Επισκέπτης
Βλέπεις;!
Το SEX κάνει καλό.
Το SEX κάνει καλό.
[size=20pt]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ BOU!!![/size]
Το πολυσυζητημένο ανέκδοτο έργο του Άλμπερτ Θεράτo (Albert Cerrato)
[size=15pt]Jopinissimo[/size]
[size=13pt]Κριτική προσέγγιση
της Γαμώ-θεωρίας[/size]
(πηγές, κατακτήσεις, προοπτικές)
Οι μπουρδελιάριδες στιο επιστημονικό μικροσκόπιο!
Το έργο, που θα συγγραφεί και θα εκδοθεί αργότερα από τις Putsart Editions, New York [θυγατρική της Putsart Productions (Πούτσαρτ Προντούκτιονς) , είναι εμπνευσμένο από το γνωστό-άσημο μέλος του bourdela.com Jopino.
Διάθεση για την Ελλάδα: Εκδόσεις Γαμιά.
Ενδεικτικά θέματα (αλφαβητικά):
[size=12pt]Bakalhs:[/size]
Συνέντευξη: Αἱ ἐν Ἑλλάδι ἱερόδουλοι τῆς ἀλλοδαπῆς. Ἐθνολογικαί, ἠθολογικαί καταβολαί καί αἱ ἐπιδράσεις των ἐπί τῆς ἐπαγγελματικῆς ἠθικῆς.
[size=12pt]Dirtyliving:[/size]
Η μπουρδελότσαρκα του μετά-μοντερνισμού. Οι αλληλοδράσεις των αισθήσεων, της μνήμης, της επιθυμίας και η εντομολογική συμβολιστική μετά-γραφή.
[size=12pt]Farkeli:[/size] Μύθος, αλληγορία και ψυχισμός· το φωτογραφικό αποτύπωμα της σκιάς.
[size=12pt]Jockerx:[/size]
Προς μια ανασύνθεση των σχέσεων πελάτη-ιερόδουλης. Κανονιστικά πρότυπα, δικαιώματα και υποχρεώσεις των δύο μερών· ο ρόλος των υπηρετών.
[size=12pt]Jopino:[/size]
Διχασμός, φαντασία, εντροπία. Μια ψυχο-φυσική προσέγγιση.
[size=12pt]Πύραυλος:[/size]
Η κοινωνιολογία της μπουρδελότσαρκας και των δωμάτων· διαδραστική μεθοδολογία και πρακτικές εφαρμογές.
[size=12pt]Profesorix: [/size]
Η τοπολογία των οίκων ανοχής. Τόποι, μνήμες, διαδρομές.
[size=12pt]Ροκαβλόν:[/size]
Δομική ανάλυση της σοδομικής λειτουργίας.
Κάντε like στον jopino και κερδίστε έναν τόμο. Δωρεάν παράδοση στο χώρο σας.
ΤΥΧΟΝ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΔΩΝ
Εξαιρετική ιδέα, αγαπητέ μου! Έχουμε πλέον στα χέρια μας μια ακριβή εικόνα του τοπίου του αγοραίου έρωτα, αλλά και το ψυχολογικό προφίλ του μπουρδελιάρη του 21ου αιώνα![size=20pt]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
της Γαμώ-θεωρίας[/size]
Οι μπουρδελιάριδες στιο επιστημονικό μικροσκόπιο!
Ελπίζω ο κος Προφέσορ να μην έχει πρόβλημα που τον μετέτρεψες σε γαλάτη!Profesorix:
Προτείνω αυτό το επίτομο εργό να μοιράζεται σε όλα τα νεοεισερχόμενα μέλη και να διενεργούνται ανα τακτά χρονικά διάστηματα γραπτές εξετάσεις με θέματα που θα βάζουν οι προαναφερόμενοι συναγωνιστές.Αν γράφουν κάτω απο την βάση δεν θα γίνονται δεκτοί στο bourdela.[size=20pt]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
της Γαμώ-θεωρίας[/size]
Γράφεται professorx και προφέρεται Προφέσορ-εξ η Προφεσορέξ.Όσοι με γράφουν professorix μάλλον θα διαβάζανε όταν ήταν μικροί η ακόμα και τώρα που είναι μεγάλοι Αστερίξ ή οι πιο προχωρημένοι Αντιρίξ και Συμφωνίξ.[size=12pt]Profesorix: [/size]
Γράφεται professorx και προφέρεται Προφέσορ-εξ η Προφεσορέξ.Όσοι με γράφουν professorix μάλλον θα διαβάζανε όταν ήταν μικροί η ακόμα και τώρα που είναι μεγάλοι Αστερίξ ή οι πιο προχωρημένοι Αντιρίξ και Συμφωνίξ.
