Νέα

Θεωρείτε οτι ισχυει ότι οι άνδρες χάνουν το μυαλό τους όταν μιλάνε σε μια ωραία γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
και μην ξανανοίξεις μαλακισμένο-ηλίθιο θέμα,με ασαφή τίτλο,γιατί θα εισηγηθώ την αποπομπή σου άπαξ δια παντός από το σάιτ....

ΥΓ γιατί δεν έκατσες εκεί που ήσουνα,να μιλάς με τα ντουβάρια?
ακροδεξιο απολειφαδι μερικοι ανθρωποι μιλαμε και με ανθρωπους μην κρινεις απο το χαλι σου  που μας το παιζεις και απειλη βλακα ορθιο ξερασμα  :2funny: θες να πεις και γνωμη για γυναικες ασχετε

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ακροδεξιο απολειφαδι μερικοι ανθρωποι μιλαμε και με ανθρωπους μην κρινεις απο το χαλι σου  που μας το παιζεις και απειλη βλακα ορθιο ξερασμα  :2funny: θες να πεις και γνωμη για γυναικες ασχετε

όχι και ακροδεξιός ρε παρτάλι....κεντροδεξιός ήμουν εξαπανέκαθεν

αν και δεν καταλαβαίνω,ακόμα κι αν ήμουνα,είναι βρισιά????

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
  Τελικα,αυτη δεν βρηκε σπονσορα ε?

βρηκα γλυκιε μου ειχα πολυ αξιολογες προτασεις αν και ο σεβαλιε εκανε φιλοτιμες προσπαθειες για να χαθει το εξαιρετικο μου θρεντ :rolleyes: δεν του γινε ομως ουτε 12 ωρες δεν εμεινε το θρεντ και βρηκα αυτο που ηθελα :sunglasses: :grin:

ακους λατρεμενε μου σεβαλιε μικρακι μικρουλακι :boobies:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
όχι και ακροδεξιός ρε παρτάλι....κεντροδεξιός ήμουν εξαπανέκαθεν

αν και δεν καταλαβαίνω,ακόμα κι αν ήμουνα,είναι βρισιά????

τι να καταλαβεις βρε βουρλο χαμενο κορμι αφου δε διαθετεις μυαλο χαχαχαχααχαχχαχαχαχααχαχαχαχ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ζαγόρα ακούς και έβαλες το Me and my monkey?

λόγω τριχοφυίας έτσι?

ποιος ξέρει τί αράχνες θα έπιασε η μαιμού σου!!!

και να θυμάσαι

επιτυχημένα καλτ-τρασ θρεντ λίγοι μπορούν να ανοίξουν!

εσύ είσαι δήθεν

να σκεφτείς,η Αναγνωστοπούλου μπροστά σου είναι ο....Τσόμσκυ!

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ζαγόρα ακούς και έβαλες το Me and my monkey?

λόγω τριχοφυίας έτσι?

ποιος ξέρει τί αράχνες θα έπιασε η μαιμού σου!!!

και να θυμάσαι

επιτυχημένα καλτ-τρασ θρεντ λίγοι μπορούν να ανοίξουν!

εσύ είσαι δήθεν

να σκεφτείς,η Αναγνωστοπούλου μπροστά σου είναι ο....Τσόμσκυ!

το μαριαννακι ειναι θεα πιπα κωλο σας παει και σαν τα σκυλακια τρεχετε, οσο γιατα υπολοιπα σχολια ξερω οτι εχεις φαει χυλο απο πολλες και απο το ζορι σου λες ασυναρτησιες. Παντως σε κατι ξεπετες απο το κορδελιο παιζει να φανεις και καλος γαμπρος οποτε ξεκινα το βραδυ να περασεις μια βολτα απο κει μπας και ξελαμπικαρεις και πεις το μουνι μουνι και οχι μαιμου χαχαχαχαχααχαχχαχααχ

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
βρηκα γλυκιε μου ειχα πολυ αξιολογες προτασεις αν και ο σεβαλιε εκανε φιλοτιμες προσπαθειες για να χαθει το εξαιρετικο μου θρεντ :rolleyes: δεν του γινε ομως ουτε 12 ωρες δεν εμεινε το θρεντ και βρηκα αυτο που ηθελα :sunglasses: :grin:

ακους λατρεμενε μου σεβαλιε μικρακι μικρουλακι :boobies:
τι δικη μου προταση την σκεφτηκες για το κρυονερι με φιλοξενια στο αγγελοχωρι με ρομαντικες περιπατους στις συκιες :helpplea:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
το μαριαννακι ειναι θεα πιπα κωλο σας παει και σαν τα σκυλακια τρεχετε, οσο γιατα υπολοιπα σχολια ξερω οτι εχεις φαει χυλο απο πολλες και απο το ζορι σου λες ασυναρτησιες. Παντως σε κατι ξεπετες απο το κορδελιο παιζει να φανεις και καλος γαμπρος οποτε ξεκινα το βραδυ να περασεις μια βολτα απο κει μπας και ξελαμπικαρεις και πεις το μουνι μουνι και οχι μαιμου χαχαχαχαχααχαχχαχααχ

μια χαρά είναι το Κορδελιό!

καλύτερο από εμάς στο Πανόραμα!

πάνε οι εποχές που ήξερες....θα θελες να είχες γράψει τα χιλιόμετρα μιας Κορδελιώτισας σε ψωλές....

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
τι δικη μου προταση την σκεφτηκες για το κρυονερι με φιλοξενια στο αγγελοχωρι με ρομαντικες περιπατους στις συκιες :helpplea:

αμε :grin: αλλα δεν μου αρεσουν οι ρομανδικοι περιπαροι  :sunglasses:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
μια χαρά είναι το Κορδελιό!

καλύτερο από εμάς στο Πανόραμα!

πάνε οι εποχές που ήξερες....θα θελες να είχες γράψει τα χιλιόμετρα μιας Κορδελιώτισας σε ψωλές....

χαχαχαχαχααχ ωρες ωρες γινεσαι μονος σου ρεζιλι δεν χρειαζεται καν να απαντησω

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
γαργάλησέ με (στα αρχίδια) να γελάσω!

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Βασικά ισχύει, εντάξει δεν γίνεσαι και καθυστερημένος αλλά αν σου αρέσει κάποια πολύ το μυαλό δεν δουλεύει το ίδιο καλά, το έχω παρατηρήσει και σε εμένα. Στις γυναίκες δηλαδή δεν ισχύει κάτι τέτοιο; Χμμ, δηλαδή δεν χάνετε το μυαλό σας ότι και να γίνει... Κάποιο λόγο θα έχει η φύση για πάνε έτσι τα πράγματα...

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Βασικά ισχύει, εντάξει δεν γίνεσαι και καθυστερημένος αλλά αν σου αρέσει κάποια πολύ το μυαλό δεν δουλεύει το ίδιο καλά, το έχω παρατηρήσει και σε εμένα. Στις γυναίκες δηλαδή δεν ισχύει κάτι τέτοιο; Χμμ, δηλαδή δεν χάνετε το μυαλό σας ότι και να γίνει... Κάποιο λόγο θα έχει η φύση για πάνε έτσι τα πράγματα...

τι λογο δηλαδη;

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Κοίτα, αν βάλεις την λογική στην μέση, πόσοι άντρες στα λογικά τους θα έκαναν παιδί π.χ.; :grin: Εντάξει, σίγουρα υπάρχουν απλά θα ήταν λιγότεροι απ' ότι είναι τώρα φαντάζομαι.
(πιθανολογούμε πάντα έτσι, όχι ότι γνωρίζω την απάντηση  :P).

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Τύπε δεν ξέρω. Μάλλον είναι ανάλογα τι έχει στο μυαλό του κάποιος. Εγώ ας πούμε φοβάμαι μη φύγει κανένα κλανίδι και χάσει η γκόμενα τα λογικά της.

prokopis_proikismenos

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.627
Πόντοι
3.187
Το καλύτερο στο άρθρο το λέει στο τέλος....
....Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Τζορτζ Φίλντμαν της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρίας, η έρευνα δείχνει ότι οι άνδρες για εξελικτικούς λόγους έχουν προγραμματιστεί να σκέφτονται υποσυνείδητα τρόπους για να περάσουν τα γονίδια τους στις επόμενες γενιές, γι’Α αυτό το λόγο, όταν συναντούν μια ωραία γυναίκα, κατά βάθος την βλέπουν ως την ιδανική σύντροφο για την αναπαραγωγή των γονιδίων τους. Όμως οι γυναίκες αναζητούν και άλλες ιδιότητες στον άνδρα, όπως ο πλούτος ή η ευγενική και πνευματώδης συμπεριφορά και δεν «τρελαίνονται» απλώς και μόνο από το ωραίο του πρόσωπο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
.......Και οχι μονο το μυαλο........!!!!!!!!!!
Συνηθωs χανω και μερικα χαρτονομισματα

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Το καλύτερο στο άρθρο το λέει στο τέλος....
....Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Τζορτζ Φίλντμαν της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρίας, η έρευνα δείχνει ότι οι άνδρες για εξελικτικούς λόγους έχουν προγραμματιστεί να σκέφτονται υποσυνείδητα τρόπους για να περάσουν τα γονίδια τους στις επόμενες γενιές, γι’Α αυτό το λόγο, όταν συναντούν μια ωραία γυναίκα, κατά βάθος την βλέπουν ως την ιδανική σύντροφο για την αναπαραγωγή των γονιδίων τους. Όμως οι γυναίκες αναζητούν και άλλες ιδιότητες στον άνδρα, όπως ο πλούτος ή η ευγενική και πνευματώδης συμπεριφορά και δεν «τρελαίνονται» απλώς και μόνο από το ωραίο του πρόσωπο.

λεει και ευγενικη πνευματωδης συμπεριφορα αλλα αυτο δεν σε απασχολησε αχχαχαχαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom