Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
πρεπει να ειναι πολυ αγαπουλης καποιος για να μην εχει καταλαβει τι δουλεια κανει μια γυναικα που σκεπτικο της ειναι το:γενικα οταν μια γυναικα σκεφτετε γιατι να δουλευω για 600 ευρω τον μηνα ενω μπορω να τα βγαλω μεσα σε 3-4 ωρες

θα το καταλαβεις οσο και να μην εισαι πονηρεμενος μαζι της..λιγο να στροφαρεις και να σκεφτεσε αντιστροφα

εκτος εαν εισαι αγαπουλης
σωστό , και γώ αυτή την άποψη έχω.

πορνική χρηματοδουλική νοοτροπία εντελώς.

και μια που το φερε η κουβέντα και είμαστε στο πλαίσιο της "θεωρητικής πουτανολογίας"

πήρε το μάτι μου "τυχαία"  :rolleyes: , σε κάποια τσόντο site  , 3 ρουμάνες ολυμπιονίκες στο άθλημα της ενόργανης γυμναστικής , να κάνουν topless και καλά γυμναστική, θέλω να πώ ότι η "πόρνη" έχει ένα στάνταρ χαρακτήρα και μποστά στα φράγκα μπορεί να κάνει πρόθυμα κωλοτούμπες ακόμα και στο μετάξι αν της δωθεί η ευκαιρία

Lavinia Miloşovici
Corina Ungureanu
Claudia Presecan

είναι τα ονόματα των πρώην ολυμπιονικών  ;)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
πρεπει να ειναι πολυ αγαπουλης καποιος για να μην εχει καταλαβει τι δουλεια κανει μια γυναικα που σκεπτικο της ειναι :γιατι να δουλευω για 600 ευρω τον μηνα ενω μπορω να τα βγαλω μεσα σε 3-4 ωρες

θα το καταλαβεις οσο και να μην εισαι πονηρεμενος μαζι της..λιγο να στροφαρεις και να σκεφτεσε αντιστροφα

εκτος εαν εισαι αγαπουλης
Άλλο παράδειγμα ''αγαπούλη'': βίζιτα αλβανίδα, που είχε γκόμενο έλληνα όπως μου έλεγε, πριν κάμποσα χρόνια, τον παραμύθιαζε ότι δούλευε νυχτερινή οικιακή βοηθός σε μία γριά!!!! Και του είχε απαγορεύσει να της τηλεφωνεί ή να της στέλνει μήνυμα γιατί θα ενοχλούνταν η ''γριά'' όσο εργαζόταν!!! :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Άλλο παράδειγμα ''αγαπούλη'': βίζιτα αλβανίδα, που είχε γκόμενο έλληνα όπως μου έλεγε, πριν κάμποσα χρόνια, τον παραμύθιαζε ότι δούλευε νυχτερινή οικιακή βοηθός σε μία γριά!!!! Και του είχε απαγορεύσει να της τηλεφωνεί ή να της στέλνει μήνυμα γιατί θα ενοχλούνταν η ''γριά'' όσο εργαζόταν!!! :2funny: :2funny: :2funny:

δεν αποκλειεται και να τον παντρευτηκε τον αγαπουλη

καταρχας αυτους τους αγαπουληδες τους καταλαβαινεις αμεσως απο την μαπα

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
κοινώς για τον π&^τσο η όλη κατάσταση... , μιλάμε για προσωπικότητες τελείως αποδομημένες  

πράγμα που ανέκαθεν μου δημιουργούσε απορίες ,επι του, τι σόι άνθωποι είναι, όχι τόσο οι ίδιες οι πόρνες , αλλά οι πελάτες  που είτε κάνουν έρωτα στο μπουρδέλο ή ερωτεύονται ή και θαυμάζουν τα εκμαυλιζόμενα και εκπορνευόμενα θήλεα...

ευχαριστώ και καλή συνέχεια  :knockinb: !

Άρνηση ονομάζεται στήν ψυχολογία. Υπηρετεί κάποια μία πολύ υλικά ωφέλιμη καί απλή πρακτική, ενώ αρνείται ότι τήν αντιπροσωπεύει. Επίσης βρίσκει καί βοηθό στήν άρνηση. Υπάρχουν πάρα πολλά συμπαθέστατα παιδιά πού ή έλλειψη αγάπης καί μόνιμης ελεύθερης επαφής με όμορφη γυναίκα γιά 1000 λόγους κάνει αυτή τήν πρόσκαιρη ιλαρότητα μία κάποια ''λύση''. Άν δέ αυτό γίνει κοινός τόπος σέ μία εποχή γιά αρκετούς, αποκτά καί στοιχεία υποκουλτούρας καί αναγνώρισης.