Προτείνω αυτό το επίτομο εργό να μοιράζεται σε όλα τα νεοεισερχόμενα μέλη και να διενεργούνται ανα τακτά χρονικά διάστηματα γραπτές εξετάσεις με θέματα που θα βάζουν οι προαναφερόμενοι συναγωνιστές.Αν γράφουν κάτω απο την βάση δεν θα γίνονται δεκτοί στο bourdela.
Οι άριστοι των εξετάσεων θα απολαμβάνουν το βραβείο τους:Προτείνω αυτό το επίτομο εργό να μοιράζεται σε όλα τα νεοεισερχόμενα μέλη και να διενεργούνται ανα τακτά χρονικά διάστηματα γραπτές εξετάσεις με θέματα που θα βάζουν οι προαναφερόμενοι συναγωνιστές.Αν γράφουν κάτω απο την βάση δεν θα γίνονται δεκτοί στο bourdela
Δεν θυμάμαι, τι σου είχα πει;Το ίδιο λάθος είχα κάνει παλιότερα με το jockerx, και μου είχε κάνει την ίδια παρατήρηση με το ίδιο παράδειγμα.
Η ιδέα πρέπει να προωθηθεί στον διαχειριστή πάραυταΜε το τρόπο αυτό θα επέλθει σημαντική ποιοτική αναβάθμιση στο περιεχόμενο του ιστότοπου.
Οι άριστοι των εξετάσεων θα απολαμβάνουν το βραβείο τους:
Ότι πρέπει να διάβαζα πολύ Αστερίξ στα νιάτα μου!Δεν θυμάμαι, τι σου είχα πει;
*μωρο μου κουρασμενη εισαι
***ασε γαμηθηκα στην δουλεια..
*αχ μωρο μου κουραζεσε πολυ κανε διαλλειμα ενω δουλευεις
***εχεις δικιο θ αλλαξω σταση!
*ε ναι μωρο μου αλλαξε σταση!..θα σε ξεζουμισουν εκει!! σ αγαπω!!
διαλογος ιεροδουλης με μπακουρομαλακα αγαπουλη..
πιο κατεστραμμένη περίπτωση αγαπούλη είναι , να ξέρει ο τύπος τη δουλειά της "αγάπης" του, και
να συνεχίζει να ξεφτιλίζεται , λέγοντάς της λόγια λατρείας
άτομα στην κυριολεξία για το φαλλικό όργανο
Το έχω γράψει και σε άλλο thread: πριν καμιά δεκαριά χρόνια είχα πάρει μία βίζιτα τυχαία από αγγελία εφημερίδας, και η ίδια μου είπε πως ήταν παντρεμένη (ρωσίδα στην εθνικότητα), ο άντρας της ήξερε τη ''δουλειά'' της, ενώ ο ίδιος δεν εργαζόταν και ασχολούνταν με την ανατροφή του παιδιού!!!
πιο κατεστραμμένη περίπτωση αγαπούλη είναι , να ξέρει ο τύπος τη δουλειά της "αγάπης" του, και
να συνεχίζει να ξεφτιλίζεται , λέγοντάς της λόγια λατρείας
άτομα στην κυριολεξία για το φαλλικό όργανο
Το έχω γράψει και σε άλλο thread: πριν καμιά δεκαριά χρόνια είχα πάρει μία βίζιτα τυχαία από αγγελία εφημερίδας, και η ίδια μου είπε πως ήταν παντρεμένη (ρωσίδα στην εθνικότητα), ο άντρας της ήξερε τη ''δουλειά'' της, ενώ ο ίδιος δεν εργαζόταν και ασχολούνταν με την ανατροφή του παιδιού!!!