Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ίσως να μπορεί να θεωρηθεί και ως δυσλειτουργία βέβαια κατ' άλλους... :sunglasses:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
[size=20pt]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ BOU!!!
[/size]

Το πολυσυζητημένο ανέκδοτο έργο του Άλμπερτ Θεράτo (Albert Cerrato)
[size=15pt]Jopinissimo[/size]
[size=13pt]Κριτική προσέγγιση
της Γαμώ-θεωρίας[/size]

(πηγές, κατακτήσεις, προοπτικές)

Οι μπουρδελιάριδες στιο επιστημονικό μικροσκόπιο!

Το έργο, που θα συγγραφεί και θα εκδοθεί αργότερα από τις Putsart Editions, New York  [θυγατρική της Putsart Productions (Πούτσαρτ Προντούκτιονς) , είναι εμπνευσμένο από το γνωστό-άσημο μέλος του bourdela.com Jopino.
Διάθεση για την Ελλάδα: Εκδόσεις Γαμιά.

Ενδεικτικά θέματα (αλφαβητικά):

[size=12pt]Bakalhs:[/size]
Συνέντευξη: Αἱ ἐν Ἑλλάδι ἱερόδουλοι τῆς ἀλλοδαπῆς. Ἐθνολογικαί, ἠθολογικαί καταβολαί καί αἱ ἐπιδράσεις των ἐπί τῆς ἐπαγγελματικῆς ἠθικῆς.

[size=12pt]Dirtyliving:[/size]
Η μπουρδελότσαρκα του μετά-μοντερνισμού. Οι αλληλοδράσεις των αισθήσεων, της μνήμης, της επιθυμίας και η εντομολογική συμβολιστική μετά-γραφή.

[size=12pt]Farkeli:[/size] Μύθος, αλληγορία και ψυχισμός· το φωτογραφικό αποτύπωμα της σκιάς.

[size=12pt]Jockerx:[/size]
Προς μια ανασύνθεση των σχέσεων πελάτη-ιερόδουλης. Κανονιστικά πρότυπα, δικαιώματα και υποχρεώσεις των δύο μερών· ο ρόλος των υπηρετών.

[size=12pt]Jopino:[/size]
Διχασμός, φαντασία, εντροπία. Μια ψυχο-φυσική προσέγγιση.

[size=12pt]Πύραυλος:[/size]

Η κοινωνιολογία της μπουρδελότσαρκας και των δωμάτων· διαδραστική μεθοδολογία και πρακτικές εφαρμογές.

[size=12pt]Profesorix: [/size]
Η τοπολογία των οίκων ανοχής. Τόποι, μνήμες, διαδρομές.

[size=12pt]Ροκαβλόν:[/size]
Δομική ανάλυση της σοδομικής λειτουργίας.

Κάντε like στον jopino και κερδίστε έναν τόμο. Δωρεάν παράδοση στο χώρο σας.
ΤΥΧΟΝ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΔΩΝ

Μιλαμε για μεγαλη οικονομα, θα τρελαθητε στο 500ευρω !!!

Η εκδοτικη, μιλαει ηδη για την 100η εκδοση !!!

Μπραβο σας κυριοι !!!

Επισκέπτης
[size=20pt]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
[/size]

της Γαμώ-θεωρίας[/size]

Οι μπουρδελιάριδες στιο επιστημονικό μικροσκόπιο!
Εξαιρετική ιδέα, αγαπητέ μου! Έχουμε πλέον στα χέρια μας μια ακριβή εικόνα του τοπίου του αγοραίου έρωτα, αλλά και το ψυχολογικό προφίλ του μπουρδελιάρη του 21ου αιώνα!
Ελπίζω να μαζέψεις πολλά λεφτά, τα οποία είμαι σίγουρος ότι θα πάνε σε καλά χέρια!

Profesorix:
Ελπίζω ο κος Προφέσορ να μην έχει πρόβλημα που τον μετέτρεψες σε γαλάτη!  :2funny: :2funny: :2funny:

Ενδεχομένως και ο κος Jocker(i)x να κρύβει την καταγωγή του, ποιος ξέρει;  :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ: Μόλις τελείωσα το ποστ σου, έψαχνα όντως να βρω που είναι το "like" για να το πατήσω!  :2funny: :idiot:

Επισκέπτης
:2funny:

Ὅμως αὐτὸ περισσότερον πρὸς ἐπιστημονικὴν περιοδικὴν ἔκδοσιν ὅμοιάζει (π.χ. Δελτίον Ἑλληνικῆς Πορνολογικῆς Ἑταιρείας, ἔτος XVI, τόμος δ΄) παρὰ πρὸς ἐγχειρίδιον

Επισκέπτης
Kύριοι, το ανέκδοτο βιβλίο δεν πωλείται στα μέλη του BOU.
Eίναι Δωρεάν. Δωρέες-χορηγίες προαιρετικές.
Υπηρετούμε ιδέες δεν κινηγάμε money. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

