χεζαν στο χωμα γατουλη και τα καλυπταν ή ερχονταν οι σκαθαραιοι και τα εξαφανιζαν σε χρονο ρεκορΤο χεσιμο στο δρομο ειναι νορμαλ? Αφου η φυση δεν εφτιαξε τουαλετες. Να σας δω γατακια
τωρα στο τσιμεντο μονο ο πορνομεταναστης χεζει
χεζαν στο χωμα γατουλη και τα καλυπταν ή ερχονταν οι σκαθαραιοι και τα εξαφανιζαν σε χρονο ρεκορΤο χεσιμο στο δρομο ειναι νορμαλ? Αφου η φυση δεν εφτιαξε τουαλετες. Να σας δω γατακια
Είναι και παραείναιΤο χεσιμο στο δρομο ειναι νορμαλ? Αφου η φυση δεν εφτιαξε τουαλετες. Να σας δω γατακια
Το χεσιμο στο δρομο ειναι νορμαλ? Αφου η φυση δεν εφτιαξε τουαλετες. Να σας δω γατακια
ο λογος ειναι ο καθρεφτης της ψυχης...διαβαζοντας τι γραφει το καθε παλληκαρι καταλαβαινεις ποσο πονεμενο ειναιγουαι γιου σεντ δατ?
Το χεσιμο στο δρομο ειναι νορμαλ? Αφου η φυση δεν εφτιαξε τουαλετες. Να σας δω γατακια
Τι εννοεις, οτι τον εχω μικρο ? Μου τη βγαινεις πολυ ατσαλα τυπε, βριζεις και τον Τσιπρα, δεν θα το γλυτωσεις το κι αντε ν΄αποδειξω μετα οτι δεν ειμαι gay
Το πιστεύω πως παίζει να μην ξέρεις τί σημαίνει μικρόνους! Θα μπορούσες να το γκουγλκάρεις, αλλά μην σε βάζω σε κόπο.
ΒΛΑΚΑΣ σημαίνει!!
Δεν κάνει ανωμαλιες η Τζούλη τύπε! :Sτύπισα αν σου ερχόταν πελάτισσα γυναίκα την ?
ο λογος ειναι ο καθρεφτης της ψυχης...διαβαζοντας τι γραφει το καθε παλληκαρι καταλαβαινεις ποσο πονεμενο ειναι
πολυ περηφανη για σενα!!!!!ο λογος ειναι ο καθρεφτης της ψυχης...διαβαζοντας τι γραφει το καθε παλληκαρι καταλαβαινεις ποσο πονεμενο ειναι
Τη μαλώνουμε? Το θέμα είναι ότι όλα τα αρσενικά γουστάρουν. Τώρα ΤΡΑΝΣ είναι? ΑΓΟΡΙΑ είναι? τον ΠΟΥΤΣΟ τον γουστάρουν αρκετοί. Τα ΤΡΑΝΣ γαμανε τα καλλίτερα αντράκια. Αθλητές! Καλλιτέχνες! Γυμναστές! Πιτσιρικάδες!{ δήθεν μαγκάκια} Μπρατσαραδες! Μηχανόβιους! με λίγα λόγια. οι Μουνακιδες λιγοστεύουν και οι GAY αυξάνονται. Ας μην το παραδεχόμαστε. Εγώ τρελαίνομαι με κάτι τύπους. Όπως είπα σε έναν που ήξερα ότι τον γαμαει μια τρανς. Φίλε! γουστάρω να σε γαμησω.{ Μπα, φίλε μου δεν είμαι πουστης} Ε!!! άντε ρε……μη μαλωνετε ρε πουστηδες
Μπορει να μην του αρεσες ρε τυπε.Μηπως εισια καραφλος;Η χοντρος;Τη μαλώνουμε? Το θέμα είναι ότι όλα τα αρσενικά γουστάρουν. Τώρα ΤΡΑΝΣ είναι? ΑΓΟΡΙΑ είναι? τον ΠΟΥΤΣΟ τον γουστάρουν αρκετοί. Τα ΤΡΑΝΣ γαμανε τα καλλίτερα αντράκια. Αθλητές! Καλλιτέχνες! Γυμναστές! Πιτσιρικάδες!{ δήθεν μαγκάκια} Μπρατσαραδες! Μηχανόβιους! με λίγα λόγια. οι Μουνακιδες λιγοστεύουν και οι GAY αυξάνονται. Ας μην το παραδεχόμαστε. Εγώ τρελαίνομαι με κάτι τύπους. Όπως είπα σε έναν που ήξερα ότι τον γαμαει μια τρανς. Φίλε! γουστάρω να σε γαμησω.{ Μπα, φίλε μου δεν είμαι πουστης} Ε!!! άντε ρε……
οι Μουνακιδες λιγοστεύουν και οι GAY αυξάνονται.
ο λογος ειναι ο καθρεφτης της ψυχης...διαβαζοντας τι γραφει το καθε παλληκαρι καταλαβαινεις ποσο πονεμενο ειναι
Λες,ρε φιλε??????Μπορει να μην του αρεσες ρε τυπε.Μηπως εισια καραφλος;Η χοντρος;