Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

Επισκέπτης
να! το πρεζονι ο Λαζοπουλος
Πρεζόνι,μαλάκας,πλουτοκράτης,αριστερός με δεξιές τσέπες,ομοφιλόφυλος και ότι άλλο μπορεί να είναι και δεν με ενδιαφέρει αν είναι.
Μία φορά αυτά που λέει έχουν ουσία για όποιον την κατανοεί!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Παπαζόλη μου, αν καθίσω να αναλύσω το τι αρλούμπες λέει ο τύπος, θα φάω μια ώρα. ένα απ τα πολλά ωραία που κάνει κωλοτούμπες:
λέει ο Πλεύρης (και του βγαίνουν μπιμπίκια μόνο που τον ακούει):

"Σας προκαλώ απόψε, αν θέλετε να πάμε μαζί στην πλατεία δημαρχείου,στην πλατεία θεάτρου δεν θα γυρίσουμε ζωντανοί."

και η απάντηση του κουδουνοκέφαλου μαλάκα:

"ενώ αν βγουν οι  λαθρομετανάστες και πάνε έξω και συναντήσουν τις ακροδεξιές οργανώσεις  θα γυρίσουν ζωντανοί?"

και πού είναι ρε παπαράκο Λαζόπουλε οι ακροδεξιοί στην Ελλάδα?Πού είναι οι φασίστες που σκοτώνουν και τρομοκρατούν τους μετανάστες? Τους πείραξε ποτέ κανείς?

αλλά τόσο μαλάκας ο τύπος!

και επιπλέον: γκαρίζει για τον Καρατζαφέρη και τη Ντόρα, λέγοντάς τους εθνικιστές όσον αφορά τη Μακεδονία!

ΜΑ ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣΣΣΣΣΣ!

ΠΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ που λέει τα ίδια!!!!

ΚΟΟΟΟΤΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ!

[youtube=425,350]uHoJIeOqMKw[/youtube]

Για τσαμουριά,μεγάλη Αλβανία, Μακεδονία, Τουρκία-Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης.....

και ο Λαζόπουλος συγκινήθηκε! Πόσο εθνίκι και ακροδεξιός έγινε ξαφνικά!

ΟΥΣΤ! Απόβρασμα! :birdman:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πραγματικά τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι βέβαιο ότι αγωνίζονται και προωθούν την, ανευ άλλων σκοπιμοτήτων και επιδιώξεων, αντικειμενική ενημέρωση μας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην απομονώνεις τα σχόλιά μου, γιατί αλλοιώνεται το νόημα. :rolleyes: :P

αυτό που πρέθεσες ήταν απάντηση στον ΠαπαρόΠουλο που είπε αυτό:

"ενώ αν βγουν οι  λαθρομετανάστες και πάνε έξω και συναντήσουν τις ακροδεξιές οργανώσεις  θα γυρίσουν ζωντανοί?"

διαφωνείς σ αυτό που λέω?

πόσοι ρε παπάρα έχουν γυρίσει ζωντανοι;
πόσοι σκουνοτύφλησαν, έπαθαν ανακοπή, πέθαναν από φυσικά αίτια σύμφωνα με την Αστυνομία;
τράβα ρε σε καμμιά ΔΑ να μάθεις.
δεν απαντάω ξανά.
μετά αρχίζουν γαμωμάνες.

δε μ ενδιαφέρει ποιός είσαι αριστερός ή δεξιός .
πίσω απ το δάκτυλό σου σε εγκλήματα που δε συμφέρουν την ιδεολογία σου ΔΕ θα κρύβεσαι.
Τελεία.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
πόσοι ρε παπάρα έχουν γυρίσει ζωντανοι;
πόσοι σκουνοτύφλησαν, έπαθαν ανακοπή, πέθαναν από φυσικά αίτια σύμφωνα με την Αστυνομία;
τράβα ρε σε καμμιά ΔΑ να μάθεις.
δεν απαντάω ξανά.
μετά αρχίζουν γαμωμάνες.

δε μ ενδιαφέρει ποιός είσαι αριστερός ή δεξιός .
πίσω απ το δάκτυλό σου σε εγκλήματα που δε συμφέρουν την ιδεολογία σου ΔΕ θα κρύβεσαι.
Τελεία.

τι λες μωρέ?

θα μου χρεώσεις εμένα τις παπαριές του λαζόπουλου ή τις μαλακίες της ΧΑ?

τι κατάλαβες απ το ποστ μου?

πες να στο εξηγησω γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες....

(αλήθεια γιατί ο Λαζόπουλος δεν είπε γι ατούς που λες και συ, αλλά αναφέρθηκε στους "ΕΞΩ"?)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
"Σας προκαλώ απόψε, αν θέλετε να πάμε μαζί στην πλατεία δημαρχείου,στην πλατεία θεάτρου δεν θα γυρίσουμε ζωντανοί."

Αν ξεκινήσω απο πλατεια Βικτωριας που εχω παει και κάτω απ την ομονοια που αρκετες φορες μονη μου και βραδυ εχει τυχει να περιμενω λεωφορειο μια χαρα ζωντανη γυρισα

Αλλα εγω δεν μεγαλωσα και κατοικω στο Ν. Ψυχικο με τους τεραστιους τοιχους που για να δω άνθρωπο θα πρεπει να αποφασισω να παρω το αμαξι και να μετακινηθω καμποσα χιλιομετρα

Απλα ο κοσμος εχει ξεχασει πως ειναι να βλεπεις άγνωστους ανθρωπους στο διαβα σου, ιδιαιτερα βραδυνες ωρες και ιδιαιτερα μεταναστες.

ειναι θεμα συνηθειας και πολιτισμου.

Επισκέπτης
Αν ξεκινήσω απο πλατεια Βικτωριας που εχω παει και κάτω απ την ομονοια που αρκετες φορες μονη μου και βραδυ εχει τυχει να περιμενω λεωφορειο μια χαρα ζωντανη γυρισα

Αλλα εγω δεν μεγαλωσα και κατοικω στο Ν. Ψυχικο με τους τεραστιους τοιχους που για να δω άνθρωπο θα πρεπει να αποφασισω να παρω το αμαξι και να μετακινηθω καμποσα χιλιομετρα

Απλα ο κοσμος εχει ξεχασει πως ειναι να βλεπεις άγνωστους ανθρωπους στο διαβα σου, ιδιαιτερα βραδυνες ωρες και ιδιαιτερα μεταναστες.

:thumbsup: μια απο τα ιδια..

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

μαλλον δεν ειχαν καβλες οι πακηδες  :grin: :grin: :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

συνηθως πλακωνονται στο ξυλο μεταξυ τους, δεν εχουν χρονο για περαστικους. Παντως πολυ βαβουρα για το τιποτα οντως, σιγα τα ωα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συμπέρασμα:
οδηγίες προς ναυτιλομένους.
δεν κυκλοφοράμε την ώρα που περνάνε τα απορριμματοφόρα.
:zfuck:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συνηθως πλακωνονται στο ξυλο μεταξυ τους, δεν εχουν χρονο για περαστικους. Παντως πολυ βαβουρα για το τιποτα οντως, σιγα τα ωα.
ααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχχαχαχα

μωρή λινάτσα έχει πλατεία ομονοίας το Πανόραμα βούλας που κάνεις τζόγκινγκ;

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom