια σου ότι είσαι πιστός και άλλο να έχεις ιδιωτική ζωή, εμένα όσες φορές με ρώτησε το παραδέχτηκα, γιατί άπιστος μπορεί να είσαι και με το μυαλό δεν χρειάζεται το κορμί απαραιτήτως.
Και σ'αυτό θα συμφωνήσω.

Επισκέπτης
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
είμαι 16 χρόνια με τον ίδιο άντρα.έτσι νομίζεις οτι είναι οι σχέσεις όταν αγαπάς?σου προτείνω κάτι κι αν δε συμφωνείς στ'αρχίδια μου εγώ θα κάνω αυτο που θέλω?αλλά μη στεναχωριέσαι σε 'σενα θα γυρίσω.με τον άνθρωπο που αγαπας μοιραζεσαι τις φαντασιωσεις που θελεις να κανεις πραγματικοτητα.σε καποιες θα βρειτε ακρη σε καποιες οχι.

εσενα αν σου ελεγε οτι θελει να την πηδηξεις μαζι με το Γιαννη θα συμφωνούσες?κι αν οχι θα δεχοσουν να σου πει παω να γαμηθω με το Γιαννη και το Μητσο που δεν τον νοιαζει και θα ερθω να σου δωθω 100%?θα ένιωθες καλύτερα αν στο έκρυβε?

ΑΛΛΟ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΕΠΗ
ΑΛΛΟ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΙΣ ΡΑΞΕΦΣΚΙ
το λεω κανονικα δεν καταλαβαινεις να δω μηπως καταλαβεις ετσι!!

οσο για τα 16 χρονια σχεση προφανος και ζεις μια αυταπατη γιατι αμα συμπαθουσες εστω και λιγο την ζωη σου δεν θα γραφοσουν σε ενα σαιτ για ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και δεν θα ησουν ολη μερα μεσα σε αυτο και δεν θα ειχες κανει 1500 ποστ.. και φαντασου σε αλλα σαιτ τι κανεις!!!! προφανως και δεν γουσταρεις αυτο που εισαι και που ζεις

και για να μην πεις εσυ τι κανεις εδω εγω ενημερωνωμε για ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!!!
οπως και οι περισσοτεροι εδω!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
61
Like
1.944
Πόντοι
8.245
Φοβερά γνωμικά,keep posting

Επισκέπτης
Τι "καλα εκανε" μωρε το λαμογιο? Ελεος πια με τις ηλιθιες γκομενες που τρωνε κουτοχορτο!
αρχισαν τα λαμογιο κτλ.

ακου τι θα σου κανω..
δεν θα ξαναασχολιθω μαζι σου!!
αλλα καθολου οχι σαν εσενα που ελεγες να σου διαγραψουν τον λογαριασμο και μετα εκανες καινουργιο!!!
χαχαχαχαααχαχαχαααχαχαχαχααα
δεν αντεξες και πολυ μοναχουλης!!
χχαχαχααχα

οσο για τους υπολοιπους εξηγησα αλλο το μυαλο αλλο το σωμα!!!!
θα ξαναγραψω το απογευμα γιατι πρεπει να κανω κατι δουλιτσες!!

Φοβερά γνωμικά,keep posting
γουσταρεις ξεκατινιασμα στο bourdela.com?!?!?!???
καλυτερο απο τα μεσημεριανα!!!!!

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τυπε μου σε ποια εποχη ζεις? Οι γκομενες απολαμβανουν και αυτες το σεξ ξερεις. Το σκετο σεξ χωρις δεσμευσεις.

Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι απο τους περισσοτερους αντρες να το καταλαβουν αυτο?????

Αστα να πανε.....

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

:jerking: :jerking:

ΑΛΛΟ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΕΠΗ
ΑΛΛΟ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΙΣ ΡΑΞΕΦΣΚΙ
το λεω κανονικα δεν καταλαβαινεις να δω μηπως καταλαβεις ετσι!!

οσο για τα 16 χρονια σχεση προφανος και ζεις μια αυταπατη γιατι αμα συμπαθουσες εστω και λιγο την ζωη σου δεν θα γραφοσουν σε ενα σαιτ για ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και δεν θα ησουν ολη μερα μεσα σε αυτο και δεν θα ειχες κανει 1500 ποστ.. και φαντασου σε αλλα σαιτ τι κανεις!!!! προφανως και δεν γουσταρεις αυτο που εισαι και που ζεις

και για να μην πεις εσυ τι κανεις εδω εγω ενημερωνωμε για ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!!!
οπως και οι περισσοτεροι εδω!

Τι μαλακας ειναι τουτος ρε ?  :jerking:
Η ενημερωση για πουτανες ειναι το 1/10 του σαιτ βρε γιδι ...

Τεςπα ... γαμα το αυτο ...
Απο ποτε πηρες μωρη λουλου πτυχιο ψυχολογιας να αναλυεις το "ειναι" του καθε ενα ... ανικανε ...
Μαλακα αυτη με τον γκομενο της μπορει να κανουν κρεβατι που εσυ ουτε σε τσοντα δεν εχεις δει γτ ντρεπεσαι...
υποκριτικε μαλακα τελειωμενε
Κατσε στην μετρια ζωουλα σου στα χρονια κομπλεξ στην μαλακια και την μιζερια που σε εχουν ταισει απο μικρο και τραβα παντρεψου καμια παρθενα και πηδα στ μπουρδελα ...

Επισκέπτης
αρχισαν τα λαμογιο κτλ.

ακου τι θα σου κανω..
αλλα καθολου οχι σαν εσενα που ελεγες να σου διαγραψουν τον λογαριασμο και μετα εκανες καινουργιο!!!
χχαχαχααχα

τρεχα στις δουλιτσες σου ρε κακομοιρογλου.να θυμασαι οτι υπαρχουν ζευγαρια που αγαπιουνται αληθινα και ναι μπαινουν σε μπουρδελοσαϊτ να κοιτανε για πουτανες να τις παρουνε μαζι.και κανουν κι αλλα πραγματα απο αυτα τα ακατοναμαστα που φοβασαι.οπως το να λενε κακες λεξουλες στο κρεβατι.και -δε θελω να σε σοκαρω-αγαπιουνται πολυ και τα μοιραζονται ολα.αντε στην πλανη σου τωρα να νομιζεις οτι το πιο προχω που κανεις στη ζωη σου ειναι να γαμας σε μπουρδελα.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
61
Like
1.944
Πόντοι
8.245
αρχισαν τα λαμογιο κτλ.

ακου τι θα σου κανω..
χχαχαχααχα

γουσταρεις ξεκατινιασμα στο bourdela.com?!?!?!???
καλυτερο απο τα μεσημεριανα!!!!!
Του καθε ανθρώπου το μυαλό είναι διαφορετικό τι είναι σωστό οι λάθος ΑΒΥΣΟΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

προφανως βρε συναφελφε ειναι τα 16 χρονια μονογαμικοτητας που την ωθουν στο να μπαινει εδω μηπως βρει κανένα μπαχαρικο για την σχεση της.

γενικα και εγω διαφωνω περι της ''ολοκληρωτικής μοιρασιας συναισθηματων, πόθων και αποθημένων΄΄. Ενας καλος γαμος στηριζεται σε μια μεγάλη αλυσιδα ψεματων ελεγε ο Οσκαρ Γουάιλτ και συμφωνω.

Τις σχεσουλες τυπου: πληρους αλλωτριωσης, λεω τα παντα (90 κοινοτυπιες), τρωμε μαζι, χεζουμε μαζι, ποαμε σε ολα μαζι, ψωνιζουμε φασολακια μαζι, κλανουμε μαζι, μου βγαζει τη σερβιετα, του σκουπιζω το κώλο, αναλυοθμε το πεταγμα της μυγας, πλένουμε μαζί τα ρουχα, κλπ κλπ τα βρισκω απλα pathetic.

Αν ο άλλος δεν σου προκαλεί ενα μυστηριο και - ισως- και ενα θαυμασμο, γαμα τη σχεση, τελειωσε. (σο χεσιμο και να ριξετε μαζι)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι απο τους περισσοτερους αντρες να το καταλαβουν αυτο?????

Αστα να πανε.....

Φταινε τα στερεοτυπα με τα οποια μας μεγαλωνουν. Κι εγω πιστευα διαφορα πραγματα αξιωματικα μικρος. Αλλα ταξιδεψα πολυ κι εχω γνωρισει παρα πολλους ανθρωπους και πλεον δε βαζω καλουπια.

Γιατι ρε Βιλμα, σε τι διαφωνεις?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:jerking: :jerking:

Τι μαλακας ειναι τουτος ρε ?  :jerking:
Η ενημερωση για πουτανες ειναι το 1/10 του σαιτ βρε γιδι ...

Τεςπα ... γαμα το αυτο ...
Απο ποτε πηρες μωρη λουλου πτυχιο ψυχολογιας να αναλυεις το "ειναι" του καθε ενα ... ανικανε ...
Μαλακα αυτη με τον γκομενο της μπορει να κανουν κρεβατι που εσυ ουτε σε τσοντα δεν εχεις δει γτ ντρεπεσαι...
υποκριτικε μαλακα τελειωμενε
Κατσε στην μετρια ζωουλα σου στα χρονια κομπλεξ στην μαλακια και την μιζερια που σε εχουν ταισει απο μικρο και τραβα παντρεψου καμια παρθενα και πηδα στ μπουρδελα ...

δεν έχεις άδικο αλλά ...σήμερα το πας το BDSM :rockon: :s&m_3: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
προφανως βρε συναφελφε ειναι τα 16 χρονια μονογαμικοτητας που την ωθουν στο να μπαινει εδω μηπως βρει κανένα μπαχαρικο για την σχεση της.

γενικα και εγω διαφωνω περι της ''ολοκληρωτικής μοιρασιας συναισθηματων, πόθων και αποθημένων΄΄. Ενας καλος γαμος στηριζεται σε μια μεγάλη αλυσιδα ψεματων ελεγε ο Οσκαρ Γουάιλτ και συμφωνω.

Τις σχεσουλες τυπου: πληρους αλλωτριωσης, λεω τα παντα (90 κοινοτυπιες), τρωμε μαζι, χεζουμε μαζι, ποαμε σε ολα μαζι, ψωνιζουμε φασολακια μαζι, κλανουμε μαζι, μου βγαζει τη σερβιετα, του σκουπιζω το κώλο, αναλυοθμε το πεταγμα της μυγας, πλένουμε μαζί τα ρουχα, κλπ κλπ τα βρισκω απλα pathetic.

Αν ο άλλος δεν σου προκαλεί ενα μυστηριο και - ισως- και ενα θαυμασμο, γαμα τη σχεση, τελειωσε. (σο χεσιμο και να ριξετε μαζι)
τί σχέση έχουν καλέ μου αυτές οι σχέσεις με αυτό που περιγράφω εγώ και με αυτό που λέει ο κακομοίρης?σαφώς και θα έχεις προσωπική ζωή και χώρο και θα κάνεις και πράγματα μόνο σου.στο σεξ λέω να τα μοιραστείς όλα.κι αν δεν έχεις τα αρχίδια να το κάνεις μη θεωρείς τον εαυτό σου σούπερ άντρακλα απλά και μόνο επειδή τρέχεις στα μπουρδέλα να βγάλεις τα απωθημένα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom