james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
κατάλαβες τι μαλακία έγραψες ε?
αχ! γελ΄σαμε και σήμερα!
αχ! γελ΄σαμε και σήμερα!
βρε ΠαΠάκι,πόσες φορές θα στο πω πια?
εκτός από πουστράκια, ούτε πρόβατα γαμάω!
αυτή σου η επιμονή για ζωοπαρτούζα πια!
υ.γ.1) πρόσεξε με την προβατίνα σου! όχι πολλά πολλά, θα ζηλέψει ο μητσάρας!
υ.γ.2) πώς τη λένε την ερωμένη κατσικούλα σου?
δροσερό αγόρι εσύ! είσαι και βιστιόζος ε?
Τον Πορνοπαπος δεν εχω καταλαβει τι ρολο βαραει, αλλα αυτος ο περσονανογκρατα πρεπει να ειναι καμενος εντελως για να μην πω κατι χειροτερο
Αλέκο ο πορνόπαπος καλό παιδάκι είναι!
αν εξαιρέσεις βέβαια το ότι είναι του Αλ(α)βανου ξαδερφάκι....με ότι κακό συνεπάγεται αυτό=
σκοπιανός-μιλάει για καταπιεσμένη μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα
φιλότουρκος-υποστηρίζει τους τούρκους φασίστες λέγοντας για τουρκική μειονότητα Θράκης!
ανθέλληνας-θεωρώντας ότι πρέπει να σταματήσει να υφίσταται κάθε τι ελληνικό (πχ σημαία, παρελάσεις, στρατός, σύνορα, ανεξαρτησία κρήτης, τουρκοκυπριακό κράτος) και όλα αυτά τα καλούδια!
κατά τα άλλα, καλό παιδί!
α! ξέχασα! είναι γκέι και θέλει να του αναγνωριστεί το δικαίωμα να υιοθετήσει παιδάκι!
σημ. δεν σου κάνω πλάκα! ;)
Βάλτε ΕΤ1
H Eλλαδα δεν ευθυνετε για τα χαλια των αφρικανικων και ασιατικων κρατων. Η αμερικη η Ισπανια η Γαλια και αλλα κρατη που κατεκτησαν και ληστεψαν τον πλουτο αυτων των χωρων ειναι υπευθυνοι. Αυτες οι χωρες λοιπον θα πρεπει να δεχτουν τους τρικοσμικους αυτους μεταναστες και οχι εμεις. Η Ελλαδα πρεπει να επιτρεπει την εισοδο σε ορισμενο αριθμο απο αφρικανες, ασιατισες και φυσικα απο χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ γυναικες και να κλεισει την πορτα στους υπολοιπους.
όχι καλύτερα στις επιτροπές υποδοχής να είναι ένα μέλος του τσίριζα να ελέγχει αν τα τσουτσούνια των πάκηδων είναι....αρκετά για τη σουφρίτσα σου!
άντε ρε ΠάΠια!
για σένα δουλεύω ρε!
Σύμφωνα με το indymedia οι συγκεντρωθέντες ήταν 250 με 300 άτομα.Σύμφωνα με το tvxs του κυρίου Κούλογλου κάπου 500. Ο Μ.Τριανταφυλλόπουλος είπε για 1.000(δεν έχω όρεξη για πηγές πρωί-πρώι έλεος),στο βίντεο γίνεται λόγος για 5.000/7.000.
Τελικά πόσοι είσασταν ρε ΄΄παλικάρια΄΄ οι Έλληνες πατριώτες και τί καταφέρατε πού βγήκατε μία μειοψηφία με 2 ή 3 μηδενικά να διαδηλώσετε;;;
Υ.Γ.6/2 από όσο ξέρω είναι και η ψήφιση του νομοσχεδιού,160 Πασόκ+Κκε+Συριζά=περαστικά σας!!!
σου είπα εγώ ποτέ ρε μαλακομπούφλη ότι είμαι αντίθετος με τη νομιμοποίηση των μεταναστών?ας πει η εσκορτίτσα!!!
ή δεν ήταν εκεί;;;