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Άρνηση ονομάζεται στήν ψυχολογία. Υπηρετεί κάποια μία πολύ υλικά ωφέλιμη καί απλή πρακτική, ενώ αρνείται ότι τήν αντιπροσωπεύει. Επίσης βρίσκει καί βοηθό στήν άρνηση.

οπότε μιλάμε για το απόλυτο μηδέν που αρνείται να παραδεχθεί την μηδενικότητά του

. Υπάρχουν πάρα πολλά συμπαθέστατα παιδιά πού ή έλλειψη αγάπης καί μόνιμης ελεύθερης επαφής με όμορφη γυναίκα γιά 1000 λόγους κάνει αυτή τήν πρόσκαιρη ιλαρότητα μία κάποια ''λύση''. Άν δέ αυτό γίνει κοινός τόπος σέ μία εποχή γιά αρκετούς, αποκτά καί στοιχεία υποκουλτούρας καί αναγνώρισης.

μάλιστα ενδιαφέρουσα ανάλυση της πιρφορεστειδιακής αιτιοπαθογένειας

ίδια περίπτωση με το περιστατικό που ανέφερα στην αρχή
ακόμα μια περίπτωση θήλεος με προσωπικότητα "για τον φαλλό" !

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
οπότε μιλάμε για το απόλυτο μηδέν που αρνείται να παραδεχθεί την μηδενικότητά του

μάλιστα ενδιαφέρουσα ανάλυση της πιρφορεστειδιακής αιτιοπαθογένειας

Απλά μιλαμε γιά ανθρώπους μέ μή δομημένη προσωπικότητα, είτε από προσωπικά, οικογενειακά ή κοινωνιολογικά αίτια. Τήν κατάσταση τους αφορίζουν μέ άρνηση ακριβώς γιατί ξέρουν ότι είναι αδύναμοι. Άν τήν πίστευαν ηθικά δέν θά τήν αρνιόντουσαν ψυχολογικα. Μηδέν δέν υπάρχει στόν άνθρωπο IMHO. Μπορεί νά εκπλαγεί κανείς από τήν ποιοτική στάση ανθρώπων πού γενικά υποτιμά, σέ ανύποπτες καταστάσεις.

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Τήν κατάσταση τους αφορίζουν μέ άρνηση ακριβώς γιατί ξέρουν ότι είναι αδύναμοι.

πιστεύω ότι δεν πιστεύουν ότι είναι αδύναμες, αντιθέτως όπως έχω καταλάβει και μου χουν επιβεβαιώσει κατα καιρούς κάποιες τσατσάδες , τα μικρά πορνίδια ψωνίζονται με το χρόνο και καβαλάνε το καλάμι όσο αυξάνουν την επιρροή τους στους ξελυγωμένους πιρφορέστηδες που όχι μόνο τις πληρώνουν αδρά, αλλά και τους κάνουν έρωτα (!!)

φαντάζεσαι ένα βλαμμένο βλαχάκι να πληρώνεται και να υπηρετείται ?  :2funny:

Απλά μιλαμε γιά ανθρώπους μέ μή δομημένη προσωπικότητα, είτε από προσωπικά, οικογενειακά ή κοινωνιολογικά αίτια. .

Άν τήν πίστευαν ηθικά δέν θά τήν αρνιόντουσαν ψυχολογικα.

συμφωνώ

Μπορεί νά εκπλαγεί κανείς από τήν ποιοτική στάση ανθρώπων πού γενικά υποτιμά, σέ ανύποπτες καταστάσεις.

μάλλον έχεις στο νού σου την μετάνοια της Μαγδαληνής :

http://[URL unfurl="true"]www.freeinquiry.gr/upload/files/magdalene359.jpg[/img[/URL]]

αστειέυομαι !

δεν ξέρω μπορεί να χεις δίκιο , πάντως είσαι καλός συνομιλητής χωρίς αμφοβολία,
πράγμα κάπως σπάνιο για την "ιντελιγκέντσια" που ενδημεί στο bourdela.com  :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
πιστεύω ότι δεν πιστεύουν ότι είναι αδύναμες, αντιθέτως όπως έχω καταλάβει και μου χουν επιβεβαιώσει κατα καιρούς κάποιες τσατσάδες , τα μικρά πορνίδια ψωνίζονται με το χρόνο και καβαλάνε το καλάμι όσο αυξάνουν την επιρροή τους στους ξελυγωμένους πιρφορέστηδες που όχι μόνο τις πληρώνουν αδρά, αλλά και τους κάνουν έρωτα (!!)

