Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
:s&m_2: :s&m_1: :s&m_3: :lheel: :fuck1: :fuck2:
Θέλω να καταγγείλω όλους τσάτσους και νταβατζήδες που κυκλοφορούν ανενόχλητοι εδώ μέσα και να ζητήσω απο τους moderators να λάβουν τα αναγκαία μέτρα. Θα αρχίσω με την εξής απορία.

Πέστε μου ρε παλικάρια απο  που βρέθηκαν εδώ μέσα όλοι αυτοί οι βασιλοκομμουνιστές σε σάιτ που ασχολείται κυρίως με τον αγοραίο έρωτα;;;  Για θυμήστε μου ρε φωστήρες είχε απογορευτεί ή πορνεία ή όχι στην πάλαι ποτέ κραταιά ΕΣΣΔ ειδικά απο Στάλιν και μετά.

Για ποιό λόγο ασχολείστε και κόπτεσθαι για τα δικαιώματα των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ την στιγμή που κατάφωρα παραβιάζονται και αφαιρούνται στοιχειώδη δικαιώματα αδύναμων έως εξαθλιωμένων συμπολιτών σας. Τι σκοτεινά και υποχθόνια συμφέροντα εκπροσωπείται;;;

Η μήπως θέλετε να κάνετε και την Ελλάδα κακέκτυπο αντίφραφο της σημερινής Ρωσίας όπως έκαναν και οι δεξιοί κακέκτυπο αντίγραφο εδώ και 60 χρόνια την Ελλάδα στα πρότυπα της Αμερικής.

:s&m_3: :s&m_2: :s&m_1: :lheel: :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Οποιος δε απο εσάς θεωρεί ευατόν ΜΕΓΑ μάγκα με πέταλα ας μου εξηγήσει και το εξής παράδοξο :

Πως γίνεται Ελληνας εργαζόμενος γραμμένος στα μητρώα του ΟΑΕΔ (με 2 παιδιά) ο οποίος είναι επι 12μηνο άνεργος να μήν δικαιούται και τελικά να μην λαμβάνει το επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ναι αυτό που θέσπισε και υποτίθεται έδωσε ο καλός μας ο Γιωργάκης) και απο την άλλη ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ χωρίς βίζα και Sticker Αλβανός εργάτης που κατα δήλωση του είχε καθαρό εισόδημα (και πλήρωνε και εισφορές στο ΙΚΑ) την τελευταία χρονιά καθαρό εισόδημα 8-9 χιλιάρικα να λαβαίνει επιδότηση ενοικίου της τάξης των 1000 Ευρώ;;;

Οποιος απο εσάς ους Μεγα μάγκες καταφέρει να μου αποδείξει έστω και ρανίδα λογικής στην διανομή αυτής της ''ατυχούς'' κοινωνικής δικαιοσύνης εγώ θα κόψω και  :tits: :tits2: :pipa1: :pipa2: :fuck1: :knockinb: :fuck2: και θα το γυρίσω  :cum: :cum: :cum: όχι βέβαια γιατί θα έχετε κερδίσει το στοίχημα της παραπάνω λογικής ανατροπής αλλά μόνο και μόνο για να ενισχύσω προσωπικά και μόνο αυτόν τον κακόμοιρο και εξαθλιωμένο συμπολίτη στην πιό δύσκολη φάση αυτού και της οικογένειας του.

Για να μήν το γυρίσουμε στο μελό δηλώνω αδιόρθωτο κωλόπαιδο του κερατά - έτσι και αλλιώς ανήκω στην λαική τάξη άλλο που τα τελευταία 10-12 χρόνια λόγω συγκυριών ευννοηθηκα οικονομικά και ούτε κρίση με έχει αγγίξει ούτε τίποτα. Βέβαια βλέποντας τις τελευταίες εξελίξεις θεωρώ ότι η κατάσταση οδεύει προς αδύνατες καταστάσεις που μυρίζουν αίμα και μπαρούτι μόνον η σπίθα της λείπει για να ξεκινήσει.

ΥΓ Η κρίση παρεπιμπόντως μεταφέρεται και ασκείται πάντα απο τα αφεντικά που βλέπουν ότι οι ρυθμοί αύξησης της κερδοφορίας τους ελλατώντονται. Παράδειγμα η πρόσφατη περικοπή της καταβολής υπερωριών σε υπαλλήλους γνωστής Ελληνικής αλυσίδας SUPER MARKET  που αρχίζει απο Σ και τελειώνη σε ς. Επίσης καταργούνατι νέες προσλήψεις περικοπτώνται και ρεπό.

Αυτά τα ολίγα και απο εμένα. Σας παρακαλώ μην μου στείλετε PM για το συγκεκριμένο θέμα διότι δεν ξεμπλέκω ούτε εις την Δευτέραν Παρουσίαν. Για λοιπά ερωτικά θέματα feel free to ask.

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Και γιατί ρε λαμόγια για το Ελληνόπουλο τα χρόνια της υποχρεωτικής εκπαίδευσης να είναι εννέα (Δημοτικό - Γυμνάσιο) ενώ για το κάθε καρυδιάς καρύδι του καθένα απο αυτούς να είναι μόνον εξι. Αυτός είναι ο στόχος να ρίξουμε τον γενικό μέσο όρο παιδείας πιο χαμηλά να ευτελήσουμε στο μη περαιτέρω το επίπεδο σκέψης του Λαού.

Αρα λαμόγια ξύλο με βρεμένη ματσούκα που σας χρειάζεται.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Whitey το κάνουν από κοινωνική ευαισθησία? Καλέ τι ευαίσθητη άνθρωποι! Να τους κάνουμε εύφημο μνεία καλέ! Που με τόση ανεργία, αντί να να διώξουνε και έλληνες, φέρνουνε και άλλους !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τρίχες.
δεν τσακωθήκαμε εδώ και μέρες.
και γω μια χαρά βλέπω το προφίλ του.

Πάντως, τώρα που σε βρήκα, θεωρώ φάουλ τη δημοσίευση περιεχομένου προσωπικού μηνύματος που σου έχει εμπιστευθεί άλλο μέλος. ΕΑΝ (λέω ΕΑΝ) τυχόν έγινε κάτι τέτοιο, ήταν φάουλ. Ένθεν κακείθεν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάντως, τώρα που σε βρήκα, θεωρώ φάουλ τη δημοσίευση περιεχομένου προσωπικού μηνύματος που σου έχει εμπιστευθεί άλλο μέλος. ΕΑΝ (λέω ΕΑΝ) τυχόν έγινε κάτι τέτοιο, ήταν φάουλ. Ένθεν κακείθεν
ρε μαλάκες τι προσπαθείτε; να σπιλώσετε;
συνεχείστε ρε ρόμπες να μας διασκεδάζετε.
και συνεχίστε ρε δειλόπουστες την κλωνοποίηση.
καλά το πάτε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε μαλάκες τι προσπαθείτε; να σπιλώσετε;
συνεχείστε ρε ρόμπες να μας διασκεδάζετε.
και συνεχίστε ρε δειλόπουστες την κλωνοποίηση.
καλά το πάτε.

Άρ γιου τωκιν του μη;
Μη κλώουν;

Κλώνος εγώ; Τίνος;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άρ γιου τωκιν του μη;
Μη κλώουν;

Κλώνος εγώ; Τίνος;

γενικά μιλάω...
κόφτε τι μαλακία με τα φάουλ και τα πέναλτυ.
όσο κάποιοι δειλόπουστες, μουνιά, αλητάκια νομίζουν ότι κάνοντας 10 κλώνους γίνονται άντρες βρίζοντας και χώνοντάς τα σε άλλα μέλη από μένα θα τρώνε μονο πούτσα και μπινελίκια.
τελεία.

Υ.Γ.
και σταματείστε τη μαλακία σαν κατίνες μεταξύ εμού και του άσπρου.
δικό μας θέμα είναι μόνοι μας θα το λύσουμε.

Επισκέπτης
Υ.Γ.

Σωστό..
Έλεος πια με τους κριτές των πάντων.
Μεγάλα παιδάκια είμαστε όλοι...δε χρειάζονται οι απόψεις των άλλων, όσοι έχουν ανάγκη να καταθέτουν τέτοιες απόψεις υπάρχει και νήμα για το εθνικό διαζύγιο..

Επισκέπτης
Υ.Γ.

δεν προλαβα (ακομα) να διαβασω ολες τις σελιδες απο χθες αλλα ειδα οτι δεν κρατηθηκες να μην βγαλεις πμ σε αερα ;) :2funny:

οποτε το κατινιλικι αστο...μονος σου το εξασκεις.
για τα αλλα ειπαμε...αν εχεις αρχιδια να τα λυσουμε απο κοντα.Μεχρι τοτε κανε κωλοτουμπες

Επισκέπτης
βρε βρε μπαναρανε τον ασπρο  :tooth: :tooth:

ποσο ηλιθια μπορει να εισαι πια?
κανεις δεν με εχει μπαναρει αλλα καποιο αλλο μοσχαρι χρησιμοποιει το αβαταρ μου.
πιθανως και γιος πουτανας που θελει να προκαλεσει τζερτζελο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κανεις δεν με εχει μπαναρει αλλα καποιο αλλο μοσχαρι χρησιμοποιει το αβαταρ μου.

προσεξες με τι χαρα το ειπε το πορνιδι ε  :headbang:

Επισκέπτης

πώς να το καταλαβω μωρεεεε? λες να καθομουν να ψαξω το προφιλ σου??  :idiot:
:2funny: :2funny: :2funny:

προσεξες με τι χαρα το ειπε το πορνιδι ε  :headbang:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
πώς να το καταλαβω μωρεεεε? λες να καθομουν να ψαξω το προφιλ σου??  :idiot:
:2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

γιατι γαμω την καταγωγη σου ζωο πριν πεταξεις την λασπη να κοιταξεις και λιγο.
πολυ ωρα θα σου παρει ρε σαβουρα?
οπως επισης το υφος της γραφεις του τυπου εμοιαζε με το δικο μου?
εκτος απο παναγιες σε εχω συνιθισει και σε αλλα μακροσκελη κειμενα?
ε ρε κατι μαλακισμενες να πουμε οπου παιζει αυριο μεθαυριο να μεγαλωνουν και παιδια...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom