προσπαθώντας να εξηγήσω το φαινόμενο της πιρφορίας,παραθέτω κάποιες σκόρπιες σκέψεις μου ...
παρατηρώντας πάρα πολλά φαινόμενα πιρφορίας στην καθημερινότητα τα οποία έχουν ήδη αναφερθεί , αλλά θέλω να τα ξανα-αναφέρω
για να σας εισάγω στο "κλίμα" της τοποθέτησής μου... :
α) μαλάκας χειρωνάκτης πιρφόρος (ετών 25) , λαϊκό παιδί , έγινε μπαμπακούλης , υπερπροστατευτικός παντοφλάκης, απο τις πρώτες 10μέρες "σχέσης"
για να τρώει το ίδιο γαμημένο πιάτο φασολάδα κάθε μέρα...
την προσέχει , πηγαίνει στο φαρμακείο να της παίρνει κρέμες , και αντιφλεγμονώδη για την περίοδό της ( τα οποία όμως όπως μου έχει τονίσει
προσέχει πότε θα της τα δίνει γιατί φοβάται μήπως πειράξουν το στομαχάκι της) ,
την ανησυχεί ο πυρετούλης της , και ρωτάει ποιά είναι τα καλύτερα αποσυμφορητικά μύτης για τη βουλωμένη μυτούλα της. και την πηγαίνει για δείπνο...
β) έτερος χοντρομαλάκας (κυριολεκτικά παχύσαρκος) μάθαινε απο 16 χρονών να "παντρέυεται" τις γυναίκες ,μάλλον μιμείτο την πανηλίθια σεξουαλική ηθική της κοινωνίας , τις σπίτωνε , τις γνώριζε στους δικούς του , οικογενειακά τραπέζια με την "σύζυγο" , νοιαζόταν για τις προσωπικές της υποθέσεις και ήταν απο μικρός (απο πριν την εφηβεία) σε όλες τις σχέσεις του ο καθωσπρέπει σύζυγος κτλ τκλ
γ) τυχαία καθόμουν στο μετρό, και δίπλα μου ένας άτριχος σχετικά λιπώδης ,
με γυναικομαστία , να κρατάει αγγαζέ την "σχέση" του και να την ακούει να λέει όλα τα
κουτσομπολιά της παρέας ( παρεπιπτόντως άλλο ένα γλοιώδες φαινόμενο αυτό της παρέας που είναι ιδανικό για γνωστό μαλάκα του site) και να διοργανώνουν τα σχέδιά τους για το που θα πάνε το βράδυ μαζί με άλλα φιλικά ζεύγη (και μιλάμε και 20χρονα παιδιά τώρα που πιθηκίζουν την συμπεριφορά των ώριμων καθωσπρέπει ζευγαριών)
δ) 18χρονα μαλακισμένα συζούν , και η "σύζυγος" στέλνει τον "σύζυγο" στο supermarket για τα απαραίτητα ψώνια και να της αγοράσει τα ξυραφάκια αποτρίχωσης ποδιών silk n'pill (κάπως έτσι) και tabon για την περίοδό της,
επίσης ο εν λόγω 18χρονος "σύζυγος" μου επαίρετο (επιδεικνυόταν σαν γύφτικο σκερπάνι) για την "γαμισιμότητά" του και το πόσο killer-πόρνος είναι ...αλλά δεν θέλησα να τον προσγειώσω απότομα στην πραγματικότητα της πιρφορίας του
αυτές και άλλες τόσες ενδείξεις , με οδηγούν στο να σχηματίσω την εξής υπόθεση :
οι ορμόνες και η συνεπαγόμενη συμπεριφορά των 2 μελών μιας πιρφορικής σχέσης (κατ'αποκλειστικότητα επι μακρόν μονογαμικής) τείνουν να εξισώνονται και να ομοιάζουν απο την μακρόχρονη συνάφεια
δλδ, ειδικά
στο μέλος που φέρει όρχεις,
τα οιστρογόνα , προλακτίνες , οκυτοκίνες (θηλυκές ορμόνες)να παίρνουν την ανιούσα και η τεστοστερόνη την κατιούσα
με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του να θηλυκοποιείται και να προσομοιάζει με αυτή μιας : "αρσενικής φιλενάδας" ή αν επιτρέπεται το νέο όρο : "ο φιλενάδος" για να περιγράψει αυτό το φαινόμενο του πιρφορικού άρρενος ψευδερμαφροδιτισμού ! ...
( παταθέτω σχετικό Link :
)
οπότε οδηγούμαστε σε μια κατάσταση χαμηλής ενέργειας , αδρανειακής , χειραγωγίσιμης σαν πλαστελίνη
η οποία δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί και το κυρίαρχο φαινόμενο στο κοινωνικό μας luna park...
αυτά προς το παρόν , και ελπίζοντας να επανέλθουμε σύντομα με περισσότερα στοιχεία επι του θέματος ;)