Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Το χεσιμο στο δρομο ειναι νορμαλ? Αφου η φυση δεν εφτιαξε τουαλετες. Να σας δω γατακια
χεζαν στο χωμα γατουλη και τα καλυπταν ή ερχονταν οι σκαθαραιοι και τα εξαφανιζαν σε χρονο ρεκορ
τωρα στο τσιμεντο μονο ο πορνομεταναστης χεζει :2funny: :2funny:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Το χεσιμο στο δρομο ειναι νορμαλ? Αφου η φυση δεν εφτιαξε τουαλετες. Να σας δω γατακια
Είναι και παραείναι
sudanese%2Bshitting%2Bin%2Bthe%2Bstreet.jpg

Και το βίντεο του πορνομετανάστη για το χέσιμο που αμέσως την επόμενη εγώ πήγα και τα είδα γιατί αποτελούν εθνικό κειμήλιο.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Φυσικά και είναι φυσιολογικό! Απόλυτα μάλιστα. Δηλαδή αν χέζεσαι και δεν βρίσκεις τουαλέτα τί θα κάνεις;

Άλλο αν είναι κοινωνικά αποδεκτό.  Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δύο!
Πολλές παρανοήσεις περί του "φυσιολογικού" ή μη έχουν να κάνουν ουσιαστικά με το "κοινωνικά αποδεκτό" ή μή.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
:pipa2:
Τι εννοεις, οτι τον εχω μικρο ? Μου τη βγαινεις πολυ ατσαλα τυπε, βριζεις και τον Τσιπρα, δεν θα το γλυτωσεις το  :fuck1: κι αντε ν΄αποδειξω μετα οτι δεν ειμαι gay :headbang: :headbang:

Το πιστεύω πως παίζει να μην ξέρεις τί σημαίνει μικρόνους! Θα μπορούσες να το γκουγκλάρεις, αλλά μην σε βάζω σε κόπο.
ΒΛΑΚΑΣ σημαίνει!! :grin:

Επισκέπτης
:pipa2:
Το πιστεύω πως παίζει να μην ξέρεις τί σημαίνει μικρόνους! Θα μπορούσες να το γκουγλκάρεις, αλλά μην σε βάζω σε κόπο.
ΒΛΑΚΑΣ σημαίνει!! :grin:

Εγω ενα λυκειο εβγαλα κι αυτο με το ζορι. Και μαλιστα εκατσα 5 χρονια για να τα μαθω καλυτερα. Αλλα μαλλον δεν ειχα καλους δασκαλους γιατι μερικες λεξεις δεν μου τις εμαθαν.
Παντως αφου δεν ειπες οτι τον εχω μικρο, το γλυτωσες το  :fuck1:
Το ΒΛΑΚΑΣ με προσβαλε αλλα λιγο. Θα το ξεπερασω με λιγο τσιπουρο και φουντα.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
8
Πόντοι
16
η πλάκα είναι πως τίθενται τέτοιες ερωτήσεις σε ένα σάιτ που στα θέματα των τρανς βλέπεις άντρες να αποκαλούν τις τρανς γυναικάρα μου και γυναικάρα μου.
δηλαδή για όνομα,η καύλα σας τυφλώνει;

terminator

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
1
GAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Συνημμένα

• gay_parade_22.jpg
    gay_parade_22.jpg
    71,3 KB · Εμφανίσεις: 20

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
μη μαλωνετε ρε πουστηδες :grin:
Τη μαλώνουμε? Το θέμα είναι ότι όλα τα αρσενικά γουστάρουν.  Τώρα ΤΡΑΝΣ είναι? ΑΓΟΡΙΑ είναι? τον ΠΟΥΤΣΟ τον γουστάρουν αρκετοί.  Τα ΤΡΑΝΣ γαμανε τα καλλίτερα αντράκια. Αθλητές! Καλλιτέχνες! Γυμναστές!  Πιτσιρικάδες!{ δήθεν μαγκάκια} Μπρατσαραδες! Μηχανόβιους! με λίγα λόγια. οι Μουνακιδες λιγοστεύουν και οι GAY αυξάνονται. Ας μην το παραδεχόμαστε. Εγώ τρελαίνομαι με κάτι τύπους. Όπως είπα σε έναν που ήξερα ότι τον γαμαει μια τρανς. Φίλε! γουστάρω να σε γαμησω.{ Μπα, φίλε μου δεν είμαι πουστης} Ε!!! άντε ρε……  :kissass2: :pipa3: :kissass2: :pipa3:

Συνημμένα

• 8014770[1][1].jpg
    8014770[1][1].jpg
    42,9 KB · Εμφανίσεις: 48

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τη μαλώνουμε? Το θέμα είναι ότι όλα τα αρσενικά γουστάρουν.  Τώρα ΤΡΑΝΣ είναι? ΑΓΟΡΙΑ είναι? τον ΠΟΥΤΣΟ τον γουστάρουν αρκετοί.  Τα ΤΡΑΝΣ γαμανε τα καλλίτερα αντράκια. Αθλητές! Καλλιτέχνες! Γυμναστές!  Πιτσιρικάδες!{ δήθεν μαγκάκια} Μπρατσαραδες! Μηχανόβιους! με λίγα λόγια. οι Μουνακιδες λιγοστεύουν και οι GAY αυξάνονται. Ας μην το παραδεχόμαστε. Εγώ τρελαίνομαι με κάτι τύπους. Όπως είπα σε έναν που ήξερα ότι τον γαμαει μια τρανς. Φίλε! γουστάρω να σε γαμησω.{ Μπα, φίλε μου δεν είμαι πουστης} Ε!!! άντε ρε……  :kissass2: :pipa3: :kissass2: :pipa3:
Μπορει να μην του αρεσες ρε τυπε.Μηπως εισια καραφλος;Η χοντρος;

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
το λιγοτερο μερακλης.