@bakalhs:

Πράγματι. Η εντύπωση οφείλεται στο ύφος της παρουσίασης, θα το συζητήσω με τη διαφημιστική.
Ομολογουμένως, η σκέψη μιας συνέχειας υπήρξε. Οι έρευνες δεν τελειώνουν ποτέ, ακόμα και αν έχει πεθάνει το αντικείμενο τους.
Η μόνες έρευνες που τελειώνουν, ή -καλύτερα- «κλείνουν» είναι οι αστυνομικές και αυτό για υπηρεσιακούς/πρακτικούς ( :sleeping: )λόγους.
Τις ευχαριστίες μου (και του δρ. Σουγκράνιες, που, τώρα, λείπει -ευτυχώς- σε συνέδριο)για τη συνέντευξη.
Ο Θεράτο υπήρξε λίγο επίμονος και με κούρασε.

@dertilyving:
Τι θα πεί ποιο like θα πατήσεις; Αφού έχω ακούσει που το λένε. (Και η Ανχελίτα, -που ήταν στο λάπτοπ- όταν τη φώναξα μου λέει:«Μισό, να πατήσω ένα like και έρχομαι») Και, εν πάσει περιπτώσει, αν δε το βρίσκεις το like πάτα κάτι like this.

@ jockerx
(μμμμ..., για να δω. Α! εντάξει δεν έβαλα i πριν το x)
Thnx!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
[size=20pt]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
[/size]

της Γαμώ-θεωρίας[/size]

Προτείνω αυτό το επίτομο εργό να μοιράζεται σε όλα τα νεοεισερχόμενα μέλη και να διενεργούνται ανα τακτά χρονικά διάστηματα γραπτές εξετάσεις με θέματα που θα βάζουν οι προαναφερόμενοι συναγωνιστές.Αν γράφουν κάτω απο την βάση δεν θα γίνονται δεκτοί στο bourdela.

[size=12pt]Profesorix: [/size]
Γράφεται professorx και προφέρεται Προφέσορ-εξ η Προφεσορέξ.Όσοι με γράφουν professorix μάλλον θα διαβάζανε όταν ήταν μικροί η ακόμα και τώρα που είναι μεγάλοι Αστερίξ ή οι πιο προχωρημένοι Αντιρίξ και Συμφωνίξ.

Επισκέπτης
Γράφεται professorx και προφέρεται Προφέσορ-εξ η Προφεσορέξ.Όσοι με γράφουν professorix μάλλον θα διαβάζανε όταν ήταν μικροί η ακόμα και τώρα που είναι μεγάλοι Αστερίξ ή οι πιο προχωρημένοι Αντιρίξ και Συμφωνίξ.

:hmm: :hmm: :hmm:
Ξέρω πως γράφεται. Sorry. (Έλλειπε και η διορθώτρια...)

Το ίδιο λάθος είχα κάνει παλιότερα με το jockerx, και μου είχε κάνει την ίδια παρατήρηση με το ίδιο παράδειγμα.
Τυχαίο; Θα μιλήσω και με τον ψυχαναλυτή μου.

Προτείνω αυτό το επίτομο εργό να μοιράζεται σε όλα τα νεοεισερχόμενα μέλη και να διενεργούνται ανα τακτά χρονικά διάστηματα γραπτές εξετάσεις με θέματα που θα βάζουν οι προαναφερόμενοι συναγωνιστές.Αν γράφουν κάτω απο την βάση δεν θα γίνονται δεκτοί στο bourdela.
:rockon: :rockon: :rockon:
Με το τρόπο αυτό θα επέλθει σημαντική ποιοτική αναβάθμιση στο περιεχόμενο του ιστότοπου.

Επισκέπτης
Προτείνω αυτό το επίτομο εργό να μοιράζεται σε όλα τα νεοεισερχόμενα μέλη και να διενεργούνται ανα τακτά χρονικά διάστηματα γραπτές εξετάσεις με θέματα που θα βάζουν οι προαναφερόμενοι συναγωνιστές.Αν γράφουν κάτω απο την βάση δεν θα γίνονται δεκτοί στο bourdela
Οι άριστοι των εξετάσεων θα απολαμβάνουν το βραβείο τους:

Το ίδιο λάθος είχα κάνει παλιότερα με το jockerx, και μου είχε κάνει την ίδια παρατήρηση με το ίδιο παράδειγμα.
Δεν θυμάμαι, τι σου είχα πει;

Επισκέπτης
OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ένα περιστατικό προς σκιαγράφηση της παθολογικής προσωπικότητας των πορνών
( ονόματα και περαιτέρω στοιχεία μένουν κρυφά )

