1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ξερόλας όπως πάντα....
μαλάκας όπως πάντα.
ξερόλας όπως πάντα....
ξερόλας όπως πάντα....
1-1!!!μαλάκας όπως πάντα.
Αστην αυτήν την έχει τυφλώσει ο έρωτας και δεν ξέρει τι γράφει!!!
πες μας τη γνωμη σου για τα στρατευματα κατοχης στην κυπρο και για την πιθανη αποχωρηση αυτων...ποιες είναι οι "ακραιότατες αριστερές" θέσεις του ΠΠ, dear boomb;
ξέρω, ξέρω, δεν έχεις mood να το βρεις τώρα, ίσως κάποια άλλη φορά....
απλώς ρώτησα btw....
έχεις ακραίες απόψεις κατά τη δική μου άποψη, είτε σου αρέσει είτε όχι.
μάλιστα, πιστεύω σε σημείο ουτοπίας.
για παράδειγμα, το ότι δεν αναγνωρίζεις έθνη, το ότι πιστεύεις ότι όταν κάποιος πάρει την ελληνική υπηκοότητα (ιθαγένεια) απαγορεύεται αυτομάτως να τον βλέπουμε ως πάκη, αλβανό, αφρικανό ή οτιδήποτε. για μένα αυτό είναι ακραίο, σου έχω ήδη εξηγήσει ότι δεν είναι ρεαλιστικό να ζητάς από μια κοινωνία βασισμένη σε ένα έθνος να σταματήσει να βλέπει την εθνική καταγωγή από τη μια στιγμή στην άλλη, μόνο και μόνο επειδή εσύ δεν τη βλεπεις.
το ότι θα πρέπει να αναγνωρίζονται και να αντιμετωπίζονται ως έλληνες υπήκοοι είναι δεδομένο και αναμφισβήτητο, όμως όσο και να μην το θες εσύ η κοινωνία θα βλέπει για πολλά χρόνια ακόμη την εθνική καταγωγή τους.
σου απαντώ μόνο και μόνο γιατί είμαι σε μουντ, τυχερός είσαι, η ειρωνεία σου με αφήνει παγερά αδιάφορη
ο χαρακτηρισμός με αφήνει παγερά αδιάφοροέχεις ακραίες απόψεις κατά τη δική μου άποψη, είτε σου αρέσει είτε όχι.
μάλιστα, πιστεύω σε σημείο ουτοπίας.
εγώ δεν υποστηρίζω το δικαίωμα στον εθνικό αυτοπροσδιορισμό;για παράδειγμα, το ότι δεν αναγνωρίζεις έθνη,
και ποιος το απαγορεύει άραγε;το ότι πιστεύεις ότι όταν κάποιος πάρει την ελληνική υπηκοότητα (ιθαγένεια) απαγορεύεται αυτομάτως να τον βλέπουμε ως πάκη, αλβανό, αφρικανό ή οτιδήποτε.
είναι ακραίο επειδή δεν είναι ρεαλιστικό!για μένα αυτό είναι ακραίο, σου έχω ήδη εξηγήσει ότι δεν είναι ρεαλιστικό να ζητάς από μια κοινωνία βασισμένη σε ένα έθνος να σταματήσει να βλέπει την εθνική καταγωγή από τη μια στιγμή στην άλλη, μόνο και μόνο επειδή εσύ δεν τη βλεπεις.
και τι πρέπει να γίνει γι' αυτό;το ότι θα πρέπει να αναγνωρίζονται και να αντιμετωπίζονται ως έλληνες υπήκοοι είναι δεδομένο και αναμφισβήτητο, όμως όσο και να μην το θες εσύ η κοινωνία θα βλέπει για πολλά χρόνια ακόμη την εθνική καταγωγή τους.
αρα δεν φιλοδοξώ να τύχουν απαντήσεως οι παραπάνω σκέψεις...σου απαντώ μόνο και μόνο γιατί είμαι σε μουντ,
ελπίζω να βρεθούμε και σε πιο ζεστή ατμόσφαιραη ειρωνεία σου με αφήνει παγερά αδιάφορη
πες μας τη γνωμη σου για τα στρατευματα κατοχης στην κυπρο και για την πιθανη αποχωρηση αυτων...
λες,
στη μη διατυπωθείσα θέση μου επί της παραπάνω ερώτησης,
να οφείλεται η "ακραιότατη εντύπωση" που σχηματισε για τον ΠΠ η μπουμπ;
δεν αποκλείεται να συνέβαλε κι αυτό...
try to run,try to hide....
try to run,try to hide....
(s)he can run but (s)he can' t hide... ;)
λες,
στη μη διατυπωθείσα θέση μου επί της παραπάνω ερώτησης,
να οφείλεται η "ακραιότατη εντύπωση" που σχηματισε για τον ΠΠ η μπουμπ;
δεν αποκλείεται να συνέβαλε κι αυτό...
what about you?
still running and hiding?
πες μας τη γνωμη σου για τα στρατευματα κατοχης στην κυπρο και για την πιθανη αποχωρηση αυτων...
και λογικο...
με ιδιαιετερη επιμονη δεν παιρνεις θεση στο παραπανω ερωτημα για την Κυπρο.
εσας ποια είναι η γνώμη σας για το κυπριακό;
εγω σου εχω πει ευθεως.
οτι η κατοχη ειναι παρανομη ασχετα αν η εισβολη ηταν νομιμη τοτε εξαιτιας των χαιριων της ξενοφερτης χουντας μας.Συνεπως αμεση αποσυρση των τουρκικων στρατευματων.Εσυ δεν μας χεις πει ακομα την γνωμη σου παρα την επιμονη μας
φανταζομαι ταυτοχρονα με των ελληνικων ε?
εγω σου εχω πει ευθεως.
οτι η κατοχη ειναι παρανομη ασχετα αν η εισβολη ηταν νομιμη τοτε εξαιτιας των χαιριων της ξενοφερτης χουντας μας.Συνεπως αμεση αποσυρση των τουρκικων στρατευματων.
Εσυ δεν μας χεις πει ακομα την γνωμη σου παρα την επιμονη μας
των ελληνικων στρατευματων κατοχης??φανταζομαι ταυτοχρονα με των ελληνικων ε?