Επισκέπτης
οπαδος της καριολας του στραγαλια ειμαι..καλά τώρα τον λες πουστράκι τον άνθρωπο?
οπαδός του δεν είσαι?
οπαδος της καριολας του στραγαλια ειμαι..καλά τώρα τον λες πουστράκι τον άνθρωπο?
οπαδός του δεν είσαι?
με ρουφιάνεψες κιόλας!
Δύο μετανάστες τραυματίστηκαν στα πόδια από σφαίρες στο Ροζάρνο της Καλαβρίας. Οι δύο μετανάστες πυροβολήθηκαν από πολίτη με κυνηγετικό όπλο και τα τραύματά τους δεν είναι σοβαρά. Εκατό κάτοικοι της περιοχής, οπλισμένοι με ρόπαλα και σιδηρολοστούς, έστεισαν οδόφραγμα για να...
...αποκλείσουν τους μετανάστες.
Εκατοντάδες παράνομοι αφρικανοί εργάτες, πυρπόλησαν αυτοκίνητα και έσπασαν βιτρίνες στο Ροζάρνο, διαμαρτυρόμενοι για τις επιθέσεις εναντίον τους με αεροβόλα όπλα.
Ειδατεεεεεεεεεεεεε!!!
αρχισαν να αντιδρουν οι λαοι της ευρωπης με τη λερα που εχει μαζευτει στην ηπειρο μας!
Τιμη και δοξα στα Καλαβρα! Πολυ τους συμπαθησα! ειναι "Μεγαλη ελλαδα" εκει κατω!
(απο αυριο θα αρχισω να μαθαινω... καλαβρεζικα!)
Είναι μεγάλος ρουφιάνος ο ΠΠ Γερμανοτσολιάς...Μάρτυρας εγώ!!
Είναι μεγάλος ρουφιάνος ο ΠΠ Γερμανοτσολιάς...Μάρτυρας εγώ!!
στην καραπουτσακλαρα μας ρε μαλακοπιτουρα.."Aποκλείουν κατηγορηματικά να δοθεί δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες"
στην καραπουτσακλαρα μας ρε μαλακοπιτουρα..
εδω ειναι βαλκανια & κανουμε κουμαντο εμεις παλιοπουστρακο..
ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
Υ.Γ εχεις πολλες επιλογες πλεον..
οτι γουσταρεις λεμε..
θες γαμησι απο πακιστανο δημαρχο???
εχουμε..
θες γαμησι απο αφγανο μπατσο???
εχουμε..
θες γαμησι απο αλβανο φοροεισπρακτορα???
εχουμε..
θες γαμησι απο αιγυπτιο πολεοδομο???
εχουμε..
ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ
Θέμα μπούργκας τώρα στη Γαλλία
Θα γίνει ψηφοφορία
Πολεμική μεταξύ της δεξιάς κυβέρνησης και της σοσιαλιστικής αντιπολίτευσης στη Γαλλία προκαλεί η πρόταση του προέδρου Σαρκοζί υπέρ της διεξαγωγής ψηφοφορίας στην Εθνοσυνέλευση για την καθολική απαγόρευση της ισλαμικής μπούργκας, του ενδύματος που καλύπτει όλο το σώμα και το πρόσωπο, το οποίο φορούν ορισμένες μουσουλμάνες. Η πρόταση προκαλεί επίσης έντονη ανησυχία στη μουσουλμανική μειονότητα της χώρας, η οποία εκφράζει φόβους πως, σε περίπτωση θέσπισης σχετικής νομοθεσίας, κινδυνεύουν να στιγματιστούν όλοι οι Γάλλοι μουσουλμάνοι.
Kathimerini
Κάτι δεν πάει καλά σε αυτές τις χώρες Ελβετία, Γαλλία Γερμανία.
Liberté,égalité,fraternité..Θέμα μπούργκας τώρα στη Γαλλία
Μιας και ειπες για αυστραλια,το αυστραλιανο μοντελο ειναι αρκετα εφαρμοσιμο,σοβαρο και αποτελεσματικο...
Αλλα ποιος εχασε τη σοβαροτητα για να τη βρει το ΠΑΚΗΣοκ...
μείνε ελλάδα εσυ που πάνε όλα πρίμα....
αααααααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχα
πλέ υπάρχουν και οι περιπτώσεις που αντί γαι μητρικό παίρναν τσιμεντόσκονη.
αααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχ.....Θέμα μπούργκας τώρα στη Γαλλία
Θα γίνει ψηφοφορία
Πολεμική μεταξύ της δεξιάς κυβέρνησης και της σοσιαλιστικής αντιπολίτευσης στη Γαλλία προκαλεί η πρόταση του προέδρου Σαρκοζί υπέρ της διεξαγωγής ψηφοφορίας στην Εθνοσυνέλευση για την καθολική απαγόρευση της ισλαμικής μπούργκας, του ενδύματος που καλύπτει όλο το σώμα και το πρόσωπο, το οποίο φορούν ορισμένες μουσουλμάνες. Η πρόταση προκαλεί επίσης έντονη ανησυχία στη μουσουλμανική μειονότητα της χώρας, η οποία εκφράζει φόβους πως, σε περίπτωση θέσπισης σχετικής νομοθεσίας, κινδυνεύουν να στιγματιστούν όλοι οι Γάλλοι μουσουλμάνοι.
Kathimerini
Κάτι δεν πάει καλά σε αυτές τις χώρες Ελβετία, Γαλλία Γερμανία
Να μείνω θέλω. Άλλοι θέλω να φύγουνε. Εσύ έχεις φύγει ε;