πόρνη: Π
rigormortis :r

π: έχω γκόμενο , τον αγαπάω πολύ , αλλά έχω την εντύπωση ότι με απατάει και πάω να σκάσω
r: συγνώμη δεν καταλαβαίνω , πως είναι δυνατόν να έχεις μια σχέση , ενώ παράλληλα εκσπερματώνουν πάνω σου διάφορα μελαμψόδερμα ανθρωποειδή ?
π: μα δεν ξέρει τι δουλειά κάνω , ούτε πρόκειται να το μάθει ποτέ
r: με συγχωρείς και πάλι , αλλά έστω ότι σε απατάει, πράγμα που απέυχομαι , εσύ δεν τον απατάς
επι συρροή και κατ'εξακολούθηση και κατ'επάγγελμα ?
π: φυσικά και όχι , εγώ μια απλή δουλειά κάνω...
r: οκ λοιπόν,σου εύχομαι τα καλύτερα !

πόρισμα :

κοινώς για τον π&^τσο η όλη κατάσταση... , μιλάμε για προσωπικότητες τελείως αποδομημένες  

πράγμα που ανέκαθεν μου δημιουργούσε απορίες ,επι του, τι σόι άνθωποι είναι, όχι τόσο οι ίδιες οι πόρνες , αλλά οι πελάτες  που είτε κάνουν έρωτα στο μπουρδέλο ή ερωτεύονται ή και θαυμάζουν τα εκμαυλιζόμενα και εκπορνευόμενα θήλεα...

ευχαριστώ και καλή συνέχεια  :knockinb: !

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

*μωρο μου κουρασμενη εισαι

***ασε γαμηθηκα στην δουλεια..

*αχ μωρο μου κουραζεσε πολυ κανε διαλλειμα ενω δουλευεις

***εχεις δικιο θ αλλαξω σταση!

*ε ναι μωρο μου αλλαξε σταση!..θα σε ξεζουμισουν εκει!!  σ αγαπω!!

διαλογος ιεροδουλης με μπακουρομαλακα αγαπουλη..

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
*μωρο μου κουρασμενη εισαι

***ασε γαμηθηκα στην δουλεια..

*αχ μωρο μου κουραζεσε πολυ κανε διαλλειμα ενω δουλευεις

***εχεις δικιο θ αλλαξω σταση!

*ε ναι μωρο μου αλλαξε σταση!..θα σε ξεζουμισουν εκει!!  σ αγαπω!!

διαλογος ιεροδουλης με μπακουρομαλακα αγαπουλη..
:2funny:  :2funny: :2funny:

πιο κατεστραμμένη περίπτωση αγαπούλη είναι , να ξέρει ο τύπος τη δουλειά της "αγάπης" του, και
να συνεχίζει να ξεφτιλίζεται , λέγοντάς της λόγια λατρείας

άτομα στην κυριολεξία για το φαλλικό όργανο

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

πιο κατεστραμμένη περίπτωση αγαπούλη είναι , να ξέρει ο τύπος τη δουλειά της "αγάπης" του, και

γι ολα ειναι ικανος ενας αγαπουλης φιλε

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
και μην ξεχναμε και λογια συμφουριτη:

και αυτες γυναικες ειναι..δεν πρεπει να παντρευτουν;;;;;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895

Το έχω γράψει και σε άλλο thread: πριν καμιά δεκαριά χρόνια είχα πάρει μία βίζιτα τυχαία από αγγελία εφημερίδας, και η ίδια μου είπε πως ήταν παντρεμένη (ρωσίδα στην εθνικότητα), ο άντρας της ήξερε τη ''δουλειά'' της, ενώ ο ίδιος δεν εργαζόταν και ασχολούνταν με την ανατροφή του παιδιού!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Το έχω γράψει και σε άλλο thread: πριν καμιά δεκαριά χρόνια είχα πάρει μία βίζιτα τυχαία από αγγελία εφημερίδας, και η ίδια μου είπε πως ήταν παντρεμένη (ρωσίδα στην εθνικότητα), ο άντρας της ήξερε τη ''δουλειά'' της, ενώ ο ίδιος δεν εργαζόταν και ασχολούνταν με την ανατροφή του παιδιού!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ή εγώ είμαι "εκτός τόπου" σπασίκλας (που δεν το νομίζω)
ή μιλάμε για άτομα  και καταστάσεις ,τελείως για τον...φαλλό!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
πρεπει να ειναι πολυ αγαπουλης καποιος για να μην εχει καταλαβει τι δουλεια κανει μια γυναικα που σκεπτικο της ειναι :γιατι να δουλευω για 600 ευρω τον μηνα ενω μπορω να τα βγαλω μεσα σε 3-4 ωρες

θα το καταλαβεις οσο και να μην εισαι πονηρεμενος μαζι της..λιγο να στροφαρεις και να σκεφτεσε αντιστροφα

εκτος εαν εισαι αγαπουλης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom