Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.832
- Πόντοι
- 6.536
Συγνώμη παρασύρθηκα με τον γαμημένο καριόλη....Μη βρίζεις μαν
Συγνώμη παρασύρθηκα με τον γαμημένο καριόλη....Μη βρίζεις μαν
ΈτσιΣυγνώμη παρασύρθηκα με τον γαμημένο καριόλη....
Ή ακόμα καλύτερα θα μπορούσε να πετάξει και κανένα "Τέρμα τα παράπονα" της Λίτσας....
Στην περίπτωσή του, βέβαια, θα ταίριαζε καλύτερα το "πονάμε όσους αγαπάμε"
Όλοι οι μεγάλοι άνδρες, έχουν έντονα πάθη: ΠΡΟΠΟ, στοίχημα, λοτο..φρουτάκια στον ΟΠΑΠ play... Μεγάλες συγκινήσεις..Μπράβο! Και έλεγα ποιον μου θυμίζει, ποιον μου θυμίζει....
Τύπε διαφωνώ, έχει 5 γιούς και απ'ό,τι λένε οι μάνες τους δεν ασχολείται καθόλου. Υπόδειγμα επιτυχημένης βιολογικής πορείας. Είναι ένα αντιναυάγιο!Παράδειγμα προς αποφυγη ο συγκεκριμένος.. έτσι γίνεσαι αν πίνεις..
Στο διόρθωσα, τύπε.Όλοι οιμεγάλοιΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ άνδρες, έχουν έντονα πάθη: ΠΡΟΠΟ, στοίχημα, λοτο..φρουτάκια στον ΟΠΑΠ play... Μεγάλες συγκινήσεις..
Δεν αντέχει να αποσπάται από μια γυναίκα..
Εντάξει, αλλά είναι κυρίως θέμα παιδείας..έχει και μορφωμένους που επίσης φέρονται έτσι στις γυναίκες , στα παιδιά και γενικά όπου τους παίρνει.. έχει μορφωμένους βιαστές παιδιών και γυναικών, μορφωμένους ψυχολογικούς κακοποιητες παιδιών και γυναικών ( και ανδρών) κλπκλπ..επίσης υπάρχουν γυναίκες με κακοποιητικη ( συνήθως από ψυχολογική άποψη) συμπεριφορά που εκδηλώνεται και στους άντρες και στα παιδιά τους ..Στο διόρθωσα, τύπε.
Άφησε την κληρονομιά του στην ανθρωπότητα!Τύπε διαφωνώ, έχει 5 γιούς και απ'ό,τι λένε οι μάνες τους δεν ασχολείται καθόλου. Υπόδειγμα επιτυχημένης βιολογικής πορείας. Είναι ένα αντιναυάγιο!
Ok lol, κάτι θα βρω. Yπάρχουν εκατομμύρια jpgs στο διαδίχτυο.( Ραντομ1 άλλαξε το άβαταρ - δεν πολυλεει η τύπισσα - βάλε καμία άλλη πιο όμορφη)
Έτσι είναι, ο τολμών και γαμών νικά! Επίσης βλέπεις πώς τον λιγουρεύονται και τον αγαπάνε οι κάρχιες που έφαγαν τις φάπες. Ούτε να φάνε δεν είχαν λέει, αλλά έτρωγαν φάπες και ήταν αυτοκόλλητες! Αύριο οι πέντε (!) γιοι του θα τον θαυμάζουν κιόλας. Κάνε σύγκριση με κάτι παντοφλάκηδες τάρανδους και κάτι άκληρους τιτανικούς σαν εμέναΆφησε την κληρονομιά του στην ανθρωπότητα!
Ο Θέμης τελικά είναι υπέρ - άλφα male..Έτσι είναι, ο τολμών και γαμών νικά! Επίσης βλέπεις πώς τον λιγουρεύονται και τον αγαπάνε οι κάρχιες που έφαγαν τις φάπες. Ούτε να φάνε δεν είχαν λέει, αλλά έτρωγαν φάπες και ήταν αυτοκόλλητες! Αύριο οι πέντε (!) γιοι του θα τον θαυμάζουν κιόλας. Κάνε σύγκριση με κάτι παντοφλάκηδες τάρανδους και κάτι άκληρους τιτανικούς σαν εμένα
Θέμης πρότυπο!
Πες μου πως είσαι άκληρος! Τέλος!Αύριο οι πέντε (!) γιοι του θα τον θαυμάζουν κιόλας. Κάνε σύγκριση με κάτι παντοφλάκηδες τάρανδους και κάτι άκληρους τιτανικούς σαν εμένα
Θέμης πρότυπο!
Μη βρίζεις μαν ηρεμα.Κάτω τα χέρια ρε πουσταραδες από το θεμακο έχει κάποια ελαττώματα τι να κάνουμε τώρα!!!
Κακώς είσαι άκληρος..πάνε στο άνω Νευροκόπι να βρεις καμία Βουλγάρα χωρευτρια..Έτσι είναι, ο τολμών και γαμών νικά! Επίσης βλέπεις πώς τον λιγουρεύονται και τον αγαπάνε οι κάρχιες που έφαγαν τις φάπες. Ούτε να φάνε δεν είχαν λέει, αλλά έτρωγαν φάπες και ήταν αυτοκόλλητες! Αύριο οι πέντε (!) γιοι του θα τον θαυμάζουν κιόλας. Κάνε σύγκριση με κάτι παντοφλάκηδες τάρανδους και κάτι άκληρους τιτανικούς σαν εμένα
Θέμης πρότυπο!
Και θα δροσιστεί και θα κληρωθεί.Κακώς είσαι άκληρος..πάνε στο άνω Νευροκόπι να βρεις καμία Βουλγάρα χωρευτρια..
Έχει δροσιά εκεί τώρα..