φαντάζεσαι ένα βλαμμένο βλαχάκι να πληρώνεται και να υπηρετείται ?  :2funny:

Δέν είναι σύστημα αυτοκριτικής τους, είναι ένστικτο άμυνας. Εκεί κάπου στήν αρχή τής καριέρας είναι πού παρεμβαίνει ή παθολογική ανάγκη τού κοινού, καί οί συμβουλές τού συναφιού, πού λυτρωτικά σπρώχνουν κάτω από τό χαλί τήν ξεφτίλα. Μετατρέπει τήν πτώση σέ cult φαινόμενο, κονόμα καί έπαρση. Έτσι όλα καλά, ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ. Κατά κάποιο τρόπο οί πιρφόροι είναι οί μέγιστοι καταχραστές τους. Γιατί δίνοντας τους άλλοθι, τίς διαφθείρουν σάν χαρακτήρες. Σέ λίγα χρόνια τό 90% μένει στήν ψάθα αφού βρίσκουν πολλά σκληρά υποκοσμικά αντράκια νά τούς τά φάνε. Γίνεται αυτή ό απόλυτος πιρφόρος, ξέρει αλλά κρέμεται, μιας καί κάθε νορμάλ κοινωνικά άντρας έχει στό σύστημα σκέψης της τήν μούρη τού πελάτη ΑΔΙΚΩΣ πιά. ΔΕΝ τήν εξιτάρει, έχει διαστραφεί. Είναι ένας κύκλος όχι πολύ διαφορετικός από αυτόν τής πρέζας.

Ελπίζω νά συνέβαλα ένα λιθαράκι στήν επιστημονική πουτανολογία. :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δέν είναι σύστημα αυτοκριτικής τους, είναι ένστικτο άμυνας. Εκεί κάπου στήν αρχή τής καριέρας είναι πού παρεμβαίνει ή παθολογική ανάγκη τού κοινού, καί οί συμβουλές τού συναφιού, πού λυτρωτικά σπρώχνουν κάτω από τό χαλί τήν ξεφτίλα. Μετατρέπει τήν πτώση σέ cult φαινόμενο, κονόμα καί έπαρση. Έτσι όλα καλά, ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ. Κατά κάποιο τρόπο οί πιρφόροι είναι οί μέγιστοι καταχραστές τους. Γιατί δίνοντας τους άλλοθι, τίς διαφθείρουν σάν χαρακτήρες. Σέ λίγα χρόνια τό 90% μένει στήν ψάθα αφού βρίσκουν πολλά σκληρά υποκοσμικά αντράκια νά τούς τά φάνε. Γίνεται αυτή ό απόλυτος πιρφόρος, ξέρει αλλά κρέμεται, μιας καί κάθε νορμάλ κοινωνικά άντρας έχει στό σύστημα σκέψης της τήν μούρη τού πελάτη ΑΔΙΚΩΣ πιά. ΔΕΝ τήν εξιτάρει, έχει διαστραφεί. Είναι ένας κύκλος όχι πολύ διαφορετικός από αυτόν τής πρέζας.

Θα μου επιστρέψεις να σε προαγω σε επίκουρο καθηγητή της πουτανολογιας αθηνών  :P

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

ενδιαφέρον !

Θα μου επιστρέψεις να σε προαγω σε επίκουρο καθηγητή της πουτανολογιας αθηνών  :P
ναι είναι αρκετά καλός ,

ας τον προτείνουμε για την έδρα της "πουτανο-ψυχολογίας" του πουτανοπανεπιστημίου αθηνών!

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
ας τον προτείνουμε για την έδρα της "πουτανο-ψυχολογίας" του πουτανοπανεπιστημίου αθηνών!

Professor%2BPimp.jpg
:rockon:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Όβιουαν, αποκαλύπτομαι!!!

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
προσπαθώντας να εξηγήσω το φαινόμενο της πιρφορίας,παραθέτω κάποιες σκόρπιες σκέψεις μου ...

παρατηρώντας πάρα πολλά φαινόμενα πιρφορίας στην καθημερινότητα τα οποία έχουν ήδη αναφερθεί , αλλά θέλω να τα ξανα-αναφέρω
για να σας εισάγω στο "κλίμα" της τοποθέτησής μου... :

α) μαλάκας χειρωνάκτης πιρφόρος (ετών 25) , λαϊκό παιδί , έγινε  μπαμπακούλης , υπερπροστατευτικός παντοφλάκης, απο τις πρώτες 10μέρες "σχέσης"
για να τρώει το ίδιο γαμημένο πιάτο φασολάδα κάθε μέρα...
την προσέχει , πηγαίνει στο φαρμακείο να της παίρνει κρέμες , και αντιφλεγμονώδη για την περίοδό της ( τα οποία όμως όπως μου έχει τονίσει
προσέχει πότε θα της τα δίνει γιατί φοβάται μήπως πειράξουν το στομαχάκι της) ,
την ανησυχεί ο πυρετούλης της , και ρωτάει ποιά είναι τα καλύτερα αποσυμφορητικά μύτης για τη βουλωμένη μυτούλα της. και την πηγαίνει για δείπνο...

β) έτερος χοντρομαλάκας (κυριολεκτικά παχύσαρκος) μάθαινε απο 16 χρονών να "παντρέυεται" τις γυναίκες ,μάλλον μιμείτο την πανηλίθια σεξουαλική ηθική της κοινωνίας , τις σπίτωνε , τις γνώριζε στους δικούς του , οικογενειακά τραπέζια με την "σύζυγο" , νοιαζόταν για τις προσωπικές της υποθέσεις και ήταν απο μικρός (απο πριν την εφηβεία) σε όλες τις σχέσεις του ο καθωσπρέπει σύζυγος κτλ τκλ

γ) τυχαία καθόμουν στο μετρό, και δίπλα μου ένας άτριχος σχετικά λιπώδης , με γυναικομαστία , να κρατάει αγγαζέ την "σχέση" του και να την ακούει να λέει όλα τα κουτσομπολιά της παρέας ( παρεπιπτόντως άλλο ένα γλοιώδες φαινόμενο αυτό της παρέας που είναι ιδανικό για γνωστό μαλάκα του site) και να διοργανώνουν τα σχέδιά τους για το που θα πάνε το βράδυ μαζί με άλλα φιλικά ζεύγη (και μιλάμε και 20χρονα παιδιά τώρα που πιθηκίζουν την συμπεριφορά των ώριμων καθωσπρέπει ζευγαριών)

δ) 18χρονα μαλακισμένα συζούν , και η "σύζυγος" στέλνει τον "σύζυγο" στο supermarket για τα απαραίτητα ψώνια και να της αγοράσει τα ξυραφάκια αποτρίχωσης ποδιών silk n'pill (κάπως έτσι) και tabon για την περίοδό της,
επίσης ο εν λόγω 18χρονος "σύζυγος" μου επαίρετο (επιδεικνυόταν σαν γύφτικο σκερπάνι) για την "γαμισιμότητά" του και το πόσο killer-πόρνος είναι ...αλλά δεν θέλησα να τον προσγειώσω απότομα στην πραγματικότητα της πιρφορίας του

αυτές και άλλες τόσες ενδείξεις , με οδηγούν στο να σχηματίσω την εξής υπόθεση :

οι ορμόνες και η συνεπαγόμενη συμπεριφορά των 2 μελών μιας πιρφορικής σχέσης (κατ'αποκλειστικότητα επι μακρόν μονογαμικής) τείνουν να εξισώνονται και να ομοιάζουν απο την μακρόχρονη συνάφεια

δλδ, ειδικά στο μέλος που φέρει όρχεις,
τα οιστρογόνα , προλακτίνες , οκυτοκίνες (θηλυκές ορμόνες)να παίρνουν την ανιούσα και η τεστοστερόνη την κατιούσα
με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του να θηλυκοποιείται και να προσομοιάζει με αυτή μιας : "αρσενικής φιλενάδας" ή αν επιτρέπεται το νέο όρο : "ο φιλενάδος" για να περιγράψει αυτό το φαινόμενο του πιρφορικού άρρενος ψευδερμαφροδιτισμού ! ...

( παταθέτω  σχετικό Link : )

οπότε οδηγούμαστε σε μια κατάσταση χαμηλής ενέργειας , αδρανειακής , χειραγωγίσιμης σαν πλαστελίνη
η οποία δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί και το κυρίαρχο φαινόμενο στο κοινωνικό μας luna park...

αυτά προς το παρόν , και ελπίζοντας να επανέλθουμε σύντομα με περισσότερα στοιχεία επι του θέματος  ;)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μαλακα εσυ πρεπει να εισαι η ψυχη της παρεας.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
προσπαθώντας να εξηγήσω το φαινόμενο της πιρφορίας,παραθέτω κάποιες σκόρπιες σκέψεις μου ...

παρατηρώντας πάρα πολλά φαινόμενα πιρφορίας στην καθημερινότητα τα οποία έχουν ήδη αναφερθεί , αλλά θέλω να τα ξανα-αναφέρω
για να σας εισάγω στο "κλίμα" της τοποθέτησής μου... :

α) μαλάκας χειρωνάκτης πιρφόρος (ετών 25) , λαϊκό παιδί , έγινε  μπαμπακούλης , υπερπροστατευτικός παντοφλάκης, απο τις πρώτες 10μέρες "σχέσης"
για να τρώει το ίδιο γαμημένο πιάτο φασολάδα κάθε μέρα...
την προσέχει , πηγαίνει στο φαρμακείο να της παίρνει κρέμες , και αντιφλεγμονώδη για την περίοδό της ( τα οποία όμως όπως μου έχει τονίσει
προσέχει πότε θα της τα δίνει γιατί φοβάται μήπως πειράξουν το στομαχάκι της) ,
την ανησυχεί ο πυρετούλης της , και ρωτάει ποιά είναι τα καλύτερα αποσυμφορητικά μύτης για τη βουλωμένη μυτούλα της. και την πηγαίνει για δείπνο...

β) έτερος χοντρομαλάκας (κυριολεκτικά παχύσαρκος) μάθαινε απο 16 χρονών να "παντρέυεται" τις γυναίκες ,μάλλον μιμείτο την πανηλίθια σεξουαλική ηθική της κοινωνίας , τις σπίτωνε , τις γνώριζε στους δικούς του , οικογενειακά τραπέζια με την "σύζυγο" , νοιαζόταν για τις προσωπικές της υποθέσεις και ήταν απο μικρός (απο πριν την εφηβεία) σε όλες τις σχέσεις του ο καθωσπρέπει σύζυγος κτλ τκλ

γ) τυχαία καθόμουν στο μετρό, και δίπλα μου ένας άτριχος σχετικά λιπώδης , με γυναικομαστία , να κρατάει αγγαζέ την "σχέση" του και να την ακούει να λέει όλα τα κουτσομπολιά της παρέας ( παρεπιπτόντως άλλο ένα γλοιώδες φαινόμενο αυτό της παρέας που είναι ιδανικό για γνωστό μαλάκα του site) και να διοργανώνουν τα σχέδιά τους για το που θα πάνε το βράδυ μαζί με άλλα φιλικά ζεύγη (και μιλάμε και 20χρονα παιδιά τώρα που πιθηκίζουν την συμπεριφορά των ώριμων καθωσπρέπει ζευγαριών)

δ) 18χρονα μαλακισμένα συζούν , και η "σύζυγος" στέλνει τον "σύζυγο" στο supermarket για τα απαραίτητα ψώνια και να της αγοράσει τα ξυραφάκια αποτρίχωσης ποδιών silk n'pill (κάπως έτσι) και tabon για την περίοδό της,
επίσης ο εν λόγω 18χρονος "σύζυγος" μου επαίρετο (επιδεικνυόταν σαν γύφτικο σκερπάνι) για την "γαμισιμότητά" του και το πόσο killer-πόρνος είναι ...αλλά δεν θέλησα να τον προσγειώσω απότομα στην πραγματικότητα της πιρφορίας του

αυτές και άλλες τόσες ενδείξεις , με οδηγούν στο να σχηματίσω την εξής υπόθεση :

οι ορμόνες και η συνεπαγόμενη συμπεριφορά των 2 μελών μιας πιρφορικής σχέσης (κατ'αποκλειστικότητα επι μακρόν μονογαμικής) τείνουν να εξισώνονται και να ομοιάζουν απο την μακρόχρονη συνάφεια

δλδ, ειδικά στο μέλος που φέρει όρχεις,
τα οιστρογόνα , προλακτίνες , οκυτοκίνες (θηλυκές ορμόνες)να παίρνουν την ανιούσα και η τεστοστερόνη την κατιούσα
με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του να θηλυκοποιείται και να προσομοιάζει με αυτή μιας : "αρσενικής φιλενάδας" ή αν επιτρέπεται το νέο όρο : "ο φιλενάδος" για να περιγράψει αυτό το φαινόμενο του πιρφορικού άρρενος ψευδερμαφροδιτισμού ! ...

