Επισκέπτης
ζωγραφισες..
Σκιτσάρισαζωγραφισες..
Ξου ρε.Της θείας σου η ντιβανοκασέλα , μωρή πουρόγρια !
Πήγαμε εκεί ένα Λος Άντζελες και νομίζουμε ότι πίασαμε τον Πάπα από τα @@@δια .
Ξέρω, ξέρω.Δεξιός δεν υπήρξα ποτέ .
Πέρασα ένα φεγγάρι από τη ΔΑΠ διότι είχε ωραία γκομενάκια , αλλά μετά επέστρεψα στο φυσικό μου χώρο .
Επίσης στον ΕΛΑΣ στα ένοπλα τμήματα , αλλά και στις ένοπλες ομάδες του αντάρτικου πόλης υπήρχαν πολλές ένοπλες ΕΠΟΝίτισσες . Στη Σοβιετική Ένωση την εποχή του μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου ( οι ρώσοι πατριωτικό τον έλεγαν , όχι παγκόσμιο ) πολλές γυναίκες πολεμούσαν στον τακτικό στρατό .
Η Αριστερά δεν αρνείται την Πατρίδα .
Αν υπάρχει η λέξη Ελληνικότητα ήταν διότι κάποιοι Αριστεροί λόγιοι και σπουδασμένοι καλλιτέχνες ανέδειξαν μοτίβα μουσικά κ.λπ. και έφτιαξαν ανεπανάληπτες δημιουργίες .
π.χ.
τον Μακρυγιάννη που από πλευράς ήθους , πατριωτισμού και προσφοράς είναι ο Δάσκαλος όλων μας , η αριστερά τον ανέδειξε .
Το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι η αριστερά το πρόβαλε , δεν ήταν οι ρεμπετες αριστεροί , αλλά η αριστερά πρόβαλε τη λαϊκή δημιουργία .
Aριστός αν και πρώην Δαπίτης!!!Σκιτσάρισα
Πριν κανα μισάωρο ζωγράφιζα !
αγαπητε καθυστερημενε
1.πες μας και αλλα για τον στρατο κουμμουνιστων και συμμορια ελας που απηγαγε απο τα χωρια τις νεαρες γυναικες κατι σαν το τουρκικο παιδομαζωμα.
2.τον μακρυγιαννη τον ανεδειξε η ιστορια.τα ιστορικα προσωπα εκεινης της εποχης δεν ανηκουν σε καμμια παραταξη ηλιθιε ηταν αγωνας επιβιωσης
3.το ρεμπετικο και λαικο τραγουδι το ΚΑΠΙΛΕΥΤΗΚΕ η αριστερα μεσω του λαικισμου ωστε να παρει ψηφους..μηπως οι ρεμπετες ηταν πασπιτες ρε μαλακα? μηπως ο ξυλουρης εκανε πορεια για την απελευθερωση της παλαιστινης?
ανακεφαλαιωση
μονο γραφικοι ειναι τυποι σαν εσενα που πιπιλανε την ιδια καραμελα.δεν ειναι αναγκη να ανηκουν ολοι καπου μονο και μονο επειδη ο στρουκτορας σου απο τη σιβηρια σε εχει μαθει να τους κατατασεις οπως σε βολευει.
τρομπα
;)Aριστός αν και πρώην Δαπίτης!!!
Καλό γάμησες τουλάχιστον;!
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Πέρα από ύβρεις , τσιτάτα και μαγκιές επί του προκειμένου θα πεις τίποτα ?
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
απαντας & σε κλωνους τωρα???
Στο θέμα αυτό το καλύτερο σύστημα το έχουν το Ισραήλ και η Κύπρος
Και εγώ μπήκα στην Πασπ!!!
Και εγώ μπήκα στην Πασπ!!!
Παπαζολάκη όμως ,απ'ότι έχω μάθει για σένα, πασπ-άτευεςΚαι εγώ μπήκα στην Πασπ!!!
ΔΑΠ είχε καλύτερες γκόμενες .
Μαλλάκι κομωτηρίου λάχανο , το βαψιματάκι σένιο , Τζινιά , Ζακετούλα , στενο τζην , παπουτσάκι σένιο .
Οι πρώτες που φοράγανε στριγκάκια στην Ελλάδα .
Και οι συντρόδισσες καλές ήτανε μωρέ , αλλά να κάτι τριχωτά μουνιά , αξύριστες γάμπες , η ταγάρα , το μαλλί αφάνα .
Να βλέπεις τώρα τη γκόμενα και να καπνίζει άρωμα , ή σαντε άφιλτρο ...
Ενώ η Δαπίτισσες ΚΙΜ κινγκ σάιζ .
Πάντως τωρά πια οι Δαπιτισες έχουν πέσει πολύυυ!!!Παπαζολάκη όμως ,απ'ότι έχω μάθει για σένα, πασπ-άτευες
εμβαθύνων ενδελεχώς πολλές νοστιμούλες πασπίτισσες.
Ενώ η Δαπίτισσες ΚΙΜ κινγκ σάιζ .
δεν εχεις καμια τυχη ετσι & αλλιως..Ετσί διαπίστωσα και αφήσα την Δαπ και κατευθύνθηκα προς Πασπ!!!
Χεσού,αντέ να ρίψεις καμία μολότωφ!!!δεν εχεις καμια τυχη ετσι & αλλιως..
Έκανες και σερφ μωρή Λουλού ?