( παταθέτω  σχετικό Link : )

οπότε οδηγούμαστε σε μια κατάσταση χαμηλής ενέργειας , αδρανειακής , χειραγωγίσιμης σαν πλαστελίνη
η οποία δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί και το κυρίαρχο φαινόμενο στο κοινωνικό μας luna park...

αυτά προς το παρόν , και ελπίζοντας να επανέλθουμε σύντομα με περισσότερα στοιχεία επι του θέματος  ;)

και που είναι το κακό βρε Χάρη  :smitten: να είσαι μόνιμα (παντρεμένος η όχι δεν έχει σημασία) με μια γυναίκα που σου αρέσει απόλυτα σαν μορφή και σαν χαρακτήρας ?
(και φυσικά της αρέσεις το ίδιο και για τους ίδιους λόγους και εκείνης)
βέβαια εγώ έχω και στάνταρ γούστα στην εμφάνιση και τον χαρακτήρα που θέλω και δεν με ενδοιαφέρει η αλλαγή, ίσως γι αυτό να μην σε καταλαβαίνω. :grin:
μήπως φταίει που δεν έχεις ανακαλήψει ακόμα τι θες και έχεις ανάγκη από πειραματισμούς ?  :boobies:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Μαλακα εσυ πρεπει να εισαι η ψυχη της παρεας.

ποιάς παρέας ?  :think:

τέτοιο στυλ ? :

friends-cast.jpg

και που είναι το κακό βρε Χάρη  :smitten: να είσαι μόνιμα (παντρεμένος η όχι δεν έχει σημασία) με μια γυναίκα που σου αρέσει απόλυτα σαν μορφή και σαν χαρακτήρας ?
(και φυσικά της αρέσεις το ίδιο και για τους ίδιους λόγους και εκείνης)
βέβαια εγώ έχω και στάνταρ γούστα στην εμφάνιση και τον χαρακτήρα που θέλω και δεν με ενδοιαφέρει η αλλαγή, ίσως γι αυτό να μην σε καταλαβαίνω. :grin:
μήπως φταίει που δεν έχεις ανακαλήψει ακόμα τι θες και έχεις ανάγκη από πειραματισμούς ?  :boobies:

ελπίζω ότι με το "πειραματισμούς" να μην υπαινίσσεσαι τίποτα "περίεργο"  :s&m_1:  :2funny:

γενικά δεν χρησιμοποιώ όρους "καλό" ή "κακό" , απλά προσπαθώ να περιγράψω ένα φαινόμενο..."βραδυφλέγειας" εν προκειμένω ,
απο το  οποίο όλως τυχαίως απέχω χιλιόμετρα...
απλά είναι μια προσπάθεια εξήγησης ενός φαινομένου όπως είναι ο ίκτερος ή η βαρύτητα  ;)

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
βέβαια εγώ έχω και στάνταρ γούστα στην εμφάνιση και τον χαρακτήρα που θέλω και δεν με ενδοιαφέρει η αλλαγή, ίσως γι αυτό να μην σε καταλαβαίνω.

pirforos δλδ ?

αν είσαι τέτοιος χωρίζουμε  :s&m_2:  :tickedoff:  ;)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ελπίζω ότι με το "πειραματισμούς" να μην υπαινίσσεσαι τίποτα "περίεργο"

όχι ρε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γενικά δεν χρησιμοποιώ όρους "καλό" ή "κακό" , απλά προσπαθώ να περιγράψω ένα φαινόμενο..."βραδυφλέγειας" εν προκειμένω ,
απο το  οποίο όλως τυχαίως απέχω χιλιόμετρα...
απλά είναι μια προσπάθεια εξήγησης ενός φαινομένου όπως είναι ο ίκτερος ή η βαρύτητα

δεν έχει νόημα να προσπαθείς να κατανοήσεις και να περιγράψεις τίποτα...όλα είναι χύμα.
το μόνο που θα καταφέρεις είναι να  βάλεις όρια στον εαυτό σου. ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
pirforos δλδ ?

αν είσαι τέτοιος χωρίζουμε  :s&m_2:  :tickedoff:  ;)
Απαντησε μου σαν αντρας και χωρις μαλακιες.Σου τυχαινει μια καλη με ενα πολυ ωραιο μουνι,και πολυ καλη κοπελλα,δεν θα κανεις σχεση μαζι της,αλλα θα προτιμησεις να πηγαινεις στις πουτανες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom